Poista ”Internet Security Alert” virus (Viruksen Poisto-ohjeet) - Ilmaiset Ohjeet

kirjoittanut Linas Kiguolis - - | Tyyppi: Haittaohjelma

”Internet Security Alert” viruksen Poisto-ohje

Mikä on "Internet Security Alert" virus?

“Internet Security Alert” virus huijaa rahaa sinisilmäisiltä tietokoneen käyttäjiltä

"Internet Security Alert" virus pop-upit

“Internet Security Alert” on petollinen haittaohjelma, joka näyttää selaimen mainoksia, ilmoittaa käyttäjille mahdollisista vaarallisista tietokonetartunnoista. Yleensä se kertoo, että sinun henkilökohtaiset tietosi, kuten salasanat, pankkitiedot tai paikalliset kovalevy tiedostot voivat olla saastuneita. Verkkorikolliset teeskentelevät olevansa Windows Teknisen Tuen ryhmää ja kehottavat soittamaan numeroon 866 564 00233 ”ongelman” korjaamiseksi.

Tietokoneen käyttäjille voidaan tarjota ostettavaksi hyödytön ja kallis turvaohjelma, tai heitä pyydetään antamaan etäpääsy tietokoneelle kriittisen ”virheen” manuaalista korjausta varten. Tässä kohtaa me haluamme taata, että näillä huijareilla ei ole pääsyä tietokoneesi järjestelmään, ellei sinulle ole huijattu antamaan sitä. Ole siis varuillasi, sillä se on täysi huijaus ja jos viivytät Internet Security Alert poistoa, se voi olla vaikeaa.

Tämä vaarallinen haittaohjelma on suunniteltu promotoimaan yhteistyökumppaniensa turvaohjelmia tai huijaaman sinut antamaan henkilökohtaisia tietoja huijaamaan rahaa ja luomaan tuloja. Erilaiset epäilyttävät sivustot voivat ohjata sinut tällaiselle ”hälytykselle”, koska ne levittävät vaarallisia mainoksia ja pop-uppeja. Jopa vahingossa tehdyt klikkaukset voivat olla syy miksi haittaohjelma saastutti tietokoneesi.

Sinun tulee tietää, että Microsoft Windows ei näytä hälytyksiä mahdollisista uhista tietokoneellasi, tai näytä teknisen tuen numeroaan muualla kuin heidän virallisella sivulla. Älä siis tule tämän huijauksen petetyksi tai älä osta epäluotettavaa turvasovellusta, äläkä anna henkilökohtaisia tietojasi, sen sijaan tarkista tietokoneesi ReimageIntego ohjelmalla ja poista “Internet Security Alert” virus.

Tämän lisäksi, kuvattu pop-up huijaus on kohtalaisen samanlainen kuin muut petolliset viestit, joita verkkorikolliset luovat huijatakseen sinisilmäiset käyttäjät soittamaan huijareille. Kaikkein tunnetuimpia ovat, Usunwirusa.pl tiimin mukaan, ”Microsoft System Security Alert” tai ”Windows Security Alert.”

"Internet Security Alert" huijausviesti"Internet Security Alert" virus lähettää petollisia viestejä uhrien nettiselaimen kautta ja näyttää ne suoraan uhrien tietokoneen näytöllä. Nämä pelottavat viestit on suunniteltu vakuuttamaan uhrit soittamaan teknisen tuen huijareille.

Vaaralliset sivut voivat laukaista mainosohjelman asennuksen

Kehittäjät yleensä tekevät suuria sijoituksia suunnitellakseen houkuttelevia mainoksia ja houkuttaakseen sinisilmäisiä tietokoneen käyttäjiä klikkaamaan niitä.

Vaaralliset mainokset yleensä promotoivat:
1. Ostoskuponkeja;
2. Uhkapelisivuja;
3. Aikuisten deittisivuja;
4. Tuntemattomia kolmansien osapuolien ohjelmia tai lisäosia.

Kun käyttäjä klikkaa mainosta, se voi ohjata sivulle, joka promotoi vaarallista materiaalia tai jopa laukaista toisen vaarallisen haittaohjelman asennuksen. Jos siis kohtaat useita uudelleenohjauksia epäluotettaville sivuille, poistu sivulta heti ja vältä mainosten klikkaamista tulevaisuudessa.

Tämän lisäksi, jos tietokoneesi on saastunut tällä mainosohjelmalla, niin se voi salaa ladata muita potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia (PUP) tai lisäosia ja kerätä selaustietoja, kuten (IP-osoite tai sijainti) ja käyttää niitä suunnittelemaan houkuttelevimpia mainoksia tai sellaisia jotka vastaavat kiinnostuksesi kohteita.

Vihjeitä välttää “Internet Security Alert” virus hyökkäys:

1. Pidä turvaohjelmasi päivitettynä, jotta voit eliminoida haavoittuvuudet, joita hakkerit käyttävät kehittäessään erityyppisiä mainosohjelmia, haittaohjelmia, vakoiluohjelmia, jne.;
2. Älä koskaan anna luottokortti tai pankkitilisi tietoja;
3. Vältä klikkaamasta vaarallisia mainoksia ja älä koskaan suostu asentamaan lisäosia tuntemattomilta kehittäjiltä;
4. Lataa sovelluksia vain luotettavilta kehittäjiltä ja käytä vain suoria linkkejä;
5. Älä koskaan ohita lataus/asennusprosessin askeleita, koska jotkin potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat piileskelevät tavallisten ohjelmien ”valinnaisten komponenttien” joukossa;

Internet Security Alert poisto voidaan suorittaa kahdella tavalla

Poistaaksesi “Internet Security Alert” viruksen, voi valita kahden eri tavan välillä — manuaalinen ja automaattinen poisto.

Meidän IT-asiantuntijamme kuitenkin todella suosittelevat käyttämään automaattista “Internet Security Alert” poistoa turvaohjelmalla, koska tietokoneesi voi olla saastunut muulla vaarallisella ohjelmalla, josta et tiedä.

Ensimmäiseksi, sinun pitää valita luotettava turvaohjelma ja ladata se luotettavasta lähteestä. Pidä mielessäsi, että verkkorikolliset tarjoavat hyödytöntä tai ylihintaista turvaohjelmaa, sinun ei siis kannata koskaan luottaa niihin. Jos sinut on kuitenkin huijattu ostamaan sellainen, niin ota heti yhteyttä pankkiisi ja kerro heille luvattomasta siirrosta.

Asennuksen jälkeen, avaa sovellus ja anna sen tarkistaa järjestelmäsi tarkasti. Se löytää kaikki saastuneet tiedostot, jotka liittyvät “Internet Security Alert” virukseen ja poistaa ne turvallisesti

Jos valitset haittaohjelman manuaalisen poiston, niin meidän tiimimme on valmistellut yksityiskohtaisen askel-askeleelta ohjeet alle.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen ”Internet Security Alert” viruksen Poisto-ohje

Poista ”Internet Security Alert” Windows järjestelmistä

Käytä annettuja ohjeita puhdistaaksesi Windows tietokoneesi kyseenalaisista sovelluksista. Ole hyvä ja poista kaikki epäilyttävät merkinnät tuhotaksesi haittaohjelman, joka lähettää sinulle ”Internet Security Alert” pop-ups.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista ”Internet Security Alert” sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi ”Internet Security Alert” tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista ”Internet Security Alert” Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi ”Internet Security Alert” tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista ”Internet Security Alert” virus Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin ”Internet Security Alert” pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista ”Internet Security Alert” Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse ”Internet Security Alert” sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita ”Internet Security Alert” poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista ”Internet Security Alert” Google Chrome selaimelta

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse ”Internet Security Alert” sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi ”Internet Security Alert” poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista ”Internet Security Alert” Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi ”Internet Security Alert” tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi ”Internet Security Alert” poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan ”Internet Security Alert” rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Linas Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä