Poisto Mac Tonic (Poisto-ohjeet) - elo 2018 päivitys

Mac Tonic Poisto-ohje

Mikä on Mac Tonic?

Mac Tonic on petollinen sovellus, joka huijaa käyttäjiä, kun se käyttää laillisen tietokoneen korjauspalvelun nimeä

Mac Tonic cleaner kuva

Mac Tonic virus on epäluotettava järjestelmän optimointityökalu, joka kehitettiin Intiassa. Käyttäjät voivat ladata sen suoraan mactonic.net sivulta, tai se voi tulla tietokoneelle ohjelmanipuilla. Pidä mielessäsi, että on olemassa laillinen tietokoneen korjauspalvelu, nimeltä mac tonic — tämä tekaistu puhdistussovellus ei ole sukua yritykselle millään tavalla ja se ei ole yksi heidän tuotteistaan. Virus on viime aikoina ilmaantunut useiden foorumeiden otsikoihin, kun se on tunkeutunut sadoille tietokoneille Adobe Flash Player sekä Adobe Shockwave päivitysten mukana. Tämän lisäksi, kun olet poistanut Mac Tonic viruksen, niin käyttäjät yhä valittavat, että Tonic Tasks on käynnissä ja näyttää tunkeilevia mainoksia. Löytääksesi ratkaisun tähän ongelmaan, lue artikkelin loppuosa.

Nimi Mac Tonic
Tyyppi Järjestelmätyökalu
Vaaran taso Keskitaso. Asiantuntijat sanovat, että Mac Tonic ei ole turvallinen
Oireet Näyttää muokattuja virustarkistus tuloksia huijatakseen ihmiset ostamaan sovelluksen täyden version. Voi ehdottaa muiden kyseenalaisten sovellusten asennusta
Levitys Käyttäjät voivat asentaa sen viralliselta sivulta tai ilmaisohjelman mukana
Poisto Poistaaksesi Mac Tonic sovelluksen, käytä video-ohjetta tai FortectIntego ohjelmaa sen tekemiseksi

Vaikka sovellus ei ole vaarallinen, ihmiset haluavat tietää, miten poistaa Mac Tonic virus, koska se ei tee luvattuja asioita. Tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) kehittäjät väittävät, että sen pitäisi auttaa tietokoneen käyttäjiä tunnistamaan ja puhdistamaan kaikki roskatiedostot, tartunnat, sekä muut verkkouhat järjestelmäsi. Nämä ovat valitettavasti tyhjiä lupauksia, sillä Mac Tonic cleaner ei voi parantaa PC:n suorituskykyä millään tavalla. Se vain lopettaa tekaistujen raporttien näyttämisen ja pysyy paikoillaan, kunnes käynnistät tietokoneen uudelleen.

Jos mietit onko Mac Tonic turvallinen, vastaus on todella yksinkertainen. Tämä niin kutsuttu optimointityökalu ei ole vaarallinen. Vaikka se on suunniteltu huijaamaan rahaa kokemattomilta tietokoneen käyttäjiltä, näyttämällä petollisia virustarkistus tuloksia. Asiantuntijat uskovat myös, että ihmisten ei kannata käyttää sovellusta, jos he haluavat välttää rahalliset menetykset. Internet on täynnä vastaavia ohjelmia, joita voidaan käyttää parantamaan PC:n toimintaa ilmaiseksi. Muista varmistaa, että kokeilet vaihtoehtoista optimointityökalua tai antivirusta, jotta näet tietokoneesi tilan. Me olemme melko varmoja, että tarkistuksen jälkeen sinua varoitetaan vain yhdestä ei toivotusta sovelluksesta järjestelmässä – Mac Tonic.

Jos sinulla on vielä epäilyksiä Mac Tonic sovelluksesta, niin pidä mielessäsi, että kehittäjät työskentelevät saman nimen alla kuin laillinen tietokoneiden korjauspalvelu Oregonissa. Yritys kertoo täysin selvästi, etteivät he liity tähän kyseenalaiseen puhdistajaan ja ehdottaa raportointia, jos sinusta tulee yksi sen uhreista:

WARNING: There's a malicious ”cleanup” app from India floating around called ”Mac Tonic” (mactonic.net). This is NOT our product, and we are making every effort to resolve this identity confusion. If you're one of many innocent victims of this software, please report mactonic.net to GoDaddy and/or your preferred review site. Thanks.

Petolliset järjestelmän optimointityökalut toimittavat muokattuja virustarkistuksen tuloksia

Miedän asiantuntijamme ovat kohdanneet ihmisiä, jotka kysyvät onko Mac Tonic virus. Tämä ohjelma luokitellaan Mac Tonic haittaohjelmaksi. Käyttäjät eivät kuitenkaan voi luottaa sen tietokoneen tarkistukseen potentiaalisesti ei toivottujen uhkien varalta ja se näyttää muokattuja tuloksia. Nämä toiminnot suoritetaan vakuuttamaan ihmiset, että heidän pitää puhdistaa järjestelmä heti.

Mac Tonic cleaner näyttää ilmoituksia, että tietokone on saastunut useilla vaarallisilla ohjelmilla ja se vaatii apua heti. Se voidaan kuitenkin tehdä vasta, kun suostut ostamaan tämän petollisen ohjelman täyden version. Me haluamme varoittaa sinua, järjestelmäsi EI OLE saastunut.

Mac Tonic kuvaMac Tonic on kyseenalainen ohjelma, joka näyttää muokattuja tarkistustuloksia, huijatakseen ihmiset ostamaan työkalun täyden version.

PC:llä voi olla joitain potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia (PUP), mutta ne voidaan poistaa ilman, että sinun tarvitsee ostaa tämä kallis ja tehoton Mac Tonic työkalu. Ole siis varuillasi, että viruksen tarkistustulokset, tämän sovelluksen toimesta, ovat manipuloituja sinun huijaaminen mielessä.

Se sijaan, että suostut maksamaan kyseenalaisesta sovelluksesta, opi miten poistaa Mac Tonic ja hanki ammattilaisten antivirus. Jos suoritat täyden järjestelmän tarkistuksen luotettavalla haittaohjelman poistajalla, niin huomaat että sinulle kerrotaan olemattomista tartunnoista. Me suosittelemme vertaamaan tuloksia ja miettimään Mac Tonic poistoa.

Voit löytää manuaaliset poisto-ohjeet, jos mietit miten poistaa Mac Tonic. Ne on liitetty tämän artikkelin loppuun. Meidän turvallisuusasiantuntijamme ehdottavat FortectIntego ohjelman asennusta, jotta voit suorittaa automaattisen poiston. Tällä tavalla voit olla varma, että tämä potentiaalisesti ei toivottu ohjelma (PUP) ei ilmaannu uudelleen tulevaisuudessa.

Vähemmän luotettavat puhdistustyökalut voivat tulla järjestelmääsi ilmaisohjelmien kanssa

Vaikka yleisin tapa millä tämä potentiaalisesti ei toivottu ohjelma ilmaantuu tietokoneellesi, on manuaalinen lataus mactonic.net sivulta, niin on suuri riski, että se tulee järjestelmään myös ohjelmanipuilla. Jos olet juuri asentanut ilmaisohjelman ilman tarkkaavaisuutta, PUP voi päästä järjestelmään sovelluksen valinnaisten komponenttien mukana.

On siis tärkeää estää Pika/Suositeltu asennustapa, kun asennat ilmaisohjelmia. Sinun pitää sen sijaan valita Kustomoitu/Edistynyt asennustapa ja seurata prosessia tarkasti. Nämä asetukset paljastavat ennalta valitut komponentit, jotka antavat luvan asentaa PUPin yhdessä valitun ohjelman kanssa.

Sinun pitää poistaa nuo ruksit ja tarkistaa järjestelmäsi luotettavalla antivirus ohjelmalla. Pidä mielessäsi, että ennen minkään ohjelman asennusta, sinun pitää lukea tarkasti Yksityisyyden Suoja, EULA, käyttöehdot ja arvostelut verkosta. Tämä on paras tapa välttää kaikki epäilyttävät ja potentiaalisesti vaaralliset sovellukset.

Opi, kuinka poistaa Mac Tonic tietokoneeltasi

Tutkijat sanovat, että jos haluat poistaa Mac Tonic sovelluksen manuaalisesti, niin sinulla on kaksi vaihtoehto — manuaalinen ja automaattinen tekaistun optimoijan poisto. Vaikka voit valita kaikkein mukavimman tavan, niin me todella suosittelemme valitsemaan ammattilaisten antiviruksen auttamaan sinua.

Automaattinen Mac Tonic poisto vaatii vain tehokkaan haittaohjelman poistajan latauksen ja järjestelmän täyden tarkistuksen. Muutamassa minuutissa turvaohjelma suorittaa prosessin ja näyttää potentiaaliset verkkouhat. Mac laitteen puhdistus vaati vain yhden klikkauksen.

Muussa tapauksessa voit poistaa Mac Tonic sovelluksen manuaalisesti. Tämä on hieman monimutkaisempia tapa, joka vaatii edistynyttä IT-tietämystä. Jos haluat tehdä sen, niin seuraa tämän artikkelin alla olevia ohjeita.

TÄRKEÄ HUOMIO: Vaikka Mac Tonic virus on poistettu, tonictasks voi yhä piileskellä tietokoneellasi. Tämän ongelman korjaamiseksi, mene Mac kirjastoon. Sen poistamiseksi, seuraa näitä askeleita:

  • Mene Finder ja valitse Go
  • Valitse Go to Folder ja kirjoita ~/Library

Seuraavaksi, suorita seuraavat toimet:

  • Mene Applications Support kansioon ja valitse Tonic kansio ja siirrä se roskakoriin
  • Repeat the same action in Launch Agents folder

Tämän lisäksi, varmistaaksesi epäilyttävän sovelluksen ja Tonic Tasks poiston, me suosittelemme poistamaan Adobe Flash kohteet ja poistamaan ne kokonaan.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Mac Tonic Poisto-ohje

Poista Mac Tonic Mac OS X järjestelmästä

Alta löydät ohjeet, miten poistaa Mac Tonic ohjelma Mac laitteeltasi:

  1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
  2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Mac Tonic tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Mac Tonic rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä