Poista Interpol virus

Interpol viruksen Poisto-ohje

Mikä on Interpol virus?

Interpol virus on uusin huijaus Ukash viruksista joka avaa tietokoneen kiinni tutkiakseen lakirikkomuksia ja sitten kysyäkseen niiden uhreja maksamaan Ukashille tai Paysafecard jutskelin systeemistä. Tämä Ukash virus toimii Interpol Department of Cybercrime nimen alla ja suurimmaksi osaksi iskee euroopasta ja pohjois-amerikan valtioissa. Varo sen hälytystä, joka yleensä ilmoittaa että ‘Sinun IP on blokattu jostain näistä syistä alla’, se on täysi huijaus ja sinun EI pidä maksaa poistaaksesi Interpol virus saadaksesi koneesi kuntoon. Todella, tämän lunnasraha huijauksen poisto on oikeastaan mutkikas koska kone on lukittu kiinni. On helpompaa jos sinulla on tietoja systeemin arkkitehtuurista tai jos tiedät jonkun jolla on jokin, jolla pääset helposti eroon Interpol viruksesta.

KUINKA SAAN TARTUNNAN INTERPOL VIRUKSESTA?

Kuten muutkin Ukash virukset, Interpol virus on levinnyt sähköpostin kautta. Tietysti voit saada tartunnan myös huijaus päivityksistä, jakelu ohjelmista tai muista tiedostoista joissa on Troijalainen. Kun se pääsee sisälle systeemiin, se lukitsee systeemin jotta sinä et voi tehdä mitään estääksesi sitä. Täytyy mainita että se on hälytys, joka näytetään heti, näyttää todella epäammattimaisella koska se sisältää monia virheitä. Kuitenkin, on iso riski että se huijaa tietokone käyttäjiä saatuaan heidät shokkiin uskottuaan että heidän koneensa on epäiltynä moisesta toimeenpanosta kuin Interpol Department of Cybercrime.
Pidä mielessä että Interpol Departent of Cybercrime tai muut viralliset instituutiot ei kerää tulojansa tällä tavalla – he eivät lukitse koneita ja pyydä tilisiirtoa Ukashin kautta. Jos sinulle on näytetty moinen varoitus, seuraa näitä ohjeita jotka ovat listattuna alla poistaaksesi Interpol virus:

KUINKA POISTAA INTERPOL VIRUS

Jos Interpol virus on hyökännyt myös sinuun, seuraa näitä askelia jotka auttavat sinua eliminoimaan huijauksen koneeltasi:

  1. Käynnistä koneesi uudelleen Turvallisuus moodissa netin kanssa painamalla F8 painiketta;
  2. Käynnistä MSConfig ja poista kaikki aloitusohjelmat eundll32 päällä menetelmällä Menettely data;
  3. Käynnistä systeemi vielä kerran
  4. Skannaa koneesi FortectIntegoilla tai muulla viruksien poisto ohjelmistolla poistaaksesi saastuneet tiedostot koneeltasi.
Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä