Vakavuus luokka:  
  (86/100)

Poista EnCrypt virus (Salauksen Poistotavat Mukana) - Parannellut Ohjeet

kirjoittanut Alice Woods - - | Tyyppi: Lunnasohjelma

EnCrypt lunnasohjelma virus lisää .en päätteen salattuihin tiedostoihin, pytää $50 lunnaita

EnCrypt lunnasohjelman maksusivu

EnCrypt lunnasohjelma on vaarallinen tietokoneohjelma, joka on asetettu saastuttamaan kaikki tiedostot järjestelmässä ja lisäämään .en tiedoston pääte niihin. Haittaohjelma salaa uhrien tiedostot voidakseen vaatia lunnaita, joten se jättää lunnasviestin nimeltä READ_THIS_FILE.txt työpöydälle.

Lunnasviestissä on tyypillinen viesti lunnasviestien kehittäjiltä, jotka sanovat kaikkien tiedostojen, dokumenttien, valokuvien ja muiden tärkeiden tiedostojen olevan salattuja. Saadakseen salauksen poistajan, uhrin pitää maksaa $50 lunnaat Bitcoin verkkovaluutalla.

Virus pyytää uhria asentamaan Tor Selaimen päästäkseen maksusivulle. Sivustolle ei pääse kuka tahansa; uhrin pitää antaa ID-numeronsa, Bitcoin osoitteen maksamiseen ja sähköposti.

Verkkorikolliset lupaavat lähettää salauksen poistoavaimen 24-48 tunnin kuluessa (1 tai 2 päivää). Valitettavasti ei ole mitään uutisia saavatko maksaneet uhrit tiedostonsa takaisin. Siksi me suosittelemme poistamaan EnCrypt viruksen heti ja miettimään vaihtoehtoisia tiedoston palautuksen vaihtoehtoja.

Pidä aina mielessäsi, että lunnasohjelma ei ole tavallinen ohjelma, siksi me emme suosittele sen poistamista manuaalisesti. Tällä tavalla teet enemmän pahaa kuin hyvää. Jos etsit turvallista EnCrypt poistoa, niin käynnistä hyvä haittaohjelman poistaja. Tarkista vain järjestelmä, kuten ReimageIntego tunnistamaan ja poistamaan vaaralliset komponentit.

EnCrypt lunnasohjelma virusEnCrypt lunnasohjelma virus vaatii 50 USD lunnaita. Virus lisää .en tiedoston päätteen jokaiseen salattuun tiedostoon.

Tartunnan lähde

Useilla lunnasohjelman uhreilla on ongelmia tunnistaa tartunnan lähde. Me voimme vain sanoa, että lunnasohjelmien pääasiallinen hyökkäystapa on vaaralliset roskapostit, ole siis varovainen, kun avaat sähköisiä viestejä, jotka tulevat tuntemattomilta. Me todella suosittelemme pysymään erossa tällaisista viesteistä niin kauan kuin mahdollista.

Rikolliset ovat todella hyviä teeskentelemään olevan luotettavien yritysten työntekijöitä, joten he voivat helposti huijata sinut avaamaan liitetiedostot. Ole siis varovainen ja älä kiirehdi avaamaan niitä, kunnes olet 100% varma, että lähettäjä ei ole verkkorikollinen. Lisävihjeitä turvallisuudesta, me ehdotamme vierailemaan NoVirus UK sivulla.

Kun epäröit, niin soita näitä viestejä lähettävään yritykseen ja kysy oliko se heidän viestinsä. Vaikka viestissä on joitain virallisia logoja, se ei tarkoita että se tulisi maineikkaasta lähteestä!

Poista EnCrypt lunnasohjelma ja poista salaus .en tiedostoista

On tärkeää poistaa EnCrypt virus niin pian kuin mahdollista. Et koskaan voi tietää, jos se hyökkäsi PC:lle yksin tai yhdessä muiden niputettujen haittaohjelmien kanssa, kuten Troijalaiset. Tästä syystä me todella suosittelemme suorittamaan täydellisen järjestelmän tarkistuksen haittaohjelman poistajalla.

Jopa tehokkaimmat haittaohjelmat voivat joutua tehokkaan viruksen estämäksi. Siksi sinun pitää tehdä pieni muutos PC:lle ennen kuin avaat haittaohjelman poistajan. EnCrypt lunnasohjelman poisto-ohjeet kertovat miten käynnistää PC kunnolla, jotta voit taata sulavan lunnasohjelman poiston. Ole hyvä ja kysy meiltä kysymyksiä, jos sinulla on niitä.

Kun olet poistanut viruksen, sinun pitää poistaa salaus .en päätteisistä tiedostoista. Tämä voi olla vaikea tehtävä, siksi me suosittelemme käyttämään tiedoston palautusohjeita alla.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen EnCrypt viruksen Poisto-ohje:

Poista EnCrypt käyttäen Safe Mode with Networking

Lunnasohjelma viruksen poisto voi olla vaikeaa, seuraa siis annettuja ohjeita huolella.

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto EnCrypt

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa ReimageIntego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita EnCrypt poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista EnCrypt käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen EnCrypt pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi ReimageIntego ohjelmalla ja varmista, että EnCrypt on poistettu onnistuneesti

Bonus: Palauta tiedostosi

Ohjeiden jotka ovat yllä, pitäisi auttaa sinua poistamaan EnCrypt tietokoneeltasi. Salattujen tiedostojen palauttamiseksi, me suosittelemme käyttämään yksityiskohtaisia ohjeita jotka virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat luoneet

Tällä hetkellä ei valitettavasti ole kolmansien osapuolien työkaluja, jotka voivat kokonaan poistaa salauksen kaikista .en päätteisistä tiedostoista. Löytyy kuitenkin muutamia tapoja joita kannattaa kokeilla.

Jos tiedostosi ovat joutuneet EnCrypt salaamaksi niin voit käyttää useita tapoja niiden palauttamiseksi

Data Recovery Pro

Käytä Data Recovery Pro ohjelmaa löytääksesi joitain palautettavia tiedostoja.

 • Lataa Data Recovery Pro;
 • Seuraa askeleita Data Recovery Asetuksissa ja asenna ohjelma tietokoneellesi
 • Käynnistä se ja tarkista tietokoneesi tiedostojen varalta jotka EnCrypt lunnasohjelma on salannut
 • Palaute ne

Shadow Explorer

Käytä Shadow Explorer ohjelmaa löytääksesi palautettavia tiedostoja. Pidä mielessäsi, että tämä työkalu voi toimia vain, jos virus ei poistanut Varjokopioita.

 • Lataa Shadow Explorer (http://shadowexplorer.com/);
 • Seuraa Shadow Explorer Asennusvelhoa ja asenna sovellus tietokoneellesi;
 • Käynnistä ohjelma ja mene pudotusvalikkoon vasemmassa yläkulmassa jotta voit valita salattujen tietojen kovalevyn. Tarkista mitä kansioita siellä on;
 • Klikkaa niitä kansiota hiiren oikealla jotka haluat palauttaa ja valitse “Export”. Voit myös valita minne ne haluat palautettavan.

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi EnCrypt ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Alice Woods
Alice Woods

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Alice Woods
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-encrypt-ransomware-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta EnCrypt ransomware virus