Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poisto King Translate (Poisto-opas) - tammi 2021 päivitys

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Mainosohjelma

King Translate ohjelmassa on useita negatiivisia ominaisuuksia

King Translate ohjelman kuva

King Translate, Koyote-Lab Inc. yritykseltä on ohjelma, joka sallii sanojen, dokumenttien, ja tekstien käännöksiä. Turvallisuusasiantuntijat ovat kuitenkin huomanneet, että siinä on potentiaalisesti ei toivottujen ohjelmien tai mainosohjelmien ominaisuuksia. Kun se on asennettu laitteelle, niin se ei vain muuta selainten asetuksia, se näyttää myös tuhansia mainoksia.

Vaikka me emme väitä sen olevan yhtä vaarallinen kuin vaarallinen vakoiluohjelman poistaja tai lunnasohjelma, niin meidän on varoitettava lukijoitamme, että ohjelmaa levitetään epäreiluilla levitystavoilla. Sinun tulee tietää sen voivan tunkeutua kohdetietokoneelle ilman lupaa, nipussa muiden ohjelmien kanssa. Tämän ongelman takia, käyttäjä kutsuvat tätä kääntäjää King Translate virukseksi.

Tämän lisäksi, King Translate voi muokata tietokoneen asetuksia sen jälkeen. useimmissa tapauksissa, se asettaa ensisijaiseksi hakukoneeksi www1.search-results.com ja asettaa searchnu.com sivun kotisivuksi, ilman käyttäjän lupaa. Nämä sivut ovat todella epäilyttäviä, ja sinun pitää pysyä niistä erossa.

Jos olet huomannut näitä muutoksia, niin sinun kannattaa tarkistaa PC päivitetyllä vakoiluohjelman poistajalla ja poistaa King Translate sen vaarallisten merkintöjen kanssa järjestelmästä, koska sinulla voi olla vaarallisempia viruksia. Poiston tekemiseksi me suosittelemme ReimageIntego ohjelmaa.

Vaikka King Translate näyttää hyödylliseltä työkalulta, sinun kannattaa käyttää muita työkaluja, kuten Google translator. Jos olet asentanut tämän ohjelman suoraan lataussivulta, niin olet luultavasti huomannut kasvaneen online mainosten määrän. Jotkut käyttäjät raportoivat myös joutuneensa uudelleenohjatuiksi kaupallisille tai oudoille sivuille.

King Translate uudelleenohjaukset ovat huolestuttavia. Les Virus tutkijat ovat huomanneet, että jotkut näistä mainoksista voivat liittyä haittamainonta kampanjoihin tai voivat johtaa verkkourkinta sivuille. Siksi sinun kannattaa olla varovainen tämän mainosohjelman kanssa.

Paras tapa poistaa kaikki ei toivotut muutokset ja minimoida verkkotartunnan saamisen mahdollisuus, on King Translate poisto. Me olemme maininneet, että voit poistaa sen automaattisesti, mutta voit poistaa sen myös manuaalisesti (ohjeet ovat artikkelin alla).

King Translate viruksen esimerkkiAsennuksen (tunkeutumisen) jälkeen King Translate voi muuttaa ensisijaisen hakukoneen ja kotisivun osoitteen.

Miten ei toivotut ohjelmat voivat päästä järjestelmään

Ohjelmaa promotoidaan sen virallisen sivun kautta, ohjelmana joka voi auttaa PC käyttäjiä kääntämään sanoja, dokumentteja ja kokonaisia tekstejä eri kielille. On kuitenkin saatu selville, että PUP voi päästä järjestelmään myös nipussa muiden ohjelmien ja harhaanjohtavien pop-up mainosten kanssa.

Välttääksesi King Translate kaappausta, sinun pitää:

 • välttää lataamasta ilmaisohjelmia tuntemattomilta kolmansien osapuolien sivuilta;
 • valita Edistynyt/Kustomoitu asennus Perus/Suositellun asennuksen sijaan;
 • poistaa ruksi kaikista “ylimääräisistä latauksista”;
 • lukea viralliset dokumentit, kuten EULA, Käyttöehdot tai Yksityisyyden Suoja ennen kuin klikkaat ”Agree” painiketta.

King Translate poisto-ohjeet

Jos haluat poistaa King Translate ohjelman sekä sen aiheuttamat ongelmat, sinun pitää valita manuaalisen ja automaattisen poistotavan välillä. Jos haluat poistaa vaaralliset komponentit itse, niin sinun pitää poistaa ne Lisää/Poista Ohjelma listalta. Sen tekemiseksi, seuraa näitä askeleita:

 1. Klikkaa Start -> Control Panel -> Programs (ta Add/Remove Programs) -> Uninstall a Program.
 2. Täällä, etsi King Translate, Search-Results Toolbar, Quick Access Tab ja vastaavat merkinnät ja valitse ”Uninstall/Change.”
 3. Klikkaa OK tallentaaksesi muutokset.

Lopuksi, korjaa kaikki selaimet näiden askeleiden avulla:

Internet Explorer:

 1. Avaa Internet Explorer, mene ‘Tools” -> ”Manage Add-ons” -> ‘Toolbars and Extensions’ ja poista King Translate, Search-Results Toolbar, Quick Access Tab sekä muut sinulle tuntemattomat merkinnät.
 2. Klikkaa ''Tools” -> ”Manage addons” -> ”Search Providers” ja valitse hakukone, jota käytit ennen.

Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox, mene ‘Tools” -> ”Add-ons” -> ”Extensions;” etsi King Translate, Search-Results Toolbar, Quick Access Tab sekä muut sinulle tuntemattomat merkinnät ja klikkaa ”Uninstall.”
 2. Mene ”Tools” -> ”Options” ja resetoi aloitussivuksi google.com, yahoo.com tai vastaava hakusivu.

Google Chrome:

 1. Klikkaa ”Customize and control Google Chrome” kuvaketta, valitse ”Options” -> ”Basic” ja vaihda kotisivuksi google.com tai vastaava.
 2. Klikkaa ”Manage search engines…” -> valitse ”Google” ja tee siitä ensisijainen hakukone.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen King Translate Poisto-ohje:

Poista King Translate Windows järjestelmistä

Alta löydät manuaaliset King Translate poisto-ohjeet:

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista King Translate sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi King Translate tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista King Translate Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi King Translate tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista King Translate Internet Explorer (IE) selaimelta

Kiellä muutokset Explorer selaimeen näiden askeleiden avulla:

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi King Translate sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi King Translate poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista King Translate Microsoft Edge selaimelta

Poista mainosohjelmaan liittävät komponentit Microsoft Edge selaimelta alla olevien ohjeiden avulla:

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin King Translate pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista King Translate Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Nämä ohjeet auttavat sinua poistamaan muutokset, jotka King Translate on tehnyt:

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse King Translate sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita King Translate poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista King Translate Google Chrome selaimelta

Resetoi Google Chrome, jotta voit poistaa mainosohjelman merkinnät:

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse King Translate sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi King Translate poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista King Translate Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi King Translate tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi King Translate poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-king-translate.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta King Translate