Vakavuus luokka:  
  (46/100)

Police virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Kiristysohjelmat

Police virus on agressiivisesti levinnyt ja aktiivisesti tartuttanut tietokoneen käyttäjiä viime vuoden lopusta asti. Jos myös sinuun on hyökännyt tämä vaarallinen tauti, tiedät varmasti kuinka inhottava tämä virus on: Se ei ainoastaan näytä suurta hälytystä esittäen olevansa sallittu organisaatio mutta se myös lukitsee kohteen koneen. Useissa tapauksissa virus väittää uhrin syyllistyneet pornon levittämiseen, Spammiin tai tekijänoikeusrikkomuksiin.. Päästäkseen työpöydälle ja ohjelmiin, pitäisi ensin maksaa korvauksia. Kategorisoituna virus on lunnasraha huijaus. Police virus omistaa monta versiota joilla on sama idea – saada käyttäjä maksamaan sakkoa Ukashille, Moneypakille tai luottokortti maksulla. avatakseen tietokoneensa. Silti mitään näistä ei pidä uskoa.

On monia versioita Police viruksesta, sisältäen mm. nimiä kuten Police Central e-crime Unit, PRS For music Metropolitan, Police, Canadian Security Intelligence Service, West Yorkshire Polise ja monia muita. Uusimmat Police virus versiot ovat FBI Moneypak ja Scotland Yard lunnasraha huijaukset ovat myös kohdistettu ihmisille jotka voisivat maksaa kunnolla lainvastaisesta toiminnasta. Yksikään näistä ohjelmista ei ole kyvykäs varastamaan mitään henkilön informaatiota tai poistamaan tärkeitä tiedostoja koneelta, on lähes mahdoton olla huomaamatta kaikkia näitä Police virus versioita pelottavan viestin ja tietokoneen lukitsemisen takia.

Huomaa että Police virus leviää hakkeroitujen sivujen kautta jotka sisältää arvostettua materiaalia ja käyttää turvallisuus herkkyyttä koneessa. Siksi haluamme suositella suuresti varmistamaan että koneellesi asennettu turvallisuus ohjelmisto on ajantasalla jos haluat välttää tämän lunnasraha huijauksen. Kuitenkin, jos olet saanut tartunnan, poista Police virus seuraamalla näitä ohjeita:

  1. Ota toinen kone ja käytä sitä SpyHunterin tai muun arvostetun haittaohjelmien poistajan asentamiseen.
  2. Päivitä ohjelmisto ja laita se USB:lle tai yksinkertaisesti CD:lle.
  3. Samalla, käynnistä tartunnan saanut kone Turvallisuus moodissa command prompt päällä ja laita USB sisälle
  4. Käynnistä FBI lunnasraha huijauksen saanut kone vielä kerran ja käynnistä täysi systeemin skannaus.
Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan Police virus suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu ohjelma Police virus poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Police virus kuvankaappaus
Police virus kuvankaappausPolice virus kuvankaappausPolice virus kuvankaappausPolice virus kuvankaappaus

Kirjoittajasta

Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä