Vakavuus luokka:  
  (93/100)

Poista Police virus (Poisto-opas) - elo 2018 päivitys

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Lunnasohjelma

Police virus on agressiivisesti levinnyt ja aktiivisesti tartuttanut tietokoneen käyttäjiä viime vuoden lopusta asti. Jos myös sinuun on hyökännyt tämä vaarallinen tauti, tiedät varmasti kuinka inhottava tämä virus on: Se ei ainoastaan näytä suurta hälytystä esittäen olevansa sallittu organisaatio mutta se myös lukitsee kohteen koneen.

Useissa tapauksissa virus väittää uhrin syyllistyneet pornon levittämiseen, Spammiin tai tekijänoikeusrikkomuksiin.. Päästäkseen työpöydälle ja ohjelmiin, pitäisi ensin maksaa korvauksia. Kategorisoituna virus on lunnasraha huijaus. Police virus omistaa monta versiota joilla on sama idea – saada käyttäjä maksamaan sakkoa Ukashille, Moneypakille tai luottokortti maksulla. avatakseen tietokoneensa. Silti mitään näistä ei pidä uskoa.

Police virus

On monia versioita Police viruksesta, sisältäen mm. nimiä kuten Police Central e-crime Unit, PRS For music Metropolitan, Police, Canadian Security Intelligence Service, West Yorkshire Polise ja monia muita. Uusimmat Police virus versiot ovat FBI Moneypak ja Scotland Yard lunnasraha huijaukset ovat myös kohdistettu ihmisille jotka voisivat maksaa kunnolla lainvastaisesta toiminnasta.

Yksikään näistä ohjelmista ei ole kyvykäs varastamaan mitään henkilön informaatiota tai poistamaan tärkeitä tiedostoja koneelta, on lähes mahdoton olla huomaamatta kaikkia näitä Police virus versioita pelottavan viestin ja tietokoneen lukitsemisen takia.

Police virus

Huomaa että Police virus leviää hakkeroitujen sivujen kautta jotka sisältää arvostettua materiaalia ja käyttää turvallisuus herkkyyttä koneessa. Siksi haluamme suositella suuresti varmistamaan että koneellesi asennettu turvallisuus ohjelmisto on ajantasalla jos haluat välttää tämän lunnasraha huijauksen. Kuitenkin, jos olet saanut tartunnan, poista Police virus seuraamalla näitä ohjeita:

 1. Ota toinen kone ja käytä sitä SpyHunterin tai muun arvostetun haittaohjelmien poistajan asentamiseen.
 2. Päivitä ohjelmisto ja laita se USB:lle tai yksinkertaisesti CD:lle.
 3. Samalla, käynnistä tartunnan saanut kone Turvallisuus moodissa command prompt päällä ja laita USB sisälle
 4. Käynnistä FBI lunnasraha huijauksen saanut kone vielä kerran ja käynnistä täysi systeemin skannaus.
Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Police virus kuvankaappaus
Police virus kuvankaappausPolice virus kuvankaappaus

Manuaalinen Police viruksen Poisto-ohje:

Poista Police käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Police

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Police poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Police käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Police pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage ohjelmalla ja varmista, että Police on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Police ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Kirjoittajasta

Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-police-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä