Vakavuus luokka:  
  (39/100)

Poisto Immediately Call Apple Support scam (Teknisen Tuen Huijaus) - tammi 2021 päivitys

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Haittaohjelma

Immediately Call Apple Support virus aiheuttaa pahoja oireita tietokoneellasi

Immediately Call Apple Support huijauksen kuva
Immediately Call Apple Support huijaus vaikuttaa tekaistulta hälytykseltä Mac tietokoneilla. Suuren laukaistujen komentojen takia, järjestelmäsi jäätyy ja viesti väittää PC:si olevan saastunut. Tämä potentiaalisesti ei toivottu ohjelma koettaa pelotella uhrejaan sanomalla, että heidän henkilökohtaiset tietonsa ovat vaarassa ja pyytävät soittamaan maksuttomaan 1-800-876-6855 numeroon. Tämä on valitettavasti vain uusi Apple Support huijaus, jolla ei ole mitään tekemistä oikean yrityksen kanssa.

Tällä hetkellä löytyy kaksi versiota Immediately Call Apple pop-upista. Ensimmäinen kohdistaa laitteet, joissa on Yosemite järjestelmä ja avaa useita sähköposteja Mac laitteella ja hyydyttää koneen. Sen jälkeen uhri näkee seuraavan hälytyksen:

Warning Virus Detected! Immediately Call Apple Support +1-800-876-6855.
Your credit card details and banking information.Your e-mail passwords and other account passwords.Your Facebook, Skype, AIM, ICQ and other. Call Apple Support +1-800-876-6855. Your private photos, family photos and other sensitive files.Your webcam could be accessed remotely by stalkers with a VPN virus.

Toinen versio ”Immediately Call Apple Support” huijauksesta on suunniteltu El Capitan ja Sierra järjestelmiin, joka avaa iTunes sovelluksen ja klikkaa sen linkkiä toistamiseen hyydyttääkseen tietokoneen. Se voi vakuuttaa kokemattomat PC käyttäjät, että heidän järjestelmänsä on saastunut.

Kuva Immediately Call Apple Support huijauksestaImmediately Call Apple Support huijaus väittää, että Mac tietokoneet ovat saastuneet vaarallisella viruksella ja kehottavat soittamaan heti Apple Tukeen +1-800-876-6855.

Me voimme kuitenkin vakuuttaa, että Immediately Call Apple Support on huijaus ja Mac laitteesi ei ole saastunut vaarallisella viruksella. Meidän asiantuntijamme eivät vain pyydä olemaan soittamatta tekaistuun tekniseen tukeen, vaan myös pysymään erossa seuraavista sivuista, jotka voivat isännöidä tätä pop-uppia:

 • safari-get(.)net;
 • safari-serverhost(.)net;
 • safari-get(.)com;
 • safari-serverhost(.)com.

Me ehdotamme, että poistat Apple Support viruksen heti. Pidä mielessäsi, että jos sinut huijattiin ottamaan yhteyttä tekaistuun Apple tukeen, niin tämän huijauksen takana olevat huijarit voivat ehdottaa olemattoman viruksen etäpoistoa. Se tarkoittaa, että sinut voidaan huijata sallimaan hakkereille etäyhteys tietokoneeseesi ja sitten saat vaarallisen haittaohjelman oikeasti.

Tämän lisäksi, he voivat tarjota ostettavaksi tehokkaan turvaohjelman, joka on yleensä kallis. Me haluamme varoittaa, että kaikki ehdotukset näiltä tekaistuilta Apple teknikoilta, jotka ovat ”Warning! Virus detected! Immediately call Apple Support” hälytysten takana, koettavat vain huijata rahaa pelästyneiltä ihmisiltä.

Siksi sinun ei kannata koskaan soittaa rikollisille, jos haluat suojata järjestelmääsi ja välttää rahalliset menetykset. Siirry sen sijaan suoraan Immediately Call Apple Support poistoon. Valitse ReimageIntego tai muu tehokas antivirus ja poista potentiaalisesti ei toivottu ohjelma ja muut Mac uhat.

Mainosohjelmat hiipivät Mac laitteellesi ja näyttävät tekaistuja hälytyksiä

Voit tietämättäsi päästää potentiaalisesti ei toivotun ohjelman laitteellesi, kun asennat ilmaisohjelmia varomattomasti. Mainosohjelmien kehittäjät laittavat niitä asennusohjelmien sisään ja eivät kerro niistä. Toisin sanoen, se on nimeltään niputus tekniikka, joka sallii levityksen tehostamisen.

Voit estää PUPien salaa asennuksen, jos valitset Edistyneen/Kustomoidun asennustavan, Suositellun/Pika-asennuksen sijaan. Tämän jälkeen, seuraa asennusprosessia tarkasti ja etsi ennalta merkityt ruksit, jotka asentavat mainosohjelman. On välttämätöntä poistaa ruksi niiden kohdalta ja tarkistaa tietokone ammattilaisten turvaohjelmalla.

Poista Immediately Call Apple Support virus muutamalla klikkauksella

Koska mainosohjelmilla on tapana tuoda ylimääräisiä laajennuksia asennuksen aikana, joten voi olla vaikeaa poistaa Apple Support virus ilman apua. Siksi me olemme valmistelleet yksityiskohtaiset ohjeet, miten poistaa PUP, sekä valinneet useita parhaita antivirus ohjelmia, jotka auttavat puhdistamaan Mac laitteesi.

Me haluamme muistuttaa, ettet yritä poistaa Call Apple Support virusta yksin. BedyNet.ru asiantuntijoiden mukaan, voit onnistua tai vahingoittaa järjestelmääsi, koska mainosohjelman komponentit voivat sekoittua laillisten prosessien kanssa. Jos poistat tärkeitä Mac tiedostoja, niin voit vahingoittaa järjestelmääsi lopullisesti. Seuraa siis alla olevia ohjeita tarkasti.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Immediately Call Apple Support scam Poisto-ohje:

Poista Immediately Call Apple Support scam Windows järjestelmistä

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Immediately Call Apple Support scam sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Immediately Call Apple Support scam tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Immediately Call Apple Support scam Mac OS X järjestelmästä

Kuten me yllä kerroimme, Immediately Call Apple Support huijaus on kehitetty verkkourkintaa varten. Siksi Mac käyttäjien tulisi poistaa potentiaalisesti ei toivottu ohjelma alla olevien ohjeiden avulla.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Immediately Call Apple Support scam tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Immediately Call Apple Support scam Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Immediately Call Apple Support scam sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Immediately Call Apple Support scam poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Immediately Call Apple Support scam Microsoft Edge selaimelta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Immediately Call Apple Support scam pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Immediately Call Apple Support scam Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Immediately Call Apple Support scam sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Immediately Call Apple Support scam poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Immediately Call Apple Support scam Google Chrome selaimelta

Jos kohtasit huijausviestin, niin sinun pitää poistaa PUPiin liittyvät merkinnät. Tässä tapauksessa, seuraa alla olevia ohjeita ja käynnistä Chrome uudelleen.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Immediately Call Apple Support scam sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Immediately Call Apple Support scam poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Immediately Call Apple Support scam Safari selaimelta

Voit korjata Safari selaimesi ja poistaa huijauksen seuraamalla alla olevia ohjeita tarkasti.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Immediately Call Apple Support scam tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Immediately Call Apple Support scam poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Immediately Call Apple Support scam rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä