Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poista MyLuckySearching.com virus (Ilmaiset Ohjeet) - Helpot Poisto-ohjeet

kirjoittanut Olivia Morelli - - | Tyyppi: Selaimen kaappaaja

MyLuckySearching.com selaimen kaappaaja koettaa vaihtaa kotisivun nettiselaimissa

MyLuckySearching.com virus voidaan määrittää potentiaalisesti ei toivotuksi ohjelmaksi (PUP), joka muokkaa selainten asetuksia ja asettaa niille uuden kotisivun. Sen tapana on vaikuttaa Mozilla Firefox ja Google Chrome selaimet ja piilottaa itsensä estääksesi käyttäjää poistamasta sitä. Tämän todella kyseenalaisen ohjelman tavoite on aloittaa useita uudelleenohjauksia ennalta määrätyille sivuille ja korottaa niiden suosiota. Se itseasiassa toimii, kuten muut pahamaineiset selaimen kaappaajat, kuten MyLuckySurfing.com tai Mybeginning123.com virus, mutta sitä voidaan verrata myös Launchpage.org uudelleenohjaus virukseen. Yleensä tällaiset hakukoneet eivät välitä mille sivuille he vievät liikennettä, ja tämä on suuri ongelma. Nämä ulkoiset hakukoneet voivat olla vaarallisia ja koettavat käyttää hyväkseen kokemattomia tietokoneen käyttäjiä, uskotellen heidät asentamaan vakavia vakoiluohjelmia tai jopa haittaohjelmia tietokoneilleen, tarjota arkaluontoisia tietoja tai joutua muun verkkorikoksen uhriksi. On tärkeää ymmärtää, että tämä selaimen kaappaaja ei itsessään ole vaarallinen, mutta sen käyttäminen voi johtaa epämiellyttäviin seurauksiin, erityisesti jos et tiedä miten tunnistaa ja ohittaa mahdollisesti vaaralliset nettisivut. Jos et halua kohdata useita verkkouhkia, jotka ovat paljon mahdollisempia tämän kaappaajan takia, niin on parasta poistaa MyLuckySearching.com heti. Sen tekemiseksi me suosittelemme käyttämään ammattilaisten haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego.

MyLuckySearching.com virus tietokoneella

Pahin ongelma selaimen kaappaajissa on niiden hankala poistaminen, vaikka ne eivät ole vaarallisia. Jotkut selaimen kaappaajat vain lisäävät vain määrätyn laajennuksen ja ehkä jonkin ohjelman sen mukana, muut voivat muokata Windows Rekisteri avaimia, selaimen pikakuvakkeita tai jopa avustajia pitääkseen uuden kotisivun paikallaan. Kaikki tämä tehdään, jotta voidaan jatkaa käyttäjien uudelleenohjaamista määrätyille kolmansien osapuolien sivuille. Tämän lisäksi selaimen kaappaajat seuraavat käyttäjiä ja käyttävät kerättyjä tietoja epämääräisiin tarkoituksiin. Vaikka tämän kaappaajan kehittäjät väittävät niitä käytettävän vain analysointiin ja parantamaan hakukoneen toimintaa, markkinointi sekä mainostus tehokkuutta. Se myöntää myös, että “Jos MyLuckySearching myydään, niin kerätyt tiedot menevät uudelle omistajalle.” Et voi koskaan tietää milloin tämä tapahtuu, et voi myöskään koskaan tietää kuka uusi “omistaja” tulee olemaan. Jos et halua nettiin tietoja nettiselaamisestasi hämärille kolmansille osapuolille, poista MyLuckySearching.com heti.

MyLuckySearching.com virusTutkijat näyttävät Yksityisyyden suojan hakukoneesta, jonka MyLuckySearching.com virus asettaa ensisijaiseksi saastuneissa Chrome ja Firefox selaimissa.

My Lucky Searching redirect problem typically arises after installing software packages

MyLuckySearching yleensä leviää ilmaisohjelmien mukana, kuten pelit, video soittimet, tiedoston muuntimet ja vastaavat ohjelmat. Se voi helposti kaapata PC:si jos sinulla on tapana asentaa kiinnostavia ilmaisohjelmia. Vaikka ohjelma vaikuttaa hyvältä, niin sinun kannattaa aina lukea mitä asennusvelhossa lukee. Usein tällaisissa ohjelmissa on erilaisia liitteitä, kuten ohjelmia tai selaimen laajennuksia, jota kuuluvat vakoiluohjelmat tai (joskus) haittaohjelmat kategoriaan. Käyttäjät voivat estää niiden asennuksen, pienellä mutta tärkeällä asennusmuutoksella – sen sijaan että käyttäjä valitsisi Perus tai Pika asennuksen, käyttäjän tulee valita Kustomoitu tai Edistynyt tapa. Nämä näyttävät listan valinnaisista ohjelmista, jotka on niputettu pääohjelman kanssa ja antaa sinun poistaa ne joita et halua asentaa. Me ehdotamme poistamaan ne, jotka ehdottavat asentamaan ”Uuden Välilehden Sivuja”, ”Ostosavustajia” ja muita hämäriä sovelluksia, jotka lupaavat enemmän kuin ne voivat tehdä.

Vahvistetut MyLuckySearching.com poistotavat

Löytyy muutama tapa poistaa MyLuckySearching.com virus. Yleensä käyttäjät eivät vaivaidu itse ja käyttävät automaattista haittaohjelman poistajaa poistaakseen tämän ärsyttävän selaimen kaappaajan. Jos haluat käyttää aikaa MyLuckySearching.com poistoon, niin voit löytää ohjeet artikkelin alta ja koettaa poistaa tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman manuaalisesti.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen MyLuckySearching.com viruksen Poisto-ohje:

Poista MyLuckySearching.com Windows järjestelmistä

Käyttäjät jotka haluavat poistaa kuvatun selaimen kaappaajan manuaalisesti tulee lukea ohjeet useaan kertaan. Nämä ohjeet tulee suorittaa tarkasti. Jo yhden askeleen ohittaminen voi johtaa poiston epäonnistumiseen.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista MyLuckySearching.com sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi MyLuckySearching.com tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'
 5. Poista MyLuckySearching.com selaimilta sekä Windows pikakuvakkeista
  Klikkaa Mozilla Firefox pikakuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Properties. Klikkaa selainten kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Properties'
 6. Mene Shortcut välilehteen ja vilkaise Target kenttää. Poista haitallinen URL joka liittyy virukseesi. Valitse 'Shortcut' välilehti ja poista 'http://isearch.babylon.com...' tai muut epäilyttävät URL:it

Toista yllä annetut askeleet kaikilla selaimen pikakuvakkeilla, mukaanlukien Internet Explorer sekä Google Chrome. Muista tarkistaa kaikkien näiden pikakuvakkeiden sijainti, mukaanlukien työpöytä, Käynnistä valikko sekä työkalupalkki.

Poista MyLuckySearching.com Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi MyLuckySearching.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista MyLuckySearching.com Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi MyLuckySearching.com sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi MyLuckySearching.com poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista MyLuckySearching.com virus Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin MyLuckySearching.com pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista MyLuckySearching.com Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Korjaa Firefox poistamalla lisäosa, joka pitää tämän hakukoneen selaimessasi. Se tulisi olla nimeltään saman tyylinen kuin URL, joka on asetettu kotisivuksi.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse MyLuckySearching.com sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa valikkoa (oikea yläkulma), valitse Options General.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivu tai paina Restore to default.
 5. Paina OK tallentaaksesi muutokset. Kun olet 'General' välilehdessä, poista haitallinen URL 'Home Page' osiosta tai pana 'Restore to Default' painiketta. Paina 'OK' tallentaaksesi muutokset.
 6. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 7. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita MyLuckySearching.com poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista MyLuckySearching.com Google Chrome selaimelta

Etsi ja poista tuntemattomat laajennukset Chrome selaimelta. Jos poistat laajennuksen, jota käytät niin asenna se uudelleen Google Chrome kaupasta.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse MyLuckySearching.com sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Vaihda kotisivusi ja ensisijainen hakukoneesi jos tämä virus on ne muuttanut
  Paina Valikko kuvaketta ja valitse Settings.
 4. Täällä, etsi Open a specific page or set of pages vaihtoehdon On startup alta ja paina Set pages. Kun olet klikannut Menua sekä 'Settings', valitse 'Set pages'
 5. Nyt sinun tulisi nähnä toinen ikkuna. Täällä, poista haitalliset hakukoneet ja anna sivu jota haluat käyttää kotisivunasi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 6. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 7. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 8. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 9. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 10. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi MyLuckySearching.com poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista MyLuckySearching.com Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi MyLuckySearching.com tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Avaa Safari nettiselaimesi ja klikkaa Safari valikossa. Täällä, valitse Preferences kuten se näytettiin aikaisemmin ja valitse General.
 4. Täällä, etsi Homepage osio. Jos MyLuckySearching.com on muuttanut sen, poista ei toivottu linkki ja anna se jota haluat käyttää hakuihisi. Muista lisätä "http://" ennen kuin kirjoitat sivun osoitteen. Kun olet 'General' osiossa, poista haitallinen URL ja anna haluamasi sivuston nimi
 5. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 6. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi MyLuckySearching.com poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-myluckysearching-com-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta MyLuckySearching.com virus