Poista Facebook video virus (Poisto-opas) - kesä 2018 päivitys

Facebook video viruksen Poisto-ohje

Mikä on Facebook video virus?

Facebook video virus: Uusi haittaohjelma joka voi vaikuttaa sosiaaliseen verkostoosi

Facebook video virus

Olemme viime aikoina saaneet useita kysymyksiä Facebook video viruksesta. Tietokoneen käyttäjät valittavat, että he eivät voi pysäyttää Facebook virusta joka valvoo heidän Facebook profiiliaan ja jatkuvasti jakaa seinäpäivityksiä epäilyttävillä linkeillä. Näiden julkaisujen otsikkona on “My private video,” “My first video,” tai “Private video.”

Virus tägää noin 20 kaveria julkaisuun, koettaen kiinnittää muiden Facebook käyttäjien huomion. Tämän lisäksi, Facebook video virus lähettää vaarallisen linkin suoraan uhrien ystäville yksityisviestin muodossa. Vaikuttaa siltä, että virusta ei voida pysäyttää. Virukset.fi tiimi on päättänyt tarkastaa tämän viruksen, me tutkimme yhden koneen jossa se on ja selvitimme miten se toimii.

Facebook video virus on sukua haittaohjelmalle, joka valvoo uhrien nettiselaimia. Vaikka jotkut tutkijat väittävät, että sinun pitää vain poistaa epäilyttävä selaimen laajennus nettiselaimelta niin tämä selitys ei ole tarpeeksi tarkka. Me itseasiassa saimme selville, että Facebook video haittaohjelma sulkee avoimet selaimen välilehdet ja avaa uuden ikkunaan kun uhri koettaa avata ”Laajennukset” asetukset.

Virus koettaa selvästi estää käyttäjää uhria poistamaan vaaralliset laajennukset. Me olemme saaneet selville, että selaimen laajennus on sukua Ace Stream Web laajennukselle. Ennen kuin voit poistaa tämän laajennuksen niin sinun pitää löytää ja poistaa komponentit jotka liittyvät tähän laajennukseen. Ensimmäiseksi, me suosittelemme avaamaan Tehtävien Hallinnan (Control+Alt+Delete) ja etsimään tietokoneelta epäilyttäviä prosesseja.

Facebook video virus

Tietokoneessa jonka virukset.fi tutkijat testasivat oli ace_engine.exe prosessi käynnissä, joka vaikutti olevan vastuussa selainten huonosta toiminnasta kun koetettiin päästä ”Laajennukset” paneeliin. Tämä ei kuitenkaan pääty tähän, me olemme myös huomanneet että Ace Stream Media 3.1.0 oli myös asennettu järjestelmään, joka liittyy myös Facebook video virukseen. Kun olet poistanut ohjelman ja lopettanut ace_engine.exe prosessin niin voit mennä selaimen asetuksiin ja poistaa Ace Stream Web Laajennuksen Laajennukset osiosta.

Meidän on pakko sanoa, että tämä virus voi olla sukua muille ohjelmille ja selaimen laajennuksille koska Ace Stream virallinen versio EI OLE vaarallinen ohjelma. Verkkorikolliset usein saastuttavat laillisia ohjelmia lisäämällä vaarallisia komponentteja niihin ja levittämällä niitä Internetissä. Me suosittelemme myös tarkistamaan ja poistamaan kaikki epäilyttävät Facebook sovellukset joille olet lähiaikoina antanut luvan päästä Facebook tilillesi.

Me ymmärrämme, että nämä ohjeet voivat olla sekavia. Tämän lisäksi, Facebook video virus voi olla sukua muille vaarallisille ohjelmille ja siksi me suosittelemme käyttämään tehokasta haittaohjelman poistajaa Facebook video viruksen poistoon tietokoneeltasi. Meidän suosituksemme on FortectIntego ohjelma.

Facebook video virus

Kuinka Facebook video virus leviää?

“My private video” virus video leviää nopeasti koska useat Facebook käyttäjät eivät tunnista näitä julkaisuja ja viestejä petollisen ja vaarallisena materiaalina. Sinun EI KOSKAAN kannata klikata julkaisua tai linkkiä jonka Facebook kaverisi lähettää sinulle jos sinulla on edes pieni epäilys, että kaverisi ei jaa sellaista materiaalia Facebookissa. Useat tietokoneen käyttäjät usein klikkaavat tällaista materiaali JUURI koska he eivät voi uskoa, että heidän ystävänsä jakoi sen. Tällaisen vaarallisen video linkin klikkaaminen lataa haittaohjelman tietokoneella ja sitten se ottaa uhrin Facebook tilin haltuunsa.

  • Voidaksesi välttää Facebook video viruksen pääsyn tietokoneellesi niin sinun ei kannata klikata epäilyttäviä julkaisuja tai linkkejä joita kaverisi lähettävät. Jos materiaali herättää sinun epäilyksesi niin kysy kaveriltasi onko hän jakanut sen tarkoituksella.
  • Toinen asia joka sinun tulee tietää Facebookissa jaetuista videoista, (ei väliä onko ne jaettu suoraan tai Youtuben kautta) ne käynnistyvät kun klikkaat niitä. Jos videon klikkaaminen uudelleenohjaa sinut epäilyttävälle sivustolle joka pyytää lupaa päästä facebook aikajanallesi tai lataamaan sovelluksen tietokoneellesi niin on luultavaa, että Facebook julkaisussa on vaarallinen linkki.
  • Voit asentaa Facebook video viruksen myös muiden ilmaisohjelmien mukana. me todella suosittelemme välttämään lataamasta ohjelmia kyseenalaisilta tiedoston jako sivuilta, koska voit ladata niputetun ohjelman. Niputettu ohjelma on periaatteessa sovellus paketti, jossa on pääohjelma ja useita valinnaisia ohjelmia jotka voidaan asentaa pääohjelman mukana. Nämä valinnaiset lataukset ovat usein vaarallisia ohjelmia, on siis viisainta poistaa ne ennen asennusta. Voit tehdä sen Edistyneen/Kustomoidun asennuksen kautta.

Facebook video virus

Facebook video virus poisto-ohjeet

Ensimmäiselle sivulla me tarjosimme pienen selityksen miten voit poistaa Facebook video viruksen manuaalisesti. Sinun tulee myös tietää, että tämä haittaohjelma leviää muiden vaarallisten ohjelmien ja tietokone virusten mukana. Kaikkien epäilyttävien sovellusten ja selaimen laajennusten poistaminen PC:ltä ei ehkä poista tätä Facebook virusta.

Siksi virukset.fi asiantuntijat suosittelevat tarkistamaan tietokoneen tehokkaalla haittaohjelman poistajalla jotta voit löytää ja poistaa kaikki vaaralliset tiedostot jotka liittyvät Facebook video haittaohjelmaan. jos ongelma jatkuu niin ole hyvä ja ota yhteyttä tuki tiimiimme avun saamiseksi. Onnea matkaan!

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Linas Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä