Poisto GuardBytes Plus

GuardBytes Plus Poisto-ohje

Mikä on GuardBytes Plus?

Mikä on GuardBytes Plus?

GuardBytes Plus on vaarallinen haittaohjelman poistaja joka julkaistiin Joulukuun alussa, 2014. Tämä ohjelma näyttää normaalilta haittaohjelman poistajalta, älä siis ylläty kun huomaat tämän ohjelman pystyvän skannaamaan tietokoneesi ja näyttämään luotettavan näköisiä tarkistus tuloksia. Todellisuudessa nämä tarkistustulokset ovat väärennettyjä ja niihin ei tulisi koskaan luottaa sillä niillä on vain yksi tavoite, huijata ihmiset uskomaan että heidän PC:nsä on vaarallisesti saastunut ja että heidän pitää ostaa GuardBytes Plus versio. Tämä on myös tekaistu ja sitä ei tulisi koskaan ostaa sillä se tekee vain yhden asian. Tämän lisäksi, tällaisten vaarallisten ohjelmien lataaminen voi johtaa henkilökohtaisten tietojesi menetykseen sekä muihin ongelmiin, joten jos olet jo ostanut GuardBytes Plus viruksen, sinun pitää ottaa yhteyttä luottokorttiyhtiöösi ja kieltää nämä maksutapahtumat.Tämän lisäksi me todella suosittelemme tämän tekaistun turvallisuusohjelman poistamista sillä se ei lopeta tekaistujen hälytystensä näyttämistä. Näiden hälytysten klikkaus voi uudelleenohjata sinut vaarallisille verkkosivuille joten sinun kannattaa välttää niitä niin paljon kuin mahdollista. Yhteenvetona voimme sanoa, että jos olet jo alkanut näkemään GuardBytes Plus hälytyksiä ja ilmoituksia, sinun pitää jättää ne huomiotta. Sinun pitää myös poistaa tämä vaarallinen haittaohjelman poistaja tietokoneeltasi ja korjata se. Tähän tarkoitukseen me suosittelemme käyttämään FortectIntego ohjelmaa tai muuta maineikasta haittaohjelman poistajaa.

Kuinka GuardBytes Plus voi saastuttaa tietokoneeni?

On hyvin tiedossa että löytyy useita tapoja joita käytetään levittämään tätä vaarallista haittaohjelman poistajaa. Ensimmäinen niistä luottaa roskapostiin, jotka ovat yleensä täynnä saastuneita sähköpostin liitteitä. Tällaiset tekaistut sähköpostit on asetettu raportoimaan viekkaita asioita kuten missatut maksut, odottamattomat rahalähetykset, palautukset ja muut asiat jotka ovat huijanneet käyttäjiä lataamaan tekaistuja liitteitä tietokoneilleen. Tämän lisäksi, GuardBytes Plus virus voi myös päästä PC:si järjestelmään kun olet klikannut harhaanjohtavaa pop-up viestiä. Useimmissa tapauksissa viestit tarjoavat ilmaista Flash Playeriä, FLV Playeriä sekä vastaavia päivityksiä. Ole hyvä ja ole todella varovainen tällaisten hälytysten kanssa sillä löytyy useita haittaohjelmia joita levitetään niiden avulla. Lopuksi me todella suosittelemme välttämään laittomia verkkosivuja sekä ilmaisten työkalujen asennusta, kuten online skannerit, turvallisuus skannerit sekä muita epäilyttäviä ohjelmia sillä ne voivat johtaaa tämän haittaohjelman pääsemiseen tietokoneellesi. Kun se on tunkeutunut järjestelmään, se pudottaa ennalta määrätyt rekisteri merkintänsä ja tiedostonsa joita käytetään käynnistämään tämä virus. Tämän jälkeen se alkaa aiheuttamaan ärsyttäviä järjestelmä skannereita ja hälytyksiä jotka on asetettu raportoimaan kymmenistä tai jopa sadoista erilaisista viruksista. Esimerkiksi:

GuardBytes Plus has blocked a program from accessing the internet – This program is infected with Trojan-BNK.Win32.Keylogger.gen Private data can be stolen by third parties, including credit card details and passwords

Voidaksesi pysyä turvassa, sinun ei pidä koskaan langeta tällaisiin hälytyksiin. Niiden klikkaamisen ja GuardBytes Plus lisenssin ostamisen sijaan sinun pitää poistaa tämä virus järjestelmästä. Tässä ohjeet sen tekemiseen:

Kuinka poistaa GuardBytes Plus virus?

Jos GuardBytes Plus hälytykset ovat vaivanneet sinua lähiaikoina, sinun pitää suorittaa järjestelmän täysi tarkistus maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Sinun pitää tietenkin ennen tarkistusta päivittää tämä ohjelma. Jos haluat tarkemmat ohjeet miten se suoritetaan niin lue tämä englannin kielinen ohje. Kun yritetään poistaa Guard Bytes virusta, meidän suosittelemia ohjelmia ovat FortectIntego sekä SpyHunter 5Combo Cleaner sillä ne löytävät helposti kaikki tämän uhan sekä muiden uhkien piilotetut komponentit.

HUOMIO! GuardBytes Plus voi yrittää estää laillisten turvallisuus ohjelmien asennuksen ja toiminnan, mukaanlukien SpyHunter ja StopZilla. Jos et voi ladata tai käynnistää niitä niin yritä näitä vaihtoehtoja:

1. JÄRJESTELMÄN PALAUTUKSEN KÄYTTÖ VIRUKSEN KÄYTÖSTÄ POIS OTTAMISEKSI:

 1. Paina Käynnistä-> Kaikki ohjelmat -> Lisäosat -> Järjestelmätyökalut-> Järjestelmän palauttaminen.
 2. Valitse Palauta tietokoneeni edelliseen aikaan ja paina Seuraava.
 3. Valitse haluamasi palautuspiste ja paina Seuraava.
 4. Odota kunnes PC:si käynnistyy uudelleen ja klikkaa OK palauttaminen valmis ikkunassa.
 5. Lataa sitten SpyHunter ja tee järjestelmän täysi tarkistus kun olet päivittänyt sen.

2. KÄYNNISTÄMINEN VIKASIETOTILAAN VERKOLLA:

 1. Käynnistä tietokoneesi uudelleen
 2. Heti kun tietokoneesi aktivoituu, ala painamaan F8 näppäintä jatkuvasti kunnes näet Edistyneet Käynnistys Asetukset Ruudun.
 3. Täällä, valitse Vikasietotila Verkolla (tätä varten käytä nuolinäppäimiä) ja paina Enter.
 4. Kirjaudu sisään samalla käyttäjänimellä kuin normalissa Windows moodissa
 5. Klikkaa sitten IE:tä tai muun selaimen kuvaketta ja valitse Suorita.. tai Suorita Järjestelmänvalvojana. Anna järjestelmänvalvojan salasanasi (jos vaaditaan).
 6. Laita tämä linkki osoitekenttääsi: https://virukset.fi/download/hunter.exe ja lataa ohjelma työpöydällesi. käynnistä poistaaksesi haitallise tiedostot.

3. VIERAS TILIN LUOMINEN TIETOKONEEN TARKISTUSTA VARTEN:

Jos sinulla on toinen käyttäjätili (vieras), voit koettaa suorittaa järjestelmän tarkistuksen sen kautta. Kirjaudut vain sisään ja lataat SpyHunter ohjelman järjestelmän tarkistukseen. Voit aktivoida vieras tilin näiden ohjeiden avulla:

 1. Klikkaa Käynnistä -> Asetukset-> Ohjauspaneeli ja valitse Käyttäjätilit.
 2. Kun uusi ikkuna ilmaantuu, klikkaa Vieras-> Käynnistä Vierastili.
 3. Odota kunnes tietokoneesi käynnistyy uudelleen ja näet Windows sisäänkirjautumis ikkunan
 4. Valitse Vierastili suosittelemamme haittaohjelman poistajan lataamiseen.

4. TOISEN PC:N KÄYTTÖ HAITTAOHJELMAN POISTAJAN LATAAMISEEN:

 1. Ota käyttöön toinen tietokone joka ei ole tämän viruksen saastuttama ja lataa SpyHunter taiSTOPzilla sille.
 2. Kun olet tehnyt tämän niin siirrä haittaohjelman poistaja CD/DVD, ulkoiselle kovalevylle, tai USB tikulle.
 3. Tällä aikaa, lopeta haitalliset prosessit saastuneelta tietokoneelta. Tähän tarkoitukseen käytä tätä englannin kielistä ohjetta.
 4. Laita tallennettu haittaohjelman poistaja saastuneelle tietokoneelle ja käynnistä se

5. GUARDBYTES PLUS BLOKKAAMINEN ENNEN TARKISTUSTA:

 1. Anna GuardBytes Plus ohjelman aloittaa työnsä ja suorittaa tekaistu tarkistus.
 2. Klikkaa Salli suojaamaton ja sulje varoitus viesti.
 3. Avaa File Explorer (paina Käynnistä-> Dokumentit) ja laita %AppData% osoitekenttään. Klikkaa enter.
 4. Nimeä guard-agas tai vastaava merkintä uudelleen.
 5. Käynnistä tietokoneesi uudelleen ja laita tämä linkki osoitekenttääsi: https://virukset.fi/download/hunter.exe
 6. Lataa SpyHunter ja poista haitalliset tiedostot jotka kuuluvat GuardBytes Plus virukselle.
Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä