Poisto Immediately Call Apple Support scam (Teknisen Tuen Huijaus) - helmi 2018 päivitys

Immediately Call Apple Support scam Poisto-ohje

Mikä on Immediately Call Apple Support huijaus?

Immediately Call Apple Support virus aiheuttaa pahoja oireita tietokoneellasi

Immediately Call Apple Support huijauksen kuva
Immediately Call Apple Support huijaus vaikuttaa tekaistulta hälytykseltä Mac tietokoneilla. Suuren laukaistujen komentojen takia, järjestelmäsi jäätyy ja viesti väittää PC:si olevan saastunut. Tämä potentiaalisesti ei toivottu ohjelma koettaa pelotella uhrejaan sanomalla, että heidän henkilökohtaiset tietonsa ovat vaarassa ja pyytävät soittamaan maksuttomaan 1-800-876-6855 numeroon. Tämä on valitettavasti vain uusi Apple Support huijaus, jolla ei ole mitään tekemistä oikean yrityksen kanssa.

Tällä hetkellä löytyy kaksi versiota Immediately Call Apple pop-upista. Ensimmäinen kohdistaa laitteet, joissa on Yosemite järjestelmä ja avaa useita sähköposteja Mac laitteella ja hyydyttää koneen. Sen jälkeen uhri näkee seuraavan hälytyksen:

Warning Virus Detected! Immediately Call Apple Support +1-800-876-6855.
Your credit card details and banking information.Your e-mail passwords and other account passwords.Your Facebook, Skype, AIM, ICQ and other. Call Apple Support +1-800-876-6855. Your private photos, family photos and other sensitive files.Your webcam could be accessed remotely by stalkers with a VPN virus.

Toinen versio ”Immediately Call Apple Support” huijauksesta on suunniteltu El Capitan ja Sierra järjestelmiin, joka avaa iTunes sovelluksen ja klikkaa sen linkkiä toistamiseen hyydyttääkseen tietokoneen. Se voi vakuuttaa kokemattomat PC käyttäjät, että heidän järjestelmänsä on saastunut.

Kuva Immediately Call Apple Support huijauksestaImmediately Call Apple Support huijaus väittää, että Mac tietokoneet ovat saastuneet vaarallisella viruksella ja kehottavat soittamaan heti Apple Tukeen +1-800-876-6855.

Me voimme kuitenkin vakuuttaa, että Immediately Call Apple Support on huijaus ja Mac laitteesi ei ole saastunut vaarallisella viruksella. Meidän asiantuntijamme eivät vain pyydä olemaan soittamatta tekaistuun tekniseen tukeen, vaan myös pysymään erossa seuraavista sivuista, jotka voivat isännöidä tätä pop-uppia:

 • safari-get(.)net;
 • safari-serverhost(.)net;
 • safari-get(.)com;
 • safari-serverhost(.)com.

Me ehdotamme, että poistat Apple Support viruksen heti. Pidä mielessäsi, että jos sinut huijattiin ottamaan yhteyttä tekaistuun Apple tukeen, niin tämän huijauksen takana olevat huijarit voivat ehdottaa olemattoman viruksen etäpoistoa. Se tarkoittaa, että sinut voidaan huijata sallimaan hakkereille etäyhteys tietokoneeseesi ja sitten saat vaarallisen haittaohjelman oikeasti.

Tämän lisäksi, he voivat tarjota ostettavaksi tehokkaan turvaohjelman, joka on yleensä kallis. Me haluamme varoittaa, että kaikki ehdotukset näiltä tekaistuilta Apple teknikoilta, jotka ovat ”Warning! Virus detected! Immediately call Apple Support” hälytysten takana, koettavat vain huijata rahaa pelästyneiltä ihmisiltä.

Siksi sinun ei kannata koskaan soittaa rikollisille, jos haluat suojata järjestelmääsi ja välttää rahalliset menetykset. Siirry sen sijaan suoraan Immediately Call Apple Support poistoon. Valitse RestoroIntego tai muu tehokas antivirus ja poista potentiaalisesti ei toivottu ohjelma ja muut Mac uhat.

Mainosohjelmat hiipivät Mac laitteellesi ja näyttävät tekaistuja hälytyksiä

Voit tietämättäsi päästää potentiaalisesti ei toivotun ohjelman laitteellesi, kun asennat ilmaisohjelmia varomattomasti. Mainosohjelmien kehittäjät laittavat niitä asennusohjelmien sisään ja eivät kerro niistä. Toisin sanoen, se on nimeltään niputus tekniikka, joka sallii levityksen tehostamisen.

Voit estää PUPien salaa asennuksen, jos valitset Edistyneen/Kustomoidun asennustavan, Suositellun/Pika-asennuksen sijaan. Tämän jälkeen, seuraa asennusprosessia tarkasti ja etsi ennalta merkityt ruksit, jotka asentavat mainosohjelman. On välttämätöntä poistaa ruksi niiden kohdalta ja tarkistaa tietokone ammattilaisten turvaohjelmalla.

Poista Immediately Call Apple Support virus muutamalla klikkauksella

Koska mainosohjelmilla on tapana tuoda ylimääräisiä laajennuksia asennuksen aikana, joten voi olla vaikeaa poistaa Apple Support virus ilman apua. Siksi me olemme valmistelleet yksityiskohtaiset ohjeet, miten poistaa PUP, sekä valinneet useita parhaita antivirus ohjelmia, jotka auttavat puhdistamaan Mac laitteesi.

Me haluamme muistuttaa, ettet yritä poistaa Call Apple Support virusta yksin. BedyNet.ru asiantuntijoiden mukaan, voit onnistua tai vahingoittaa järjestelmääsi, koska mainosohjelman komponentit voivat sekoittua laillisten prosessien kanssa. Jos poistat tärkeitä Mac tiedostoja, niin voit vahingoittaa järjestelmääsi lopullisesti. Seuraa siis alla olevia ohjeita tarkasti.

Voit poistaa viruksen vahingot RestoroIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Restoro tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Restoro Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Restoro Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Restoro Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Restoro ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Immediately Call Apple Support scam Poisto-ohje

Poista Windowsista

Poistaaksesi Immediately Call Apple Support huijaus Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät Immediately Call Apple Support huijaus (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista Immediately Call Apple Support scam Mac OS X järjestelmästä

Kuten me yllä kerroimme, Immediately Call Apple Support huijaus on kehitetty verkkourkintaa varten. Siksi Mac käyttäjien tulisi poistaa potentiaalisesti ei toivottu ohjelma alla olevien ohjeiden avulla.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Immediately Call Apple Support scam tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy Immediately Call Apple Support huijaus ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos Immediately Call Apple Support huijaus ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa Immediately Call Apple Support huijaus poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Jos kohtasit huijausviestin, niin sinun pitää poistaa PUPiin liittyvät merkinnät. Tässä tapauksessa, seuraa alla olevia ohjeita ja käynnistä Chrome uudelleen.

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Voit korjata Safari selaimesi ja poistaa huijauksen seuraamalla alla olevia ohjeita tarkasti.

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy Immediately Call Apple Support huijaus ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Immediately Call Apple Support scam rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: RestoroIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä