Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poisto EasyDirectionsFinder Toolbar (Poisto-opas) - Ilmaiset Ohjeet

kirjoittanut Lucia Danes - - | Tyyppi: Mainosohjelma

EasyDirectionsFinder Työkalupalkki ja sen oikea tarkoitus PC:llä

EasyDirectionsFinder Työkalupalkki virus

EasyDirectionsFinder Työkalupalkki on laillinen navigointipalvelu tuote, jonka suunnittelusta vastaa Mindspark Interactive Network. Sovellus voi vaikuttaa hyödylliseltä työkalulta ihmisille, jotka matkustavat paljon ja haluavat tietää sijaintinsa, sen odottamattoman ja luvattoman ilmaantumisen takia, ohjelma ei ole saanut positiivista palautetta verkossa.

Jotkut käyttäjät kutsuvat tätä selaimen avustajaa virukseksi, tarkemmin sanottuna, mainosohjelmaksi , koska sen ilmaantuminen PC:lle lisää online mainosten määrää. Todellisuudessa se on vain potentiaalisesti ei toivottu ohjelma, jonka olet hankkinut vahingossa, kun asensit freeware tai shareware ohjelmia tietokoneellesi.

Jos löydät tämä työkalupalkin PC:ltä, niin älä huoli, se ei ole haittaohjelma ja sinun pitäisi pystyä poistamaan se järjestelmästä ilman haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego. Seuraa vain ohjeita tämän artikkelin lopussa ja suorita EasyDirectionsFinder Työkalupalkin poisto manuaalisesti.

Kun työkalupalkki asennettaan, niin se laittaa itsensä selainikkunan yläosaan, se myös muokkaa selainten asetuksia, korvaten ensisijaisen hakukoneen ja kotisivun Mindspark hakukoneella Hp.myway.com.

Verkkohaut, jotka suoritetaan Easy Directions Finder haun kautta, ohjataan http://int.search.myway.co tai hp.myway.com läpi ja ne päätyen lopullisten hakutulosten listaan, jossa huomaat suuren määrän sponsoroitua materiaalia sekä hakuehdotuksia. Se ei ole paha asia, se voi jopa olla hyödyllistä, jos etsit vaikka auto ostettavaksi.

Se voi kuitenkin käydä todella ärsyttäväksi, kun teet vakavia hakuja ja et halua nähdä parhaita tarjouksia, jotka liittyvä tutkimukseesi. Silloin sinun tulee tehdä tiukka päätös ja poistaa EasyDirectionsFinder Työkalupalkki ja siihen liittyvä hakukone laitteeltasi.

Ohjelma on tällä hetkellä kaikkein aktiivisin Yhdysvalloissa, Australiassa ja Etelä-Afrikassa, sen lataussivu saa myös vierailijoita Iso-Britanniassa . 

EasyDirectionsFinder Työkalupalkin kuvaYllä olevassa kuvassa näet EasyDirectionsFinder Työkalupalkin virallisen lataussivun ja My Way hakukoneen, jonka tämä työkalupalkki asettaa kotisivuksi, kun se asennettaan tietokoneelle.

Kyseenalaiset valinnat Mindspark tuotteen levitykseen

Kaikilla Mindspark tuotteilla, mukaan lukien EasyDirectionsFinder Työkalupalkki, on oma virallinen sivusto, josta voit ladata, asentaa ja lukea lisää niiden tuotteista. Siitä huolimatta, on myös paljon hämärämpi puoli ohjelman levityksessa, josta yritys ei halua julkisesti puhua.

EasyDirectionsFinder Työkalupalkkia promotoidaan myös ”niputus” tekniikalla, joka on laillinen mutta ei kovinkaan rehellinen tapa levittää ohjelmia ympäriinsä. Niputettuja ohjelmia ei usein esitellä kunnolla, joten käyttäjät asentavat työkalupalkin muiden freeware ja shareware ohjelmien kanssa tietämättään. Tämä voidaan välttää usealla tavalla:

 • Välttämällä freeware ja shareware ohjelmien lataamisen huonomaineisilta sivuilta
 • Tarkistamalla ladatut ohjelmapaketit antivirus ohjelmalla ennen niiden avaamista
 • Asentamalla ohjelmat Edistyneellä tai Kustomoidulla asennustavalla

EasyDirectionsFinder Työkaluparkin poisto

Voit poistaa EasyDirectionsFinder Työkalupalkin manuaalisesti tai automaattisesti. Automaattinen tapa on paras, jos sinulla on kiira. ReimageIntego tai SpyHunter 5Combo Cleaner ohjelman pitäisi löytää EasyDirectionsFinder Työkalupalkki PUPina ja poistaa se laitteeltasi muutamassa minuutissa.

Tämä työkalupalkki ei kuitenkaan ole virus, joten turvaohjelmat eivät ehkä huomaa sitä. Tällaisessa tapauksessa, voit tehdä EasyDirectionsFinder Työkalupalkin myös manuaalisesti. Pidä aina mielessäsi, että sinun pitää seurata ohjeita tarkasti ja olla todella tarkka, kun käytät jälkimmäistä poistotapaa.

Äskettäin tämä ohjelman kehittäjät ottivat meihin yhteyttä ja pyysivät meitä poistamaan tämän julkaisun virukset.fi sivulta. Me kuitenkin uskomme, että meidän ei tule tehdä sitä, niin kauan kun meidän tarjoamamme ohjelmat EasyDirectionsFinder Työkalupalkin poistoon löytävät sen auttavat käyttäjiä poistamaan sen järjestelmästä. Kuten jokaisen latauspalkin alla on mainittu, me OLEMME kumppaneita näiden haittaohjelman poistajien kanssa, ja vaikka osa niistä on ilmaisia, muut voivat poistaa viruksia vasta niiden oston jälkeen. Nämä maininnat täyttävät kaikki FTC vaatimukset.

Me olemme kuitenkin päättäneet tehdä uuden katsauksen tästä ja muista julkaisuista, jotka liittyvät tähän kehittäjään. Me väitämme, että ne kaikki on kuvailtu oikein.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen EasyDirectionsFinder Toolbar Poisto-ohje:

Poista EasyDirectionsFinder Toolbar Windows järjestelmistä

Sinun pitäisi pystyä poistamaan EasyDirectionsFinder Työkalupalkki laitteelta manuaalisesti, suorittamalla alla olevat askeleet.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista EasyDirectionsFinder Toolbar sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi EasyDirectionsFinder Toolbar tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista EasyDirectionsFinder Toolbar Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi EasyDirectionsFinder Toolbar tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista EasyDirectionsFinder Toolbar Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi EasyDirectionsFinder Toolbar sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi EasyDirectionsFinder Toolbar poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista EasyDirectionsFinder Toolbar Microsoft Edge selaimelta

Päästäksesi takaisin normaaliin hakukoneeseen ja kotisivuun, sinun pitää resetoida selaimesi ja asettaa sivut uudelleen. Me annamme ohjeet siihen alla.

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin EasyDirectionsFinder Toolbar pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista EasyDirectionsFinder Toolbar Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse EasyDirectionsFinder Toolbar sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita EasyDirectionsFinder Toolbar poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista EasyDirectionsFinder Toolbar Google Chrome selaimelta

Alta löydät ohjeet miten resetoida Google Chrome selain ja poistaa My Way haku ensisijaiselta asemaltaan.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse EasyDirectionsFinder Toolbar sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi EasyDirectionsFinder Toolbar poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista EasyDirectionsFinder Toolbar Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi EasyDirectionsFinder Toolbar tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi EasyDirectionsFinder Toolbar poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Lucia Danes
Lucia Danes - Virus tutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Lucia Danes
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-easydirectionsfinder-toolbar.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta EasyDirectionsFinder Toolbar