Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poista Ntuserlitelist mainokset (Poisto-opas) - tammi 2021 päivitys

kirjoittanut Alice Woods - - | Tyyppi: Mainosohjelma

Ntuserlitelist mainosohjelma piileskelee järjestelmässä käyttäen laillisten järjestelmäprosessien nimiä

Ntuserlitelist virus

Ntuserlitelist on potentiaalisesti ei toivottu ohjelma (PUP), joka toimii mainosten tukemana sovelluksena. Tutkimukset näyttävät, että se voi olla sukua Yelloader mainosohjelmalle ja Troijalaiselle hevoselle. On kuitenkaan selvää, että tämä mainosohjelma käyttää maksu-klikkauksesta mainosmallia luodakseen rahaa luojilleen.

Ntuserlitelist kaappauksen jälkeen, PUP voi luoda kansionsa yhteen näistä kansioista:

 • C:\Users\-\AppData\Local\llssoft
 • C:\Users\-\AppData\Local\ntuserlitelist

Tämän lisäksi, mainosohjelma naamioi tiedostonsa laillisten näköisten prosessien alle, kuten:

 • vmxclient.exe;
 • dataup.exe;
 • winscr.exe;
 • svcvmx.exe.

Onneksi ohjelma, kuten ReimageIntego voi helposti erottaa potentiaalisesti vaaralliset tiedostot laillisista, joten voit käyttää tällaista työkalua luotettavaan Ntuserlitelist poistoon PC:ltä. Tämän ohjelman poisto on välttämätöntä, koska se ei vain hukuta selaintasi aggressiivisilla mainoksilla, se voi myös uudelleenohjata potentiaalisesti vaarallisille sivuille.

Näillä ohjelmilla on tapana tehdä yhteistyötä joidenkin kyseenalaisten kolmansien osapuolien kanssa ja usein osallistua levittämään potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia, vaarallisia järjestelmän optimoijia, verkkourkinta sivuja tai teknisen tuen huijauksia. Käyttäjät ovat yleensä tietämättömiä, että tällainen virus on tullut tietokoneelle, joka tarkoittaa heidän voivan klikata mitä tahansa Ntuserlitelist mainosta, luottaen niiden laillisuuteen.

Ntuserlitelist ei vaikuta vain nettiselaamisen laatuun. Se voi vaikuttaa myös sinun yksityisyyteesi. Loinen koettaa oppia sinusta niin paljon kuin mahdollista, asettamalla evästeitä ja asentaa myös ylimääräisiä laajennuksia selaimellesi. Mainosohjelma koettaa saada selville kiinnostuksen kohteesi, jotta se voi näyttää sinulle mainoksia, jotka sopivat sinun profiiliisi, saadakseen sinut klikkaamaan niitä.

Pysäyttääksesi tällaisen käytöksen, sinun pitää poistaa Ntuserlitelist PC:ltä. Kuten me olemme maininneet, voit tehdä sen helposti automaattisella haittaohjelman tunnistajalla, mutta jos sinulla ei ole sellaista asennettuna, voit poistaa sen myös manuaalisesti artikkelin alla olevia ohjeita seuraamalla.

Ntuserlitelist mainosohjelma mainosten esimerkkiKun Ntuserlitelist saastuttaa tietokoneet, se hukuttaa nettiselaimet mainoksilla.

Ohjelmien päivittäminen ja varovaisuus ilmaisohjelmien asennuksen aikana voi estää mainosohjelman hyökkäyksen

Mainosohjelma voi päästä järjestelmään huijaamalla käyttäjät päivittämään Flash Playerin tai lataamaan uuden turvapäivityksen käyttöjärjestelmään. Sinun pitää kuitenkin muistaa yksi asia – ohjelman päivitysilmoitus EI KOSKAAN tule pop-up muodossa verkossa. Jos ne tulevat, niin niiden takan on luultavasti huijari.

Norjalainen tutkija tiimi varoittaa, että Ntuserlitelist voi päästä tietokoneelle freeware ja shareware ohjelmien kanssa. PUP voidaan esitellä hyödyllisenä sovelluksena, se voi myös piileskellä Pika/Suositeltujen asennustapojen alla. Jos siis haluat välttää kaappaajan, sinun ei kannata luottaa suositeltuihin asetuksiin. Muista, että sinun pitää olla tarkkana edistyneen asennuksen aikana.

Ntuserlitelist ja sen epäilyttävien mainosten poisto

Ei kestä kauaa ennen kuin alat etsiä tapoja poistaa Ntuserlitelist virus, koska sen käytös tietokoneelle on todella ärsyttävä ja tunkeileva. Sen poisto ei onneksi ole todellakaan vaikeaa, erityisesti jos käytät ammattilaisten antivirus ohjelmaa sen tekemiseen. Löytyy kuitenkin joitain toimia, joita antivirus ei tee. Yksi niistä on selaimen resetointi. Tämä on tärkeä osa ei toivottujen mainosten poistoa.

Voit suorittaa myös Ntuserlitelist poiston manuaalisesti. Jos koetat poistaa mainosohjelmaan liittyvät tiedostot ja kansiot, voit kohdata ongelmia. Nämä kansiot voivat olla viruksen suojaamia, ja sinulla ei ehkä ole lupaa poistaa niitä. Siksi vakoiluohjelman poistaja voi olla tarpeen.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Ntuserlitelist mainosten Poisto-ohje:

Poista Ntuserlitelist Windows järjestelmistä

Alla olevat ohjeet ohjaavat sinut Ntuserlitelist manuaalisen poistoprosessin läpi:

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Ntuserlitelist sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Ntuserlitelist tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Ntuserlitelist Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Ntuserlitelist tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Ntuserlitelist Internet Explorer (IE) selaimelta

Nämä askeleet voivat auttaa pelastamaan Internet Explorer selaimen mainosohjelmalta:

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Ntuserlitelist sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Ntuserlitelist poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Ntuserlitelist mainokset Microsoft Edge selaimesta

Ovatko mainosohjelmat hallinneet nettiselaamistasi liikaa? Jos vastauksesi on KYLLÄ, sitten sinun pitää mennä alla olevien askeleiden läpi ja pysäyttää mainosten ilmaantumisen selaimellesi.

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Ntuserlitelist pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Ntuserlitelist Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Seuraa näitä askeleita ja poista kaikki Ntuserlitelist liittyvät merkinnät Firefox selaimelta:

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Ntuserlitelist sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Ntuserlitelist poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Ntuserlitelist Google Chrome selaimelta

Poista PUP Google Chrome selaimelta suorittamalla alla olevat askeleet:

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Ntuserlitelist sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Ntuserlitelist poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Ntuserlitelist Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Ntuserlitelist tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Ntuserlitelist poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Alice Woods
Alice Woods

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Alice Woods
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-ntuserlitelist-ads.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Ntuserlitelist ads