Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Poista Skype virus (Poisto-ohjeet) - päivitetty tammi 2021

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Haittaohjelma

Skype-virus on vaarallinen ohjelmatyyppi, joka leviää kovaa vauhtia ympäri verkkopalveluita. joskus kyseistä virusta kutsutaan myös Bitcoin-virukseksi. Virus toimii alistamalla tietokoneen hallintaansa ja tekee tartunnan saaneesta koneesta hitaan sekä käytännössä mahdottoman käyttää. Kuitenkin osa Skype-viruksista on ohjelmoitu keräämään käyttäjän henkilökohtaisia tietoja tartutetulta tietokoneelta.Virus pääsee sisälle tietokoneeseesi tarjoamalla tartunnan aiheuttavia linkkejä Skypessä. Nähtävästi kyseinen metodi on toiminut, sillä huhtikuun 2013 puolessa välissä tartuntalinkkien leviäminen verkossa tapahtui 2000 klikkauksen tuntivauhtia. Vaikka koneesi hidastumista ei ole kovin vaikea huomata, ja voit helposti sanoa jonkun tartuttaneen tietokoneesi, useimmat virustorjuntaohjelmat eivät siltikään huomaa Skype-virusta. Jos huomaat koneesi saaneen tartunnan, kannattaa sinun hetimmiten yrittää poistaa se.

MITEN KONEENI VOI SAADA SKYPE-VIRUS TARTUNNAN?

Niin ilmeistä kun se onkin, Skype-virus leviää Skypen kautta. Jos haluat välttää tartunnan, kannattaa kaikki kavereiltasi saadut oudot viestit kiertää kaukaa, eikä ainakaan klikata kyseisten viestien linkkejä. Esimerkkinä “lol, is this your new profile pic?”. Jotkut virustyypit tosin vaativat toimiakseen latauksen sekä tiedoston avaamisen, jota sinun ei koskaan tulisi tehdä. Tämä ladattava tiedosto kulkee yleensä nimellä “funnypicture.jpg.exe”, tai vastaavalla, mutta muitakin nimiä esiintyy huolimattomien käyttäjien hämäämiseksi. Skype-virus pyöriii tietokoneellasi korkealla prosessoriprioriteetilla, eli sen käynnissä pitäminen on yksi koneesi päätehtävistä. Tästä johtuen ei ole vaikeaa huomata sen aiheuttamaa hitautta ja virtahävikkiä tietokoneessasi. Jos huomaat suurta hitautta tietokoneessasi, kannattaa sinun tutkia tartunnan mahdollisuutta. Jos huomaat viruksen, poista se välittömästi niin säästyt suuremmilta ongelmilta.

MITEN VOIN POISTAA SKYPE-VIRUKSEN

Kaikkein helpoin tapa huomata Skype-virustartunta on tietokoneesi tehon heikentymisestä ja hidastumisesta. Näin tapahtuessa kannattaa sinun skannata tietokoneesi SpyHunter 5Combo Cleanerilla tai ReimageIntegoilla. Nämä ohjelmat auttavat sinua muös pääsemään eroon tartunnan saaneistai tiedostoista (sisältäen Skype-virukseen kuuluvat).

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Skype virus kuvankaappaus
Skype virus kuvankaappausSkype virus kuvankaappaus
Skype virus kuvankaappaus

Manuaalinen Skype viruksen Poisto-ohje:

Poista Skype käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Skype

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa ReimageIntego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Skype poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Skype käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Skype pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi ReimageIntego ohjelmalla ja varmista, että Skype on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Skype ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-skype-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Skype virus