Poista ”Microsoft Warning Alert” Tech support scam virus (2017 päivitys)

”Microsoft Warning Alert” Tech support scam viruksen Poisto-ohje

Mikä on "Microsoft Warning Alert" Tech support scam virus?

Uusi verkkourkinta hälytys – Pysy erossa sivuista, jotka näyttävät “Microsoft Warning Alert” viestiä sinulle!

”Microsoft Warning Alert” Tech support scam virus

“Microsoft Warning Alert” virus on huijausviesti, joka tulee usealta verkkourkinta sivulta. Nämä verkkourkinta sivut koettavat huijata uhrit soittamaan teknisen tuen huijareille, ja me todella suosittelemme, ettet lankea näihin huijauksiin.

Perus Microsoft virus huijausviesti raportoi tekaistusta Error # 0x80072ee7″ ongelmasta,” joka voidaan ratkaista vain ”sertifioidun Microsoft teknikon toimesta,” joka itseasiassa on pahatahtoinen rikollinen, joka koettaa ansaita rahaa laittomasti. Petollinen pop-up sanoo:

** Microsoft Warning Alert **
Malicious Pornographic Spyware/Riskware Detected
Error # 0x80072ee7
Please call us immediately at 0-800-046-5729
Do not ignore this critical alert.

Anna meidän kertoa miksi sinun ei kannata luottaa tällaisiin viesteihin. Ensimmäiseksi, ei ole väliä avaako tietokoneesi automaattisesti tai uudelleenohjaat sinut sivulle, joka on täynnä Microsoft logoja. Jos kokeilet sen tai sivun osion klikkaamista, niin huomaat että se ei johda mihinkään. Tämän lisäksi, sinun kannattaa aina tarkistaa tällaisia mainoksia lähettävän sivun URL.

Pidä mielessäsi, että alkuperäinen Microsoft’ sivusto on Microsoft.com, eikä jokin epäilyttävä microsoft.com-input11.info tai critical-microsoft-alert.info sivusto. Nämä sivut on suunniteltu näyttämään aidolta Microsoft sivulta ja saamaan uhrin luottamus. Ole hyvä ja kiinnitä kuitenkin huomiota yksityiskohtiin, kuten sivun URL tai kielioppivirheet tekstissä – ne paljastavat selvästi, että sivulla ei ole mitään tekemistä Microsoftin kanssa.

Yleensä käyttäjät uudelleenohjataan tällaiselle verkkourkinta sivulle, kun he selaavat hämäriä nettisivuja, mutta heidät voidaan uudelleenohjata niille myös, kun he asentavat vaarallisen ohjelman tietokoneilleen. Vaarallinen ohjelma alkaa uudelleenohjaamaan käyttäjiä näille verkkourkinta sivuille ja koettaa vakuuttaa heidät soittamaan teknisen tuen huijareille.

Yleensä teknisen tuen huijarit koettavat vakuuttaa uhreja antamaan henkilökohtaisia tietoja tai jopa luottokortti tietoja ta ostamaan paketin ilmaisia ja hyödyttömiä ohjelmia. Verkkorikolliset koettavat myydä sinulle laillisia haittaohjelman poistajia paljon suurempaan hintaan lisätä Adblockerin “bonuksena,” sinun tulee kuitenkin tietää, että Adblocker on ilmaisohjelma. Ennen tällaisten ohjelmien ostamista, tee tutkimus ja lue tietoa niistä verkosta.

Jos Microsoft Alert scam pop-upit alkoivat ilmaantumaan näytöllesi, niin suorita täydellinen järjestelmän tarkistus vakoiluohjelman poistajalla, kuten FortectIntego löytääksesi kaikki vaaralliset komponentit, jotka aiheuttavat uudelleenohjauksia verkkourkinta Microsoft sivulle. Voit poistaa Microsoft Warning Alert scam viruksen vakoiluohjelman poistajalla (kuten FortectIntego tai SpyHunter 5Combo Cleaner), tarkista kuitenkin “Microsoft Warning Alert” poisto-ohjeet alta ja miten valmistelet PC:si haittaohjelman poistajan laukaisuun.

"Microsoft Warning Alert" virusTeknisen tuen huijarit koettavat saada käyttäjät soittamaan heille asentamalla haittaohjelman, joka uudelleenohjaa käyttäjät tekaistulle Microsoft Support sivulle. Nämä sivut näyttävät "Microsoft Warning Alert" pop-upin, joka on kuvassa.

Kuinka sain tämän viruksen?

Voit saada tämän vaarallisen ohjelman, kun olet asentanut jälleen yhden ilmaisohjelman Perus/Ensisijaisella asennustavalla. Ole hyvä ja ymmärrä, että nämä asetukset tulevat asentamaan kaikki ”suositellut” ohjelmat kolmansilta osapuolilta ja nämä ohjelmat ovat yleensä täysin hyödyttömiä. Jos haluat välttää asentamasta ei toivottuja ohjelmia, niin on parasta valita asennustavaksi Kustomoitu tai Edistynyt.

Sitten saat luvan pudottaa pois valinnaiset sovellukset, jotka on niputettu valitsemasi ohjelman kanssa, tartu siis tähän mahdollisuuteen epäröimättä. Pura ohjelma paketti poistamalla ruksit ylimääräisistä ohjelmista ja mene sitten seuraavaan asennusvaiheeseen.

Tämän lisäksi, vältä avaamasta epäilyttäviä sähköpostin liitteitä, erityisesti jos sait sen tuntemattomalta lähettäjältä – nämä liitteet voivat nopeasti vaarantaa tietokoneen antamatta sinulle mahdollisuutta pysäyttää hyökkäys ennen kuin vahinko on jo tapahtunut.

Kuinka voin poistaa Microsoft Warning Alert viruksen?

Kukaan ei voi kieltää, ettei “Microsoft Warning Alert” virus ole petollinen, vaarallinen ja tunkeileva Troijalainen, joka koettaa säikyttää PC käyttäjiä ja pakottaa heidät soittamaan teknisen tuen huijareille. Jos löydät tällaisen ohjelman tietokoneeltasi, niin poista se epäröimättä. Me emme suosittele poistamaan Microsoft Alert virusta manuaalisesti – tämä voi johtaa negatiivisiin seurauksiin järjestelmässäsi ja sen vakaudessa.

Siksi me suosittelemme seuraamaan “Microsoft Warning Alert” poisto-ohjeita alta, ne ovat meidän asiantuntijoiden laatimia.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen ”Microsoft Warning Alert” Tech support scam viruksen Poisto-ohje

Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Tärkeää! →
Manuaaliset poisto-ohjeet voivat olla liian vaikeita tavallisille tietokoneen käyttäjille. Ne vaativat edistyneitä IT-taitoja, jotta se voidaan suorittaa oikein (jos tärkeitä järjestelmätiedostoja poistetaan tai ne vahingoittuvat, niin koko Windows voi saastua), ja niiden suorittaminen voi kestää myös tuntien ajan. Siksi me todella suosittelemme käyttämään automaattista tapaa yllä mainitun sijaan.

Askel 1. Mene Vikasietotilaan Verkolla

Manuaalinen haittaohjelman poisto voidaan suorittaa helpoiten Vikasietotilassa. 

Windows 7 / Vista / XP

 1. Klikkaa Start > Shutdown > Restart > OK.
 2. Kun tietokoneesi aktivoituu, aloita painamalla F8 painiketta (jos tämä ei toimi, kokeile F2, F12, Del, jne. – se kaikki riippuu emolevysi mallista) näet Advanced Boot Options ikkunan moneen kertaan.
 3. Valitse Safe Mode with Networking listalta. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Windows 10 / Windows 8

 1. Klikkaa Start hiiren oikealla painikkeella ja valitse Settings.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Selaa alas ja valitse Update & Security.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Ikkunan vasemmalla puolella, valitse Recovery.
 4. Selaa nyt alas ja löydä Advanced Startup section.
 5. Klikkaa Restart now.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Valitse Troubleshoot. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 7. Mene Advanced options. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 8. Valitse Startup Settings. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 9. Paina Restart.
 10. Paina sitten 5 tai klikkaa 5) Salli Vikasietotila Verkolla. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 2. Sammuta epäilyttävät prosessit

Windows Tehtävien Hallinta on hyödyllinen työkalu, joka näyttää kaikki taustaprosessit. Jos haittaohjelma käyttää prosesseja, niin sinun pitää sammuttaa ne:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Klikkaa More details.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Selaa alas Background processes osioon ja etsi mitä tahansa epäilyttävää.
 4. Klikkaa hiiren oikeaa painiketta ja valitse Open file location.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Mene takaisin prosessiin, klikkaa oikealla ja valitse End Task.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Poista vaarallisen kansion sisältö.

Askel 3. Tarkista ohjelmien Käynnistys

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Mene Startup välilehteen.
 3. Klikkaa oikealla epäilyttävää ohjelmaa ja valitse Disable.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 4. Poista viruksen tiedostot

Haittaohjelman tiedostot voidaan löytää eri paikoista tietokoneeltasi. Tässä ohjeet, jotka voivat auttaa sinua löytämään ne:

 1. Kirjoita Disk Cleanup Windows hakuun ja paina Enter.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Valitse kovalevy, jonka haluat puhdistaa (C: on päälevy ensisijaisesti ja siellä haittatiedostot yleensä ovat).
 3. Etsi Poistettavia Tiedostoja listalta ja valitse seuraava:

  Temporary Internet Files
  Downloads
  Recycle Bin
  Temporary files

 4. Valitse Clean up system files.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Voit etsiä myös muita vaarallisia tiedostoja, jotka piileskelevät seuraavissa kansioissa (kirjoita nämä merkinnät Windows Hakuun ja paina Enter):

  %AppData%
  %LocalAppData%
  %ProgramData%
  %WinDir%

Kun olet valmis, käynnistä PC normaalissa tilassa.

Poista ”Microsoft Warning Alert” Tech support scam käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa.
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter.
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen..
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen ”Microsoft Warning Alert” Tech support scam pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next.
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi FortectIntego ohjelmalla ja varmista, että ”Microsoft Warning Alert” Tech support scam on poistettu onnistuneesti

Bonus: Palauta tiedostosi

Ohjeiden jotka ovat yllä, pitäisi auttaa sinua poistamaan ”Microsoft Warning Alert” Tech support scam tietokoneeltasi. Salattujen tiedostojen palauttamiseksi, me suosittelemme käyttämään yksityiskohtaisia ohjeita jotka virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat luoneet

Jos tiedostosi ovat joutuneet ”Microsoft Warning Alert” Tech support scam salaamaksi niin voit käyttää useita tapoja niiden palauttamiseksi

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan ”Microsoft Warning Alert” Tech support scam rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Linas Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä