Vakavuus luokka:  
  (20/100)

Poisto Gstatic (Viruksen Poisto-opas) - Ilmaiset Ohjeet

kirjoittanut Lucia Danes - - | Tyyppi: Mainosohjelma

Gstatic – epäilyttävä mainosohjelma, joka voi saastuttaa laitteen ei toivotuilla ohjelmilla, eikä vain tätä

Gstatic virus

Gstatic on mainosohjelma, joka voi näyttää tunkeilevia mainoksia aina, kun käyttäjä laukaisee Google Chrome, Internet Explorer, Safari, Mozilla Firefox tai muun nettiselaimen. Uhrit voidaan ohjata gstatic.com, Gstatic.com/generate_204 tai vastaavalle sivulle, jotka ovat täynnä mainoksia ja kyseenalaisia linkkejä. Mainosohjelmat yleensä pääsevät laitteelle ohjelmien niputuksella – markkinointitekniikka, joka antaa kehittäjien syöttää potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia laitteelle huomaamatta.

YHTEENVETO
Nimi Gstatic
Tyyppi Mainosohjelma
Päävaarat Haittaohjelma tartunnat, arkaluontoisten tietojen paljastaminen, jne.
Oireet Tunkeilevat mainokset, hämärät uudelleenohjaukset, ylimääräisten komponenttien asennus ilman lupaa, jne.
Levitys Ohjelmien niputus, vaaralliset mainokset, huijaussivut, jne.
Poisto Varmistaaksesi kaikkien mainosohjelman komponenttien poiston, suorita täysi järjestelmän tarkistus ReimageIntego ohjelmalla

Vaikka mainosohjelma ei itsessään ole vaarallinen ohjelma – se on mainosten tukema ohjelma, joka tarkoittaa sen kehittäjien tavoitteena olevan tulojen luonti, kun he tekevät käyttäjien nettiselaamisesta surkeaa. Gstatic luojat voivat käyttää useita tapoja rahojen ansaitsemiseksi, ja kaikkein käytetyin on maksu-klikkauksesta huijaus. Koska käyttäjä ei saa mitään hyötyä tällaisesti ohjelmasta, me suosittelemme Gstatic poistoa laitteelta.

Mainosohjelmat yleensä näyttävät katteettomia hakutuloksia. Esimerkiksi, jos etsit verkosta turvaohjelmaa, kun sinulla on Gstatic virus asennettuna, niin saat useita sponsoroituja linkkejä ennen kunnollisia hakutuloksia. Tällä tavalla mainosohjelman kehittäjät promotoivat kolmansien osapuolien kauppiaita, lisäävät liikennettä heidän sivuille ja parantavat niiden rankkausta. Tämä johtaa vähemmän tunnettujen kauppiaiden parempaan myyntiin ja suosion kasvuun.

Gstatic, potentiaalisesti ei toivottu ohjelma, voi näyttää mainoksia eri muodoissa, kuten pop-upit, tarjoukset, julisteet, alennukset, tekstiin sisältyvät linkit, video- ja äänimainokset, jne. Pahin asia on, että nämä ärsyttävät pop-upit voivat piilottaa laillisten sivujen sisällön ja tehdä nettiselaamisesta todella surkeaa käyttäjälle. 

Tämä lisäksi, Gstatic haittaohjelma voi asentaa ylimääräisiä komponentteja ilman lupaa, mukaan lukien:

 • Lisäosat;
 • Työkalupalkit;
 • Selaimen laajennukset;
 • Selaimen kaappaajat;
 • Selaimen avustusobjektit;
 • Järjestelmän optimoijat ja vastaavat.

Gstatic mainokset

Yleisesti ottaen, mitä kauemmin viivytät Gstatic poistoa, sitä enemmän roskaa koneellesi asennetaan, joka hukuttaa järjestelmäsi ja saa sen toimimaan todella hitaasti. Tämä ei koske vain käyttöjärjestelmää – myös internettisi voi saastua, koska ei toivottu ohjelma (yhdessä mainosohjelman kanssa) yrittää jatkuvasti ottaa yhteyttä ulkopuolisiin palvelimiin ja näyttää mainoksia koko ajan. Siksi sivujen lataaminen voi kestää jopa 20 sekuntia tai enemmän; jotkut sivustot voivat tulla täysin tavoittamattomiksi.

Vaikka mainokset ovat ärsyttäviä, niin se ei ole Gstatic huonoin ominaisuus. Uudelleenohjaukset voivat johdattaa käyttäjät epäilyttäville sivuille, jotka voivat sisältää haittaohjelmia. Vaaralliset JavaScriptit voivat asentaa viruksia huomaamatta. Tämä voi johtaa lunnasohjelman, troijalaisen tai muun haittaohjelman asennukseen. Sama voi tapahtua, jos vaarallisia mainoksia, jotka mainosohjelma on luonut, klikataan.

Jos ei toivottu ohjelma johdattaa epäilyttävälle sivulle, sulje selaimesi (meidän on pakko kertoa, että joidenkin mainosten sulkeminen on mahdotonta, jos et tee sitä tehtävien hallinnan kautta) ja poista Gstatic virus laitteeltasi. Turvallisuusasiantuntija suosittelevat käyttämään tehokasta turvaohjelmaa, kuten ReimageIntego, sillä mainosohjelman manuaalinen poisto voi olla hankalaa.

Tietojen kerääminen – jälleen yksi paha Gstatic ominaisuus

Löytyy useita erilaisia mainosohjelmia, yksi niistä on vakoiluohjelma. Tämä ohjelma pystyy keräämään suuren määrän tietoa käyttäjistä, joilla on ohjelma asennettuna ja käyttää niitä mainostukseen. Vakoiluohjelma voi valitettavasti kerätä myös arkaluontoisia tietoja, kuten luottokorttitiedot, käyttäjänimet, salasanat, kotiosoitteet, jne.

Tietojen kerääminen on yleisesti käytetty tekniikka markkinoinnissa. Asian toinen puoli on kuitenkin näiden tietojen jakaminen. Kohtalaisen usein, mainosohjelman luojat toimittavat nämä henkilökohtaiset tiedot kumppaneilleen, sekä muille. He voivat myydä tiedot myös verkkorikollisille. 

Kaiken kaikkiaan, tietojen keräämisen vakavuus on tullut esille vain viimeisten vuosien aikana – voit huomata muutoksia, kuten GDPR. Eikä vain tämä – useat korkean profiilin yritykset, kuten Facebook, ovat olleet otsikoissa, koska tietovuotoskandaalit ovat seuranneet toisiaan.

Henkilökohtaisten tietojen pitäisi pysyä henkilökohtaisina, ja sinun tulee ottaa osaa siihen, että ne pidetään kaukana verkkorikollisista. Sen tekemiseksi, sinun pitää varmistaa, että sovellukset, kuten Gstatic pysyvät kaukana tietokoneeltasi.

Gstatic potentiaalisesti ei toivottu ohjelmaGstatic on potentiaalisesti ei toivottu ohjelma, joka näyttää tunkeilevia mainoksia koko ajan

Vältä ei toivotut ohjelmat olemalla varovainen verkossa

Ohjelmien niputus on tuottoisa tapa ansaita rahaa ja mainosohjelmien, selaimen kaappaajien, pelotteluohjelmien ja muiden epäilyttävien sovellusten kehittäjät käyttävät tätä tekniikkaa usein. Se on usean miljoonan liiketoimintaa maailmanlaajuisesti. Tietokonetaidottomat käyttäjät, jotka eivät tiedä paljoakaan tästä liiketoiminnasta, ohittavat yleensä tärkeitä askeleita ja saastuttavat laitteet ei toivotuilla ohjelmilla.

Kyllä, käyttäjät itse suostuvat asentamaan potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia. Ollaksemme tarkkoja, heidät huijataan tekemään se; teknisesti he kuitenkin suostuvat asennukseen. Damon McCoy, tietotekniikan professori, NYU Tandon School of Engineering koulusta kertoi seuraavaa:

Buried in the text that nobody reads is information about the bundle of unwanted software programs in the package you're about to download.

Siksi ei toivotut sovellukset piileskelevät käyttöehtojen alla, joita ei valitettavasti lueta usein. Vältä siis tällaisia temppuja, käyttäjien pitää tietää, että Suositeltu tai Ensisijainen asennustapa ei yleensä anna heidän katsoa täyttä listaa järjestelmään asennettavista ohjelmista.

Sen sijaan, käyttäjien pitää valita Edistynyt tai Kustomoitu asennustapa ja poistaa ennalta merkityt ruksit lisäosien, selaimen laajennusten ja muiden ei toivottujen ohjelmien kohdalta.

Poista Gstatic turvaohjelmalla tai askel-askeleelta ohjeilla

Gstatic poisto voi olla hankalaa. Kuten me yllä mainitsimme, mainosohjelma voi asentaa useita komponentteja kohdelaitteelle, tai piiloutua laillisten nimien taakse, joiden erottaminen laillisista voi olla vaikeaa. Siksi me todella neuvomme käyttäjää valitsemaan automaattisen Gstatic viruksen poiston.

Jos et halua asentaa ylimääräisiä ohjelmia tietokoneellesi – niin me suosittelemme käyttämään alla olevaa yksityiskohtaista ohjetta. Sinun pitää löytää kaikki asennetut komponentit manuaalisesti ja nollata kaikki selaimet erikseen. Ole varuillasi, että poistaaksesi Gstatic viruksen oikein, sinun ei tule kiirehtiä ja tehdä prosessi oikeassa järjestyksessä. Muuten voit vahingossa poistaa tarvittavia tiedostoja, jotka aiheuttavat lisää ongelmia.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Gstatic Poisto-ohje:

Poista Gstatic Windows järjestelmistä

Poistaaksesi Gstatic viruksen Windows käyttöjärjestelmästä, seuraa näitä ohjeita:

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Gstatic sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Gstatic tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Gstatic Mac OS X järjestelmästä

Poistaaksesi PUPin Mac laitteelta, seuraa näitä ohjeita:

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Gstatic tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Gstatic Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Gstatic sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Gstatic poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Gstatic Microsoft Edge selaimelta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Gstatic pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Gstatic Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Sinun pitää nollata Mozilla Firefox manuaalisesti seuraavalla tavalla:

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Gstatic sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Gstatic poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Gstatic Google Chrome selaimelta

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Gstatic sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Gstatic poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Gstatic Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Gstatic tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Gstatic poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta
Kirjoittajasta
Lucia Danes
Lucia Danes - Virus tutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Lucia Danes
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-gstatic.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Gstatic