Poista MyLuckySurfing.com virus (Poisto-opas)

MyLuckySurfing.com viruksen Poisto-ohje

Mikä on MyLuckySurfing.com virus?

MyLuckySurfing.com käytös saastuneilla tietokoneilla

MyLuckySurfing.com virus on selaimen kaappaaja , joka ottaa selaimet haltuun ja korvaa niiden ensisijaisen hakukoneen ja kotisivun ilman käyttäjän lupaa. Aivan kuten useimmat tämän kategorian virukset, MyLuckySurfing.com yleensä käyttää saastuneita selaimia näyttämään mainoksia, sponsoroituja linkkejä ja luomaan mainostuloja viruksen luojille. Saadakseen suuremmat voitot, MyLuckySurfing on ohjelmoitu myös seuraamaan nettiselaamistasi ja se voi auttaa myös muita kolmansien osapuolien ohjelmia asentumaan tietokoneille. Se myös uudelleenohjatat sinut odottamatta ennalta määrätyille sivuille, joilla et odottanut vierailevasi. Meidän tutkimuksen aikana, asiantuntijamme ovat löytäneet, että tämän kaappaajan alkuperä tulee Yandex virus sarjasta, koska ohjelman luojat antavat MyLuckySurfing6@yandex.com sähköpostin yhteystiedokseen. Vaikka nämä kaksi hakukonetta eivät ole sukua, Yandex sähköpostin käyttö on vihje, että My Lucky Surfing hakukone on Venäläistä alkuperää. Siksi me suosittelemme poistamaan MyLuckySurfing.com viruksen tietokoneelta HETI. Voit saavuttaa nopean poiston FortectIntego ohjelmalla tai vastaavalla antivirus työkalulla, joka takaa sen että virus ei koskaan palaa tietokoneellesi.

MyLuckySurfing.com virus

“About (Tietoja meistä)” osio MyLuckySurfing.com sivulla kertoo, että ohjelma matkustaa nipussa “kaikkein suosituimpien ohjelmistopakettien kanssa.” Ongelma tällaisessa levitystavassa on että useimmat käyttäjät asentavat My Lucky Surfing hakukoneen tietokoneille tietämättään. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että kaappaaja piileskelee edistyneissä asennustavoissa, joita käyttäjä ei usein valitse vain aikaa säästääkseen. Vaikka tällainen levitystapa on teknisesti laillinen, se ei ole ehkä kaikkein rehellisin. Mikään laillinen ohjelma ei tule tietokoneelle salaa ja ei ainakaan aloita tekemään muutoksia selaimiin. Mutta My Lucky Surfing tekee niin. Se keskittyy erityisesti Google Chrome ja Mozilla Firefox selaimiin mutta ei ole mitään syytä miksi se ei voisi saastuttaa myös muita selaimia. Jos löydät tämän viruksen tieltäsi, niin poista MyLuckySurfing.com tietokoneeltasi heti. Muussa tapauksessa nautit ”äärimmäisestä hakukokemuksesta”, kuten sivun luojat lupaavat, saat sen sijaan tuskin hyödyllisen ja mainosten täyttämän hakukoneen.

MyLuckySurfing.com selaimen kaappaajaMyLuckySurfing.com on tyypillinen selaimen kaappaaja, joka huijaa käyttäjät minimaalisella suunnittelulla ja tekaistulla mainostuksella.

Kuten useimmat selaimen kaappaajat, myös tämä selaimen kaappaaja kerää tietoja käyttäjästä, joihin voi kuulua henkilökohtaisia tietoja, kuten nimi, sukupuoli, syntymäaika, maa, jne., sekä joitain ei henkilökohtaisia tietoja, kuten IP-osoite, palveluntarjoaja, vieraillut sivut, ja lista jatkuu. Ahneet mainostajat eivät odota, kun sinä suoritat MyLuckySurfing.com poistat, pidä siis kiirettä ennen kuin he saavat enemmän tietoja sinusta, mitä haluat antaa.

Selaimen kaappaajan tunkeutumistavat

Ei ole paljon monipuolisuutta mitä tulee MyLuckySurfing.com pääsytapaan tietokoneelle. Voit helposti asettaa viruksen kotisivuksi tai hakukoneeksi, kun selaat nettiä tai kaappaaja voi myös ilmaantua järjestelmään ohjelmisto nipussa. Kuten voit luultavasti ajatella, viimeinen tekniikka on yleisempi, koska virus on leimattu selaimen kaappaajaksi. Mutta virus voi päästä koneelle myös laillisena ohjelman päivityksenä tai se voidaan asettaa tietokoneelle drive-by latauksella . Riippumatta mitä tekniikkaa MyLuckySurfing.com luojat käyttävät huijaamaan sinut käyttämään tätä epäilyttävää hakukonetta, sinun ei kannata tarttua syöttiin.

MyLuckySurfing.com poistotekniikat

Helpoin tapa poistaa MyLuckySurfing.com virus tietokoneelta on tietenkin automaattinen poistotapa, johon liittyy järjestelmän tarkistuksen maineikkaalla antivirus ohjelmalla. Mutta tämä tekniikka ei ehkä ole tarjolla kaikille, koska ammattilaisten antivirus voi olla kallis ja ottaa tilaa tietokoneelta. Tällaisessa tapauksessa, voit aina käyttää MyLuckySurfing.com manuaalisia poisto-ohjeita, jotka löytyvät tämän artikkelin alla.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen MyLuckySurfing.com viruksen Poisto-ohje

Poista Windowsista

Kuten luvattua, me tarjoamme MyLuckySurfing.com manuaaliset poisto-ohjeet alta:

Poistaaksesi MyLuckySurfing.com virus Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät MyLuckySurfing.com virus (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista MyLuckySurfing.com Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi MyLuckySurfing.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Varmistaaksesi, että mitään MyLuckySurfing viruksen jäämiä jää tietokoneelle, niin mene asennettujen ohjelmien lista läpi selaimellasi ja poista kaikki, joita et muista asentaneesi tietokoneelle. Resetoi sitten selaimesi.

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy MyLuckySurfing.com virus ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos MyLuckySurfing.com virus ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa MyLuckySurfing.com virus poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Voit puhdistaa Chrome selaimesi tästä ei toivotusta PUPista poistamalla siihen liittyvät komponentit ja resetoi selaimesi. Voit löytää ohjeet sen tekemiseen alta:

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy MyLuckySurfing.com virus ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan MyLuckySurfing.com rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Lucia Danes
Lucia Danes - Virus tutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Lucia Danes
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä