Poista SearchesSpace.com virus (touko 2017 päivitys)

SearchesSpace.com viruksen Poisto-ohje

Mikä on SearchesSpace.com virus?

Vaarallinen puoli SearchesSpace.com hakukoneessa

SearchesSpace.com on ilmaisohjelma, joka yleensä leviää muiden ilmaisohjelmien mukana. Se pakottaa tietokoneen käyttäjät vaihtamaan selaimen kotisivun ja ensisijaisen uuden välilehden asetukset osoitteeseen hxxp://SearchesSpace.com. Tämä sivusto tarjoaa tekaistun hakukoneen, jonka pitäisi huijata tietokoneen käyttäjiä ja huijata heidät luulemaan, että se on yksinkertainen hakukone, tai jopa pahempaa, koska se mainostaa itseään hakukoneena, joka tarjoaa “äärimmäisen online hakukokemuksen.” Tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) asennus ei paranna nettiselaamista tai hakukokemusta, se vain heikentää niitä. Me tutkimme ongelman tarkemmin ja huomasimme, että löytyy kymmeniä samanlaisia hakukoneita, kuten Initialsite123.com, initialpage123.com, sekä muut. Miksi joku tekisi klooneja samasta hakukoneesta? Vastaus on yksinkertainen, huijatakseen käyttäjät käyttämään niitä ja luodakseen maksu-klikkauksesta tuloja. Parantaakseen niiden luomisen mahdollisuutta, selaimen kaappaaja voi käyttää useita seurantatekniikoita saadakseen selville käyttäjien kiinnostuksen kohteet. Se voi koettaa seurata käyttäjien nettiselaamista ja hakuja, tallentaa klikkaukset ja kellottaa ajan mitä määrätyillä vietetään. Tällaisia tietoja käytetään taatusti markkinointiin ja kohdistettujen mainosten valintaan.

SearchesSpace.com virusSearchesSpace.com virus muuttaa kotisivun asetukset voidakseen pakottaa käyttäjät tekemään nettihakunsa hakukoneella, joka on tässä kuvassa.

Löytyy useita huonoja asioita SearchesSpace.com kaappaajassa, ja yksi niistä on sen tapa sisällyttää paljon sponsoroitua materiaalia hakutuloksiin. Jos haluat saada kunnollisia hakutuloksia tällä hakukoneella, niin voit unohtaa sen. Se tekee kaikkensa voidakseen näyttää petollisia hakutuloksia, joissa on URL, joka vie sinut yhteistyökumppanien sivuille. Tällä tavalla hakukone koettaa uudelleenohjata käyttäjät niille ja parantaa niiden rankkausta. Et kuitenkaan voi koskaan tietää millainen sivu sinua odottaa, siksi me emme suosittele klikkaamaan YHTÄÄN tällaista hakutulosta. Löytyy riski joutua todella vaaralliselle sivulle, joka promotoi turhia tuotteita, petollisia mielipidekyselyitä tai jopa vaarallisia ohjelmia. Ohittaaksesi nämä sivut, älä käytä kuvattua hakukonetta ja kokeile yhtä suositeltua SearchesSpace.com poistotapaa. Voit poistaa tämän epäilyttävän ohjelman manuaalisesti, tai voit käyttää haittaohjelman poistajaa (kuten FortectIntego) tarkistaaksesi järjestelmäsi kokonaan ja poistaaksesi SearchesSpace.com uudelleenohjaus viruksen automaattisesti.

SearchesSpace selaimen kaappaajan välttäminen

Selaimen kaappaajat ovat epämiellyttäviä ohjelmia ja yleensä käyttäjillä ei ole tapana asentaa ohjelmia tai selaimen laajennuksia, jotka muuttavat ensisijaisen hakukoneen ja uuden välilehden sivun sivustoksi, joka tarjoaa tuntemattoman hakukoneen. Tällaisten ohjelmien kehittäjät levittävät niitä aggressiivisesti uhreille ohjelmisto paketeissa, he niputtavat usein tuotteensa tunnetun ohjelman kanssa ja käyttävät sitä sumuverhona pakottaakseen tuotteensa uhrien tietokoneelle. Tällaista levitystapaa pidetään valitettavasti laillisena. Ongelmana on, että tällaisten ohjelma pakettien asennustiedostot antavat tiedot ylimääräisistä ohjelmista, mutta hämärällä ja ei kovin rehellisellä tavalla. Toisin sanoen, tiedot niistä on kirjoitettu todella pienellä tai piilotettu Perus ja Pika asennustapoihin. Hallitaksesi komponentteja joita lataat, me suosittelemme käyttämään Kustomoitua tai Edistynyttä ohjelmien asennustapaa. jos olet onnekas, niin sinun ei tarvitse valita asennustapaa ollenkaan, ennalta merkityt ruksit voidaan näyttää sinulle suoraan, muista siis poistaa ne. Suorita asennus loppuun asennusvelhon ohjeiden mukaan.

Turvallisin tapa poistaa SearchesSpace.com

Selaimen kaappaukset, tietokoneen hidastumiset ja muut ongelmat, joita tämä kaappaaja aiheuttaa ovat sietämättömiä. Sen aktiviteetit ja levitystavat ovat täysin sietämättömiä, siksi me uskomme, että sinun kannattaa tehdä SearchesSpace.com poistosta ensisijainen tehtäväsi. Poistaaksesi SearchesSpace.com viruksen, käynnistä luotettava haittaohjelman poistaja ja anna sen siivota laitteesi. Jos sinulla ei vielä ole tällaista ohjelmaa, niin voit käyttää alla olevia ohjeita ja poistaa tunkeilijan manuaalisesti.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen SearchesSpace.com viruksen Poisto-ohje

Poista Windowsista

Windows Järjestelmät ovat pääkohde potentiaalisesti ei toivotuille ohjelmille ja viruksille, koska se on kaikkein yleisin käyttöjärjestelmä maailmassa. Jos epäilet, että tietokoneesi on saastunut, avaa Ohjauspaneeli ja tartu toimeen, seuraa näitä askeleita ja poista kaikki hämärät ohjelmat, jotka ovat voineet tulla PC:lle ilman sinun lupaasi.

Poistaaksesi SearchesSpace.com virus Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät SearchesSpace.com virus (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista SearchesSpace.com Mac OS X järjestelmästä

Jos Mac tietokoneesi käyttäytyy epäilyttävästi, tarkista epäilyttävät sovellukset Sovellukset kansiossa. Löydät kattavat ohjeet, miten poistaa hämärät sovellukset, täältä:

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi SearchesSpace.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Firefox voi saastua kuvatulla kaappaajalla, seuraa siis näitä ohjeita ja muista päivittää Firefox sen jälkeen.

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy SearchesSpace.com virus ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos SearchesSpace.com virus ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa SearchesSpace.com virus poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Chrome on yksi niistä selaimista, jotka saastuvat useilla ei toivotuilla  sovelluksilla. Nämä ohjeet auttavat sinua löytämään hämärät laajennukset, jotka voivat aiheuttaa SearchesSpace.com uudelleenohjauksia ja estää muutokset muokattuihin selaimen asetuksiin.

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy SearchesSpace.com virus ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan SearchesSpace.com rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä