Vakavuus luokka:  
  (60/100)

Facebook Friend Request virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - - | Tyyppi: Haittaohjelma

Mikä on Facebook Friend Request virus?

Facebook Friend Request virus

Facebook Friend Request virus on termi jota käytetään kuvaamaan petollista tapaa, jota huijarit käyttävät huijaamaan viattomia sosiaalisen median käyttäjiä. Tämä petollinen tekniikka luottaa tekaistuihin Facebook tileihin, jotka luodaan käyttämällä joidenkin Facebook käyttäjien oikeita kuvia. Huijarit etsivät henkilön, joka julkaisee materiaalia julkisesti ja varastavat kuvia heiltä. He luovat tekaistuja tilejä ja julkaisevat kuvia sekä kopioivat  ja liittävät jopa alkuperäisiä uhrin tila julkaisuja. kaikki tämä tehdään jotta saadaan aidon Facebook tilin vaikutelma, jota huijarit myöhemmin käyttävät harhaan johtamaan uhrien ystäviä ja huijaamaan rahaa heiltä.

Yleensä huijarit luovat ohjelman, joka lähettää kaveripyyntöjä kaikille uhrin ystäville ja myöhemmin lähettää viestin jossa pyydetään rahaa lainaksi. Tämän kaiken lisäksi, Facebook Friend Request virus voi lähettää vaarallisia linkkejä uhrien ystäville, pyytää heitä klikkaamaan sitä nähdäkseen jotain kiinnostavaa. Tämä huijaus on kohtalaisen tehokas, koska uhrien ystävät luottavat oikeaan henkilöön ja haluavat nähdä mitä he jakavat.

Tällaisten linkkien klikkaaminen on kuitenkin todella vaarallista, koska tällaiset sivut voivat olla täynnä vaarallista materiaalia. Petolliset sivut koettavat pakottaa käyttäjät antamaan arkaluontoisia tietoja tai asentamaan vaarallisia ohjelmia, ole siis varuillasi! Jos kaverisi lähettää viestin jossa on linkki oudolle sivulle niin kysy häneltä onko sivu luotettava. Huijarit eivät yleensä vastaa, mutta jos he vastaavat, me suosittelemme tarkistamaan ystäväsi profiilin. Laita hänen nimi Facebookkiin ja katso löytyykö se sieltä, tai kaksi samaa profiilia.

Kaikkein selkein tapa josta tiedät, että olet tekemisissä Facebook Friend Request haittaohjelman kanssa on kun henkilö, joka juuri lähetti sinulle ystäväpyynnön lähettää jo linkkejä kutsumaan joitain epäilyttäviä sivuja tai antamaan rahaa.

Tietokoneessasi voi kuitenkin olla myös Facebook Friend Request virus ja sen seurauksena, sosiaalisen median tiliäsi käytetään levittämään petollisia viestejä kavereillesi ja julkaisemaan petollisia julkaisuja aikajanallasi. Tässä tapauksessa sinun pitää reagoida jos joku ystävistäsi kertoo tästä sinulle. Tämän lisäksi, tällainen virus voi poistaa eston kavereista jotka olet estänyt, ja koettaa lisätä ne takaisin kavereihisi.

Korjataksesi tämän, tarkista järjestelmä työkalulla, kuten Reimage ja poista Facebook Friend Request virus heti. Facebook Friend Request viruksen poistoon voit käyttää eri haittaohjelman poistajaa, kuten Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner. Poista ei toivotut kontaktit heti tämän jälkeen.

Kuinka tämä sosiaalisen median virus leviää?

Facebook Friend Request virus hyökkää Facebook käyttäjiin pikaviestien avulla. Voit vastaanottaa harhaanjohtavia viestejä, jotka vaikuttavat kuuluvan kaverillesi ja ne tarjoavat linkin klikkaamista, jotta voit nähdä kuvan tai videon. Tämän lisäksi, kaikkien sovellusten klikkaaminen Facebookissa voi johtaa tämän viruksen pääsyyn tietokoneelle, koska verkkorikolliset hakkeroivat niitä kohtalaisen usein. Kun virus on aktivoitu niin se alkaa lähettämään pyyntöjä tuntemattomille ihmisille ja myös hyväksyä heidät.

Me haluamme myös varoittaa, että Facebook ei ole täysin turvallinen paikka ja on joitain muutoksia joita voit tehdä suojataksesi itsesi ja ystäväsi. Ensimmäiseksi, me todella suosittelemme, että teet ystävälistastasi yksityisen. Jos se on julkinen niin huijarit voivat helposti päästä siihen käsiksi ja lähettää petollisia viestejä heille, teeskennellen sinua. On myös suositeltavaa pitää arkaluontoiset tiedot yksityisinä. Jos voit niin tee kuvasi myös saatavaksi vain kavereillesi.

Kuinka poistaa Facebook Friend Request virus tietokoneeltasi?

Jos huomaat, että outoja ihmisiä ilmaantuu kaverilistallesi tyhjästä tai jos näet, että seinälläsi on julkaistu jotain epäilyttävää ilman sinun lupaa niin se voi olla merkki Facebook Friend Request viruksen läsnäolosta. Ole hyvä ja muuta Facebook salasanasi niin pian kuin mahdollista ja suorita järjestelmän täysi tarkistus päivitetyllä haittaohjelman poistajalla. Koeta Reimage tai Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner ohjelmaa. 

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Kirjoittajasta

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-facebook-friend-request-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä