Poisto Gstatic (Viruksen Poisto-opas) - Ilmaiset Ohjeet

Gstatic Poisto-ohje

Mikä on Gstatic?

Gstatic – epäilyttävä mainosohjelma, joka voi saastuttaa laitteen ei toivotuilla ohjelmilla, eikä vain tätä

Gstatic virus

Gstatic on mainosohjelma, joka voi näyttää tunkeilevia mainoksia aina, kun käyttäjä laukaisee Google Chrome, Internet Explorer, Safari, Mozilla Firefox tai muun nettiselaimen. Uhrit voidaan ohjata gstatic.com, Gstatic.com/generate_204 tai vastaavalle sivulle, jotka ovat täynnä mainoksia ja kyseenalaisia linkkejä. Mainosohjelmat yleensä pääsevät laitteelle ohjelmien niputuksella – markkinointitekniikka, joka antaa kehittäjien syöttää potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia laitteelle huomaamatta.

YHTEENVETO
Nimi Gstatic
Tyyppi Mainosohjelma
Päävaarat Haittaohjelma tartunnat, arkaluontoisten tietojen paljastaminen, jne.
Oireet Tunkeilevat mainokset, hämärät uudelleenohjaukset, ylimääräisten komponenttien asennus ilman lupaa, jne.
Levitys Ohjelmien niputus, vaaralliset mainokset, huijaussivut, jne.
Poisto Varmistaaksesi kaikkien mainosohjelman komponenttien poiston, suorita täysi järjestelmän tarkistus FortectIntego ohjelmalla

Vaikka mainosohjelma ei itsessään ole vaarallinen ohjelma – se on mainosten tukema ohjelma, joka tarkoittaa sen kehittäjien tavoitteena olevan tulojen luonti, kun he tekevät käyttäjien nettiselaamisesta surkeaa. Gstatic luojat voivat käyttää useita tapoja rahojen ansaitsemiseksi, ja kaikkein käytetyin on maksu-klikkauksesta huijaus. Koska käyttäjä ei saa mitään hyötyä tällaisesti ohjelmasta, me suosittelemme Gstatic poistoa laitteelta.

Mainosohjelmat yleensä näyttävät katteettomia hakutuloksia. Esimerkiksi, jos etsit verkosta turvaohjelmaa, kun sinulla on Gstatic virus asennettuna, niin saat useita sponsoroituja linkkejä ennen kunnollisia hakutuloksia. Tällä tavalla mainosohjelman kehittäjät promotoivat kolmansien osapuolien kauppiaita, lisäävät liikennettä heidän sivuille ja parantavat niiden rankkausta. Tämä johtaa vähemmän tunnettujen kauppiaiden parempaan myyntiin ja suosion kasvuun.

Gstatic, potentiaalisesti ei toivottu ohjelma, voi näyttää mainoksia eri muodoissa, kuten pop-upit, tarjoukset, julisteet, alennukset, tekstiin sisältyvät linkit, video- ja äänimainokset, jne. Pahin asia on, että nämä ärsyttävät pop-upit voivat piilottaa laillisten sivujen sisällön ja tehdä nettiselaamisesta todella surkeaa käyttäjälle.

Tämä lisäksi, Gstatic haittaohjelma voi asentaa ylimääräisiä komponentteja ilman lupaa, mukaan lukien:

 • Lisäosat;
 • Työkalupalkit;
 • Selaimen laajennukset;
 • Selaimen kaappaajat;
 • Selaimen avustusobjektit;
 • Järjestelmän optimoijat ja vastaavat.

Gstatic mainokset

Yleisesti ottaen, mitä kauemmin viivytät Gstatic poistoa, sitä enemmän roskaa koneellesi asennetaan, joka hukuttaa järjestelmäsi ja saa sen toimimaan todella hitaasti. Tämä ei koske vain käyttöjärjestelmää – myös internettisi voi saastua, koska ei toivottu ohjelma (yhdessä mainosohjelman kanssa) yrittää jatkuvasti ottaa yhteyttä ulkopuolisiin palvelimiin ja näyttää mainoksia koko ajan. Siksi sivujen lataaminen voi kestää jopa 20 sekuntia tai enemmän; jotkut sivustot voivat tulla täysin tavoittamattomiksi.

Vaikka mainokset ovat ärsyttäviä, niin se ei ole Gstatic huonoin ominaisuus. Uudelleenohjaukset voivat johdattaa käyttäjät epäilyttäville sivuille, jotka voivat sisältää haittaohjelmia. Vaaralliset JavaScriptit voivat asentaa viruksia huomaamatta. Tämä voi johtaa lunnasohjelman, troijalaisen tai muun haittaohjelman asennukseen. Sama voi tapahtua, jos vaarallisia mainoksia, jotka mainosohjelma on luonut, klikataan.

Jos ei toivottu ohjelma johdattaa epäilyttävälle sivulle, sulje selaimesi (meidän on pakko kertoa, että joidenkin mainosten sulkeminen on mahdotonta, jos et tee sitä tehtävien hallinnan kautta) ja poista Gstatic virus laitteeltasi. Turvallisuusasiantuntija suosittelevat käyttämään tehokasta turvaohjelmaa, kuten FortectIntego, sillä mainosohjelman manuaalinen poisto voi olla hankalaa.

Tietojen kerääminen – jälleen yksi paha Gstatic ominaisuus

Löytyy useita erilaisia mainosohjelmia, yksi niistä on vakoiluohjelma. Tämä ohjelma pystyy keräämään suuren määrän tietoa käyttäjistä, joilla on ohjelma asennettuna ja käyttää niitä mainostukseen. Vakoiluohjelma voi valitettavasti kerätä myös arkaluontoisia tietoja, kuten luottokorttitiedot, käyttäjänimet, salasanat, kotiosoitteet, jne.

Tietojen kerääminen on yleisesti käytetty tekniikka markkinoinnissa. Asian toinen puoli on kuitenkin näiden tietojen jakaminen. Kohtalaisen usein, mainosohjelman luojat toimittavat nämä henkilökohtaiset tiedot kumppaneilleen, sekä muille. He voivat myydä tiedot myös verkkorikollisille.

Kaiken kaikkiaan, tietojen keräämisen vakavuus on tullut esille vain viimeisten vuosien aikana – voit huomata muutoksia, kuten GDPR. Eikä vain tämä – useat korkean profiilin yritykset, kuten Facebook, ovat olleet otsikoissa, koska tietovuotoskandaalit ovat seuranneet toisiaan.

Henkilökohtaisten tietojen pitäisi pysyä henkilökohtaisina, ja sinun tulee ottaa osaa siihen, että ne pidetään kaukana verkkorikollisista. Sen tekemiseksi, sinun pitää varmistaa, että sovellukset, kuten Gstatic pysyvät kaukana tietokoneeltasi.

Gstatic potentiaalisesti ei toivottu ohjelmaGstatic on potentiaalisesti ei toivottu ohjelma, joka näyttää tunkeilevia mainoksia koko ajan

Vältä ei toivotut ohjelmat olemalla varovainen verkossa

Ohjelmien niputus on tuottoisa tapa ansaita rahaa ja mainosohjelmien, selaimen kaappaajien, pelotteluohjelmien ja muiden epäilyttävien sovellusten kehittäjät käyttävät tätä tekniikkaa usein. Se on usean miljoonan liiketoimintaa maailmanlaajuisesti. Tietokonetaidottomat käyttäjät, jotka eivät tiedä paljoakaan tästä liiketoiminnasta, ohittavat yleensä tärkeitä askeleita ja saastuttavat laitteet ei toivotuilla ohjelmilla.

Kyllä, käyttäjät itse suostuvat asentamaan potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia. Ollaksemme tarkkoja, heidät huijataan tekemään se; teknisesti he kuitenkin suostuvat asennukseen. Damon McCoy, tietotekniikan professori, NYU Tandon School of Engineering koulusta kertoi seuraavaa:

Buried in the text that nobody reads is information about the bundle of unwanted software programs in the package you're about to download.

Siksi ei toivotut sovellukset piileskelevät käyttöehtojen alla, joita ei valitettavasti lueta usein. Vältä siis tällaisia temppuja, käyttäjien pitää tietää, että Suositeltu tai Ensisijainen asennustapa ei yleensä anna heidän katsoa täyttä listaa järjestelmään asennettavista ohjelmista.

Sen sijaan, käyttäjien pitää valita Edistynyt tai Kustomoitu asennustapa ja poistaa ennalta merkityt ruksit lisäosien, selaimen laajennusten ja muiden ei toivottujen ohjelmien kohdalta.

Poista Gstatic turvaohjelmalla tai askel-askeleelta ohjeilla

Gstatic poisto voi olla hankalaa. Kuten me yllä mainitsimme, mainosohjelma voi asentaa useita komponentteja kohdelaitteelle, tai piiloutua laillisten nimien taakse, joiden erottaminen laillisista voi olla vaikeaa. Siksi me todella neuvomme käyttäjää valitsemaan automaattisen Gstatic viruksen poiston.

Jos et halua asentaa ylimääräisiä ohjelmia tietokoneellesi – niin me suosittelemme käyttämään alla olevaa yksityiskohtaista ohjetta. Sinun pitää löytää kaikki asennetut komponentit manuaalisesti ja nollata kaikki selaimet erikseen. Ole varuillasi, että poistaaksesi Gstatic viruksen oikein, sinun ei tule kiirehtiä ja tehdä prosessi oikeassa järjestyksessä. Muuten voit vahingossa poistaa tarvittavia tiedostoja, jotka aiheuttavat lisää ongelmia.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Gstatic Poisto-ohje

Poista Windowsista

Poistaaksesi Gstatic viruksen Windows käyttöjärjestelmästä, seuraa näitä ohjeita:

Poistaaksesi Gstatic Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät Gstatic (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista Gstatic Mac OS X järjestelmästä

Poistaaksesi PUPin Mac laitteelta, seuraa näitä ohjeita:

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Gstatic tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Sinun pitää nollata Mozilla Firefox manuaalisesti seuraavalla tavalla:

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy Gstatic ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos Gstatic ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa Gstatic poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy Gstatic ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Gstatic rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Lucia Danes
Lucia Danes - Virus tutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Lucia Danes
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä