Vakavuus luokka:  
  (42/100)

Interpol virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Gabriel E. Hall - - | Tyyppi: Haittaohjelmat

Interpol virus on uusin huijaus Ukash viruksista joka avaa tietokoneen kiinni tutkiakseen lakirikkomuksia ja sitten kysyäkseen niiden uhreja maksamaan Ukashille tai Paysafecard jutskelin systeemistä. Tämä Ukash virus toimii Interpol Department of Cybercrime nimen alla ja suurimmaksi osaksi iskee euroopasta ja pohjois-amerikan valtioissa. Varo sen hälytystä, joka yleensä ilmoittaa että ‘Sinun IP on blokattu jostain näistä syistä alla’, se on täysi huijaus ja sinun EI pidä maksaa poistaaksesi Interpol virus saadaksesi koneesi kuntoon. Todella, tämän lunnasraha huijauksen poisto on oikeastaan mutkikas koska kone on lukittu kiinni. On helpompaa jos sinulla on tietoja systeemin arkkitehtuurista tai jos tiedät jonkun jolla on jokin, jolla pääset helposti eroon Interpol viruksesta.

KUINKA SAAN TARTUNNAN INTERPOL VIRUKSESTA?

Kuten muutkin Ukash virukset, Interpol virus on levinnyt sähköpostin kautta. Tietysti voit saada tartunnan myös huijaus päivityksistä, jakelu ohjelmista tai muista tiedostoista joissa on Troijalainen. Kun se pääsee sisälle systeemiin, se lukitsee systeemin jotta sinä et voi tehdä mitään estääksesi sitä. Täytyy mainita että se on hälytys, joka näytetään heti, näyttää todella epäammattimaisella koska se sisältää monia virheitä. Kuitenkin, on iso riski että se huijaa tietokone käyttäjiä saatuaan heidät shokkiin uskottuaan että heidän koneensa on epäiltynä moisesta toimeenpanosta kuin Interpol Department of Cybercrime.
Pidä mielessä että Interpol Departent of Cybercrime tai muut viralliset instituutiot ei kerää tulojansa tällä tavalla – he eivät lukitse koneita ja pyydä tilisiirtoa Ukashin kautta. Jos sinulle on näytetty moinen varoitus, seuraa näitä ohjeita jotka ovat listattuna alla poistaaksesi Interpol virus:

KUINKA POISTAA INTERPOL VIRUS

Jos Interpol virus on hyökännyt myös sinuun, seuraa näitä askelia jotka auttavat sinua eliminoimaan huijauksen koneeltasi:

  1. Käynnistä koneesi uudelleen Turvallisuus moodissa netin kanssa painamalla F8 painiketta;
  2. Käynnistä MSConfig ja poista kaikki aloitusohjelmat eundll32 päällä menetelmällä Menettely data;
  3. Käynnistä systeemi vielä kerran
  4. Skannaa koneesi Reimageilla tai muulla viruksien poisto ohjelmistolla poistaaksesi saastuneet tiedostot koneeltasi.
Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Huomaa: Lähituki vaadittu tarkoittaa että yksi tai kaikki poisto ohjelmat olivat kykenemättömiä poistamaan parasiitin ilman manuaalista avustusta, ole hyvä ja lue manuaaliset poisto-ohjeet alla.
Interpol virus kuvankaappaus
Interpol virus kuvankaappaus

Interpol virus käsin tehtävä poisto:

Lopeta prosessit:
[random].exe

Kirjoittajasta

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-interpol-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä