Vakavuus luokka:  
  (11/100)

Poista ”Internet Explorer Critical ERROR” virus (Poisto-opas) - joulu 2017 päivitys

kirjoittanut Lucia Danes - - | Tyyppi: Haittaohjelma

Internet Explorer Critical Error – huijaus joka käyttää sinisilmäisiä ihmisiä hyväkseen

"Internet Explorer Critical ERROR" virus

Internet Explorer Critical Error huijaus on temppu, jota käytetään huijaamaan rahaa kokemattomilta PC käyttäjiltä. Kun ollaan tekemisissä sen kanssa, niin käyttäjille kerrotaan olemattomasta ongelmasta ja tarjotaan tekaistuja etäpalveluita. Internet Explorer Critical Error viestiä näytetään yleensä valtavassa punaisessa ikkunassa, joka ilmaantuu heti, kun uhri ohjataan epäilyttävälle sivulle. Ei ole sinun syytäsi, että sinut ohjattiin tälle huijaukselle – potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat (PUPit) on suunniteltu ohjaamaan uteliaat ihmiset sivuille, jotka promotoivat vaarallista materiaalia.

Tekaistu Internet Explorer Critical Error varoittaa sinua RDN/Trojan.worm![rand] tartunnasta ja kehottaa sinua ottamaan yhteyttä Microsoft Tekniseen Tukeen heti +1 888 780 0587 numerossa. Saadakseen sen vaikuttamaan aidommalta, he listaavat mahdolliset uhat, jos käyttäjä ei reagoi:

 1. Your passwords may be exposed;
 2. Your browsing-related data and browser history might be collected;
 3. Your identity and credit card details can be stolen.

Tässä kohtaa me haluamme taata, että tietokoneesi ei ole saastunut viruksella, josta huijarit sinua varoittavat. Microsoft ei tarjoa palveluja, jotka antavat henkilökohtaisia varoituksia uhista, eivätkä he näytä Teknisen Tuen numeroa muualla kuin virallisella sivullaan.

Älä siis soita annettuun numeroon. Me suosittelemme sen sijaan tarkistamaan tietokoneesi Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelmalla ja poistamaan potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat, jotta voit suojella henkilökohtaisia tietojasi ja suorittaa Internet Explorer Critical Error huijauksen poiston.

Jos olet kuitenkin kiinnostunut mitä tapahtuu, jos soitat huijareille — he voivat koettaa pyytää etäpääsyn järjestelmääsi, jotta he voivat korjata ongelman nopeasti. Mitä he sen sijaan tekevät, on saastuttaa sinut useilla vaarallisilla haittaohjelmilla ja pyytävät ostamaan kalliin turvaohjelman sen poistamiseksi.

Jos soitat numeroon, jonka Internet Explorer Critical Error tekaistu hälytys antoi, sinun pitää antaa heille matkapuhelinnumerosi ja riskeerata, että tekaistut tekstiviestit huijaavat sinun rahasi “critical error” hälytyksellä.

"Internet Explorer Critical ERROR" huijaus"Internet Explorer Critical ERROR" virus näyttää petollisen viestin uhrien selaimen kautta, huijatakseen hänet soittamaan teknisen tuen huijareille.

Potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat levittävät mainosohjelmaa, jota käytetään tekaistun viestin näyttämiseen

Teknisen Tuen huijaus virusta promotoidaan potentiaalisesti ei toivotuilla ohjelmilla, jotka luovat pop-uppeja ja tunkeilevia mainoksia, jotka johtavat vaarallisille sivuille.

Dieviren.de sivun mukaan, kehittäjät tekevät parhaansa saadakseen mainoksensa näyttämään houkuttelevilta ja huijatakseen sinisilmäiset ihmiset klikkaamaan niitä. Tämän tuloksena ihmiset usein eivät pysty määrittämään mainosten alkuperää ja heidät ohjataan epäilyttävälle sivulle. Niiden näyttämää materiaalia voidaan käyttää levittämään mainosohjelmia, haittaohjelmia ja muita vaarallisia tietokonetartuntoja.

Siksi sinun kannattaa välttää klikkaamasta epäilyttävää mainosta, jotta voit suojella tietokonettasi automaattiselta potentiaalisesti ei toivottujen ohjelmien asennukselta.

Tämän lisäksi, sinun kannattaa päivittää ohjelmiasi usein. Hakkereilla on tapana etsiä järjestelmän haavoittuvuuksia, jotta ne voivat saastuttaa niitä. Toisin sanoen, ne ohittavat järjestelmän saastuttaakseen sen viruksella.

Ole myös varuillasi, sillä netti on täynnä turvaohjelmia hämäriltä kehittäjiltä. Lataa siis omasi luotettavalta sivulta ja käytä vain suoria linkkejä, jos mahdollista.

Yksinkertainen opast Internet Explorer Critical Error poistoon

Jos huomasit epäilyttäviä aktiviteetteja tietokoneellasi — sinun pitää heti harkita automaattista ja manuaalista Internet Explorer Critical Error poistoa.

Meidän IT-asiantuntijamme haluavat kertoa sinulle, että potentiaalisesti ei toivotuilla ohjelmilla on tapana ohjata sinut vaarallisille sivuille, jotka voivat saastuttaa muita vaarallisia sovelluksia tietokoneellesi. Jos koetat poistaa saastuneet tiedostot itse, niin se voi johtaa lisävahinkoihin.

Siksi me suosittelemme poistamaan Internet Explorer Critical Error huijauksen automaattisesti luotettavan turvaohjelman avulla. Lataa se luotettavalta kehittäjältä ja tarkista tietokoneesi.

Jos kuitenkin haluat poistaa haittaohjelman manuaalisesti, sinulle on annettu yksityiskohtaiset ohjeet alla.

Voit poistaa viruksen vahingot Reimage Reimage Cleaner Intego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen ”Internet Explorer Critical ERROR” viruksen Poisto-ohje:

Poista ”Internet Explorer Critical ERROR” Windows järjestelmistä

Tuhoa Internet Explorer Critical Error huijaus virus virukset.fi asiantuntijoiden antamilla ohjeilla, jotka ovat alla.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista ”Internet Explorer Critical ERROR” sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi ”Internet Explorer Critical ERROR” tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'
 5. Poista ”Internet Explorer Critical ERROR” selaimilta sekä Windows pikakuvakkeista
  Klikkaa Mozilla Firefox pikakuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Properties. Klikkaa selainten kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Properties'
 6. Mene Shortcut välilehteen ja vilkaise Target kenttää. Poista haitallinen URL joka liittyy virukseesi. Valitse 'Shortcut' välilehti ja poista 'http://isearch.babylon.com...' tai muut epäilyttävät URL:it

Toista yllä annetut askeleet kaikilla selaimen pikakuvakkeilla, mukaanlukien Internet Explorer sekä Google Chrome. Muista tarkistaa kaikkien näiden pikakuvakkeiden sijainti, mukaanlukien työpöytä, Käynnistä valikko sekä työkalupalkki.

Poista ”Internet Explorer Critical ERROR” Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi ”Internet Explorer Critical ERROR” tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista ”Internet Explorer Critical ERROR” Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi ”Internet Explorer Critical ERROR” sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi ”Internet Explorer Critical ERROR” poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista ”Internet Explorer Critical ERROR” virus Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin ”Internet Explorer Critical ERROR” pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista ”Internet Explorer Critical ERROR” Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Käytä annettuja ohjeita poistaaksesi haittaohjelman jäämät Firefox selaimelta.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse ”Internet Explorer Critical ERROR” sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa valikkoa (oikea yläkulma), valitse Options General.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivu tai paina Restore to default.
 5. Paina OK tallentaaksesi muutokset. Kun olet 'General' välilehdessä, poista haitallinen URL 'Home Page' osiosta tai pana 'Restore to Default' painiketta. Paina 'OK' tallentaaksesi muutokset.
 6. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 7. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita ”Internet Explorer Critical ERROR” poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista ”Internet Explorer Critical ERROR” Google Chrome selaimelta

Sinun pitää luultavasti resetoida Chrome, jotta voit poistaa tämän todella ärsyttävän viruksen.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse ”Internet Explorer Critical ERROR” sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Vaihda kotisivusi ja ensisijainen hakukoneesi jos tämä virus on ne muuttanut
  Paina Valikko kuvaketta ja valitse Settings.
 4. Täällä, etsi Open a specific page or set of pages vaihtoehdon On startup alta ja paina Set pages. Kun olet klikannut Menua sekä 'Settings', valitse 'Set pages'
 5. Nyt sinun tulisi nähnä toinen ikkuna. Täällä, poista haitalliset hakukoneet ja anna sivu jota haluat käyttää kotisivunasi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 6. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 7. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 8. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 9. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 10. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi ”Internet Explorer Critical ERROR” poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista ”Internet Explorer Critical ERROR” Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi ”Internet Explorer Critical ERROR” tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Avaa Safari nettiselaimesi ja klikkaa Safari valikossa. Täällä, valitse Preferences kuten se näytettiin aikaisemmin ja valitse General.
 4. Täällä, etsi Homepage osio. Jos ”Internet Explorer Critical ERROR” on muuttanut sen, poista ei toivottu linkki ja anna se jota haluat käyttää hakuihisi. Muista lisätä "http://" ennen kuin kirjoitat sivun osoitteen. Kun olet 'General' osiossa, poista haitallinen URL ja anna haluamasi sivuston nimi
 5. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 6. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi ”Internet Explorer Critical ERROR” poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta
Kirjoittajasta
Lucia Danes
Lucia Danes - Virus tutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Lucia Danes
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-internet-explorer-critical-error-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta ”Internet Explorer Critical ERROR” virus