Poista Facebook Change Color virus

Facebook Change Color viruksen Poisto-ohje

Mikä on Facebook Change Color virus?

Facebook Change Color on vakava tartunta, joka liittyy harhaanjohtavaan viestiin, joka on aktiivisesti levinnyt sosiaalisessa mediassa ja sitä kutsutaan nimellä Facebook virus. Sen antamat valheelliset ilmoitukset kertovat käyttäjille linkin, jota klikata, jotta he voisivat vaihtaa Facebook sivunsa värin mustaksi, punaiseksi, pinkiksi tai jonkin muun väriseksi. Ennen kuin klikkaat osoitetta täytyy sinun tajuta, että et voi vaihtaa Facebookin väriä. Jos googletat tämän ongelman niin tiedät, että kyseessä on suuri huijaus, joka haluaa sinun tekevän kyselyitä. Tämän avulla viruksen tekijät keräävät miljoonia vierailijoita sivustolleen ja saavat merkittävät määrät rahaa. Vältä Facebook Chance Coloria vaikka saisit siitä ilmoituksen joltakin kaveriltasi. Suosittelemme, että otat yhteyden lähettäjään ennenkuin avaat mitään viestin sisällöstä.

KUINKA VOIN SAADA TARTUNNAN Facebook Change Color viruksesta?

Facebook Change Color virus yrittää hyökätä koneellesi valheellisen viestin avulla, joka uskottelee sinulle mahdollisuutta vaihtaa profiilisivusi väriä. Tyypillisesti se tulee tutulta käyttäjältä, joka on saanut tartunnan tästä huijauksesta aikaisemmin, joten on olemassa selvä riski, että ihmiset joutuvat huijatuiksi. Tällaisia viestit ovat:

Switch to Pink Facebook (Limited Time!)
(LINK)
Say goodbye to the boring blue profile and say hello to the pink profile!!

Switch to Red Facebook (Limited Time!)
(LINK)
Say goodbye to the boring blue profile and say hello to the red profile!!

Tiedä se, että klikkaammalla linkkejä sivusi väri ei vaihdu! Sinua pyydetään jakamaan viestejä kavereidesi kanssa ja sen lisäksi jättämään kommentteja ja myös vastaamaan kysymyksiin nettikyselyssä. Pysy erossa Facebook Change Colorista ja poista se, jos olet jo mennyt lankaan.

KUINKA POISTAA Facebook Chance Color virus?

Jos olet mennyt lankaan niin kannattaa ensiksi puhdistaa Facebook seinäsi kaikista ohjelman viesteistä. Lisäksi tee täysi tarkistus päivitetyllä virusturvalla poistaaksesi mahdolliset saastuneet tiedostot koneeltasi. Suosittelemme SpyHunter 5. joka poistaa kaikki saastuneet tiedostot koneeltasi.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä