Poisto Code 055BCCAC9FEC scam (Poisto-opas) - Microsoft Tukihuijaus

Code 055BCCAC9FEC scam Poisto-ohje

Mikä on Code 055BCCAC9FEC huijaus?

Error Code 055BCCAC9FEC on teknisen tuen huijareiden luomus

Kuvankaappaus Code 055BCCAC9FEC huijauksesta

Code 055BCCAC9FEC on tekaistu vikaviesti, joka teeskentelee olevansa laillinen Microsoft turvahälytys. Ihmisiä hämäävästi kerrotaan löydetystä viruksesta ja heitä pyydetään soittamaan “Windows Tekniseen Tukeen” numerossa +1-833-337-6555, +1-844-592-9882 tai vastaavassa. Me haluamme kuitenkin kertoa, että tämä numero kuuluu verkkorikollisille ja niillä ei ole mitään tekemistä Microsoft yrityksen kanssa.

Yleensä uudelleenohjaukset Code 055BCCAC9FEC sivulla alkavat, kun mainosohjelma asennetaan tietokoneelle. Tämä potentiaalisesti ei toivottu ohjelma (PUP) pääsee järjestelmään yleensä huomaamatta erilaisten ilmaisohjelmien mukana ja ne aiheuttavat järjestelmän päivityksiä. Tämän tuloksena se saa kyvyn alkaa näyttämään tekaistua vikaviestiä, heti kun käyttäjä aloittaa netin selaamisen.

055BCCAC9FEC virheen päätehtävä on ohjata uhrit teknisen tuen huijauksen sivulle, joka näyttää tätä viestiä:

Internet Security Alert! Code: 055BCCAC9FEC

Internet Security Alert : Your Computer Might Be Infected By Harmful Viruses.
Please Do Not Shut Down or Reset Your Computer.

The following data might be compromised if you continue:
1. Passwords
2. Browser History
3. Credit Card Information
4.Local Hard Disk Files.

These viruses are well known for identity and credit card theft. Further action on this computer or any other device on your network might reveal private information and involve serious risks.

Call Windows Technical Support: +1-833-337-6555 (Toll Free)

Tämän “Internet Security Alert” viruksen tarkoitus on huijata käyttäjät soittamaan annettuun numeroon ja seuraamaan ”asiantuntijoiden” ohjeita. Puhelimeen vastaavat ihmiset eivät kuitenkaan ole valmiita auttamaan sinua. Heillä voi olla muita tarkoituksia, kuten:

 • Huijata sinut ostamaan hyödytön turvaohjelma, jonka pitäisi puhdistaa tietokone viruksista. Tällä tavalla huijarit saavat sinun luottokorttitietosi tai muita arkaluontoisia tietoja. Siksi se voi johtaa rahojen menetykseen tai identiteettivarkauteen.
 • Vakuuttaa sinut asentamaan etäyhteys työkalu, jotta ”teknikot” voivat tehdä poiston puolestasi. Tässä tapauksessa, rikolliset voivat asentaa haitta- tai vakoiluohjelmia tietokoneellesi ja suorittaa muita verkkohyökkäyksiä tulevaisuudessa.

Siksi sinun EI kannata soittaa annettuun numeroon. Mitkään Code 055BCCAC9FEC viruksen antamat tiedot eivät ole oikeita. Ainoana ongelmana tietokoneellasi on mainosohjelma, joka voidaan helposti RestoroIntego ohjelmalla tai muulla haittaohjelman poistajalla.

Me emme suosittele viivyttämään 055BCCAC9FEC poistoa, koska mainosten tukeman ohjelma voi myös:

 • näyttää tunkeilevia mainoksia, jotka voivat olla potentiaalisesti vaarallisia tai vaarallisia;
 • laukaista uudelleenohjauksia yhteistyökumppanien sivuille arvaamatta, tai kun klikkaat linkkejä tai painikkeita;
 • seurata tietoja käyttäjistä ja käyttää niitä markkinointiin;
 • myydä kerättyjä tietoja kolmansille osapuolille, jotka voivat olla mainosverkostoja.

Kaikki nämä ongelmat aiheuttavat vaaran yksityisyydellesi ja tekevät netin selaamisesta hankalaa. Siksi sinun kannattaa poistaa 055BCCAC9FEC error tietokoneeltasi heti. Kuten me olemme jo maininneet, voit tehdä sen automaattisesti turvaohjelmalla. Voit löytää manuaaliset poisto-ohjeet myös tämän artikkelin lopusta.

Code 055BCCAC9FEC huijauksen kuvaCode 055BCCAC9FEC huijaus teeskentelee olevansa laillinen turvahälytys Microsoftilta; sitä se ei kuitenkaan ole.

Mainosohjelman tunkeutumisen onnistuminen johtuu käyttäjien huonoista tavoista

Mainosten tukemat sovellukset leviävät yleensä freeware ja shareware paketeissa, valinnaisina komponentteina. Vaaralliset sovellukset yleensä esitellään hyödyllisinä lisäosina, PC optimointi työkaluina tai vastaavina. Siksi käyttäjät, jotka käyttävät Pika/Perus asetusta, voivat tulla huijatuksi sen asentamiseen.

viruss.lv tutkijat kertovat kuitenkin, että käyttäjät eivät yleensä käytä Edistynyttä asennustapaa. Yleensä he luottavat Pika-/Perusasennukseen, jotka eivät paljasta ylimääräisiä komponentteja.

Temppuna on, että käyttäjät antavat suoran luvan asentaa koko paketin, kun he käyttävät Pika-asennusta. Siksi näitä asetuksia ei tule käyttää asentamaan tuntemattomia sovelluksia.

Lopeta uudelleenohjaukset “Internet Security Alert! Code: 055BCCAC9FEC”

Voit poistaa Code 055BCCAC9FEC huijauksen manuaalisesti tai automaattisesti. Viruksen kuvauksessa me olemme maininneet, että automaattinen poisto suoritetaan haittaohjelman tai vakoiluohjelman poistajalla. Myös selaimen nollaus on suositeltavaa, jotta voit poistaa seurantaevästeet.

Me kuitenkin olemme tietoisia, etteivät kaikki halua käyttää ylimääräisiä ohjelmia PUPin poistoon. Tästä syystä meidän tiimimme on valmistellut manuaaliset Code 055BCCAC9FEC poisto-ohjeet. Älä kiirehdi ja ole tarkkana! Jos jätät jälkeesi edes yhden ohjelman komponentin, niin sinun pitää suorittaa koko poisto uudelleen.

Voit poistaa viruksen vahingot RestoroIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Restoro tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Restoro Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Restoro Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Restoro Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Restoro ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Code 055BCCAC9FEC scam Poisto-ohje

Poista Windowsista

Poistaaksesi tekaistun vikaviestin, sinun pitää etsiä mainosohjelman komponentit järjestelmästä. Seuraa alla olevia askeleita ja muista hoitaa myös selaimesi:

Poistaaksesi Code 055BCCAC9FEC huijaus Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät Code 055BCCAC9FEC huijaus (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista Code 055BCCAC9FEC scam Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Code 055BCCAC9FEC scam tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Kaappauksen jälkeen, sinun pitää korjata Microsoft Edge seuraavien askeleiden avulla:

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Poista kyseenalaiset Firefox laajennukset, jotka voivat olla vastuussa sinun pakottamisesta hämärälle teknisen tuen sivulle:

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy Code 055BCCAC9FEC huijaus ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos Code 055BCCAC9FEC huijaus ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa Code 055BCCAC9FEC huijaus poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Nämä ohjeet auttavat sinua poistamaan 055BCCAC9FEC error viruksen Google Chrome selaimelta:

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy Code 055BCCAC9FEC huijaus ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Code 055BCCAC9FEC scam rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: RestoroIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Lucia Danes
Lucia Danes - Virus tutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Lucia Danes
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä