Poista Search.myquickconverter.com virus (Poisto-ohjeet) - elo 2017 päivitys

Search.myquickconverter.com viruksen Poisto-ohje

Mikä on Search.myquickconverter.com virus?

Mikä on My Quick Converter ja miksi sinun tulee pysyä erossa tästä epäilyttävästä hakukoneesta

Search.myquickconverter.com hakukoneen esimerkki

Search.myquickconverter.com on selaimen kaappaaja, joka esitellään laillisena hakukoneena. Tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) luoja on Polarity Technologies Ltd ja se voi kaapata Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Safari tai muut tunnetut selaimet.

Tämä sovellus leviää yleensä yhdessä My Quick Converter ohjelman kanssa. Se voi kuitenkin päästä järjestelmään myös muiden freeware tai shareware ohjelmien mukana. Asennuksen jälkeen, se voi muokata Windows Rekisteriä, selaimen kuvakkeita ja aiheuttaa muita ei toivottuja muutoksia, kuten:

 • Asettaa myquickconverter.com tai search.myquickconverter.com sivun ensisijaiseksi hakukoneeksi ja/tai kotisivuksi;
 • Estää käyttäjiä käyttämästä muita hakupalveluita selaimen aloitussivulta;
 • Uudelleenohjata epäilyttäville sivuille;
 • Toimittaa valtavan määrän online mainoksia;
 • Seurata henkilökohtaisia sekä ei henkilökohtaisia tietoja.

Jos etsit My Quick Converter arvosteluja verkosta, niin voit saada selville, että käyttäjät valittavat kaikista yllä mainituista asioista. Käyttäjät raportoivat myös, että kaappaajan poistossa on ongelmia. Tutkijat ovat todellakin paljastaneet, että tämä PUP on suunniteltu tekemään tällaisia järjestelmä muutoksia tai asentamaan selaimen apuobjekteja, jotka suojelevat sitä ja antavat sen pysyä laitteella kauemmin.

Kaappauksen jälkeen käyttäjä voi löytää myquickconverter sivun asetettuna aloitussivukseen. Siitä huolimatta, tämä tilanne voi olla yllättävä: tämä hakukone voi näyttää luotettavalta ja turvalliselta käyttää. Siinä on pikalinkki Amazon, Gmail, Yahoo, Facebook sivuille sekä sivuille, jotka antavat muuntaa Word tai PDF tiedostoja. Jos et kuitenkaan ole kiinnostunut näistä ominaisuuksista ja haluat poistaa tämän työkalun, sinulla voi olla ongelmia edessä.

Jos luulet, että My Quick Converter poisto saastuneelta selaimelta on tarpeeksi, niin olet väärässä. Kun poistat tämän URL osoitteen, se tulee takaisin heti uudelleenkäynnistyksen yhteydessä. Voidaksesi poistaa selaimen kaappaajan kokonaan, sinun pitää tutkia järjestelmä ja etsiä epäilyttävät merkinnät, jotka on myös asennettu.

Sinun pitää poistaa My Quick Converter, heti kun se ilmaantuu selaimellesi. Jos annat sen jäädä, niin se voi aiheuttaa sinulle useita selaimen ongelmia ja asettaa yksityisyytesi sekä tietokoneesi turvallisuuden vaaraan. Kuten me olemme aikaisemmin maininneet, kaappaaja pystyy näyttämään kaupallista materiaalia voidakseen tehdä voittoa online mainonnasta.

Vaikka niin kutsuttu Search.myquickconverter.com virus uudelleenohjaa haut Yahoo sivulle; tähän työkaluun luottaminen ei ole hyvä idea. Se voi näyttää tunkeilevia sekä harhaanjohtavia online mainoksia, jotka voivat uudelleenohjata potentiaalisesti vaarallisille sivuille.

Suurin ongelma on, että kehittäjät eivät valvo mitä materiaalia he promotoivat ja mitä uhkia sivulla voi piileskellä. Siksi voit helposti päätyä sivuille, jotka on luotu levittämään haittaohjelmia tai keräämään arkaluontoisia tietoja. Siksi sinun kannattaa poistaa My Quick Converter, jotta vältyt verkkorikollisuudelta.

Nopeaan ja yksinkertaiseen Search.myquickconverter.com poistoon me suosittelemme käyttämään ammattilaisten haittaohjelman ohjelmaa, kuten FortectIntego. Se auttaa tunnistamaan epäilyttävät komponentit järjestelmässä ja poistamaan ne järjestelmästä muutamassa minuutissa. Muussa tapauksessa, voi kestää ikuisuuksia poistaa se manuaalisesti.

Search.myquickconverter.com viruksen kuvaSearch.myquickconverter.com uudelleenohjaat hakutulokset Yahoo hakuun ja seuraa tietoja käyttäjästä.

Huolestuttava tietojen seuranta- ja jakotavat

Yksityisyyden Suoja paljastaa, että Search.myquickconverter.com kerää henkilökohtaisia sekä ei henkilökohtaisia tietoja. Siksi se voi seurata IP-osoitettasi, teknisiä tietoja selaimestasi sekä käyttöjärjestelmästäsi, selaushistoriaasi ja -tapojasi, sähköpostiasi, kotiosoitettasi, jne. On sanomattakin selvää, että näiden tietojen kerääminen voi johtaa ongelmiin yksityisyydessä.

Mikä on vieläkin pahempaa, kerätyt tiedot voidaan jakaa kolmansien osapuolien, yhteistyökumppanien ja mainosverkostojen kanssa. Yleensä nämä tiedot ovat välttämättömiä luomaan ja toimittamaan kohdistettuja mainoksia. Jos kerätyt tiedostot kuitenkin päätyvät rikollisten käsiin, niin voit kärsiä online ja offline rikoksista.

On sanomattakin selvää, että online yksityisyyden ongelmat ovat tärkein syy miksi sinun kannattaa poistaa tämä verkkouhka PC:ltä. Kuten me mainitsimme aikaisemmin, voit tehdä sen turvaohjelman avulla. Jos et halua käyttää ylimääräistä ohjelmaa, niin voit löytää artikkelin alta ohjeet kuinka poistaa My Quick Converter manuaalisesti.

Niputus strategia auttaa levittämään virusta ja kaappaamaan selaimet kaikessa hiljaisuudessa.

Me olemme jo maininneet, että selaimen kaappaaja leviää yleensä My Quick Converter ohjelman kanssa. Kun asennat tämän ohjelman, kotisivusi ja ensisijainen hakukoneesi muutetaan automaattisesti tuntemattomaksi sivuksi.

Tätä potentiaalisesti ei toivottua sovellusta voidaan levittää myös muiden freeware tai shareware ohjelmien mukana. Se voidaan lisätä “valinnaisena latauksena” ja se voi luikerrella järjestelmään huomaamatta, jos valitset väärän asennustavan. Sinun ei kannata koskaan asentaa uusia ohjelmia Pika/Perus asennuksella, koska ne eivät paljasta kolmansien osapuolien ohjelmia ja yleensä asentavat ne automaattisesti.

Estääksesi PUPien pääsyn järjestelmään, sinun pitää valita Edistynyt/Kustomoitu asennustapa ja poistaa ruksi kaikista ennalta valituista vaihtoehdoista tai sopimuksista asettaa tuntematon hakukone ensisijaiseksi.

Jos teit kuitenkin virheen ja kotisivusi on jo kaapattu, niin älä epäröi vaan poista Search.myquickconverter.com virus. Me olemme esitelleet kaikki uhat, joita voit kohdata, jos et tartu toimeen ja poista tätä verkkouhkaa.

Selitys miten poistaa My Quick Converter

Lopuksi, olet tullut artikkelin kaikkein tärkeimpään osaan, jossa me kerromme kuinka poistaa My Quick Converter. Tämä potentiaalisesti ei toivottu ohjelma on ärsyttävä ja voi olla hankala poistaa. Me voimme kuitenkin taata, että oikealla työkalulla ja kärsivällisyydellä kaikki on mahdollista.

Search.myquickconverter.com poisto voidaan suorittaa manuaalisesti tai automaattisesti. Molemmat tavat ovat tehokkaita. Automaattinen tapa on kuitenkin yksinkertaisempi ja nopeampi. Sinun pitää vain tarkistaa tietokoneesi maineikkaalla haittaohjelman poistajalla ja antaa sen poistaa kaappaajan kaikki komponentit.

Manuaalinen tapa vaatii, että etsit selaimen kaappaajana ja poistat sen, sekä kaikki sen komponentit, tietokoneelta sekä selaimelta. Alla olevat ohjeet auttavat sinua poistamaan Search.myquickconverter.com kokonaan. Sinun pitää kuitenkin seurata niitä tarkasti.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Search.myquickconverter.com viruksen Poisto-ohje

Poista Windowsista

Search.myquickconverter.com virus on voinut tulla järjestelmään tuntemattomana ohjelmana. Tarkista siis ohjelmiesi lista ja poista epäilyttävät merkinnät. Etsi My Quick Converter ja muut ohjelmat, joiden kehittäjä on Polarity Technologies.

Poistaaksesi Search.myquickconverter.com virus Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät Search.myquickconverter.com virus (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista Search.myquickconverter.com Mac OS X järjestelmästä

Alla olevat ohjeet auttavat sinua löytämään ja poistamaan epäilyttävät sovellukset laitteelta, jotka voivat olla vastuussa selaimesi kaappauksesta.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Search.myquickconverter.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Search.myquickconverter.com kaappauksen jälkeen, sinun pitää poistaa epäilyttävät laajennukset ja resetoida Microsoft Edge. Alla olevat ohjeet näyttävät miten.

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Firefox laajennusten listalta, sinun pitää poistaa My Quick Converter sekä muut epäilyttävät merkinnät. Kun se on tehty, resetoi selain voidaksesi poistaa evästeet.

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy Search.myquickconverter.com virus ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos Search.myquickconverter.com virus ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa Search.myquickconverter.com virus poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Kaappaaja on voinut päästä järjestelmään selaimen laajennuksena. Siksi sinun pitää varmistaa, että mitään epäilyttäviä sovelluksia ei ole asennettu Google Chrome selaimelle. Etsi laajennuksia ja lisäosia, joiden luoja on Polarity Technologies.

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Voidaksesi poistaa viruksen kokonaan, sinun pitää poistaa kaikki epäilyttävät laajennukset Safari selaimelta ja resetoida se.

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy Search.myquickconverter.com virus ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Search.myquickconverter.com rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä