Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Poista PayCrypt virus (Paranneltu Opas)

kirjoittanut Alice Woods - - | Tyyppi: Kiristysohjelmat

Tärkeitä tietoja PayCrypt viruksesta

Juuri äskettäin uusi lunnasohjelma, nimeltä PayCrypt virus, on julkaistu. Jos et tiedä mihin se pystyy niin sitten me olemme iloisia, että me voimme tuoda sinulle uutisia nykyisistä viruksista jotka voivat hyökätä tietokoneellesi. Tämä haittaohjelma voi luikerella tietokoneellesi, tarkistaa documentit, reportit, yksityiset kuvat ja lukitsee ne todella monimutkaisella algorytmillä. Tässä artikkellissa me tarjoamme tietoa kuinka voit poistaa PayCrypt viruksen.

Kun puhutaan tämän lunnasohjelman keräämistä tiedoista niin vaikuttaa siltä, että PayCrypt toimii virus salaajana. Aivan kuten muut surullisen kuuluisat lunnasohjelmat, se käyttää algorytmiä salaamaan tiedostoja. Ei ole vielä tiedossa mitä algorytmiä se käyttää. Virus käyttää avainta tiedostojen lukitsemiseen. Ainoa tapa salauksen poistoon vaikuttaa olevan alkuperäinen avain. Tämän haittaohjelman kehittäjät ehdottavat sinulle salauksen poistajan hankkimista avaimen lisäksi jotta voit palauttaa kaikki tiedostot. Toisiin lunnasohjelmiin verraten, verkkorikolliset käyttävät eri tapaa kommunikoida uhrien kanssa ja saada rahaa. Muut kehittäjät suosivat nimetöntä Tor selainta rahojen saamiseksi, kun PayCrypt viruksen luojat eivät käytä sitä. He tarjoavat kaksi sähköpostia uhrien kanssa kommunikointiin. Tätä ominaisuutta verkkoturvallisuuden asiantuntijat voivat käyttää tätä selvittämään uhan sivuston.

The note of PayCrypt virus

Tämän lisäksi, viruksella on tapana liittää erityisiä skriptejä rekisteriin ja pilata selainten asetukset. Tästä syystä virus blokkaa pääsyn joillekin turvallisuus sivuille. Tämän tuloksena, sinulla voi olla vaikeuksia löytää ratkaisua verkossa tähän toivottomalta vaikuttavaan tilanteeseen. Hieman myöhemmin pop-up ikkuna ilmaantuu kertomaan yhdistyvirheestä. Tämän lisäksi on huomattu, että kun virus löytää tiensä uhrin tietokoneelle, se asettaa (tunnistenumeron)paycrypt@aol tiedoston. Todella valtava määrä käyttäjiä on saanut PayCrypt lunnasohjelman. Sinulla kannattaa olla ReimageIntego, sen jälkeen on aika käynnistää PayCrypt poisto.

Kuinka tämä virus saastuttaa PC:t?

Tämän lunnasohjelman on huomattu leviävän haittaohjelmien ja troijalaisten avulla. Yksi niistä on nimeltään Trojan.Ransomcrypt.L voi olla suoraa sukua tälle lunnasohjelmalle. Kun se on ohittanut turvallisuusjärjestelmäsi, se tiputtaa nämä tiedostot:

%DriveLetter%\PAYCRYPT_GMAIL_COM.txt
%UserProfile%\Desktop\PAYCRYPT_GMAIL_COM.txt
%DriveLetter%\Users\Public\Desktop\PAYCRYPT_GMAIL_COM.txt
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Desktop\PAYCRYPT_GMAIL_COM.txt

Vaikka troijalainen itsessään julkaistiin muutama vuosi sitten, meidän ei kannata unohtaa mahdollisuutta, että se on palkattu kantamaan PayCrypt lunnasohjelmaa. Kuten voit huomata niin troijalaiset yleensä aiheuttavat vilunväreitä käyttäjissä jotka ovat joskus saastuneet. Troijalaisilla on inhottava omituisuus teeskennellä laillisia tiedostoja. Siksi turvallisuusohjelmat eivät ehkä huomaa niitä. Tämän seurauksena kun ne ovat luikerrelleet tietokoneellesi, he päästävät irti tuholaisensa, viruksen. Tämän lisäksi, ne voiva naamioida itsensä eri muotoihin: macro koodit, skriptit, pienet tiedostot. Siksi on tärkeää pitää maineikas haittaohjelman poistaja niiden hyökkäysten estämiseksi.

Kuinka voit poistaa PayCrypt viruksen?

Koska tämä lunnasohjelma käyttäytyy oudosti, me emme suosittele sen käsittelyä yksi. Jos siis haluat valita manuaalisen poistotavan niin me todella suosittelemme seuraamaan asiantuntijoidemme valmistelemia ohjeita. Voit löytää myös meidän PayCrypt poisto-ohjeet alta. Löytyy myös nopeampa ja jopa kätevämpi tapa poistaa tämä virus. Sinun kannattaa asentaa haittaohjelman poistaja joka pitää huolta PayCrypt viruksesta. Yleisesti ottaen, tällainen ohjelma tulisi löytyä jokaisenlta tietokoneelta koska on tärkeää suojautua lunnasohjelmilta sekä vahingollisilta haittaohjelmilta, kuten troijalaiset, jne. Lopuksi, kun järjestelmäsi palautuu sen normaali tilaan, sinun kannattaa varmuuskopioida kaikki tiedostosi heti..

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen PayCrypt viruksen Poisto-ohje:

Poista PayCrypt käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto PayCrypt

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa ReimageIntego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita PayCrypt poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista PayCrypt käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen PayCrypt pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi ReimageIntego ohjelmalla ja varmista, että PayCrypt on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi PayCrypt ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Alice Woods
Alice Woods

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Alice Woods
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä