Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Skype virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

| Tyyppi: Haittaohjelmat

Skype-virus on vaarallinen ohjelmatyyppi, joka leviää kovaa vauhtia ympäri verkkopalveluita. joskus kyseistä virusta kutsutaan myös Bitcoin-virukseksi. Virus toimii alistamalla tietokoneen hallintaansa ja tekee tartunnan saaneesta koneesta hitaan sekä käytännössä mahdottoman käyttää. Kuitenkin osa Skype-viruksista on ohjelmoitu keräämään käyttäjän henkilökohtaisia tietoja tartutetulta tietokoneelta.Virus pääsee sisälle tietokoneeseesi tarjoamalla tartunnan aiheuttavia linkkejä Skypessä. Nähtävästi kyseinen metodi on toiminut, sillä huhtikuun 2013 puolessa välissä tartuntalinkkien leviäminen verkossa tapahtui 2000 klikkauksen tuntivauhtia. Vaikka koneesi hidastumista ei ole kovin vaikea huomata, ja voit helposti sanoa jonkun tartuttaneen tietokoneesi, useimmat virustorjuntaohjelmat eivät siltikään huomaa Skype-virusta. Jos huomaat koneesi saaneen tartunnan, kannattaa sinun hetimmiten yrittää poistaa se.

MITEN KONEENI VOI SAADA SKYPE-VIRUS TARTUNNAN?

Niin ilmeistä kun se onkin, Skype-virus leviää Skypen kautta. Jos haluat välttää tartunnan, kannattaa kaikki kavereiltasi saadut oudot viestit kiertää kaukaa, eikä ainakaan klikata kyseisten viestien linkkejä. Esimerkkinä “lol, is this your new profile pic?”. Jotkut virustyypit tosin vaativat toimiakseen latauksen sekä tiedoston avaamisen, jota sinun ei koskaan tulisi tehdä. Tämä ladattava tiedosto kulkee yleensä nimellä “funnypicture.jpg.exe”, tai vastaavalla, mutta muitakin nimiä esiintyy huolimattomien käyttäjien hämäämiseksi. Skype-virus pyöriii tietokoneellasi korkealla prosessoriprioriteetilla, eli sen käynnissä pitäminen on yksi koneesi päätehtävistä. Tästä johtuen ei ole vaikeaa huomata sen aiheuttamaa hitautta ja virtahävikkiä tietokoneessasi. Jos huomaat suurta hitautta tietokoneessasi, kannattaa sinun tutkia tartunnan mahdollisuutta. Jos huomaat viruksen, poista se välittömästi niin säästyt suuremmilta ongelmilta.

MITEN VOIN POISTAA SKYPE-VIRUKSEN

Kaikkein helpoin tapa huomata Skype-virustartunta on tietokoneesi tehon heikentymisestä ja hidastumisesta. Näin tapahtuessa kannattaa sinun skannata tietokoneesi Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirusilla tai [Reimageilla. Nämä ohjelmat auttavat sinua muös pääsemään eroon tartunnan saaneistai tiedostoista (sisältäen Skype-virukseen kuuluvat).

Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan Skype virus suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu ohjelma Skype virus poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage

Poisto-ohjeet muilla kielillä