Vakavuus luokka:  
  (98/100)

Poista ICE virus

kirjoittanut Julie Splinters - - | Tyyppi: Haittaohjelmat

ICE Virus (tunnetaan myös nimella The Cyber Crimes Center virus) on vaarallinen kiristysohjelma, joka täytyy jättää huomioota ja poistaa jokaiselta koneelta jolle se on päätynyt. Voit tunnistaa tämän viruksen suuresta ilmoituksesta joka listaa erilaisia rikoksia ja vaatii maksamaan suuren sakon, kuten 400 dollaria. Tyypillisesti ICE virus mainitsee pornograafiset tiedostot, kopiosuojatun materiaalin käyttö ja vastaavat rikokset. Se saattaa vaikuttaa viralliselta ilmoitukselta aitojen viranomaisten toimesta mutta todellisuudessa kyseessä on vain tyypillinen huijaus, joka täytyy välttää. Jotta se voisi huijata uhrejaan niin ICE Virus aloittaa toimintansa lukitsemalla koneen, mikään virallinen taho ei estä tietokoneen käyttöä kerätäkseen sakkoja. Tämän viruksen oikea omistaja on suuri ryhmä internetrikollisia, jotka käyttävät eri versioita tämän tyyppisistä viruksista kiristääkseen ihmisiltä rahaa. Sinun täytyy poistaa ICE The Cyber Crimes Center virus välittömästi.

KUINKA VOIN SAADA TARTUNNAN ICE viruksesta?

Ice Cyber Crimes Center virus, aivan kuten “Koneesi on estetty- virus”, leviää troijalaisen hevosen kautta. Usein käyttäjät lataavat tämän tartunnan koneelleen epävirallisten ohjelmien mukana ja niiden päivityksen kautta, joita levitetään haitallisilla sivustoilla. Myös harhaanjohtavia sähköpostiviestejä lähetetään, jotka naamioidaan näyttämään virallisten tahojen viesteiltä ja näin troijalaisia yritetään saada leviämään. Kun troijalainen tunkeutuu koneellesi niin se estää koko käyttöjärjestelmäsi ja lataa ne tiedostot, jotka ICE virus vaatii. Joten voimme sanoa, että tämä kiristysohjelma ottaa koneen vangikseen ja korvaa työpöydän suurella ilmoituksella, joka väittää jotakin vastaavaa:

Älä välitä tästä ilmoituksesta koska se on suuri huijaus ja on huijareiden tekemä. Poista tämä kiristysohjelma koneeltasi, jotta voit taas jatkaa koneesi normaalia käyttöä.

KUINKA VOIN POISTAA ICE Viruksen?

Yrittäessäsi poistaa ICE virusta täytyy sinun ensiksi avata koneesi lukituksesta. Jotta kykenisit skannaamaan koneesi virusten varalta virusturvalla, seuraa näitä ohjeita:

* Flash Drive – metodi:

1. käytä toista tietokonetta ja lataa STOPzilla, SpyHunter 5 tai jokin muu luotettu virusturvaohjelmisto.

2. Päivitä ohjelma ja laita se USB-tikulle tai CD:lle.

3. Sillä välin käynnistä saastunut tietokoneesi uudestaan vikasietotilassa komentorivin kanssa ja kiinnitä USB- tikku siihen.

4. Käynnistä tietokone jälleen uudelleen ja suorita systeemin täysi tarkistus päivitetyllä virusturvalla.

* Käyttäjät jotka ovat joutuneet ICE viruksen uhriksi voivat käyttää muita Windowsin käyttäjiä. Jos jollakin niistä on järjestelmänvalvojan oikeudet, niin sinun pitäisi kyetä käynnistämään virusturvaohjelmisto.

* Yritä estää Flash, jotta tämä kiristysohjelma ei toimisi niin hyvin kuin se haluaisi. Estääksesi Flash:n, mene Macromedia supportiin ja valitse “Estä”: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html Sen jälkeen suorita systeemin täysi tarkistus virusturvalla.

* Manuaalinen FBI PayPal viruksen poisto:

  1. Käynnistä saastunut kone vikasietotilassa komentorivin kanssa estääksesi viruksen toiminnan.

  2. Käynnistä RegEdit

  3. Etsi WinLogon Entries ja kirjoita ylös kaikki tiedostot jotka ei ole tyhjiä taikka exporer.exe. Korvaa ne explorer.exe:llä.

  4. Etsi rekisteritietoja näistä tiedostoista, jotka kirjotit ylös ja tuhoa rekisteriavaimet jotka liittyvät näihin tiedostoihin.

  5. Käynnistä kone uudelleen ja tarkista se kokonaan, SpyHunter 5, poistaaksesi jäljelle jääneet tiedostot.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
ICE virus kuvankaappaus
ICE virus kuvankaappausICE virus kuvankaappaus
ICE virus kuvankaappaus

Kirjoittajasta

Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-ice-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Sinun mielipiteesi aiheesta ICE virus