Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poista MyLuckySurfing.com virus (Poisto-opas) - Chrome, Firefox, IE, Edge

kirjoittanut Lucia Danes - - | Tyyppi: Selaimen kaappaaja

MyLuckySurfing.com käytös saastuneilla tietokoneilla

MyLuckySurfing.com virus on selaimen kaappaaja , joka ottaa selaimet haltuun ja korvaa niiden ensisijaisen hakukoneen ja kotisivun ilman käyttäjän lupaa. Aivan kuten useimmat tämän kategorian virukset, MyLuckySurfing.com yleensä käyttää saastuneita selaimia näyttämään mainoksia, sponsoroituja linkkejä ja luomaan mainostuloja viruksen luojille. Saadakseen suuremmat voitot, MyLuckySurfing on ohjelmoitu myös seuraamaan nettiselaamistasi ja se voi auttaa myös muita kolmansien osapuolien ohjelmia asentumaan tietokoneille. Se myös uudelleenohjatat sinut odottamatta ennalta määrätyille sivuille, joilla et odottanut vierailevasi. Meidän tutkimuksen aikana, asiantuntijamme ovat löytäneet, että tämän kaappaajan alkuperä tulee Yandex virus sarjasta, koska ohjelman luojat antavat MyLuckySurfing6@yandex.com sähköpostin yhteystiedokseen. Vaikka nämä kaksi hakukonetta eivät ole sukua, Yandex sähköpostin käyttö on vihje, että My Lucky Surfing hakukone on Venäläistä alkuperää. Siksi me suosittelemme poistamaan MyLuckySurfing.com viruksen tietokoneelta HETI. Voit saavuttaa nopean poiston ReimageIntego ohjelmalla tai vastaavalla antivirus työkalulla, joka takaa sen että virus ei koskaan palaa tietokoneellesi.

MyLuckySurfing.com virus

“About (Tietoja meistä)” osio MyLuckySurfing.com sivulla kertoo, että ohjelma matkustaa nipussa “kaikkein suosituimpien ohjelmistopakettien kanssa.” Ongelma tällaisessa levitystavassa on että useimmat käyttäjät asentavat My Lucky Surfing hakukoneen tietokoneille tietämättään. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että kaappaaja piileskelee edistyneissä asennustavoissa, joita käyttäjä ei usein valitse vain aikaa säästääkseen. Vaikka tällainen levitystapa on teknisesti laillinen, se ei ole ehkä kaikkein rehellisin. Mikään laillinen ohjelma ei tule tietokoneelle salaa ja ei ainakaan aloita tekemään muutoksia selaimiin. Mutta My Lucky Surfing tekee niin. Se keskittyy erityisesti Google Chrome ja Mozilla Firefox selaimiin mutta ei ole mitään syytä miksi se ei voisi saastuttaa myös muita selaimia. Jos löydät tämän viruksen tieltäsi, niin poista MyLuckySurfing.com tietokoneeltasi heti. Muussa tapauksessa nautit ”äärimmäisestä hakukokemuksesta”, kuten sivun luojat lupaavat, saat sen sijaan tuskin hyödyllisen ja mainosten täyttämän hakukoneen.

MyLuckySurfing.com selaimen kaappaajaMyLuckySurfing.com on tyypillinen selaimen kaappaaja, joka huijaa käyttäjät minimaalisella suunnittelulla ja tekaistulla mainostuksella.

Kuten useimmat selaimen kaappaajat, myös tämä selaimen kaappaaja kerää tietoja käyttäjästä, joihin voi kuulua henkilökohtaisia tietoja, kuten nimi, sukupuoli, syntymäaika, maa, jne., sekä joitain ei henkilökohtaisia tietoja, kuten IP-osoite, palveluntarjoaja, vieraillut sivut, ja lista jatkuu. Ahneet mainostajat eivät odota, kun sinä suoritat MyLuckySurfing.com poistat, pidä siis kiirettä ennen kuin he saavat enemmän tietoja sinusta, mitä haluat antaa.

Selaimen kaappaajan tunkeutumistavat

Ei ole paljon monipuolisuutta mitä tulee MyLuckySurfing.com pääsytapaan tietokoneelle. Voit helposti asettaa viruksen kotisivuksi tai hakukoneeksi, kun selaat nettiä tai kaappaaja voi myös ilmaantua järjestelmään ohjelmisto nipussa. Kuten voit luultavasti ajatella, viimeinen tekniikka on yleisempi, koska virus on leimattu selaimen kaappaajaksi. Mutta virus voi päästä koneelle myös laillisena ohjelman päivityksenä tai se voidaan asettaa tietokoneelle drive-by latauksella . Riippumatta mitä tekniikkaa MyLuckySurfing.com luojat käyttävät huijaamaan sinut käyttämään tätä epäilyttävää hakukonetta, sinun ei kannata tarttua syöttiin.

MyLuckySurfing.com poistotekniikat

Helpoin tapa poistaa MyLuckySurfing.com virus tietokoneelta on tietenkin automaattinen poistotapa, johon liittyy järjestelmän tarkistuksen maineikkaalla antivirus ohjelmalla. Mutta tämä tekniikka ei ehkä ole tarjolla kaikille, koska ammattilaisten antivirus voi olla kallis ja ottaa tilaa tietokoneelta. Tällaisessa tapauksessa, voit aina käyttää MyLuckySurfing.com manuaalisia poisto-ohjeita, jotka löytyvät tämän artikkelin alla.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen MyLuckySurfing.com viruksen Poisto-ohje:

Poista MyLuckySurfing.com Windows järjestelmistä

Kuten luvattua, me tarjoamme MyLuckySurfing.com manuaaliset poisto-ohjeet alta:

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista MyLuckySurfing.com sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi MyLuckySurfing.com tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'
 5. Poista MyLuckySurfing.com selaimilta sekä Windows pikakuvakkeista
  Klikkaa Mozilla Firefox pikakuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Properties. Klikkaa selainten kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Properties'
 6. Mene Shortcut välilehteen ja vilkaise Target kenttää. Poista haitallinen URL joka liittyy virukseesi. Valitse 'Shortcut' välilehti ja poista 'http://isearch.babylon.com...' tai muut epäilyttävät URL:it

Toista yllä annetut askeleet kaikilla selaimen pikakuvakkeilla, mukaanlukien Internet Explorer sekä Google Chrome. Muista tarkistaa kaikkien näiden pikakuvakkeiden sijainti, mukaanlukien työpöytä, Käynnistä valikko sekä työkalupalkki.

Poista MyLuckySurfing.com Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi MyLuckySurfing.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista MyLuckySurfing.com Internet Explorer (IE) selaimelta

Poistaaksesi MyLuckySurfing.com viruksen tietokoneelta kokonaan, suorita manuaalinen tai automaattinen viruksen poisto ja resetoi selaimesi.

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi MyLuckySurfing.com sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi MyLuckySurfing.com poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista MyLuckySurfing.com virus Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin MyLuckySurfing.com pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista MyLuckySurfing.com Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Varmistaaksesi, että mitään MyLuckySurfing viruksen jäämiä jää tietokoneelle, niin mene asennettujen ohjelmien lista läpi selaimellasi ja poista kaikki, joita et muista asentaneesi tietokoneelle. Resetoi sitten selaimesi.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse MyLuckySurfing.com sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa valikkoa (oikea yläkulma), valitse Options General.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivu tai paina Restore to default.
 5. Paina OK tallentaaksesi muutokset. Kun olet 'General' välilehdessä, poista haitallinen URL 'Home Page' osiosta tai pana 'Restore to Default' painiketta. Paina 'OK' tallentaaksesi muutokset.
 6. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 7. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita MyLuckySurfing.com poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista MyLuckySurfing.com Google Chrome selaimelta

Voit puhdistaa Chrome selaimesi tästä ei toivotusta PUPista poistamalla siihen liittyvät komponentit ja resetoi selaimesi. Voit löytää ohjeet sen tekemiseen alta:

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse MyLuckySurfing.com sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Vaihda kotisivusi ja ensisijainen hakukoneesi jos tämä virus on ne muuttanut
  Paina Valikko kuvaketta ja valitse Settings.
 4. Täällä, etsi Open a specific page or set of pages vaihtoehdon On startup alta ja paina Set pages. Kun olet klikannut Menua sekä 'Settings', valitse 'Set pages'
 5. Nyt sinun tulisi nähnä toinen ikkuna. Täällä, poista haitalliset hakukoneet ja anna sivu jota haluat käyttää kotisivunasi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 6. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 7. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 8. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 9. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 10. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi MyLuckySurfing.com poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista MyLuckySurfing.com Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi MyLuckySurfing.com tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Avaa Safari nettiselaimesi ja klikkaa Safari valikossa. Täällä, valitse Preferences kuten se näytettiin aikaisemmin ja valitse General.
 4. Täällä, etsi Homepage osio. Jos MyLuckySurfing.com on muuttanut sen, poista ei toivottu linkki ja anna se jota haluat käyttää hakuihisi. Muista lisätä "http://" ennen kuin kirjoitat sivun osoitteen. Kun olet 'General' osiossa, poista haitallinen URL ja anna haluamasi sivuston nimi
 5. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 6. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi MyLuckySurfing.com poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Lucia Danes
Lucia Danes - Virus tutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Lucia Danes
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-myluckysurfing-com-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta MyLuckySurfing.com virus