Vakavuus luokka:  
  (96/100)

Facebook Change Color virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - - | Tyyppi: Haittaohjelmat

Facebook Change Color on vakava tartunta, joka liittyy harhaanjohtavaan viestiin, joka on aktiivisesti levinnyt sosiaalisessa mediassa ja sitä kutsutaan nimellä Facebook virus. Sen antamat valheelliset ilmoitukset kertovat käyttäjille linkin, jota klikata, jotta he voisivat vaihtaa Facebook sivunsa värin mustaksi, punaiseksi, pinkiksi tai jonkin muun väriseksi. Ennen kuin klikkaat osoitetta täytyy sinun tajuta, että et voi vaihtaa Facebookin väriä. Jos googletat tämän ongelman niin tiedät, että kyseessä on suuri huijaus, joka haluaa sinun tekevän kyselyitä. Tämän avulla viruksen tekijät keräävät miljoonia vierailijoita sivustolleen ja saavat merkittävät määrät rahaa. Vältä Facebook Chance Coloria vaikka saisit siitä ilmoituksen joltakin kaveriltasi. Suosittelemme, että otat yhteyden lähettäjään ennenkuin avaat mitään viestin sisällöstä.

KUINKA VOIN SAADA TARTUNNAN Facebook Change Color viruksesta?

Facebook Change Color virus yrittää hyökätä koneellesi valheellisen viestin avulla, joka uskottelee sinulle mahdollisuutta vaihtaa profiilisivusi väriä. Tyypillisesti se tulee tutulta käyttäjältä, joka on saanut tartunnan tästä huijauksesta aikaisemmin, joten on olemassa selvä riski, että ihmiset joutuvat huijatuiksi. Tällaisia viestit ovat:

Switch to Pink Facebook (Limited Time!)
(LINK)
Say goodbye to the boring blue profile and say hello to the pink profile!!

Switch to Red Facebook (Limited Time!)
(LINK)
Say goodbye to the boring blue profile and say hello to the red profile!!

Tiedä se, että klikkaammalla linkkejä sivusi väri ei vaihdu! Sinua pyydetään jakamaan viestejä kavereidesi kanssa ja sen lisäksi jättämään kommentteja ja myös vastaamaan kysymyksiin nettikyselyssä. Pysy erossa Facebook Change Colorista ja poista se, jos olet jo mennyt lankaan.

KUINKA POISTAA Facebook Chance Color virus?

Jos olet mennyt lankaan niin kannattaa ensiksi puhdistaa Facebook seinäsi kaikista ohjelman viesteistä. Lisäksi tee täysi tarkistus päivitetyllä virusturvalla poistaaksesi mahdolliset saastuneet tiedostot koneeltasi. Suosittelemme SpyHunter. joka poistaa kaikki saastuneet tiedostot koneeltasi.

Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan Facebook Change Color virus suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu ohjelma Facebook Change Color virus poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Malwarebytes
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Malwarebytes
Facebook Change Color virus kuvankaappaus
Facebook Change Color virus kuvankaappaus

Kirjoittajasta

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-facebook-change-color-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä