Vakavuus luokka:  
  (96/100)

Microsoft Security Essential Alert. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

| Tyyppi: Haittaohjelmat

’Microsoft Security Essential Alert’ on tekaistu ilmoitus jolla ei ole mitään tekemistä Microsoftin kanssa. Kyllä, jos näet tämän hälytyksen PC:n työpöydällä, sinun tulisi olla huolissasi tietokoneesi tilasta. Tästä huolimatta, me emme sano niin näiden potentiaalisten uhkien takia (Trojan-PSW.Win32.launch, HackTool:Win32/Welevate.A and Adware.Win32.Fraud) jotka tässä viestissä on mainittu. Tämä johtuu siitä tosiasiasta, että tämä hälytys on johtavassa roolissa Braviax parasiittien levityksessä ja se voi olla myös mukana muiden cyber uhkien levityksessä. Muista pitää mielessäsi, että ’Microsoft Security Essential Alert’ on harhaanjohtava ja voit turvallisesti jättää sen huomiotta. Tämän lisäksi, me suosittelemme myös tarkistamaan tietokoneen maineikkaalla haittaohjelman poistajalla jotta voit olla varma ettei siinä ole yhtään virusta.

MISSÄ VOIN TÖRMÄTÄ ’Microsoft Security Essential Alert’ HÄLYTYKSEEN?

Turvallisuusasiantuntijoiden mukaan, ’Microsoft Security Essential alert’ hälytykseen voidaan törmätä saastuneilla verkkosivuilla. Useimmissa tapauksissa, nämä sivustot ovat laittomia pelisivustoja tai vedonlyönti sivustoja. Tästä huolimatta, sinun tulisi tietää että joskus laillisten sivustojen omistajilla ei ole mitään tietoa, että heidän verkkosivunsa on tällaisen huijauksen saastuttama, joten et voi syyttää heitä. Tämä tekaistu hälytys ilmoitta useista erilaisista uhista jotka koettavat saastuttaa tietokoneen ja tarjoaa sen puhdistusta jotta voit välttää järjestelmän kaatumisen. Jos kuitenkin näet Microsoft Security Essential hälytyksen ilmestyvän, sinun tulee jättää se huomiotta sillä se koettaa ainoastaan saastutta tietokoneesi. Hälytys näyttää tältä:

Microsoft Security Essential Alert
Potential threat details
Microsoft Security Essentials detected potential threats that might compromise your privacy or damage your computer. You need to clean your computer immediately to prevent the system crash.
Trojan-PSW.Win32.launch
HackTool:Win32/Welevate.A
Adware.Win32.Fraud

KUINKA POISTAA ’Microsoft Security Essential alert?

Pidä mielessäsi, että aito Microsoft Security Essentials sovellus ei tarjoa asennuksia tai joidenkin ohjelmien päivityksiä, joten sinun tulee jättää ’Microsoft Security Essential alert’ huomiotta jos se ilmaantuu tietokoneellesi. Jos olet jo klikannut sitä ja asentanut jotain (hyvin todennäköisesti, yhden näistä Braviax parasiiteista), suorita järjestelmän täysi tarkistus yhdellä näistä sovelluksista: Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Reimage, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-microsoft-security-essential-alert.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä