Poisto Code 055BCCAC9FEC scam (Poisto-opas) - Microsoft Tukihuijaus

kirjoittanut Lucia Danes - - | Tyyppi: Haittaohjelma

Code 055BCCAC9FEC scam Poisto-ohje

Mikä on Code 055BCCAC9FEC huijaus?

Error Code 055BCCAC9FEC on teknisen tuen huijareiden luomus

Kuvankaappaus Code 055BCCAC9FEC huijauksesta

Code 055BCCAC9FEC on tekaistu vikaviesti, joka teeskentelee olevansa laillinen Microsoft turvahälytys. Ihmisiä hämäävästi kerrotaan löydetystä viruksesta ja heitä pyydetään soittamaan “Windows Tekniseen Tukeen” numerossa +1-833-337-6555, +1-844-592-9882 tai vastaavassa. Me haluamme kuitenkin kertoa, että tämä numero kuuluu verkkorikollisille ja niillä ei ole mitään tekemistä Microsoft yrityksen kanssa.

Yleensä uudelleenohjaukset Code 055BCCAC9FEC sivulla alkavat, kun mainosohjelma asennetaan tietokoneelle. Tämä potentiaalisesti ei toivottu ohjelma (PUP) pääsee järjestelmään yleensä huomaamatta erilaisten ilmaisohjelmien mukana ja ne aiheuttavat järjestelmän päivityksiä. Tämän tuloksena se saa kyvyn alkaa näyttämään tekaistua vikaviestiä, heti kun käyttäjä aloittaa netin selaamisen.

055BCCAC9FEC virheen päätehtävä on ohjata uhrit teknisen tuen huijauksen sivulle, joka näyttää tätä viestiä:

Internet Security Alert! Code: 055BCCAC9FEC

Internet Security Alert : Your Computer Might Be Infected By Harmful Viruses.
Please Do Not Shut Down or Reset Your Computer.

The following data might be compromised if you continue:
1. Passwords
2. Browser History
3. Credit Card Information
4.Local Hard Disk Files.

These viruses are well known for identity and credit card theft. Further action on this computer or any other device on your network might reveal private information and involve serious risks.

Call Windows Technical Support: +1-833-337-6555 (Toll Free)

Tämän “Internet Security Alert” viruksen tarkoitus on huijata käyttäjät soittamaan annettuun numeroon ja seuraamaan ”asiantuntijoiden” ohjeita. Puhelimeen vastaavat ihmiset eivät kuitenkaan ole valmiita auttamaan sinua. Heillä voi olla muita tarkoituksia, kuten:

 • Huijata sinut ostamaan hyödytön turvaohjelma, jonka pitäisi puhdistaa tietokone viruksista. Tällä tavalla huijarit saavat sinun luottokorttitietosi tai muita arkaluontoisia tietoja. Siksi se voi johtaa rahojen menetykseen tai identiteettivarkauteen.
 • Vakuuttaa sinut asentamaan etäyhteys työkalu, jotta ”teknikot” voivat tehdä poiston puolestasi. Tässä tapauksessa, rikolliset voivat asentaa haitta- tai vakoiluohjelmia tietokoneellesi ja suorittaa muita verkkohyökkäyksiä tulevaisuudessa.

Siksi sinun EI kannata soittaa annettuun numeroon. Mitkään Code 055BCCAC9FEC viruksen antamat tiedot eivät ole oikeita. Ainoana ongelmana tietokoneellasi on mainosohjelma, joka voidaan helposti ReimageIntego ohjelmalla tai muulla haittaohjelman poistajalla.

Me emme suosittele viivyttämään 055BCCAC9FEC poistoa, koska mainosten tukeman ohjelma voi myös:

 • näyttää tunkeilevia mainoksia, jotka voivat olla potentiaalisesti vaarallisia tai vaarallisia;
 • laukaista uudelleenohjauksia yhteistyökumppanien sivuille arvaamatta, tai kun klikkaat linkkejä tai painikkeita;
 • seurata tietoja käyttäjistä ja käyttää niitä markkinointiin;
 • myydä kerättyjä tietoja kolmansille osapuolille, jotka voivat olla mainosverkostoja.

Kaikki nämä ongelmat aiheuttavat vaaran yksityisyydellesi ja tekevät netin selaamisesta hankalaa. Siksi sinun kannattaa poistaa 055BCCAC9FEC error tietokoneeltasi heti. Kuten me olemme jo maininneet, voit tehdä sen automaattisesti turvaohjelmalla. Voit löytää manuaaliset poisto-ohjeet myös tämän artikkelin lopusta.

Code 055BCCAC9FEC huijauksen kuvaCode 055BCCAC9FEC huijaus teeskentelee olevansa laillinen turvahälytys Microsoftilta; sitä se ei kuitenkaan ole.

Mainosohjelman tunkeutumisen onnistuminen johtuu käyttäjien huonoista tavoista

Mainosten tukemat sovellukset leviävät yleensä freeware ja shareware paketeissa, valinnaisina komponentteina. Vaaralliset sovellukset yleensä esitellään hyödyllisinä lisäosina, PC optimointi työkaluina tai vastaavina. Siksi käyttäjät, jotka käyttävät Pika/Perus asetusta, voivat tulla huijatuksi sen asentamiseen.

viruss.lv tutkijat kertovat kuitenkin, että käyttäjät eivät yleensä käytä Edistynyttä asennustapaa. Yleensä he luottavat Pika-/Perusasennukseen, jotka eivät paljasta ylimääräisiä komponentteja.

Temppuna on, että käyttäjät antavat suoran luvan asentaa koko paketin, kun he käyttävät Pika-asennusta. Siksi näitä asetuksia ei tule käyttää asentamaan tuntemattomia sovelluksia.

Lopeta uudelleenohjaukset “Internet Security Alert! Code: 055BCCAC9FEC”

Voit poistaa Code 055BCCAC9FEC huijauksen manuaalisesti tai automaattisesti. Viruksen kuvauksessa me olemme maininneet, että automaattinen poisto suoritetaan haittaohjelman tai vakoiluohjelman poistajalla. Myös selaimen nollaus on suositeltavaa, jotta voit poistaa seurantaevästeet.

Me kuitenkin olemme tietoisia, etteivät kaikki halua käyttää ylimääräisiä ohjelmia PUPin poistoon. Tästä syystä meidän tiimimme on valmistellut manuaaliset Code 055BCCAC9FEC poisto-ohjeet. Älä kiirehdi ja ole tarkkana! Jos jätät jälkeesi edes yhden ohjelman komponentin, niin sinun pitää suorittaa koko poisto uudelleen.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Code 055BCCAC9FEC scam Poisto-ohje

Poista Code 055BCCAC9FEC scam Windows järjestelmistä

Poistaaksesi tekaistun vikaviestin, sinun pitää etsiä mainosohjelman komponentit järjestelmästä. Seuraa alla olevia askeleita ja muista hoitaa myös selaimesi:

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Code 055BCCAC9FEC scam sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Code 055BCCAC9FEC scam tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Code 055BCCAC9FEC scam Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Code 055BCCAC9FEC scam tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Code 055BCCAC9FEC scam Microsoft Edge selaimelta

Kaappauksen jälkeen, sinun pitää korjata Microsoft Edge seuraavien askeleiden avulla:

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Code 055BCCAC9FEC scam pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Code 055BCCAC9FEC scam Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Poista kyseenalaiset Firefox laajennukset, jotka voivat olla vastuussa sinun pakottamisesta hämärälle teknisen tuen sivulle:

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Code 055BCCAC9FEC scam sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Code 055BCCAC9FEC scam poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Code 055BCCAC9FEC scam Google Chrome selaimelta

Nämä ohjeet auttavat sinua poistamaan 055BCCAC9FEC error viruksen Google Chrome selaimelta:

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Code 055BCCAC9FEC scam sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Code 055BCCAC9FEC scam poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Code 055BCCAC9FEC scam Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Code 055BCCAC9FEC scam tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Code 055BCCAC9FEC scam poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Code 055BCCAC9FEC scam rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Lucia Danes
Lucia Danes - Virus tutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Lucia Danes
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä