Vakavuus luokka:  
  (77/100)

Facebook “hahaha” virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

| Tyyppi: Haittaohjelmat

Facebook “hahaha” virus on haitallinen sovellus joka leviää Facebookin yksityisviestien välityksellä. Aivan kuten muutkin Facebook viruksen versiot, se leviää ympäriinsä huijaamalla ihmiset klikkaamaan haitallista linkkiä ja lataamaan Pictr_357.Zip, Copy_0027.Zip, Image0905.Zip sekä muita haitallisia tiedostoja tietokoneilleen. Se rohkaisee uhrejaan lataamaan nämä tiedostot viekkaan viestin avulla jonka otsikko on “hahaha”. Heti kun yksikin edellä mainituista .Zip tiedostoista on ladattu ja .Jar tiedosto käynnistetty, tämä haittaohjelma aloittaa toimintansa. Yleisesti uskotaan, että “hahaha” virusta käytetään useimmiten Bitcoinien keräämiseen. Tästä huolimatta, se voi olla myös mukana muissakin vaarallisissa aktiviteeteissa. Jos huomaat tietokoneesi nopeuden hidastuneen ja Facebook tilisi aloittaneen lähettämään “hahaha” tai vastaavia viestejä kavereillesi, PC:si on tämän vaarallisen haittaohjelman saastuttama.

Kuinka Facebook “hahaha” virus voi saastuttaa tietokoneeni?

Kuten me olemme jo maininneet, Facebook “hahaha” virus leviää “hahaha” viestien välityksellä, jotka leviävät Facebookin yksityisviesteissä. Useimmissa tapauksissa, se näyttää kuuluvan jollekin kavereistasi, joten ei ole yllätys että tämä haittaohjelma on levinnyt niin menestysekkäästi. Jos klikkaat tätä haitallista viestiä, olet automaattisesti mukana Facebook “hahaha” viruksen levityksessä ja myös ystäväsi voivat saada tartunnan, eikä ole väliä jos he käyttävät OS, Windows tai Mac järjestelmää. Tämän lisäksi, tietokoneesi muunnetaan Bitcoinien tekokoneeksi ja sitä käytetään myös muihin vaarallisiin aktiviteetteihin. Ole hyvä ja vältä kyseistä haitallista viestiä, ei ole väliä vaikka ne näyttäisivät kuinka luotettavilta sekä houkuttelevilta. Jos olet jo klikannut tätä liitettä, sinun tulisi tarkistaa PC:si Facebook “hahaha” viruksen varalta. Lue seuraava kappale saadaksesi lisää tietoa tästä:

Kuinka poistaa Facebook “hahaha” virus?

Jos epäilet, että tietokoneesi on Facebook “hahaha” viruksen saastuttama, sinun tulee tarkistaa se joko Reimage tai Malwarebytes Malwarebytes ohjelmalla. Muussa tapauksessa voit törmätä vakaviin ongelmiin, kuten dramaattiset hidastumiset sekä vakavien haittaohjelmien pääsyyn tietokoneelle. Sinun tulisi myös ottaa yhteyttä Facebook kavereihisi ja ilmoittaa heille vaarallisista viesteistä jotka tulevat sinun tililtäsi.

Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan Facebook “hahaha” virus suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu ohjelma Facebook “hahaha” virus poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Malwarebytes
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Malwarebytes
Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-facebook-hahaha-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä