Poista Facebook “hahaha” virus

Facebook “hahaha” viruksen Poisto-ohje

Mikä on Facebook “hahaha” virus?

Facebook “hahaha” virus on haitallinen sovellus joka leviää Facebookin yksityisviestien välityksellä. Aivan kuten muutkin Facebook viruksen versiot, se leviää ympäriinsä huijaamalla ihmiset klikkaamaan haitallista linkkiä ja lataamaan Pictr_357.Zip, Copy_0027.Zip, Image0905.Zip sekä muita haitallisia tiedostoja tietokoneilleen. Se rohkaisee uhrejaan lataamaan nämä tiedostot viekkaan viestin avulla jonka otsikko on “hahaha”. Heti kun yksikin edellä mainituista .Zip tiedostoista on ladattu ja .Jar tiedosto käynnistetty, tämä haittaohjelma aloittaa toimintansa. Yleisesti uskotaan, että “hahaha” virusta käytetään useimmiten Bitcoinien keräämiseen. Tästä huolimatta, se voi olla myös mukana muissakin vaarallisissa aktiviteeteissa. Jos huomaat tietokoneesi nopeuden hidastuneen ja Facebook tilisi aloittaneen lähettämään “hahaha” tai vastaavia viestejä kavereillesi, PC:si on tämän vaarallisen haittaohjelman saastuttama.

Kuinka Facebook “hahaha” virus voi saastuttaa tietokoneeni?

Kuten me olemme jo maininneet, Facebook “hahaha” virus leviää “hahaha” viestien välityksellä, jotka leviävät Facebookin yksityisviesteissä. Useimmissa tapauksissa, se näyttää kuuluvan jollekin kavereistasi, joten ei ole yllätys että tämä haittaohjelma on levinnyt niin menestysekkäästi. Jos klikkaat tätä haitallista viestiä, olet automaattisesti mukana Facebook “hahaha” viruksen levityksessä ja myös ystäväsi voivat saada tartunnan, eikä ole väliä jos he käyttävät OS, Windows tai Mac järjestelmää. Tämän lisäksi, tietokoneesi muunnetaan Bitcoinien tekokoneeksi ja sitä käytetään myös muihin vaarallisiin aktiviteetteihin. Ole hyvä ja vältä kyseistä haitallista viestiä, ei ole väliä vaikka ne näyttäisivät kuinka luotettavilta sekä houkuttelevilta. Jos olet jo klikannut tätä liitettä, sinun tulisi tarkistaa PC:si Facebook “hahaha” viruksen varalta. Lue seuraava kappale saadaksesi lisää tietoa tästä:

Kuinka poistaa Facebook “hahaha” virus?

Jos epäilet, että tietokoneesi on Facebook “hahaha” viruksen saastuttama, sinun tulee tarkistaa se joko FortectIntego tai SpyHunter 5Combo Cleaner ohjelmalla. Muussa tapauksessa voit törmätä vakaviin ongelmiin, kuten dramaattiset hidastumiset sekä vakavien haittaohjelmien pääsyyn tietokoneelle. Sinun tulisi myös ottaa yhteyttä Facebook kavereihisi ja ilmoittaa heille vaarallisista viesteistä jotka tulevat sinun tililtäsi.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Poisto-ohjeet muilla kielillä