Vakavuus luokka:  
  (9/100)

Poisto My Quick Converter virus (Opas) - Chrome, Firefox, IE, Edge

kirjoittanut Linas Kiguolis - - | Tyyppi: Selaimen kaappaaja

My Quick Converter arvostelu: laajennus joka voi aiheuttaa useita selausongelmia Windows ja Mac OS X järjestelmille

My Quick Converter kuva

My Quick Converter, Polarity Technologies yritykseltä, on potentiaalisesti ei toivottu ohjelma (PUP), joka leviää ohjelmanipuissa ja voi vaikuttaa suosittuihin nettiselaimiin, kuten Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Safari, sekä muut.

Sovellusta levitetään selaimen laajennuksena, joka tarjoaa mahdollisuuden muuntaa useita dokumentteja selaimen aloitussivulta. Jos kuitenkin mietit, onko myquickconverter.com turvallinen; lyhyt vastaus on ei. Se toimii selaimen kaappaajana ja kaappauksen jälkeen se voi:

 • asettaa search.myquickconverter.com tai search.hmyquickconverter.com sivun ensisijaiseksi hakukoneeksi, kotisivuksi tai uuden välilehden URL osoitteeksi;
 • ohjata promotionaalisille sivuille;
 • näyttää valtavan määrän mainoksia;
 • kerätä tietoja käyttäjän nettiselaamisen liittyen;
 • estää käyttäjää poistamasta My Quick Converter.

Niin kutsuttu My Quick Converter virus korvaa saastuneen selaimen aloitussivun Yahoo pohjaisella hakukoneella, joka tarjoaa nopean pääsyn suosituille sivuille tai tiedoston muuntopalveluille. Tämän hakukoneen käyttö ei ole suositeltavaa, koska sillä on epäilyttäviä uudelleenohjaustapoja.

Turvallisuusasiantuntijat varoittavat potentiaalisesti vaarallisesta My Quick Converter uudelleenohjaus ongelmasta, kun kaappaaja pakottaa käyttäjät vierailemaan tuntemattomilla tai jopa vaarallisilla sivuilla, kun he klikkaavat hakulinkkiä. Vaikka sinut ohjataan Yahoo hakusivulle, et voi koskaan olla varma linkin turvallisuudesta.

Siksi sinun kannattaa suorittaa My Quick Converter poisto heti, kun tämä PUP ilmaantuu selaimelle. Nopein tapa poistaa kaappaaja, on tarkistaa järjestelmä ReimageIntego ohjelmalla tai muulla haittaohjelman poistajalla. Jos tämä vaihtoehto ei tyydytä tarpeitasi, niin voit tarkistaa manuaaliset poisto-ohjeet artikkelin lopusta.

Käyttäjien raportti: on melkein mahdotonta poistaa My Quick Converter Mac laiteelta

Kun se löydettiin, My Quick Converter haittaohjelman kohteena on usein Windows OS käyttäjät. Me olemme kuitenkin saaneet useita raportteja Mac käyttäjiltä, jotka kärsivät samasta selaimen kaappaajasta. Käyttäjät raportoivat, että tämä selaimen laajennus on vaikea tai melkein mahdoton poistaa.

Jos kuitenkin olet yksi niistä ihmisistä, jotka miettivät “kuinka poistaa Quick Converter?”, me voimme auttaa sinua:

 1. Tarkista asennettujet sovellusten lista ja poista kaikki epäilyttävät merkinnät, jotka voivat liittyä tähän ilkeään kaappaajaan.
 2. Tarkista KAIKKI PC:n nettiselaimet. On sama käytätkö vain Google Chrome selainta, jotkin kaappaajat voivat olla asennettuina muille selaimille. Siksi ne voivat asentaa kaappaajan Chromelle uudelleen ja uudelleen.
 3. Nollaa kaikki selaimet.

Voit myös löytää kuvitetut ohjeet tämän artikkelin lopusta.

Esimerkki My Quick Converter viruksestaMy Quick Converter virus kohdistaa kaikkein suosituimmat nettiselaimet Windows ja Mac järjestelmillä.


My Quick Converter versiot

Search.myquickconverter.com virus. Tämä tekaistu hakukone on voitu asettaa ensisijaiseksi, kun olet vahingossa asentanut MyQuickConverter sovelluksen. Hakukoneen laillinen ulkonäkö voi huijata tietokoneen käyttäjät uskomaan, että tämän työkalun käyttö on turvallista. Se ei kuitenkaan ole.

Tämä selaimen kaappaaja voi päästä järjestelmään huomaamatta, muokata selainten asetuksia, näyttää kaupallista materiaalia ja ohjata kyseenalaisille sivuille. Tämän työkalun päätarkoitus on luoda online mainostuloja kehittäjille. Kaappaajan näyttämä kaupallinen materiaali voi kuitenkin olla vaarallista. Siksi Search.myquickconverter.com poisto on suositeltavaa.

Search.hmyquickconverter.com virus. Selaimen kaappaaja leviää enimmäkseen ohjelmanipuissa. Kun se pääsee järjestelmään, se toimii PUPin aikaisempien versioiden tapaan. Tämä hakukone on kuitenkin läheistä sukua SaferBrowser sovellukselle – toinen hämärä hakukone.

Search.hmyquickconverter.com kaappaaja voi näyttää myös kasvavan määrän mainoksia ja ohjata yhteistyökumppanien sivuille, luodakseen maksu-klikkauksesta tuloja. Sama uudelleenohjausongelma on kuitenkin olemassa. Käyttäjät voidaan pakottaa vierailemaan verkkourkinta, huijaus- tai saastuneille sivuille. Siksi kaappaajan poisto on tarpeen.

Niputus tekniikka on kehittäjien suosikki

Me olemme jo maininneet, että tämä selaimen lisäosa leviää ohjelmanipuissa valinnaisena komponenttina. Jos siis löysit muuttuneen kotisivun ja uuden hakupalvelun, se on voinut tapahtua huolimattoman ilmaisohjelman asennuksen aikana.

Helpoin tapa My Quick Converter kaappaukselle on freeware ja shareware ohjelmien asennus Pika-/Perusasetuksilla. Tämä asennusvelho ei paljasta vain kolmansien osapuolien komponentteja, jotka voivat olla samassa ohjelmapaketissa. Välttääksesi ei toivottujen ohjelmien asennuksen, No Virus asiantuntijat ehdottavat näiden vihjeiden seuraamista:

 • Lue EULA, Käyttöehdot, Yksityisyyden Suoja tai muut viralliset dokumentit ennen ohjelman asennusta. Jos jotkin väittämät tuntuvat hämäriltä, älä asenna sovellusta suojataksesi tietokonettasi tai yksityisyyttäsi.
 • Käytä Edistynyttä/Kustomoitua asennustapaa ohjelman ”purkamiseen”. Pika-/Perusasennuksilla ei ole tätä ominaisuutta ja ne asentavat kaikki komponentit ensisijaisesti.
 • Jos näet listan esivalituista merkinnöistä tai ilmoituksia, jotka pyytävät tekemään tuntemattomasta hakukoneesta ensisijaisen, poista ne.

Ohjeita miten poistaa My Quick Converter

Voidaksesi poistaa My Quick Converterin manuaalisesti, sinun pitää tutkia järjestelmä ja poistaa sovellukset, ohjelmat ja tiedostot, jotka liittyvät kaappaajaan. Tämän lisäksi, sinun pitää tarkistaa kaikki selaimet, poistaa epäilyttävät lisäosa ja nollata ne.

Selaa alas ja löydät yksityiskohtaiset ja kuvitetut ohjeet, miten poistaa Quick Converter Mac ja Windows järjestelmiltä. Seuraa niitä varovaisesti ja tarkasti. Muuten voit kokea uuden kaappauksen.

Voit nopeuttaa My Quick Converter poistoa maineikkaalla vakoiluohjelman poistajalla. Sinun pitää vain valita luotettava työkalu, asenna se Edistyneillä asetuksilla, päivitä se ja suorita täysi järjestelmän tarkistus.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen My Quick Converter virus Poisto-ohje:

Poista My Quick Converter virus Windows järjestelmistä

Etsi epäilyttävät merkinnät, jotka voivat liittyä MyQuickConverter sovellukseen ja poista ne alla näytetyllä tavalla:

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista My Quick Converter virus sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi My Quick Converter virus tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'
 5. Poista My Quick Converter virus selaimilta sekä Windows pikakuvakkeista
  Klikkaa Mozilla Firefox pikakuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Properties. Klikkaa selainten kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Properties'
 6. Mene Shortcut välilehteen ja vilkaise Target kenttää. Poista haitallinen URL joka liittyy virukseesi. Valitse 'Shortcut' välilehti ja poista 'http://isearch.babylon.com...' tai muut epäilyttävät URL:it

Toista yllä annetut askeleet kaikilla selaimen pikakuvakkeilla, mukaanlukien Internet Explorer sekä Google Chrome. Muista tarkistaa kaikkien näiden pikakuvakkeiden sijainti, mukaanlukien työpöytä, Käynnistä valikko sekä työkalupalkki.

Poista My Quick Converter virus Mac OS X järjestelmästä

Mac OS X käyttäjät raportoivat, että tämä kaappaaja on vaikea poistaa. Jos siis päätit valita manuaalisen poiston, seuraa näitä ohjeita tarkasti:

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi My Quick Converter virus tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista My Quick Converter virus Internet Explorer (IE) selaimelta

Seuraa näitä askeleita nollataksesi Internet Explorer selaimen kaappauksen jälkeen:

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi My Quick Converter virus sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi My Quick Converter virus poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista My Quick Converter virus Microsoft Edge selaimelta

Nämä ohjeet auttavat sinua poistamaan PUPin Microsoft Edge selaimelta kokonaan:

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin My Quick Converter virus pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista My Quick Converter virus Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Jos Firefox kaapattiin, etsi epäilyttäviä laajennuksia ja poista ne. Poistaaksesi My Quick Converter viruksen kokonaan, sinun pitää myös nollata selain.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse My Quick Converter virus sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa valikkoa (oikea yläkulma), valitse Options General.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivu tai paina Restore to default.
 5. Paina OK tallentaaksesi muutokset. Kun olet 'General' välilehdessä, poista haitallinen URL 'Home Page' osiosta tai pana 'Restore to Default' painiketta. Paina 'OK' tallentaaksesi muutokset.
 6. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 7. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita My Quick Converter virus poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista My Quick Converter virus Google Chrome selaimelta

Seuraa näitä askeleita poistaaksesi kaappaajaan liittyvät merkinnät Google Chrome selaimelta:

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse My Quick Converter virus sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Vaihda kotisivusi ja ensisijainen hakukoneesi jos tämä virus on ne muuttanut
  Paina Valikko kuvaketta ja valitse Settings.
 4. Täällä, etsi Open a specific page or set of pages vaihtoehdon On startup alta ja paina Set pages. Kun olet klikannut Menua sekä 'Settings', valitse 'Set pages'
 5. Nyt sinun tulisi nähnä toinen ikkuna. Täällä, poista haitalliset hakukoneet ja anna sivu jota haluat käyttää kotisivunasi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 6. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 7. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 8. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 9. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 10. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi My Quick Converter virus poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista My Quick Converter virus Safari selaimelta

MyQuickConverter laajennus ei ole ehkä ainoa hämärä lisäosa, joka lisättiin Safari selaimelle. Etsi muita laajennuksia ja poista ne kaikki. Nollaa myös selain.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi My Quick Converter virus tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Avaa Safari nettiselaimesi ja klikkaa Safari valikossa. Täällä, valitse Preferences kuten se näytettiin aikaisemmin ja valitse General.
 4. Täällä, etsi Homepage osio. Jos My Quick Converter virus on muuttanut sen, poista ei toivottu linkki ja anna se jota haluat käyttää hakuihisi. Muista lisätä "http://" ennen kuin kirjoitat sivun osoitteen. Kun olet 'General' osiossa, poista haitallinen URL ja anna haluamasi sivuston nimi
 5. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 6. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi My Quick Converter virus poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Linas Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-my-quick-converter-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta My Quick Converter virus