Poista Instagram virus (Viruksen Poisto-ohjeet) - päivitetty heinä 2019

Instagram viruksen Poisto-ohje

Mikä on Instagram virus?

Varo Instagram virusta – tilisi voidaan hakkeroida!

Instagram virus

Instagram virus on termi, johon kuuluu useita haittaohjelmia joiden kohteena on tämä valtava sosiaalisen median alusta. Aivan kuten mikä tahansa suosittu sosiaalisen median alusta, se on verkkorikollisten kohteena, jotka käyttävät sitä verkkorikoksiin.

Olet luultavasti kuullut haittaohjelmista, kuten Facebook virus tai Skype virus; tässä artikkelissa me kerromme eri Instagram viruksen versioista ja kerromme kuinka voit suojata itseäsi haittaohjelmilta, jotka kohdistavat tämän sosiaalisen median käyttäjiä.

Jos epäilet, että laitteesi on saastunut niin me suosittelemme, että seuraat Instagram viruksen poisto-ohjeita (artikkelin alla) ja poista tämä vaarallinen ohjelma niin pian kuin mahdollista. Sinun kannattaa myös tarkistaa laite haittaohjelman poistajalla, suositellut ovat artikkelin alla.

Ray-Ban Instagram virus

Instagram yhteisö on alkanut esittämään huoltaan harhaanjohtavista mainoksista, joissa tarjotaan Ray-Ban tai Ray-Ban tuotteita 90 prosentin alennuksella. Mainokset, jotka häiritsevät käyttäjän syötettä ja merkkaavat heitä joka päivä, huomattiin Huhtikuun keskivälissä 2018.

Aikaisemmin käytettynä Facebookissa, Ray-Ban huijaus kääntyi Instagram käyttäjiin. Siksi tämän alustan käyttäjien tulisi olla varuillaan jatkuvista kaverien ja sukulaisten merkkauksista ostamaan Ray-Ban aurinkolaseja suurella alennuksella. Joskus Ray-Ban Instagram virus ilmaantuu sponsoroitujen mainosten muodossa. Useimmiten ihmiset todistavat, miten ystävän kuvaan on merkitty ryhmä ihmisiä.

ESET tutkijoiden mukaan, tällaista huijausta on levitetty aktiivisesti roskaposteilla ja sen kohteena on erityisesti Iso-Britannian, Japanin ja Espanjan käyttäjät. NoVirus.uk turvallisuusasiantuntijat väittävät, että löytyy kaksi mahdollista syytä tekaistuihin Instagram kuviin, mainoksiin, jne., tilin hakkerointi tai haittaohjelman tartunta. Jos siis huomasit suuren määrän kyseenalaista materiaalia, joka liittyy Ray-Ban tuotteisiin, tarkista PC maineikkaalla antivirus ohjelmalla ja vaihda tilisi salasana.

Instagram virus

The Ugly List 2016 huijaus

Se on uusi virus, joka leviää nopeasti Instagrammissa saastuneiden tilien avulla. Virus käyttää saastuneita tilejä julkaisemaan kuvan, joka sanoo “Instagram Ugly List 2016,” ja tägää uhrien satunnaisia ystäviä kuvaan satunnaisella kommentilla “LOL how did your profile on the list,” “omg your profile on the list,” “this is crazy all you guys are there” tai “wow u made the ugly list.” Jos sinut on tägätty tällaiseen kuvaan, älä klikkaa sitä.

Yleensä tällaiset vaaralliset julkaisut antavat osoitteen, joka osittaa haittaohjelma sivulle, joka varastaa uhrien kirjautumistiedot. Varastettua tiliä käytetään sitten viruksen levitykseen. Ole hyvä ja älä klikkaa tällaista huomiota herättävää linkkiä ja älä anna uteliaisuutesi johdattaa sinua sivuille, jotka asettavat sosiaalisen median tilisi vaaraan. Jos tilisi on hakkeroitu, koeta vaihtaa salasanasi, ja jos et voi, niin raportoi ongelma Instagramille.

Instagram followers virus

Tämä virus on läheistä sukua kuuluisalle Zeus virukselle, jota alustavasti käytettiin varastamaan uhrien luottokorttitietoja. Nyt virus hakkeroi Instagram tilejä ja muuttaa ne zombeiksi, jotka seuraavat ihmisiä ja pitävät heidän julkaisuistaan. Jos siis olet huomannut epäilyttäviä julkaisuja Instagram tilillä, niin sinun kannattaa vaihtaa salasanasi ja poistaa Instagram virus, jolla on sinun lupa julkaista ja seurata ihmisiä sinun puolestasi. Sinun pitää ottaa nämä luvat takaisin estämällä sovellusten pääsy.

Who Viewed Your Instagram Profile virus.

Nämä tekaistut sovellukset, jotka väittävät tekaistusti voivat paljastaa ihmiset jotka katsoivat profiiliasi Instagramissa. Me kaikki olemme tietenkin uteliaita ja on kiinnostavaa tietää kuka katsoo sosiaalisen median tilejämme, mutta… Instagran ei tarjoa tätä ominaisuutta ja kolmannen osapuolen sovellus, joka lupaa paljastaa vierailijoiden nimet valehtelee sinulle.

Esimerkiksi sovellukset, kuten InstaCare – Who cares with me? tai Who Viewed Me on Instagram? ovat Turkyer Bayramin kehittämiä – sama henkilö joka kehitti kuuluisa InstaAgent sovelluksen, joka varasti uhrien kirjautumistiedot ja julkaisi jopa luvattomia julkaisuja uhrien tilillä.

Instagram virus

Kuinka sain tämän epäilyttävän viruksen?

Vaikka hyökkäykset Instagram käyttäjiä vastaan eivät ole kovinkaan yleisiä niin me olemme varmoja, että sinut on tägätty epäilyttävään kuvaan Instagramissa ainakin kerran. Tilit jotka tägäävät satunnaisia käyttäjiä kuviin ja lupaavat tuhansia tykkäyksiä ja seuraajia, yleensä kehottavat vierailemaan määrätyllä sivulla, joka on yleensä epäluotettava tai jopa vaarallinen.

Sinun ei kannata koskaan klikata epämääräisiä linkkejä jos et tiedä, että Insta tili joka sitä mainostaa on laillinen ja luotettava. Toinen asia joka kannattaa muistaa, että sovellukset jotka lupaavat ainutlaatuisen pääsyn ihmisten listaa, jotka katsovat profiilia ovat yleensä petollisia ja sinun kannattaa pysyä niistä erossa.

Sinun ei kannata koskaan antaa kirjautumistietoja epäilyttäville sovelluksille, jotka lupaavat lisätä seuraajiasi (ne yleensä lisäävät botin, jonka Instagram poistaa hetken kuluttua, joten menetät seuraajat joista maksoit). Jos haluat kerätä lisää seuraajia ja tykkäyksiä niin keskity julkaisuihin ja älä luota mihinkään epäilyttävään kauppiaaseen joka haluaa sinun ostavan sian säkissä.

Instagram virus

Kuinka poistaa Instagram virus?

Jos epäilet, että mobiililaitteessasi on virus, sinun kannattaa tarkistaa se haittaohjelman poistajalla, joka sopii laitteeseesi. Ehdotettuja ohjelmia ovat FortectIntego ja SpyHunter 5Combo Cleaner. Lopuksi, sinun kannattaa seurata alla olevia ohjeita ja suorittaa Instagram viruksen poisto ja poistaa sen jäänteet.

  1. Ensimmäinen asia, joka sinun tulee tehdä on kieltää ja estää epäilyttävät sovellukset joilla on lupa toimia puolestasi ja hallita Instagram tiliäsi. Kirjaudu tilillesi nettiselaimella. Älä käytä sovellusta, käytä nettiselainta.
  2. Mene profiiliin, klikkaa Edit Profile. Seuraavaksi, klikkaa Authorized Applications.
  3. Täällä voit löytää listan ohjelmista, joilla on pääsy tilillesi. Voit löytää Revoke Access painikkeet jokaisen ohjelman alta. Klikkaa sitä ja paina Yes kun vahvistus pop-up ilmaantuu.
  4. Vaihda salasanasi.

Jos et voi kirjautua tilillesi niin ota yhteyttä Instagramiin heti.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä