Vakavuus luokka:  
  (50/100)

Poista Youtube virus (Ilmainen Opas) - Poisto-ohjeet

kirjoittanut Lucia Danes - - | Tyyppi: Haittaohjelma

YouTube virus tulee yhä vakuuttavammaksi

Kuva joka näyttää saastuneen Youtube sivun

YouTube virus on nimi haittaohjelmille, jotka käyttävät videopalvelun nimeä yhdellä tai toisella tavalla. Anna meidän huomioida, että virallinen YouTube sivusto ei ole tekemisissä virusten kanssa millään tavalla. Yleensä käyttäjät kohtaavat identtisiä, mutta petollisia YouTube sivustoja. Tämän ilmiön lisäksi löytyy muita haittaohjelma uhkia, jotka käyttävät tätä palvelua hyväkseen:

 • Mainosohjelmat
 • Näytön lukitsijat (tekaistut lunnasohjelmat)
 • Tekaistut Flash Player päivitykset, jotka naamioituvat tekaistuiksi YouTube sivuiksi
 • selaimen uudelleenohjaus tartunnat

Pidä mielessäsi, että virallinen sivusto sisältää HTTPS merkinnän ja se ei pyydä päivittämään Flash Playeriä tai asentamaan ylimääräisiä codekkeja. Jos olet vakuuttunut, että sinulla on sivuston väärä version, niin poista YouTube virus. ReimageIntego tai Malwarebytes ohjelma voi auttaa tässä. Ennen kuin me keskustelemme poistotavoista, niin anna meidän esitellä hallitsevat YouTube haittaohjelmat.

Mainosohjelmat, jotka piileskelevät tekaistuilla YouTube sivuilla

Ehkä kaikkein tehokkaimmat tämän virustyypin esimerkit ovat Facebook message ja video virukset. Vaikka nämä virukset ilmaantuvat vuosittain, niin virtuaaliyhteisö ei vaikuta oppineen läksyään.

Kummassakin tapauksessa petollinen videolinkki leviää Facebook yhteisössä. Voidakseen jahdata sinisilmäisiä käyttäjiä avaamaan linkin, viestissä on “[vastaanottajan nimi] video” kommentti. Viimeaikaisissa tapauksissa huijauksessa on vastaanottajan profiili kuva.

Tämän lisäksi, kun käyttäjä on klikannut linkkiä, jonka kohteena on satunnainen sivu tai jopa tekaistu YouTube URL, käyttäjät ohjataan tekaistulle YouTube sivulle. Voidakseen soittaa videon, käyttäjän odotetaan sallivan määrätyn laajennuksen tai lataavan codekin. Jotkin haittaohjelma tapaukset pyytävät uhria asentamaan epäilyttäviä sovelluksia. Tällainen toiminto tulee lataamaan mainosohjelman käyttöjärjestelmään tai vielä hankalamman viruksen.

Youtube lunnasohjelma?

Vaikka se kuulostaa naurettavalta, löytyy tapauksia niin kutsutusta YouTube lunnasohjelmasta. Esimerkiksi, Kesäkuussa 2017, näytön lukitsija, joka teeskenteli olevansa YouTube lunnasohjelma, havaittiin. Se hälytti käyttäjiä, että he ovat rikkoneet YouTube lakia.

Voidakseen saada pääsyn sivulla ja laitteelle, heidän pitää antaa koodi. Asiantuntijat ovat onneksi löytäneet koodin – law725. Uhka onneksi sattui olemaan vain virus, eikä vaarallinen virus. Sivuston suosion takia, lunnasohjelman mahdollisuutta ei kannata jättää huomiotta. Youtube viruksen esimerkkejäYoutube virus kohdistaa virtuaalista yhteisöä uusissa muodoissa.

Tekaistut Flash Player pop-upit

Tämä on ylivoimaisesti yleisin YouTube virus tyyppi. Löytyy useita tapauksia, kun käyttäjät ovat kohdanneet pop-up viestin, joka kehottaa päivittämään Flash Playerin, jotta he voivat soittaa videon sivustolla.

Tällaisen hälytyksen vakuuttavan ulkonäön takia, luottavaiset käyttäjät valitettavasti löytävät vain turhauttavan mainosohjelman, tiedostoja varastavan troijalaisen tai jopa lunnasohjelman. Pidä aina mielessäsi, että käyttöjärjestelmäsi ilmoittaa sinulle päivittämättömästä Flash Player sovelluksesta, kun käynnistät tietokoneesi.

YouTube huijarit

Kuten kaikilla suosituilla sivuilla, sillä on ilkeä kaksonen, tämä on myös tapaus YouTube sivun kanssa. Haittaohjelman kehittäjät ovat luoneet tusinoittain tekaistuja sivustoja, jotka perustuvat yhteen temppuun – kirjoittaa väärin sana “youtube.” Koska käyttäjät usein kirjoittavat sivun nimen väärin, niin he usein joutuvat verkkourkinta sivulle.

Se voi myös tarjota asennettavaksi epäilyttäviä laajennuksia. Muussa tapauksessa tällaiset sivustot voivat olla täydellisiä paikkoja verkkovaluutan louhijoille. Ne eivät näy tavallisille käyttäjille. Kun käyttäjät katsovat videoita tekaistulla sivulla, haittaohjelma louhii bitcoineja tai muuta verkkovaluuttaa. Lyhyesti sanottuna, niistä johtuen, voit huomata sivuston käyttävän suuren määrän Prosessorin resursseja.

Tässä tapauksessa sinun pitää suorittaa Youtube viruksen poisto niin pian kuin mahdollista. Voidaksesi välttää verkkovaluutan louhijat, asenna louhijan esto lisäosa, kuten, AdBlock tai No Coin tai jokin muu, valitse viisaasti sillä löytyy myös petollisia kopioita tällaisista laajennuksista.

Haittaohjelman levitystavat vaihtelevat

Riippuen minkä Youtube viruksen kohtaat, haittaohjelman poisto- ja estotavat vaihtelevat. Voidaksesi välttää mainosohjelmat tai vaaralliset YouTube virus uudelleenohjaukset, muista varmistaa, ettet asenna mitään ohjelmia satunnaisista paikoista.

Mitä tulee Facebook message virukseen, älä klikkaa videon linkkiä tai lataa kuvatiedostoa, joka on lähetetty sinulle ystävän toimesta. Pyydä lähettäjää vahvistamaan viestin sisältö. Pidä mielessäsi, että aito videolinkki luo usein kuvan videon kuvankaappauksesta.

Jos kirjoitit Youtube URL nimen väärin ja löysit itsesi oudolta sivulta, poistu heti ja tarkista selain. Sinun kannattaa myös päivittää selaimesi, sillä exploit kitit, jotka kohdistavat määrättyjä selaimen haavoittuvuuksia, voivat hukuttaa sinut tekaistuihin YouTube sivu pop-uppeihin.

Tärkeimmät Youtube viruksen poistotavat

Olet sitten tekemisissä YouTube uudelleenohjaus viruksen kanssa tai päädyit väärennetylle sivulle, tarkista selaimesi ja PC:si haittaohjelman poistajalla. Päivitä se ennen tarkistusta. Automaattinen YouTube viruksen poisto on myös suositeltavaa, kun olet tekemisissä näytön lukitsijan kanssa.

Voidaksesi päästä käsiksi tärkeisiin järjestelmän toimintoihin, klikkaa ALT+F4. Käynnistä tietokone myöhemmin Vikasietotilaan, jos tarpeen ja toista tarkistus. Viimeiseksi, on suositeltavaa resetoida selaimen asetukset. Tällainen toiminto poistaa YouTube viruksen skriptit, evästeet ja muut verkkokomponentit. Pidä mielessäsi, että YouTube haittaohjelma kohdistaa jokaisen tietokoneen käyttäjän, olet sitten Iso-Britanniasta, Portugalista tai Kiinasta.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Youtube viruksen Poisto-ohje:

Poista Youtube Windows järjestelmistä

Youtube virus etsii haavoittuvuuksia kaikista selaimista.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Youtube sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Youtube tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'
 5. Poista Youtube selaimilta sekä Windows pikakuvakkeista
  Klikkaa Mozilla Firefox pikakuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Properties. Klikkaa selainten kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Properties'
 6. Mene Shortcut välilehteen ja vilkaise Target kenttää. Poista haitallinen URL joka liittyy virukseesi. Valitse 'Shortcut' välilehti ja poista 'http://isearch.babylon.com...' tai muut epäilyttävät URL:it

Toista yllä annetut askeleet kaikilla selaimen pikakuvakkeilla, mukaanlukien Internet Explorer sekä Google Chrome. Muista tarkistaa kaikkien näiden pikakuvakkeiden sijainti, mukaanlukien työpöytä, Käynnistä valikko sekä työkalupalkki.

Poista Youtube Mac OS X järjestelmästä

Mac OS käyttäjien tulee varoa myös Youtube haittaohjelmaa, sillä virusten kehittäjät ovat ottaneet ne kohteeksi yhä useammin.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Youtube tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Youtube Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Youtube sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Youtube poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Youtube virus Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Youtube pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Youtube Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Youtube sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa valikkoa (oikea yläkulma), valitse Options General.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivu tai paina Restore to default.
 5. Paina OK tallentaaksesi muutokset. Kun olet 'General' välilehdessä, poista haitallinen URL 'Home Page' osiosta tai pana 'Restore to Default' painiketta. Paina 'OK' tallentaaksesi muutokset.
 6. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 7. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Youtube poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Youtube Google Chrome selaimelta

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Youtube sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Vaihda kotisivusi ja ensisijainen hakukoneesi jos tämä virus on ne muuttanut
  Paina Valikko kuvaketta ja valitse Settings.
 4. Täällä, etsi Open a specific page or set of pages vaihtoehdon On startup alta ja paina Set pages. Kun olet klikannut Menua sekä 'Settings', valitse 'Set pages'
 5. Nyt sinun tulisi nähnä toinen ikkuna. Täällä, poista haitalliset hakukoneet ja anna sivu jota haluat käyttää kotisivunasi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 6. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 7. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 8. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 9. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 10. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Youtube poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Youtube Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Youtube tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Avaa Safari nettiselaimesi ja klikkaa Safari valikossa. Täällä, valitse Preferences kuten se näytettiin aikaisemmin ja valitse General.
 4. Täällä, etsi Homepage osio. Jos Youtube on muuttanut sen, poista ei toivottu linkki ja anna se jota haluat käyttää hakuihisi. Muista lisätä "http://" ennen kuin kirjoitat sivun osoitteen. Kun olet 'General' osiossa, poista haitallinen URL ja anna haluamasi sivuston nimi
 5. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 6. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Youtube poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Lucia Danes
Lucia Danes - Virus tutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Lucia Danes
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-youtube-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Youtube virus