Poisto Malware Protection Live (Yksinkertaiset Poisto-ohjeet) - päivitetty syys 2017

Malware Protection Live Poisto-ohje

Mikä on Malware Protection Live?

Malware Protection Live Kuvaus

Malware Protection Live

Malware Protection Live väittää olevansa luotettava sovellus joka voi korjata kaikki tietokone ongelmat ja suojata sen vaarallisilta tietokone uhilta. Se on todellisuudessa petollinen ja vaarallinen loinen joka on leimattu potentiaalisesti ei toivotuksi ohjelmaksi (PUP).

Vaikka se koettaa teeskennellä olevansa turvallisuustyökalu niin se ei ole muuta kuin ongelma jota ei kannata asentaa järjestelmään. Tämä vaarallinen anti-virus ohjelma voidaan asentaa muiden epäluotettavien ilmaisohjelmien rinnalla. Se aloittaa yleensä epäilyttävät aktiviteettinsa kun saastunut tietokone käynnistetään seuraavan kerran.

Se suorittaa prosessinsa Windows Käynnistyksessä ja teeskentelee tarkistavansa tietokoneesi PC uhkien ja loisten varalta. Todellisuudessa se ei tarkista järjestelmääsi ollenkaan. Kun se on ”lopettanut” tekaistun tarkistuksen niin se lähettää erilaisia pop-up viestejä jotka väittävät sen havainneen useita tietokone uhkia ja, että ne on poistettava välittömästi.

Sinun EI kannata uskoa mitään mitä tämä tekaistu sovellus väittää tietokoneesi turvallisuudesta. Se EI OLE tietokoneen turvallisuustyökalu. Tämä ohjelma koettaa kuitenkin antaa vaikutelman, että tietokone on haittaohjelmien saastuttama ja sitten koettaa jatkuvasti tarjota Malware Protection Live koko version ostamista tietokoneesi korjaamiseksi.

Ei ole mitään epäilystä siitä, että Malware Protection Live on täysin hyödytön ohjelma joka ei voi korjata yhtään tietokone ongelmaa koska se itsessään on ongelma, joka voi paljastaa PC:si eri uhille. Me suosittelemme poistamaan tämän ohjelman välittömästi. Voit tehdä tämän haittaohjelman poistajalla, kuten FortectIntego.

Malware Protection Live

Kuinka Malware Protection Live voi päästä tietokoneelleni?

Tämän artikkelin kirjoitushetkellä, Malware Protection Live alkaa vasta leviämään Internetissä. Siksi ei ole vielä useita PC käyttäjiä jotka olisi huijattu asentamaan se tietokoneelleen.

On kuitenkin jo tiedossa, että Vuze ja Trillian sovelluksia käytetään sen levittämiseen. Nämä ilmaisohjelmat eivät ole haitallisia. Ne voidaan kuitenkin lisätä 'potentiaalisesti ei toivottu ohjelma' kategoriaan koska ne käyttävät kyseenalaisia tapoja koettaessaan huijata käyttäjät levittämään epäilyttäviä työkaluja, kuten tämä.

Mainosohjelmat, selaimen kaappaajat ja vastaavat potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat voidaan itseasiassa asentaa myös näiden ja muiden ilmaisohjelmien mukana, sinun kannattaa siis olla todella varovainen kun asennat niitä tietokoneellesi. Tärkein asia joka sinun pitää muistaa, valitse aina Kustomoitu tai Edistynyt asennustapa kaikille ilmaisohjelmille.

Kun olet tehnyt tämän niin sinun pitäisi löytää kaikki epäilyttävät ruksit jotka väittävät sinun haluavan asentaa valinnaisia komponentteja tietokoneellesi. Vaikka ne esitellään kuinka upeasti niin ne eivät yleensä tee mitä lupaavat. Siksi me suosittelemme niiden välttämistä.

Jos haluat ohjelman suojaamaan PC:tä niin tee pieni tutkimus ja lataa se minkä haluat. Pysy myös erossa niputetuista ohjelmapaketeista koska ne voivat johtaa ongelmiin. Jos tämä vaarallinen sovellus on jo alkanut näyttämään pelottavia pop-up viestejä sinulle niin poista se järjestelmästä heti.

Kuinka poistaa Malware Protection Live virus?

Jos Malware Protection Live skannerit ja hälytykset ovat juuri alkaneet häiritsemään sinua, sinun kannattaa poistaa se. Tämä voidaan tehdä alla olevien ohjeiden avulla tai näiden ohjelmien avulla: FortectIntego.

Malware Protection Live Manuaaliset poisto-ohjeet:

  1. Paina Start → Control Panel → Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä niin klikkaa Add/Remove Programs).
  2. Jos olet Windows 10 / Windows, 8 käyttäjä niin klikkaa oikealla hiiren painikkeella näyttöä. Kun Quick Access Menu ilmaantuu, valite Control Panel ja Uninstall a Program.
  3. Täällä, etsi Malware Protection Live ja muut juuri asennetut epäilyttävä ohjelmat.
  4. Poista ne ja klikkaa OK tallentaaksesi muutokset.
Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Lucia Danes
Lucia Danes - Virus tutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Lucia Danes
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä