Vakavuus luokka:  
  (60/100)

Instagram virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Olivia Morelli - - | Tyyppi: Haittaohjelma
12

Varo Instagram virusta – tilisi voidaan hakkeroida!

Instagram virus on termi, johon kuuluu useita haittaohjelmia joiden kohteena on tämä valtava sosiaalisen median alusta. Aivan kuten mikä tahansa suosittu sosiaalisen median alusta, se on verkkorikollisten kohteena, jotka käyttävät sitä verkkorikoksiin. Olet luultavasti kuullut haittaohjelmista, kuten Facebook virus tai Skype virus; tässä artikkelissa me kerromme eri Instagram viruksen versioista ja kerromme kuinka voit suojata itseäsi haittaohjelmilta, jotka kohdistavat tämän sosiaalisen median käyttäjiä. Jos epäilet, että laitteesi on saastunut niin me suosittelemme, että seuraat Instagram viruksen poisto-ohjeita (artikkelin alla) ja poista tämä vaarallinen ohjelma niin pian kuin mahdollista. Sinun kannattaa myös tarkistaa laite haittaohjelman poistajalla, suositellut ovat artikkelin alla.

The Ugly List 2016 huijaus. Se on uusi virus, joka leviää nopeasti Instagrammissa saastuneiden tilien avulla. Virus käyttää saastuneita tilejä julkaisemaan kuvan, joka sanoo “Instagram Ugly List 2016,” ja tägää uhrien satunnaisia ystäviä kuvaan satunnaisella kommentilla “LOL how did your profile on the list,” “omg your profile on the list,” “this is crazy all you guys are there” tai “wow u made the ugly list.” Jos sinut on tägätty tällaiseen kuvaan, älä klikkaa sitä. Yleensä tällaiset vaaralliset julkaisut antavat osoitteen, joka osittaa haittaohjelma sivulle, joka varastaa uhrien kirjautumistiedot. Varastettua tiliä käytetään sitten viruksen levitykseen. Ole hyvä ja älä klikkaa tällaista huomiota herättävää linkkiä ja älä anna uteliaisuutesi johdattaa sinua sivuille, jotka asettavat sosiaalisen median tilisi vaaraan. Jos tilisi on hakkeroitu, koeta vaihtaa salasanasi, ja jos et voi, niin raportoi ongelma Instagramille.

Instagram followers virus. Tämä virus on läheistä sukua kuuluisalle Zeus virukselle, jota alustavasti käytettiin varastamaan uhrien luottokorttitietoja. Nyt virus hakkeroi Instagram tilejä ja muuttaa ne zombeiksi, jotka seuraavat ihmisiä ja pitävät heidän julkaisuistaan. Jos siis olet huomannut epäilyttäviä julkaisuja Instagram tilillä, niin sinun kannattaa vaihtaa salasanasi ja poistaa Instagram virus, jolla on sinun lupa julkaista ja seurata ihmisiä sinun puolestasi. Sinun pitää ottaa nämä luvat takaisin estämällä sovellusten pääsy.

Who Viewed Your Instagram Profile virus. Nämä tekaistut sovellukset, jotka väittävät tekaistusti voivat paljastaa ihmiset jotka katsoivat profiiliasi Instagramissa. Me kaikki olemme tietenkin uteliaita ja on kiinnostavaa tietää kuka katsoo sosiaalisen median tilejämme, mutta… Instagran ei tarjoa tätä ominaisuutta ja kolmannen osapuolen sovellus, joka lupaa paljastaa vierailijoiden nimet valehtelee sinulle. Esimerkiksi sovellukset, kuten InstaCare – Who cares with me? tai Who Viewed Me on Instagram? ovat Turkyer Bayramin kehittämiä – sama henkilö joka kehitti kuuluisa InstaAgent sovelluksen, joka varasti uhrien kirjautumistiedot ja julkaisi jopa luvattomia julkaisuja uhrien tilillä.

Instagram virus

Kuinka sain tämän epäilyttävän viruksen?

Vaikka hyökkäykset Instagram käyttäjiä vastaan eivät ole kovinkaan yleisiä niin me olemme varmoja, että sinut on tägätty epäilyttävään kuvaan Instagramissa ainakin kerran. Tilit jotka tägäävät satunnaisia käyttäjiä kuviin ja lupaavat tuhansia tykkäyksiä ja seuraajia, yleensä kehottavat vierailemaan määrätyllä sivulla, joka on yleensä epäluotettava tai jopa vaarallinen. Sinun ei kannata koskaan klikata epämääräisiä linkkejä jos et tiedä, että Insta tili joka sitä mainostaa on laillinen ja luotettava. Toinen asia joka kannattaa muistaa, että sovellukset jotka lupaavat ainutlaatuisen pääsyn ihmisten listaa, jotka katsovat profiilia ovat yleensä petollisia ja sinun kannattaa pysyä niistä erossa. Sinun ei kannata koskaan antaa kirjautumistietoja epäilyttäville sovelluksille, jotka lupaavat lisätä seuraajiasi (ne yleensä lisäävät botin, jonka Instagram poistaa hetken kuluttua, joten menetät seuraajat joista maksoit). Jos haluat kerätä lisää seuraajia ja tykkäyksiä niin keskity julkaisuihin ja älä luota mihinkään epäilyttävään kauppiaaseen joka haluaa sinun ostavan sian säkissä.

Kuinka poistaa Instagram virus?

Jos epäilet, että mobiililaitteessasi on virus, sinun kannattaa tarkistaa se haittaohjelman poistajalla, joka sopii laitteeseesi. Ehdotettuja ohjelmia ovat Reimage ja Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus. Lopuksi, sinun kannattaa seurata alla olevia ohjeita ja suorittaa Instagram viruksen poisto ja poistaa sen jäänteet.

  1. Ensimmäinen asia, joka sinun tulee tehdä on kieltää ja estää epäilyttävät sovellukset joilla on lupa toimia puolestasi ja hallita Instagram tiliäsi. Kirjaudu tilillesi nettiselaimella. Älä käytä sovellusta, käytä nettiselainta.
  2. Mene profiiliin, klikkaa Edit Profile. Seuraavaksi, klikkaa Authorized Applications.
  3. Täällä voit löytää listan ohjelmista, joilla on pääsy tilillesi. Voit löytää Revoke Access painikkeet jokaisen ohjelman alta. Klikkaa sitä ja paina Yes kun vahvistus pop-up ilmaantuu.
  4. Vaihda salasanasi.

Jos et voi kirjautua tilillesi niin ota yhteyttä Instagramiin heti.

Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan Instagram virus suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu ohjelma Instagram virus poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage

Kirjoittajasta

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä