Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poista Search.hmyquickconverter.com virus (Poisto-opas) - tammi 2021 päivitys

kirjoittanut Alice Woods - -   HMyQuickConverter | Tyyppi: Selaimen kaappaaja

HMyQuickConverter on selaimen kaappaaja, joka aiheuttaa ei toivottuja järjestelmämuutoksia

Search.hmyquickconverter.com kaappaajan kuva

HMyQuickConverter on selaimen kaappaaja, joka leviää tekaistuna hakukoneena niputuksella ja muilla laittomilla tekniikoilla. Sen kehittäjä on Polarity Technologies, Ltd joka on jo kuuluisa selaimen kaappaajistaan. Heti kun Search HMyQuickConverter muuttaa kotisivusi osoitteen, alat kohtaaman sen aina, kun aloitat nettiselaamisen. Raporttien mukaan tämä kaappaaja vaikuttaa eniten Intialaisiin ja Indonesialaisiin tietokoneen käyttäjiin.

Tätä hakukonetta promotoidaan laillisena selaimen lisäosana, joten jos HMyQuickConverter alkoi ilmaantumaan Mac OS X tai Windows järjestelmässä, se tarkoittaa PC:si olevan saastunut. Siinä tapauksessa me suosittelemme poistamaan HMyquickconverter.com viruksen heti. Me kutsumme sinut käyttämään ohjeita, jotka ovat artikkelin alla.

Kerrottu selaimen kaappaaja on potentiaalisesti ei toivottu ohjelma (PUP). Se tarkoituksena on aiheuttaa uudelleenohjauksia hxxp://Search.hmyquickconverter.com/ sivulle ja pakottaa tietokoneen käyttäjät käyttämään sen palveluja päivittäin. Sinun kannattaa pitää mielessäsi, että kuvattu hakukone ei ole täysin rehellinen – sen tarkoituksena on näyttää sinulle mainoksia.

Jos siis haluat kunnollisia hakutuloksia, niin sinun kannattaa ohittaa hmyquickconverter.com virus. Se näyttää enimmäkseen SaferBrowser Yahoo hakutuloksia.

Ylimääräiset vaarat tähän kyseenalaiseen hakukoneeseen liittyen

hmyquickconverter voi liittää kolmansien osapuolien linkkejä hakutuloksiin, pakottaakseen sinut vierailemaan määrätyillä sivuilla. Ei valitettavasti ole takuuta, että nämä ulkoiset sivut olisivat turvallisia vierailla. Voit törmätä sivuihin, jotka kehottavat sinua asentamaan epäilyttäviä ohjelmia, päivityksiä tai suorittamaan huijaus mielipidekyselyitä.

Toinen huolestuttava asia liittyy yksityisyyteesi. Kun alat käyttämään selaimen kaappaajalla saastunutta tietokonetta, riskeeraat paljastavasi määrättyjä tietoja selaamisestasi sen kehittäjille. Yleensä HMyQuickConverter virus kerää käyttäjien hakusanat, vieraillut sivut, IP-osoitteen ja muita nettiselauksen tietoja.

Search.hmyquickconverter.com virusTutkijat näyttävät "SaferBrowser Yahoo hakutuloksia", jotka tulevat Search.hmyquickconverter.com hakusivulta. Sinun ei kannata käyttää tätä hakutyökalua, sillä sitä pidetään todella epäluotettavana.

Tällaisten tietojen paljastaminen epäluotettaville yrityksille on todella huono idea. Määrätyt tiedot, esimerkiksi hakusanat, voivat sisältää henkilökohtaisia tietoja.

Tällaiset tiedot kulkeutuvat Polarity Technologies palvelimille, mutta et voi tietää kuinka turvallisesti yritys varastoi ne. Tämän kaiken lisäksi meidän tulee lisätä, että nämä tiedot ovat todella arvokkaita, joillekin pahaa tarkoittaville henkilöille.

Me suosittelemme kysymään itseltäsi, onko hyvä idea luottaa yritykseen, joka tuottaa selaimen kaappaajan toisensa jälkeen. On täysin selvää, että he haluavat luoda maksu-klikkauksesta tuloja nopeasti, joten he tekevät niitä lisää. Siksi me uskomme, että sinun kannattaa poistaa Search.hmyquickconverter.com heti. Sinun kannattaa käyttää ReimageIntego ohjelmaa sen tekemiseen.

Roskaohjelman levitystapa, joka näyttää ärsyttäviä mainoksia

Roskaohjelmat, jotka eivät tee mitään hyödyllistä, vaan näyttävät ärsyttäviä mainoksia, leviävät yleensä niputtamalla. Tämä tekniikkaa antaa levittää muutamia ohjelmia yhdessä, vaikka ne näyttävät yhdeltä ohjelmalta. Siksi sinun pitää olla varovainen, kun valitset ohjelman asennustapaa uusia ohjelmia ladatessasi.

Ihanne tilanteessa sinun kannattaa valita Kustomoitu tai Edistynyt asennustapa ohjelman asennukseen, koska tällä tavalla näet ehdotettujen ohjelmien listan ja voit poistaa ei toivotut. Meidän tiimimme ehdottaa kaikkien poistamista. Useimmissa tapauksissa, tällä tavalla levitetyt ohjelmat ovat hyödyttömiä tai ärsyttäviä.

Poista hmyquickconverter helposti

Jos PC:si on saastunut HMyQuickConverter viruksella, älä epäröi vaan poista se HETI. Poistaaksesi Search.hmyquickconverter.com viruksen Mac laitteelta tai muulta käyttöjärjestelmältä, sinulla pitää olla hyvä vakoiluohjelman poistaja, pienellä kärsivällisyydellä voit poistaa sen myös manuaalisesti.

Riippuu sinusta miten haluat poistaa tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman, muista olla varovainen sitä poistaessasi. Me todella ehdotamme, että luet nämä Search.hmyquickconverter.com poisto-ohjeet ennen aloittamista.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Search.hmyquickconverter.com viruksen Poisto-ohje:

Poista Search.hmyquickconverter.com Windows järjestelmistä

Poistaaksesi tämän selaimen kaappaajan poista kaikki Polarity Technologies, Ltd. ohjelmat PC:ltä. Sen tekemiseen voit käyttää näitä askeleita:

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Search.hmyquickconverter.com sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Search.hmyquickconverter.com tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Search.hmyquickconverter.com Mac OS X järjestelmästä

Poistaaksesi http://search.hmyquickconverter.com/ Mac laitteelta, sinun kannattaa aloittaa poistamalla kaikki Polarity Technologies ohjelmat. Nämä askeleet auttavat sinua:

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Search.hmyquickconverter.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Search.hmyquickconverter.com Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Search.hmyquickconverter.com sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Search.hmyquickconverter.com poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Search.hmyquickconverter.com virus Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Search.hmyquickconverter.com pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Search.hmyquickconverter.com Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Puhdista Firefox näiden ohjeiden avulla.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Search.hmyquickconverter.com sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Search.hmyquickconverter.com poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Search.hmyquickconverter.com Google Chrome selaimelta

Chrome selaimessa, sinun pitää löytää epäilyttävä HMyQuickConverter laajennus, joka hallitsee ”Aloituksessa” asetuksia.

HUOMIO. ÄLÄ ota laajennusta poista käytöstä. Poista se näiden ohjeiden avulla:

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Search.hmyquickconverter.com sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Search.hmyquickconverter.com poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Search.hmyquickconverter.com Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Search.hmyquickconverter.com tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Search.hmyquickconverter.com poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Search.hmyquickconverter.com rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Alice Woods
Alice Woods

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Alice Woods
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä