Vakavuus luokka:  
  (97/100)

Poista Losers virus (Viruksen Poisto-opas) - Salauksen Poistoaskeleet Mukana

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Lunnasohjelma

Verkkorikolliset alkoivat levittää Losers lunnasohjelmaa

Losers lunnasohjelma viruksen salaamat tiedostot

Losers lunnasohjelma on äskettäin löydetty tiedostoja salaava haittaohjelma, joka käyttää edistynyttä salausalgoritmia lukitakseen erityyppisiä tiedostoja saastuneella tietokoneella. Voidakseen estää käyttäjiä avaamasta ja käyttämästä tiedostoja, lunnasohjelma lisää .losers tiedoston päätteen.

Viimeisten tutkimustietojen mukaan, Losers virus voi olla Cry36 lunnasohjelma perheen uusin jäsen. Haittaohjelman asennustiedoston on huomattu leviävän ilmaisen DVD poltto-ohjelman Burn4Free mukana. Se voi kuitenkin käyttää myös muita levityskanavia.

Tiedostojen salaamisen lisäksi, Losers voi luoda useita järjestelmän muutoksia, muokata Windows Rekisteriä, luoda uusia tiedostoja tai ladata muuta vaarallista materiaalia. Se voi myös käyttää paljon RAM ja CPU tehoa. Siksi tietokoneesta tulee kohtalaisen hidas, ohjelmat eivät ehkä toimi kunnolla ja selain voi avata epäilyttäviä sivustoja.

Aivan kuten muut lunnasohjelmat, Losers haittaohjelma antaa tiedostojen palautusohjeet ja vaatii lunnaiden maksua. Tällä hetkellä virus lataa HOWTODECRYPTFILES.txt tiedoston. Lunnaiden summa on tuntematon. Bedynet turvallisuusasiantuntijat eivät suosittele hakkereiden ohjeiden noudattamista.

Lunnaiden maksu voi todellakin johtaa rahojen menetykseen. Verkkorikolliset eivät ole luotettavia ihmisiä, ja heillä ei ehkä ole toimivaa salauksen poistajaa. Vaikka heillä olisi se, niin ei ole mitään takuita, että he pitäisivät lupauksensa ja antaisivat sinun käyttää sitä, kun Bitcoin maksu on suoritettu. Siksi me todella suosittelemme Losers poistoa sen sijaan, että hyväksyt rikollisten tarjouksen.

Haittaohjelman poisto ei valitettavasti palauta tiedostojasi. Kuitenkin, kun poistat Losers viruksen Reimage ohjelmalla tai muulla turvasovelluksella, voit palauttaa tiedostosi varmuuskopioista tai koettaa vaihtoehtoisia palautustapoja.

Losers lunnasohjelma virus hyökkäys
Hyökkäyksen jälkeen, Losers lunnasohjelma virus lisää .losers tiedoston päätteen kohdistettuihin kuva-, ääni-, video- ja muihin tiedostoihin.

Opi miten suojelet PC:tä haittaohjelmilta

Käyttäjät raportoivat, että epäilyttävät aktiviteetit alkoivat sen jälkeen, kun he asensivat Burn4Free ohjelman, joka sallii DVD-levyjen polttamisen. Ohjelma tuo useita roskaohjelmia laitteelle, kuten Losers. Siksi käyttäjiä kehotetaan olemaan varuillaan ilmaisohjelmien latauksessa. Käytä aina luotettavia latauslähteitä ja valvo asennusprosessia, jotta voit estää ”valinnaisten latausten” asennuksen.

Hakkerit eivät kuitenkaan yleensä luota vain yhteen levitystapaan. Siksi sinun pitää ymmärtää, että haittaohjelma voi päästä järjestelmään, kun:

 • avaat vaarallisia sähköpostin liitteitä;
 • lataat laittomia ohjelmia, elokuvia, musiikkia tai muuta materiaalia;
 • klikkaat haittaohjelman saastuttamia mainoksia;
 • pidät ohjelmat tai käyttöjärjestelmän päivittämättömänä;
 • lataat päivityksiä tai ohjelmia pop-upeista.

Jos siis haluat välttää lunnasohjelma viruksia yleisesti, niin sinun pitää varoa askeleitasi sekä klikkauksia. Pidä mielessäsi, että rikollisilla on hyvät taidot sosiaalisessa manipulaatiossa. Siksi vaaralliset sähköpostin liitteet voivat näyttää laillisilta dokumenteilta, jotka on lähetetty tunnetulta yritykseltä. Hakkerit voivat käyttää myös luotettavan kehittäjän tai sovelluksen nimeä ja levittää vaarallista materiaalia torrent, P2P verkoissa ja vastaavissa tiedoston jakosivuissa.

Voidaksesi vahvistaa tietokoneesi turvallisuutta, sinun kannattaa sijoittaa maineikkaaseen antivirus ohjelmaan. On myös tärkeää päivittää sitä säännöllisesti, jotta minimoit hyökkäyksen riskit. Turvaohjelmakaan ei ole kaikki voipa. Haittaohjelma voi yhä tunkeutua laitteelle, jos et ole varovainen.

Oikea tapa poistaa Losers lunnasohjelma virus tietokoneelta

Lunnasohjelman tyyppiset verkkotartunnat ovat kaikkein vaarallisimpia uhkia, joihin voit verkossa törmätä. Siksi Losers poisto vaatii ammattilaisten käsittelyä. Sinun ei onneksi tarvitse tuoda tietokonettasi lähimpään IT-palveluun. Sinun pitää vain asentaa Reimage, Malwarebytes tai muu haittaohjelman poistotyökalu ja poistaa virus sen avulla.

Virus voi estää nämä työkalut. Voit kuitenkin poistaa sen käytöstä käynnistämällä tietokoneesi Vikasietotilaan tai käyttää Järjestelmän Palautusta. Alla olevat ohjeet näyttävät sinulle miten poistaa Losers virus ilman ongelmia. Seuraa niitä huolellisesti.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Manuaalinen Losers viruksen Poisto-ohje:

Poista Losers käyttäen Safe Mode with Networking

Jos et voi käyttää automaattista Losers poistoa turvaohjelmalla, sinun kannattaa käynnistää tietokoneesi Vikasietotilaan Verkolla.

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Losers

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Losers poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Losers käyttäen System Restore

Järjestelmän Palautus voi myös auttaa poistamaan viruksen käytöstä ja sallia automaattisen poiston:

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Losers pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage ohjelmalla ja varmista, että Losers on poistettu onnistuneesti

Bonus: Palauta tiedostosi

Ohjeiden jotka ovat yllä, pitäisi auttaa sinua poistamaan Losers tietokoneeltasi. Salattujen tiedostojen palauttamiseksi, me suosittelemme käyttämään yksityiskohtaisia ohjeita jotka virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat luoneet

Virallista salauksen poisto-ohjelmaa ei ole vielä julkaistu. Siksi ei ole tapaa palauttaa tiedostoja ilman lunnaiden maksua. Tätä ei kuitenkaan tule pitää tapana saada pääsyä tiedostoihin. Kun lunnasohjelma on poistettu, sinun kannattaa kokeilla vaihtoehtoista palautustapaa, joka on kuvailtu alla:

Jos tiedostosi ovat joutuneet Losers salaamaksi niin voit käyttää useita tapoja niiden palauttamiseksi

Data Recovery Pro voi auttaa sinua palauttamaan joitan tiedostoja, joissa on .losers tiedostopääte

Data Recovery Pro on ammattilaisten ohjelma, joka voi auttaa palauttamaan joitain salattuja tiedostoja. Se kuitenkin luotiin palauttamaan saastuneita tiedostoja järjestelmän tuhon jälkeen.

 • Lataa Data Recovery Pro;
 • Seuraa askeleita Data Recovery Asetuksissa ja asenna ohjelma tietokoneellesi
 • Käynnistä se ja tarkista tietokoneesi tiedostojen varalta jotka Losers lunnasohjelma on salannut
 • Palaute ne

Windows Previous Versions ominaisuus voi auttaa palauttamaan yksittäisiä tiedostoja

Jos järjestelmän Palautus on käytössä ennen lunnasohjelman hyökkäystä, voi kopioida kaikkein arvokkaimmat tiedostot näiden askeleiden avulla:

 • Etsi salattu tiedosto joka sinun pitää palauttaa ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella
 • Valitse “Properties” ja mene “Previous versions” välilehteen;
 • Tarkista täällä kaikki tiedostosta saatavilla olevat kopiot kansiossa “Folder versions”. Sinun pitää valita versio jonka haluat palauttaa ja klikata “Restore”.

ShadowExplorer voi auttaa, jos Losers ei poista Shadow Volume Copies tiedostoja

Voidaksesi palauttaa tiedostot ShadowExplorer ohjelmalla, sinun pitää varmistaa, ettei Shadow Volume Copies tiedostoja ole poistettu. 

 • Lataa Shadow Explorer (http://shadowexplorer.com/);
 • Seuraa Shadow Explorer Asennusvelhoa ja asenna sovellus tietokoneellesi;
 • Käynnistä ohjelma ja mene pudotusvalikkoon vasemmassa yläkulmassa jotta voit valita salattujen tietojen kovalevyn. Tarkista mitä kansioita siellä on;
 • Klikkaa niitä kansiota hiiren oikealla jotka haluat palauttaa ja valitse “Export”. Voit myös valita minne ne haluat palautettavan.

Losers salauksen poistajaa ei vielä ole tarjolla.

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Losers ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Kirjoittajasta

Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-losers-ransomware-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä