Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poista Handy-Tab.com virus (Poisto-opas) - helmi 2021 päivitys

kirjoittanut Gabriel E. Hall - - | Tyyppi: Selaimen kaappaaja

Handy Tab – PUP joka aiheuttaa uudelleenohjauksia search.handy-tab.com ja vastaaville sivuille

Handy-Tab.com virus hakusivun erilaiset suunnittelut

Handy Tab on potentiaalisesti vaarallinen ohjelma (PUP), joka on leimattu myös selaimen kaappaajaksi. Kun se ottaa asetukset haltuunsa Handy Tab virus alkaa suorittamaan uudelleenohjauksia search.handy-tab.com ja vastaaville sivuille, jotka liittyvät siihen jotenkin. Tämän selaimen laajennuksen poistaminen on valitettavasti vaikeaa, koska se käyttää browser helper objekteja (BHO) sen poistamisen estämiseksi.

Aluksi, Handy Tab alkaa muokkaamaan järjestelmän asetuksia muuttamalla kotisivun ja ensisijaisen hakukoneen. Google Chrome on kaikkein haavoittuvin tälle virukselle. Sitten kaappaaja alkaa häiritsemään jokaista hakusessiota, uudelleenohjaamalla käyttäjän vaadituille sivuille. Pidä aina mielessäsi, että nämä sivut voivat olla täyttä tekaistuja mielipidekyselyitä ja saastuneita linkkejä, jotka voivat saada haittaohjelmat ilmaantumaan tietokoneellesi.

Handy Tab voi aiheuttaa myös järjestelmän hidastumisia ja seurata käyttäjää. Se tekee tämän keräämällä käyttäjän näppäimistön painallukset, aina kun hän selaa nettiä. Tämän kaappaajan yksityisyyden suoja kertoo, että kerätyt tiedot eivät ole henkilökohtaisia. Ei kuitenkaan ole mitään takuuta, että kolmannet osapuolet eivät pääse niihin käsiksi.

Käy täysin selväksi, että Handy Tab laajennus on kehitetty vain yhtä tarkoitusta varten – ansaitsemaan rahaa maksu-klikkauksesta huijauksella, epäilyttävien mainosten klikkaaminen hakutuloksissa luultavasti vie sinut potentiaalisesti vaarallisille sivuille, joten me suosittelemme, ettet käytä tuntemattomia hakukoneita, kuten Search.Handy-Tab.com.

On sanomattakin selvää, että kyseenalaisten hakukoneiden ohittaminen on pakollista, jos haluat pitää tietokoneesi turvallisena. Poistaaksesi Handy Tab viruksen selaimeltasi, sinun pitää seurata turvallisuusasiantuntijoidemme ohjeita (löydät ohjeet tämän artikkelin alta).

Jos poistoprosessi on mielestäsi monimutkainen, niin voit aina poistaa kaappaajan automaattisesti. Me ehdotamme, että käytät ohjelmaa, kuten ReimageIntego tai SpyHunter 5Combo Cleaner, poistamaa Handy Tab viruksen järjestelmästä!

Handy-Tab.com poistoHandy-Tab.com viruksen poisto ei ole monimutkainen tehtävä. Sinun pitää vain seurata verkkoturvallisuusasiantuntijoiden ohjeita.

Opi löytämään ehdotukset asentaa potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia

Tärkein kikka, jota vakoiluohjelmien kehittäjät käyttävät promotoimaan kyseenalaisia ohjelmia, on niputus, joka auttaa levittämään ohjelmia yhdessä. Ilmaisohjelmien asennus tulee aina suorittaa varoen, muuten voit saada useita ei-toivottuja ohjelmia tietokoneellesi. Nämä vihjeet ovat UdenVirus.dk tiimin tarjoamia – me pidämme niitä todella hyödyllisinä, kun koetetaan pitää tietokonetta parhaassa kunnossa.

 • Estääksesi potentiaalisesti ei toivottujen ohjelmien asennuksen, lue aina kaikki asennusvelhon antamat tiedot. Seuraa jokaista askelta huolellisesti ja pidä taukoja jokaisessa asennusvaiheessa.
 • Sitten sinun pitää säätää asennuksen asetukset, niin että asennat VAIN haluamasi ohjelmat. Me todella suosittelemme valitsemaan Kustomoidun tai Edistyneen asennustavan latauksellesi.
 • Kun olet valinnut mieleisesi vaihtoehdon, niin pääset ”suositeltujen” tai ”ehdotettujen” ohjelmien listaan, joka on niputettu latauksesi kanssa.
 • Poista ruksit ilmoituksista, jotka väittävät sinun suostuvan asentamaan määrättyjä ylimääräisiä ohjelmia.

Poista Handy Tab yhdellä klikkauksella

Nopea ja tehokas Search Handy Tab poistoprosessi vaatii haittaohjelman poistajan käyttöä. Tämän lisäksi sinun pitää varmistaa, että ohjelma on päivitetty viimeisimpään versioon, jotta saat parhaat tulokset viruksen poistossa. Se ei kuitenkaan ole ainoa tapaa kaappaajan poistamiseen tietokoneelta. Voit myös luottaa asiantuntijoidemme laatimiin ohjeisiin.

Jos olet valmis poistamaan tämän viruksen manuaalisesti, seuraa jokaista ohjeen askelta ja voit suorittaa Handy Tab poiston ilman haittaohjelman poistajaa tai tietokoneteknikon apua.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Handy-Tab.com viruksen Poisto-ohje:

Poista Handy-Tab.com Windows järjestelmistä

Jos haluat poistaa viruksen Windows järjestelmästä, sinun pitää löytää ja poistaa ohjelma, joka siihen liittyy. Löydät sen komponentteja PC:n asennettujen ohjelmien listalta.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Handy-Tab.com sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Handy-Tab.com tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Handy-Tab.com Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Handy-Tab.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Handy-Tab.com Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Handy-Tab.com sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Handy-Tab.com poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Handy-Tab.com virus Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Handy-Tab.com pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Handy-Tab.com Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Handy-Tab.com sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Handy-Tab.com poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Handy-Tab.com Google Chrome selaimelta

Poistaaksesi Handy Tab Chrome selaimelta, käytä alla olevia ohjeita. Sinun pitää poistaa tämä laajennus selaimeltasi ja nollata se edelliseen tilaan.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Handy-Tab.com sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Handy-Tab.com poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Handy-Tab.com Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Handy-Tab.com tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Handy-Tab.com poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Handy-Tab.com rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä