Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poisto DriverAgent Plus (Poisto-ohjeet) - loka 2017 päivitys

kirjoittanut Olivia Morelli - - | Tyyppi: Järjestelmä työkalut

Väärinkäsitykset DriverAgent Plus ohjelmasta?

DriverAgent Plus esimerkki

DriverAgent Plus on laillinen tietokoneen optimoija, jonka luoja on eSupport.com, Inc, Ohjelma on suunniteltu tarkistamaan tietokoneen järjestelmä ja löytämään puuttuvia tai päivittämättömiä ajureita. Ohjelma on yhteensopiva Windows OS järjestelmän kanssa alkaen XP versiosta ja päättyen Windows 10 versioon.

Voit ladata tämän ohjelman sen viralliselta sivulta. Voit kuitenkin havaita sen myös, kun olet asentamassa jotain muuta ohjelmaa. Joten käyttäjät, jotka eivät asenna ohjelmia oikein, voivat ohittaa tarjouksen asentaa tämän PC optimointiohjelman ja luulevat sen tunkeutuneen PC järjestelmään. Tästä syystä he usein luulevat sitä potentiaalisesti ei toivotuksi ohjelmaksi.

Tärkein asia, jonka me haluamme sanoa, että DriverAgent Plus EI OLE tietokone virus. Tämä ohjelma ei ole vaarallinen ja ei voi tunkeutua järjestelmään ilman käyttäjän lupaa. Ongelmana on, että käyttäjät eivät asenna ohjelmia oikein ja siksi antavat tällaisia lupia huomaamattaan.

Jos et halua asentaa erilaisia ohjelmia (kuten potentiaalisesti ei toivottuja sovelluksia), sinun pitää käyttää ”Edistynyttä” tai ”Kustomoitua” asennustapaa, jotta voit nähdä valinnaiset lataukset ja estää niiden asennuksen.

Tietokoneen käyttäjät raportoivat, että DriverAgent Plus johtaa lisääntyneisiin online mainoksiin, uudelleenohjauksiin kyseenalaisille sivuille ja muihin tietokoneen ongelmiin. Suurin ongelma kuitenkin on käyttäjien mahdollisuus, että he ovat ladanneet sen kolmansien osapuolien lähteistä, eikä viralliselta sivulta.

Epäviralliset lataussivut sisältävät usein mainosohjelmia, selaimen kaappaajia tai potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia (PUP), jotka voivat tuoda ei toivottuja mainoksia tietokoneellesi, joilla ei ole mitään tekemistä Driver Agent ohjelman kanssa. 

Jos kuitenkin olet ladannut tämän PC optimoijan tarkoituksella ja nyt haluat poistaa sen, niin voit tehdä sen muiden ohjelmien tavalla. Jos olet asentanut ohjelmapaketin, niin sen mukana on voinut olla PUP ja se aiheuttaa ongelmia tietokoneellasi. DriverAgent Plus ohjelmalla ei ole mitään tekemistä näiden ongelmien kanssa.

DriverAgent Plus

PC optimointiohjelmien asennus

DriverAgent Plus ohjelmalla on virallinen sivusto ja se voidaan myös ladata kolmansien osapuolien sivuilta. Siksi käyttäjien, jotka haluavat työkalun ajureiden korjaamiseen Windows tietokoneella, on mahdollista ladata se suoraan.

Tämän lisäksi, ohjelmaa voidaan promotoida eri ohjelman asennustiedostojen kautta. Se on laillinen markkinointitekniikka, joka voi olla ongelmallinen käyttäjille, jotka eivät kiinnitä huomiota ohjelmien asennukseen.

Kun lataat ja asennat määrättyä ohjelmaa Internetistä, sinun pitää valita Edistynyt/Kustomoitu ja Pika/Suositeltu asennustapa. Jos valitset jälkimmäisen tavan, niin annat epäsuoran luvan koko paketin asennukseen. Myös tällä tavalla DriverAgent Plus voi päästä tietokoneellesi.

Välttääksesi ei toivottujen ohjelmien asennuksen, sinun kannattaa aina käyttää Edistynyttä/Kustomoitua asennustapaa ja lukea jokainen askel tarkasti. Jos näet esivalitut ilmoitukset, jotka kertovat luvasta asentaa kolmansien osapuolien sovelluksia, sinun kannattaa poistaa nämä ruksit. Silloin nämä valinnaiset ohjelmat eivät saa lupaa asentua PC:lle.

Siksi sinun kannattaa ymmärtää, että DriverAgent Plus EI VOI päästä järjestelmään ilman sinun lupaasi. Sinun pitää olla huolellisempi asennuksen kanssa seuraavalla kerralla.

Poista DriverAgent Plus

Me haluamme muistuttaa, että tämä ohjelma ei ole vaarallinen ja se EI kuulu tietokonevirusten kategoriaan. Siksi DriverAgent Plus poisto on todella helppoa. Voit poistaa sen käyttämällä Ohjelmat ja Ominaisuudet Hallintaa Ohjauspaneelissa.

Poista DriverAgent Plus tietokoneelta:

  1. Klikkaa Start ja valitse Control Panel.
  2. Klikkaa Uninstall a Program osiosta Programs.
  3. Valitse DriverAgent Plus ja valitse Uninstall/Change vaihtoehto.
  4. Klikkaa Yes ja OK tallentaaksesi muutokset.

Jos asensit tämän ohjelma vahingossa freeware tai shareware ohjelman yhteydessä, niin sinun kannattaa käyttää samoja askeleita.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Kirjoittajasta
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-driveragent-plus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta DriverAgent Plus