Poista Search.hmyquickconverter.com virus (Poisto-opas) - tammi 2018 päivitys

Search.hmyquickconverter.com viruksen Poisto-ohje

Mikä on Search.hmyquickconverter.com virus?

HMyQuickConverter on selaimen kaappaaja, joka aiheuttaa ei toivottuja järjestelmämuutoksia

Search.hmyquickconverter.com kaappaajan kuva

HMyQuickConverter on selaimen kaappaaja, joka leviää tekaistuna hakukoneena niputuksella ja muilla laittomilla tekniikoilla. Sen kehittäjä on Polarity Technologies, Ltd joka on jo kuuluisa selaimen kaappaajistaan. Heti kun Search HMyQuickConverter muuttaa kotisivusi osoitteen, alat kohtaaman sen aina, kun aloitat nettiselaamisen. Raporttien mukaan tämä kaappaaja vaikuttaa eniten Intialaisiin ja Indonesialaisiin tietokoneen käyttäjiin.

Tätä hakukonetta promotoidaan laillisena selaimen lisäosana, joten jos HMyQuickConverter alkoi ilmaantumaan Mac OS X tai Windows järjestelmässä, se tarkoittaa PC:si olevan saastunut. Siinä tapauksessa me suosittelemme poistamaan HMyquickconverter.com viruksen heti. Me kutsumme sinut käyttämään ohjeita, jotka ovat artikkelin alla.

Kerrottu selaimen kaappaaja on potentiaalisesti ei toivottu ohjelma (PUP). Se tarkoituksena on aiheuttaa uudelleenohjauksia hxxp://Search.hmyquickconverter.com/ sivulle ja pakottaa tietokoneen käyttäjät käyttämään sen palveluja päivittäin. Sinun kannattaa pitää mielessäsi, että kuvattu hakukone ei ole täysin rehellinen – sen tarkoituksena on näyttää sinulle mainoksia.

Jos siis haluat kunnollisia hakutuloksia, niin sinun kannattaa ohittaa hmyquickconverter.com virus. Se näyttää enimmäkseen SaferBrowser Yahoo hakutuloksia.

Ylimääräiset vaarat tähän kyseenalaiseen hakukoneeseen liittyen

hmyquickconverter voi liittää kolmansien osapuolien linkkejä hakutuloksiin, pakottaakseen sinut vierailemaan määrätyillä sivuilla. Ei valitettavasti ole takuuta, että nämä ulkoiset sivut olisivat turvallisia vierailla. Voit törmätä sivuihin, jotka kehottavat sinua asentamaan epäilyttäviä ohjelmia, päivityksiä tai suorittamaan huijaus mielipidekyselyitä.

Toinen huolestuttava asia liittyy yksityisyyteesi. Kun alat käyttämään selaimen kaappaajalla saastunutta tietokonetta, riskeeraat paljastavasi määrättyjä tietoja selaamisestasi sen kehittäjille. Yleensä HMyQuickConverter virus kerää käyttäjien hakusanat, vieraillut sivut, IP-osoitteen ja muita nettiselauksen tietoja.

Search.hmyquickconverter.com virusTutkijat näyttävät "SaferBrowser Yahoo hakutuloksia", jotka tulevat Search.hmyquickconverter.com hakusivulta. Sinun ei kannata käyttää tätä hakutyökalua, sillä sitä pidetään todella epäluotettavana.

Tällaisten tietojen paljastaminen epäluotettaville yrityksille on todella huono idea. Määrätyt tiedot, esimerkiksi hakusanat, voivat sisältää henkilökohtaisia tietoja.

Tällaiset tiedot kulkeutuvat Polarity Technologies palvelimille, mutta et voi tietää kuinka turvallisesti yritys varastoi ne. Tämän kaiken lisäksi meidän tulee lisätä, että nämä tiedot ovat todella arvokkaita, joillekin pahaa tarkoittaville henkilöille.

Me suosittelemme kysymään itseltäsi, onko hyvä idea luottaa yritykseen, joka tuottaa selaimen kaappaajan toisensa jälkeen. On täysin selvää, että he haluavat luoda maksu-klikkauksesta tuloja nopeasti, joten he tekevät niitä lisää. Siksi me uskomme, että sinun kannattaa poistaa Search.hmyquickconverter.com heti. Sinun kannattaa käyttää ReimageIntego ohjelmaa sen tekemiseen.

Roskaohjelman levitystapa, joka näyttää ärsyttäviä mainoksia

Roskaohjelmat, jotka eivät tee mitään hyödyllistä, vaan näyttävät ärsyttäviä mainoksia, leviävät yleensä niputtamalla. Tämä tekniikkaa antaa levittää muutamia ohjelmia yhdessä, vaikka ne näyttävät yhdeltä ohjelmalta. Siksi sinun pitää olla varovainen, kun valitset ohjelman asennustapaa uusia ohjelmia ladatessasi.

Ihanne tilanteessa sinun kannattaa valita Kustomoitu tai Edistynyt asennustapa ohjelman asennukseen, koska tällä tavalla näet ehdotettujen ohjelmien listan ja voit poistaa ei toivotut. Meidän tiimimme ehdottaa kaikkien poistamista. Useimmissa tapauksissa, tällä tavalla levitetyt ohjelmat ovat hyödyttömiä tai ärsyttäviä.

Poista hmyquickconverter helposti

Jos PC:si on saastunut HMyQuickConverter viruksella, älä epäröi vaan poista se HETI. Poistaaksesi Search.hmyquickconverter.com viruksen Mac laitteelta tai muulta käyttöjärjestelmältä, sinulla pitää olla hyvä vakoiluohjelman poistaja, pienellä kärsivällisyydellä voit poistaa sen myös manuaalisesti.

Riippuu sinusta miten haluat poistaa tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman, muista olla varovainen sitä poistaessasi. Me todella ehdotamme, että luet nämä Search.hmyquickconverter.com poisto-ohjeet ennen aloittamista.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Search.hmyquickconverter.com viruksen Poisto-ohje

Poista Windowsista

Poistaaksesi tämän selaimen kaappaajan poista kaikki Polarity Technologies, Ltd. ohjelmat PC:ltä. Sen tekemiseen voit käyttää näitä askeleita:

Poistaaksesi Search.hmyquickconverter.com virus Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät Search.hmyquickconverter.com virus (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista Search.hmyquickconverter.com Mac OS X järjestelmästä

Poistaaksesi http://search.hmyquickconverter.com/ Mac laitteelta, sinun kannattaa aloittaa poistamalla kaikki Polarity Technologies ohjelmat. Nämä askeleet auttavat sinua:

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Search.hmyquickconverter.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Puhdista Firefox näiden ohjeiden avulla.

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy Search.hmyquickconverter.com virus ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos Search.hmyquickconverter.com virus ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa Search.hmyquickconverter.com virus poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Chrome selaimessa, sinun pitää löytää epäilyttävä HMyQuickConverter laajennus, joka hallitsee ”Aloituksessa” asetuksia.

HUOMIO. ÄLÄ ota laajennusta poista käytöstä. Poista se näiden ohjeiden avulla:

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy Search.hmyquickconverter.com virus ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Search.hmyquickconverter.com rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Alice Woods
Alice Woods

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Alice Woods
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä