Vakavuus luokka:  
  (11/100)

Poista ”Microsoft Warning Alert” Tech support scam virus (elo 2017 päivitys) - Microsoft Tukihuijaus

kirjoittanut Linas Kiguolis - - | Tyyppi: Haittaohjelma

Uusi verkkourkinta hälytys – Pysy erossa sivuista, jotka näyttävät “Microsoft Warning Alert” viestiä sinulle!

”Microsoft Warning Alert” Tech support scam virus

“Microsoft Warning Alert” virus on huijausviesti, joka tulee usealta verkkourkinta sivulta. Nämä verkkourkinta sivut koettavat huijata uhrit soittamaan teknisen tuen huijareille, ja me todella suosittelemme, ettet lankea näihin huijauksiin.

Perus Microsoft virus huijausviesti raportoi tekaistusta Error # 0x80072ee7″ ongelmasta,” joka voidaan ratkaista vain ”sertifioidun Microsoft teknikon toimesta,” joka itseasiassa on pahatahtoinen rikollinen, joka koettaa ansaita rahaa laittomasti. Petollinen pop-up sanoo:

** Microsoft Warning Alert **
Malicious Pornographic Spyware/Riskware Detected
Error # 0x80072ee7
Please call us immediately at 0-800-046-5729
Do not ignore this critical alert.

Anna meidän kertoa miksi sinun ei kannata luottaa tällaisiin viesteihin. Ensimmäiseksi, ei ole väliä avaako tietokoneesi automaattisesti tai uudelleenohjaat sinut sivulle, joka on täynnä Microsoft logoja. Jos kokeilet sen tai sivun osion klikkaamista, niin huomaat että se ei johda mihinkään. Tämän lisäksi, sinun kannattaa aina tarkistaa tällaisia mainoksia lähettävän sivun URL.

Pidä mielessäsi, että alkuperäinen Microsoft' sivusto on Microsoft.com, eikä jokin epäilyttävä microsoft.com-input11.info tai critical-microsoft-alert.info sivusto. Nämä sivut on suunniteltu näyttämään aidolta Microsoft sivulta ja saamaan uhrin luottamus. Ole hyvä ja kiinnitä kuitenkin huomiota yksityiskohtiin, kuten sivun URL tai kielioppivirheet tekstissä – ne paljastavat selvästi, että sivulla ei ole mitään tekemistä Microsoftin kanssa.

Yleensä käyttäjät uudelleenohjataan tällaiselle verkkourkinta sivulle, kun he selaavat hämäriä nettisivuja, mutta heidät voidaan uudelleenohjata niille myös, kun he asentavat vaarallisen ohjelman tietokoneilleen. Vaarallinen ohjelma alkaa uudelleenohjaamaan käyttäjiä näille verkkourkinta sivuille ja koettaa vakuuttaa heidät soittamaan teknisen tuen huijareille.

Yleensä teknisen tuen huijarit koettavat vakuuttaa uhreja antamaan henkilökohtaisia tietoja tai jopa luottokortti tietoja ta ostamaan paketin ilmaisia ja hyödyttömiä ohjelmia. Verkkorikolliset koettavat myydä sinulle laillisia haittaohjelman poistajia paljon suurempaan hintaan lisätä Adblockerin “bonuksena,” sinun tulee kuitenkin tietää, että Adblocker on ilmaisohjelma. Ennen tällaisten ohjelmien ostamista, tee tutkimus ja lue tietoa niistä verkosta.

Jos Microsoft Alert scam pop-upit alkoivat ilmaantumaan näytöllesi, niin suorita täydellinen järjestelmän tarkistus vakoiluohjelman poistajalla, kuten ReimageIntego löytääksesi kaikki vaaralliset komponentit, jotka aiheuttavat uudelleenohjauksia verkkourkinta Microsoft sivulle. Voit poistaa Microsoft Warning Alert scam viruksen vakoiluohjelman poistajalla (kuten ReimageIntego tai SpyHunter 5Combo Cleaner), tarkista kuitenkin “Microsoft Warning Alert” poisto-ohjeet alta ja miten valmistelet PC:si haittaohjelman poistajan laukaisuun.

"Microsoft Warning Alert" virusTeknisen tuen huijarit koettavat saada käyttäjät soittamaan heille asentamalla haittaohjelman, joka uudelleenohjaa käyttäjät tekaistulle Microsoft Support sivulle. Nämä sivut näyttävät "Microsoft Warning Alert" pop-upin, joka on kuvassa.

Kuinka sain tämän viruksen?

Voit saada tämän vaarallisen ohjelman, kun olet asentanut jälleen yhden ilmaisohjelman Perus/Ensisijaisella asennustavalla. Ole hyvä ja ymmärrä, että nämä asetukset tulevat asentamaan kaikki ”suositellut” ohjelmat kolmansilta osapuolilta ja nämä ohjelmat ovat yleensä täysin hyödyttömiä. Jos haluat välttää asentamasta ei toivottuja ohjelmia, niin on parasta valita asennustavaksi Kustomoitu tai Edistynyt.

Sitten saat luvan pudottaa pois valinnaiset sovellukset, jotka on niputettu valitsemasi ohjelman kanssa, tartu siis tähän mahdollisuuteen epäröimättä. Pura ohjelma paketti poistamalla ruksit ylimääräisistä ohjelmista ja mene sitten seuraavaan asennusvaiheeseen.

Tämän lisäksi, vältä avaamasta epäilyttäviä sähköpostin liitteitä, erityisesti jos sait sen tuntemattomalta lähettäjältä – nämä liitteet voivat nopeasti vaarantaa tietokoneen antamatta sinulle mahdollisuutta pysäyttää hyökkäys ennen kuin vahinko on jo tapahtunut.

Kuinka voin poistaa Microsoft Warning Alert viruksen?

Kukaan ei voi kieltää, ettei “Microsoft Warning Alert” virus ole petollinen, vaarallinen ja tunkeileva Troijalainen, joka koettaa säikyttää PC käyttäjiä ja pakottaa heidät soittamaan teknisen tuen huijareille. Jos löydät tällaisen ohjelman tietokoneeltasi, niin poista se epäröimättä. Me emme suosittele poistamaan Microsoft Alert virusta manuaalisesti – tämä voi johtaa negatiivisiin seurauksiin järjestelmässäsi ja sen vakaudessa.

Siksi me suosittelemme seuraamaan “Microsoft Warning Alert” poisto-ohjeita alta, ne ovat meidän asiantuntijoiden laatimia.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen ”Microsoft Warning Alert” Tech support scam viruksen Poisto-ohje:

Poista ”Microsoft Warning Alert” Tech support scam käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto ”Microsoft Warning Alert” Tech support scam

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa ReimageIntego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita ”Microsoft Warning Alert” Tech support scam poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista ”Microsoft Warning Alert” Tech support scam käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen ”Microsoft Warning Alert” Tech support scam pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi ReimageIntego ohjelmalla ja varmista, että ”Microsoft Warning Alert” Tech support scam on poistettu onnistuneesti

Bonus: Palauta tiedostosi

Ohjeiden jotka ovat yllä, pitäisi auttaa sinua poistamaan ”Microsoft Warning Alert” Tech support scam tietokoneeltasi. Salattujen tiedostojen palauttamiseksi, me suosittelemme käyttämään yksityiskohtaisia ohjeita jotka virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat luoneet

Jos tiedostosi ovat joutuneet ”Microsoft Warning Alert” Tech support scam salaamaksi niin voit käyttää useita tapoja niiden palauttamiseksi

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi ”Microsoft Warning Alert” Tech support scam ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Kirjoittajasta
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Linas Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-microsoft-warning-alert-tech-support-scam-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta ”Microsoft Warning Alert” Tech support scam virus