DriverAgent Plus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Olivia Morelli - - | Tyyppi: Järjestelmä työkalut
12

Mitä tulee tietää DriverAgent Plus ohjelmasta?

Vaikka DriverAgent Plus kutsuminen virukseksi ei ole täysin oikein, niin se voidaan leimata potentiaalisesti ei toivotuksi ohjelmaksi, johtuen epäilyttävistä aktiviteeteista PC:lle päästyään. Sen luoja on eSupport.com, Inc, tämä ohjelma on järjestelmä työkalu, joka tarkistaa tietokoneesi etsien ajureita, jotka pitää päivittää. Se vaikuttaa hyödylliseltä ohjelmalta. Se onkin, kunnes koetat päivittää ajureita. Sen tekemiseksi sinua pyydetään ostamaan DriverAgent Plus täysi versio. Tästä syystä me voimme väittää, että ohjelman luvattu toiminta ei täyty. Ei myöskään ole selvää, että pitääkö ajurit, jotka tämä ohjelma haluaa päivittää, todella päivittää. Se voi olla vain yksi temppu houkutella käyttäjät ostamaan sen täysi versio. Me kyseenalaistamme myös tämän ominaisuuden, koska on helppoa tarkistaa ajureiden tila ja uudet päivitykset valmistajan sivulta. Sinun kannattaa todella miettiä, haluatko maksaa palvelusta, kun ajureiden päivitys itse ei ole vaikeaa. Me kuitenkin ymmärrämme, että jotkut käyttäjät haluavat tämän ohjelman. Vaikka tämän ohjelman yllättävä ilmaantuminen tietokoneelle voi olla huolestuttavaa, niin me haluamme painottaa, että se ei ole virus. Sitä voidaan käyttää omiin tarkoituksiin, jos niin haluat. Voit silti poistaa DriverAgent Plus ohjelman, jos se ei täytä odotuksiasi. Jos pelkäät tietokoneen turvallisuuden puolesta, niin voit aina suorittaa järjestelmän tarkistuksen luotettavalla haittaohjelman poistajalla, kuten Reimage.

Kuinka tämä ohjelma pääsi tietokoneelleni?

Ohjelmat, kuten DriverAgent Plus liikkuvat ympäri nettiä, liitettynä johonkin suosittuun ilmaisohjelmaan. DriverAgent Plus voidaan ladata myös jonkin ohjelman mukana luotettavalta lataussivulta. Yleensä PUPit, kuten tämä, tulevat nipussa audio/video tallentimien tai striimausohjelmien, latausmanagereiden, PDF luojien ja muiden ohjelmien mukana. Lisämateriaali tulee yleensä asennetuksi käyttäjän tietokoneelle ilman lupaa. Siksi ei ole yllättävää, että niin monet käyttäjät pitävät sitä tartuntana. Tämä PUP ei ole vaarallinen, mutta voit saastuttaa järjestelmäsi jollain vaarallisella viruksella, jos et kiinnitä huomiota mitä ohjelmia lataat ja asennat. Paras tapa sen välttämiseen on antivirus ohjelman käyttäminen ja tarkistaa aina asennukset asetukset. Kun valitset ”Kustomoidun” tai ”Edistyneen” asennustavan, se auttaa sinua valvomaan koko asennusta ja estää ei toivottujen ohjelmien pääsyn järjestelmään.

Kuinka poistaa DriverAgent Plus PC:ltä?

Koska se ei ole virus, DriverAgent Plus poisto on todella helppo. Voit poistaa sen käyttämällä Ohjelmat ja Ominaisuudet Hallintaa Ohjauspaneelissa. Yksityiskohtaiset poisto-ohjeet ovat alla. Muista kuitenkin tarkistaa järjestelmäsi kahdesti uhkien varalta, voit tehdä sen luotettavalla antivirus ohjelmalla.

Poista DriverAgent Plus tietokoneelta:
1. Klikkaa 'Start' ja valitse 'Control Panel.
2. Klikkaa 'Uninstall a Program' osiosta 'Programs'.
3. Valitse 'DriverAgent Plus' ja valitse  'Uninstall/Change' vaihtoehto.
4. Klikkaa 'Yes' ja 'OK' tallentaaksesi muutokset.

Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan DriverAgent Plus suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu ohjelma DriverAgent Plus poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.

Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage

Kirjoittajasta

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Lisätietoja kirjoittajasta

Lähde: http://www.2-spyware.com/remove-driveragent-plus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä