Poista ”Is that you” Facebook virus (Poisto-opas) - päivitetty kesä 2020

”Is that you” Facebook viruksen Poisto-ohje

Mikä on "Is that you" Facebook virus?

“Its you” Facebook virus on vaarallinen sosiaalisen median kampanja, jota käytetään henkilökohtaisten tietojen kalastamiseen

Its you Video ryhmävirus

”Its you” Facebook virus on messenger viesti, joka ilmaantuu sosiaalisen median alustoissa ja väittää sisältävänsä tietoa tai materiaalia uhrista. Yleensä käyttäjät huijataan klikkaamaan linkkiä, koska video, kuvat tai muut materiaalit, jotka laillisilta, lähettäjää vaikuttaa myös olevansa oikea ystävä. Tämä kampanja haluaa vain saada sinut pitämään ”VIDEO HD group” ryhmästä ja klikkaamaan linkkiä, joka vaikuttaa Youtube linkiltä.

Viime aikoina, Joulukuussa 2019, virus tuli takaisina ”It looks like you” Facebook virus versiolla. Se ei eroa paljoakaan mutta sinun pitää pysyä annetusta linkistä, koska voit saada haittaohjelma tartunnan tai joutua huijatuksi kirjautumaan viralliselle Facebook tilillesi ja paljastamaan kirjautumistietojasi, kuten nimi, salasana tai muut tärkeät tiedot huijareille.

It’s you Facebook virus huijaus muistuttaa vanhaa “hahaha” Facebook virusta ja muun tyyppisiä Facebook viruksia. Ihmiset saavat pikaviestin Facebook Messengerin kautta, jossa on heidän nimensä, linkki ”videoon” ja kysymys ”Its you?” Yleensä ”video” linkki vaikuttaa ohjaavan heidät Youtube sivulle, mutta yleensä se loppuu vaaralliselle kirjautumissivulle, joka koettaa saada sinut antamaan Facebook tilitiedot.

Nimi ”Is that you” Facebook virus
Tyyppi Haittaohjelma
Oireet Näyttää viesti, joka väittää sinun olevan videossa Facebook Messengerissä
Versio
Vaara Yrittää huijata ihmiset paljastamaan kirjautumistietojaan, ohjaa vaarallisille sivuille, asentaa vaarallisia laajennuksia, tunnetaan myös haittaohjelmana
Levitys Facebook messenger
Poisto Jätä ”Is that you” viesti huomiotta Facebookissa ja puhdista laitteesi vakoiluohjelman poistajalla, jos klikkasit linkkiä, joka voi olla vaarallinen. Viruksen vahingot voidaan korjata FortectIntego ohjelmalla

It’s you video virus on jälleen yksi Facebook virus, jota huijarit levittävät saadakseen ihmisten kirjautumistietoja tai levittää haittaohjelmia. Virus löydettiin alustavasti 2017. Tällä kertaa Facebook tiimi korjasi haavoittuvuuden nopeasti ja pysäytti sen leviämisen. Sitä ei kuitenkaan poistettu kokonaan, koska sen viimeisin aalto paljastettiin Joulukuussa 2019.

Pääsyy miksi tämä sosiaalisen median huijaus luokiteltiin erittäin vaaralliseksi, koska se voi aiheuttaa henkilökohtaisten tietojen vuodon. Kun käyttäjää klikkaa “video” linkkiä, it’s you Facebook Messenger virus ohjaa käyttäjät tekaistulle Youtube sivustolle ja laukaisee sitten Messenger tyylisen kirjautumissivun. Huijaus kysyy oletko tällä videolla, Facebook virus ei annan käyttäjän katsoa videota ennen kuin hän antaa kirjautumistietonsa. Se on myös koukku Is This you YouTube virukselle .

”It’s you” Facebook virus koettaa saada uhrit vierailemaan vaarallisella sivulla, paljastamaan tietoja sähköpostista tai sosiaalisen median tileistä tai asentamaan jotain. Verkkorikolliset keksivät useita huijaustekniikoita ja taktiikoita, jotta he saavat arvokkaita tietoja käyttäjästä. Ei ole mitään epäilystä, että sinun kannattaa välttää näitä uudelleenohjauksia parhaasi mukaan. "Is that you" Facebook virus"Is that you" Facebook virus huijaus voi huijata ihmiset antamaan Facebook kirjautumistietonsa.

Samalla kun se yrittää huijata uhrit vastaaviin aktiviteetteihin, Facebook video of you virus Käyttää tekaistuja väitteitä sisällöstä, joka liittyy sukulaisiisi, useimmiten läheisiin ihmisiin. Viruksen kehittäjät voivat valitettavasti esiintyä läheisinä ystävinä ja messenger kontakteina, joten älä mieti kahdesti ennen kuin klikkaat sinulle lähetettyä linkkiä tai videota.

Sisällön klikkaaminen ”Is that you” Facebook viruksessa, voi ohjata sinut useaan paikkaan joita pidetään vaarallisina:

  • mainossivut;
  • mainosten tukemat sivut;
  • yhteistyökumppanien sisältö;
  • sivut vaarallisella materiaalilla;
  • mainos pop-upit.

”Is this your video” Facebook virus huijaus ei lopu alustavaan viestiin saastuneesta videosta. Kun klikkaat linkkiä tai videota, niin kirjautumislomake pomppaa esiin ja ”auttaa” sinua kirjautumaan Facebook tiliin tai sähköpostiin. Tämä on valitettavasti se hetki, kun antamasi tiedot tallennetaan ja kerätään.

"Is that you" Facebook messenger virus

Kerättyjä kirjautumistietoja ja salasanoja voidaan käyttää usealla tavalla, mukaan lukien henkilökohtaiset huijaukset ja verkkourkinta kampanjat. Tietoja, kuten salasanat voidaan usein käyttää suoraan kiristykseen ja sähköpostihuijaukseen, koska ihmiset käyttävät samaa salasanaa useassa tilissä. Jos myös Facebook tilisi on kaupallinen ja yhdistetty PayPal tiliisi, niin hakkerit voivat varastaa rahasi.

Löytyy kuitenkin muita tapauksia, kun hakkerit ja rikolliset voivat saada nämä tiedot tai käyttää varastettuja ja tallennettuja tietoja. ”Is that you” Facebook virus on vain yksi ohjelman versio, joka kerää tietoja.

Ole varuillasi, sillä Facebook viruksella on useita versioita, jotka koettavat saada henkilökohtaisia tietoja, varastaa tietoja tai muita arvokkaita tietoja uhrilta. Sinut voidaan myös ohjata haittaohjelmien täyttämille sivuille, jotka tarjoavat pikalinkkejä vaarallisiin laajennuksiin ja vastaavaan materiaaliin. Kuten me olemme jo varoittaneen, it´s you Facebook virus nostaa aktiviteettiaan verkossa, ole siis valmis ja varoita ihmisiä ympärilläsi.

"Is that you" Facebook virusviesti

Muista vaaroja “Is that you” Facebook virukseen liittyen

Vaarallisia linkkejä sosiaalisessa mediassa voidaan käyttää myös levittämään haittaohjelmia tai vakavia verkkotartuntoja, joten ennen kuin klikkaat epäilyttävää viesti, joka ei näytä luonnolliselta, kysy ystävältäsi onko hän lähettänyt sen. Hänen tilinsä on luultavasti saastunut Facebook viruksella, siksi se luo vaarallisia viestejä automaattisesti.

Jos luulet, että Facebook tilisi on saastunut It’s you youtube facebook viruksella, sinun pitää kertoa siitä heti Facebook tukitiimille ja vaihtaa tilisi salasana.

Lataa sitten ammattilaisten haittaohjelman poistaja tai päivitä nykyinen ohjelmasi ja suorita järjestelmän täysi tarkistus sen avulla. Tämä on nopein ja kaikkein luotettavin tapa poistaa “Is that you” Facebook virus. Jos aiheutti virheitä järjestelmässä, me suosittelemme käyttämään FortectIntegoohjelmaa.

Viestiviruksen levitys on edelleen samanlainen

Vaikka ei kaikissa tapauksissa, kaikkein useimmin sosiaalisen alustan käyttäjiin hyökättiin yhden kontaktin viestillä. Tartunta leviää ketjuhuijauksella, esim., ihmiset saavat tartunnan toisiltaan klikkaamalla vaarallisia linkkejä.

Sitten is this you virus luo viestin, jossa on seuraavat tiedot – mahdollisen uhrin nimi, sana ”video”, jossa on linkki vaaralliselle sivulle ja satunnainen hymiö. Verkkoturvallisuuden asiantuntija ovat saaneet selville, että virus on käännetty usealle kielelle, joten jos olet Italiassa, niin saat viestejä vain Italiaksi.

Suojataksesi sosiaalisen median tilejäsi hyökkäykseltä, sinun pitää pysyä erossa harhaanjohtavista mainoksista ja uutisista, joita alusta tarjoaa. Älä lankea tarjouksiin voittaa Ryanair lippuja tai iPhone tarjouksia eurolla. Uutissyötteet puolialastomista naisista viesteillä, kuten “The girl ruined her life in two minutes” ovat myös huijauksia, jotka voivat johtaa verkkourkintasivuille.

NoVirus.co turvallisuusasiantuntijat suosittelevat ihmisten käyttämään kaksi-vaiheista varmennusta. Tämä ominaisuus on hyödyllinen varotoimi, joka auttaa sinua estämään tilisi hakkeroinnin. Kun tämä ominaisuus on käytössä, niin aina kun joku yrittää kirjautua tilillesi, niin saat pyynnön antaa ainutlaatuisen turvakoodin.

Opi poistamaan “Is that you” Facebook virus kokonaan

“Is that you” Facebook virus on vaarallinen haittaohjelma, joka lukitsee sinut ulos Facebook tililtäsi tai huijaa sinut asentamaan verkkotartunnan. Joten heti, kun jotkut ystäväsi kertovat sinun lähettävän viestejä Messengerin kautta, joka kysyy oletko sinä tässä facebook virus videossa, niin tarkista järjestelmäsi ammattilaisten turvaohjelmalla, kuten SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes. FortectIntego auttaa sinua poistamaan saastuneet ja vahingoittuneen tiedostot.

Muista myös vaihtaa Facebook’ salasanasi HETI, jotta voit välttää henkilöllisyysvarkauden ja tietovuodot. On myös suositeltavaa kertoa ystävillesi, että tilisi on voitu hakkeroida ja heidän ei kannata avata epäilyttäviä viestejä, jotka tulevat sinun tililtäsi.

“Is that you” virus poisto vaatii myös samanlaisten sovellusten tarkistamisen Facebook tililläsi. Ottaaksesi vaarallisen lisäosat pois käytöstä, sinun pitää suorittaa nämä askeleet

  1. Kirjaudu Facebook tilillesi ja klikkaa pientä kolmiota oikealla;
  2. Klikkaa Settings avataksesi General Account Settings ikkunan;
  3. Katso vasemmalle ja valitse Apps;
  4. Klikkaa Edit painiketta Apps, Websites and Plugins vaihtoehtoa;
  5. Valitse Disable suojataksesi tiliäsi valtuuttamattomalta käytöltä kolmansien osapuolien sovellusten toimesta.
Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Alice Woods
Alice Woods

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Alice Woods
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä