Poista ”Microsoft Edge Critical ERROR” virus (Poisto-opas) - tammi 2021 päivitys

kirjoittanut Alice Woods - - | Tyyppi: Haittaohjelma

”Microsoft Edge Critical ERROR” viruksen Poisto-ohje

Mikä on "Microsoft Edge Critical ERROR" virus?

Microsoft Edge Critical ERROR on huijaus, joka käyttää punaista ruutua kiinnittääkseen uhrien huomion

"Microsoft Edge Critical ERROR"

”Microsoft Edge Critical ERROR” on huijaus, joka kuuluu verkkorikollisille ja sillä ei ole mitään tekemistä Microsoftin kanssa. Se on yksi Critical Error viruksista, jotka ovat kehottaneet uhreja soittamaan ”Microsoftille ilmaisessa 1-844-734-4622 numerossa välittömän tuen saamiseksi.” Ole hyvä ja ÄLÄ soita tähän numeroon, koska sinut yhdistetään huijareille, jotka haluavat huijata uhrien rahat.

Microsoft Edge Critical ERROR viesti kertoo, että “there was a dangerous try to get access to personal login & bank information. (on tapahtunut vaarallinen yritys päästä käsiksi henkilökohtaisiin kirjautumis- ja pankkitietoihin)” Viesti kertoo, että tietovuoto voi johtua Troijalaisesta tai viruksesta järjestelmässä, ja siksi kannattaa hakea ”ammattimaista” apua heti. Aggressiiviset pop-upit koettavat vain pelottaa kokemattomia tietokoneen käyttäjiä ja saada heidät reagoimaan miettimättä.

Huijarit ”Microsoft Edge Critical ERROR” huijauksen takana haluavat huijata rahaa varomattomilta käyttäjiltä ja saada heidän tietokone haltuunsa, jotta he voivat asentaa haittaohjelmia. Heidän huijaustekniikka on hyvin alkeellinen. Yleensä he pyytävät uhreja tekemään useita komentoja, siten he näkevät järjestelmän olevan saastunut.

Todellisuudessa he käskevät uhria menemään Windows Rekisteriin tai muuhun järjestelmän asetuksiin ja etsiä merkintöjä nimillä, jotka aiheuttavat sekaannusta kokemattomille tietokoneen käyttäjille. Tämän seurauksena huijarit pyytävät asentamaan haitta- tai vakoiluohjelman poistajan ongelman ”korjaamiseksi”. He kuitenkin promotoivat ylihintaisia ohjelmapaketteja, jotka maksavat satoja Euroja.

Toinen skenaario on käyttää Microsoft Critical error virusta huijaamaan uhrit antamaan etäpääsy tietokoneelle, jonkin laillisen etäpääsyohjelman avulla, kuten TeamViewer tai LogMeIn. Nämä ohjelmat eivät ole viruksia, mutta verkkorikolliset käyttävät niitä saamaan pääsyn kohdetietokoneelle ja asentamaan mitä tahansa haittaohjelmia (lunnasohjelma, keylogger Tai Troijalainen) sille.

Siksi me todella suosittelemme poistamaan Microsoft Edge Critical ERROR viesti, heti kun huomaat nämä virushälytykset selaimellasi. Ihanteellista on tarkistaa tietokone haittaohjelman poistajalla, jotta voit tunnistaa mainosten lähteen. Virukset.fi tiimi suosittelee käyttämään ReimageIntego tai SpyHunter 5Combo Cleaner ohjelmaa nopeaan ”Microsoft Edge Critical ERROR” poistoon.

"Microsoft Edge Critical ERROR" huijaus"Microsoft Edge Critical ERROR" virus koettaa vakuuttaa uhrit soittamaan teknisen tuen huijareille annettuun numeroon.

Tapoja törmätä kuvailtuun vikaviestiin

Haittaohjelma, joka näyttää petollisia pop-uppeja, yleensä kulkee sähköpostin välityksellä, vaikka käyttäjät voivat myös asentaa sen laittoman ohjelmapaketin mukana tai asentamalla ohjelmanipun kiireessä. Estääksesi pelotteluohjelman asennuksen, ole hyvä ja seuraa Udenvirus.dk tiimin ohjeita:

 • Kun tarkistat sähköpostisi, ohita viestit liitteillä tai kyseenalaisilla viesteillä, erityisesti jos niiden lähettäjä on sinulle tuntematon henkilö.
 • Älä koskaan asenna lisensoitua ohjelma ”ilmaiselta” tiedoston jakosivulta. Tällaiset ohjelmapaketit ja kräkit yleensä sisältävät ei toivottuja liitteitä, jotka kuuluvat haittaohjelmat kategoriaan.
 • Suojaa laitettasi vaarallisilta yrityksiltä saastuttaa se, tämä onnistuu haittaohjelman poistajalla. Muista päivittää se säännöllisesti (Sinun kannattaa tehdä se kaikille ohjelmille, jotka tietokoneella ovat).

Poista ”Microsoft Edge Critical ERROR” haittaohjelma

Poistaaksesi haittaohjelman järjestelmästä, käytä ”Microsoft Edge Critical ERROR” poisto-ohjeita alla. Me todella suosittelemme käyttämään haittaohjelman poistajaa sen suorittamiseksi. Tällaiset petolliset ohjelman on suunniteltu juurtumaan tietokoneen järjestelmään, jotta uhri ei voi poistaa niitä helposti.

Jos olet kiinnostunut tavoista poistaa ”Microsoft Edge Critical ERROR” virus automaattisesti, harkitse virukset.fi tiimin testaamia ohjelmia. Löydät listan niistä alta.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen ”Microsoft Edge Critical ERROR” viruksen Poisto-ohje

Poista ”Microsoft Edge Critical ERROR” Windows järjestelmistä

Poistaaksesi huijauksen Windows järjestelmästä, seuraa alla olevia ohjeita. Jos ne eivät auta tunnistamaan ja poistamaan ongelmaa, harkitse haittaohjelman käyttöä, jotta voit poistaa haittaohjelman, joka aiheuttaa pop-upit järjestelmässä.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista ”Microsoft Edge Critical ERROR” sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi ”Microsoft Edge Critical ERROR” tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista ”Microsoft Edge Critical ERROR” Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi ”Microsoft Edge Critical ERROR” tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista ”Microsoft Edge Critical ERROR” virus Microsoft Edge selaimesta

Korjataksesi Microsoft Edge nettiselaimen, muista poistaa epäilyttävät selaimen lisäosat. Tässä tapauksessa sinun pitää kiinnittää huomiota niiden kehittäjään, muistatko asentaneesi ne järjestelmääsi, jne.

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin ”Microsoft Edge Critical ERROR” pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista ”Microsoft Edge Critical ERROR” Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse ”Microsoft Edge Critical ERROR” sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita ”Microsoft Edge Critical ERROR” poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista ”Microsoft Edge Critical ERROR” Google Chrome selaimelta

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse ”Microsoft Edge Critical ERROR” sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi ”Microsoft Edge Critical ERROR” poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista ”Microsoft Edge Critical ERROR” Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi ”Microsoft Edge Critical ERROR” tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi ”Microsoft Edge Critical ERROR” poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan ”Microsoft Edge Critical ERROR” rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Alice Woods
Alice Woods

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Alice Woods
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä