Vakavuus luokka:  
  (9/100)

Poista Search.myquickconverter.com virus (Poisto-ohjeet) - tammi 2021 päivitys

kirjoittanut Gabriel E. Hall - - | Tyyppi: Selaimen kaappaaja

Mikä on My Quick Converter ja miksi sinun tulee pysyä erossa tästä epäilyttävästä hakukoneesta

Search.myquickconverter.com hakukoneen esimerkki

Search.myquickconverter.com on selaimen kaappaaja, joka esitellään laillisena hakukoneena. Tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) luoja on Polarity Technologies Ltd ja se voi kaapata Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Safari tai muut tunnetut selaimet.

Tämä sovellus leviää yleensä yhdessä My Quick Converter ohjelman kanssa. Se voi kuitenkin päästä järjestelmään myös muiden freeware tai shareware ohjelmien mukana. Asennuksen jälkeen, se voi muokata Windows Rekisteriä, selaimen kuvakkeita ja aiheuttaa muita ei toivottuja muutoksia, kuten:

 • Asettaa myquickconverter.com tai search.myquickconverter.com sivun ensisijaiseksi hakukoneeksi ja/tai kotisivuksi;
 • Estää käyttäjiä käyttämästä muita hakupalveluita selaimen aloitussivulta;
 • Uudelleenohjata epäilyttäville sivuille;
 • Toimittaa valtavan määrän online mainoksia;
 • Seurata henkilökohtaisia sekä ei henkilökohtaisia tietoja.

Jos etsit My Quick Converter arvosteluja verkosta, niin voit saada selville, että käyttäjät valittavat kaikista yllä mainituista asioista. Käyttäjät raportoivat myös, että kaappaajan poistossa on ongelmia. Tutkijat ovat todellakin paljastaneet, että tämä PUP on suunniteltu tekemään tällaisia järjestelmä muutoksia tai asentamaan selaimen apuobjekteja, jotka suojelevat sitä ja antavat sen pysyä laitteella kauemmin.

Kaappauksen jälkeen käyttäjä voi löytää myquickconverter sivun asetettuna aloitussivukseen. Siitä huolimatta, tämä tilanne voi olla yllättävä: tämä hakukone voi näyttää luotettavalta ja turvalliselta käyttää. Siinä on pikalinkki Amazon, Gmail, Yahoo, Facebook sivuille sekä sivuille, jotka antavat muuntaa Word tai PDF tiedostoja. Jos et kuitenkaan ole kiinnostunut näistä ominaisuuksista ja haluat poistaa tämän työkalun, sinulla voi olla ongelmia edessä.

Jos luulet, että My Quick Converter poisto saastuneelta selaimelta on tarpeeksi, niin olet väärässä. Kun poistat tämän URL osoitteen, se tulee takaisin heti uudelleenkäynnistyksen yhteydessä. Voidaksesi poistaa selaimen kaappaajan kokonaan, sinun pitää tutkia järjestelmä ja etsiä epäilyttävät merkinnät, jotka on myös asennettu.

Sinun pitää poistaa My Quick Converter, heti kun se ilmaantuu selaimellesi. Jos annat sen jäädä, niin se voi aiheuttaa sinulle useita selaimen ongelmia ja asettaa yksityisyytesi sekä tietokoneesi turvallisuuden vaaraan. Kuten me olemme aikaisemmin maininneet, kaappaaja pystyy näyttämään kaupallista materiaalia voidakseen tehdä voittoa online mainonnasta.

Vaikka niin kutsuttu Search.myquickconverter.com virus uudelleenohjaa haut Yahoo sivulle; tähän työkaluun luottaminen ei ole hyvä idea. Se voi näyttää tunkeilevia sekä harhaanjohtavia online mainoksia, jotka voivat uudelleenohjata potentiaalisesti vaarallisille sivuille.

Suurin ongelma on, että kehittäjät eivät valvo mitä materiaalia he promotoivat ja mitä uhkia sivulla voi piileskellä. Siksi voit helposti päätyä sivuille, jotka on luotu levittämään haittaohjelmia tai keräämään arkaluontoisia tietoja. Siksi sinun kannattaa poistaa My Quick Converter, jotta vältyt verkkorikollisuudelta.

Nopeaan ja yksinkertaiseen Search.myquickconverter.com poistoon me suosittelemme käyttämään ammattilaisten haittaohjelman ohjelmaa, kuten ReimageIntego. Se auttaa tunnistamaan epäilyttävät komponentit järjestelmässä ja poistamaan ne järjestelmästä muutamassa minuutissa. Muussa tapauksessa, voi kestää ikuisuuksia poistaa se manuaalisesti.

Search.myquickconverter.com viruksen kuvaSearch.myquickconverter.com uudelleenohjaat hakutulokset Yahoo hakuun ja seuraa tietoja käyttäjästä.

Huolestuttava tietojen seuranta- ja jakotavat

Yksityisyyden Suoja paljastaa, että Search.myquickconverter.com kerää henkilökohtaisia sekä ei henkilökohtaisia tietoja. Siksi se voi seurata IP-osoitettasi, teknisiä tietoja selaimestasi sekä käyttöjärjestelmästäsi, selaushistoriaasi ja -tapojasi, sähköpostiasi, kotiosoitettasi, jne. On sanomattakin selvää, että näiden tietojen kerääminen voi johtaa ongelmiin yksityisyydessä.

Mikä on vieläkin pahempaa, kerätyt tiedot voidaan jakaa kolmansien osapuolien, yhteistyökumppanien ja mainosverkostojen kanssa. Yleensä nämä tiedot ovat välttämättömiä luomaan ja toimittamaan kohdistettuja mainoksia. Jos kerätyt tiedostot kuitenkin päätyvät rikollisten käsiin, niin voit kärsiä online ja offline rikoksista.

On sanomattakin selvää, että online yksityisyyden ongelmat ovat tärkein syy miksi sinun kannattaa poistaa tämä verkkouhka PC:ltä. Kuten me mainitsimme aikaisemmin, voit tehdä sen turvaohjelman avulla. Jos et halua käyttää ylimääräistä ohjelmaa, niin voit löytää artikkelin alta ohjeet kuinka poistaa My Quick Converter manuaalisesti.

Niputus strategia auttaa levittämään virusta ja kaappaamaan selaimet kaikessa hiljaisuudessa.

Me olemme jo maininneet, että selaimen kaappaaja leviää yleensä My Quick Converter ohjelman kanssa. Kun asennat tämän ohjelman, kotisivusi ja ensisijainen hakukoneesi muutetaan automaattisesti tuntemattomaksi sivuksi.

Tätä potentiaalisesti ei toivottua sovellusta voidaan levittää myös muiden freeware tai shareware ohjelmien mukana. Se voidaan lisätä “valinnaisena latauksena” ja se voi luikerrella järjestelmään huomaamatta, jos valitset väärän asennustavan. Sinun ei kannata koskaan asentaa uusia ohjelmia Pika/Perus asennuksella, koska ne eivät paljasta kolmansien osapuolien ohjelmia ja yleensä asentavat ne automaattisesti.

Estääksesi PUPien pääsyn järjestelmään, sinun pitää valita Edistynyt/Kustomoitu asennustapa ja poistaa ruksi kaikista ennalta valituista vaihtoehdoista tai sopimuksista asettaa tuntematon hakukone ensisijaiseksi.

Jos teit kuitenkin virheen ja kotisivusi on jo kaapattu, niin älä epäröi vaan poista Search.myquickconverter.com virus. Me olemme esitelleet kaikki uhat, joita voit kohdata, jos et tartu toimeen ja poista tätä verkkouhkaa.

Selitys miten poistaa My Quick Converter

Lopuksi, olet tullut artikkelin kaikkein tärkeimpään osaan, jossa me kerromme kuinka poistaa My Quick Converter. Tämä potentiaalisesti ei toivottu ohjelma on ärsyttävä ja voi olla hankala poistaa. Me voimme kuitenkin taata, että oikealla työkalulla ja kärsivällisyydellä kaikki on mahdollista.

Search.myquickconverter.com poisto voidaan suorittaa manuaalisesti tai automaattisesti. Molemmat tavat ovat tehokkaita. Automaattinen tapa on kuitenkin yksinkertaisempi ja nopeampi. Sinun pitää vain tarkistaa tietokoneesi maineikkaalla haittaohjelman poistajalla ja antaa sen poistaa kaappaajan kaikki komponentit.

Manuaalinen tapa vaatii, että etsit selaimen kaappaajana ja poistat sen, sekä kaikki sen komponentit, tietokoneelta sekä selaimelta. Alla olevat ohjeet auttavat sinua poistamaan Search.myquickconverter.com kokonaan. Sinun pitää kuitenkin seurata niitä tarkasti.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Search.myquickconverter.com viruksen Poisto-ohje:

Poista Search.myquickconverter.com Windows järjestelmistä

Search.myquickconverter.com virus on voinut tulla järjestelmään tuntemattomana ohjelmana. Tarkista siis ohjelmiesi lista ja poista epäilyttävät merkinnät. Etsi My Quick Converter ja muut ohjelmat, joiden kehittäjä on Polarity Technologies.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Search.myquickconverter.com sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Search.myquickconverter.com tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Search.myquickconverter.com Mac OS X järjestelmästä

Alla olevat ohjeet auttavat sinua löytämään ja poistamaan epäilyttävät sovellukset laitteelta, jotka voivat olla vastuussa selaimesi kaappauksesta.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Search.myquickconverter.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Search.myquickconverter.com Internet Explorer (IE) selaimelta

Seuraa alla olevia askeleita poistaaksesi kaappaajan komponentit Internet Explorer selaimelta.

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Search.myquickconverter.com sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Search.myquickconverter.com poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Search.myquickconverter.com virus Microsoft Edge selaimesta

Search.myquickconverter.com kaappauksen jälkeen, sinun pitää poistaa epäilyttävät laajennukset ja resetoida Microsoft Edge. Alla olevat ohjeet näyttävät miten.

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Search.myquickconverter.com pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Search.myquickconverter.com Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Firefox laajennusten listalta, sinun pitää poistaa My Quick Converter sekä muut epäilyttävät merkinnät. Kun se on tehty, resetoi selain voidaksesi poistaa evästeet.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Search.myquickconverter.com sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Search.myquickconverter.com poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Search.myquickconverter.com Google Chrome selaimelta

Kaappaaja on voinut päästä järjestelmään selaimen laajennuksena. Siksi sinun pitää varmistaa, että mitään epäilyttäviä sovelluksia ei ole asennettu Google Chrome selaimelle. Etsi laajennuksia ja lisäosia, joiden luoja on Polarity Technologies.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Search.myquickconverter.com sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Search.myquickconverter.com poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Search.myquickconverter.com Safari selaimelta

Voidaksesi poistaa viruksen kokonaan, sinun pitää poistaa kaikki epäilyttävät laajennukset Safari selaimelta ja resetoida se.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Search.myquickconverter.com tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Search.myquickconverter.com poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Search.myquickconverter.com rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä