Vakavuus luokka:  
  (15/100)

Poisto PDF Mac Master (Poisto-opas) - Opas

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Mainosohjelma

PDF Mac Master – mainosohjelma, joka huijaa käyttäjät käyttämään tätä ohjelmaa tarjoamalla PDF editointi mahdollisuutta

PDF Mac Master

PDF Mac Master on jälleen yksi viekas mainosten tukema ohjelma, joka käyttää sen ”hyödyllisiä ominaisuuksia” sinisilmäisiä käyttäjiä hallitsemaan. Tämä tarjoaa PDF tiedostojen hallintaa katsomista Mac tietokoneilla. On tiedossa, että PDF Mac Master viruskuuluu Install Core mainosohjelma perheeseen ja se tuottaa myös useita mainoksia, kuten kuponkeja, julisteita, pop-uppeja ja pop-undereita. Nämä mainosjulkaisut ylikuormittavat järjestelmää, joka voi johtaa tietokone ongelmiin. Tästä huolimatta mainosohjelman tyyppisillä ohjelmilla on suuri valikoima ärsyttäviä ominaisuuksia, joita voit välttää vain, jos poistat PUPin.

Nimi PDF Mac Master
Kategoria Mainosten tukema ohjelma
Ala-kategoria Potentiaalisesti ei toivottu ohjelma
Sukua Install Core mainosohjelmalle
Vaikutettava järjestelmä Useimmiten Mac OS X
”Hyödylliset ominaisuudet” Sallii PDF tiedostojen katsomisen ja muokkaamisen
Levitys Nipussa freeware tai shareware ohjelmien kanssa, kyseenalaiset sivustot
Poisto Asenna ReimageIntego korjataksesi vahingot mitä tämä mainosohjelma on voinut tehdä

Voit törmätä PDF Mac Masteriin sen alkuperäisellä sivustolla, tai se voi tulla netistä huomaamatta. Ei ole kuitenkaan väliä, miten tartunta tapahtui, kun tämä ohjelma asennetaan tietokoneelle, niin se käynnistyy automaattisesti. Kun se on sisällä, tämä ei toivottu sovellus suorittaa sen kyseenalaisia toimintoja, kuten ärsyttävät mainokset ja uudelleenohjaukset.

On todella mahdollista, että tietokoneesi näyttö tulee aina täyteen tunkeilevia pop-uppeja ja pop-undereita, jos et suorita PDF Mac Master poistoa. Jatkuvat mainokset voivat alkaa häiritsemään selaamistasi ja jopa hidastamaan selaimiasi. Jopa yksinkertaisin tehtävä voi tulla vaikeaksi, tai koko prosessi ottaa paljon aikaa.

Tästä huolimatta PDF Mac Master mainosohjelma voi ohjata sinut eri sivustolle, joissa voi olla jopa vaarallista materiaalia. Yleensä uudelleenohjaukset vievät sinut sivuille, kuten:

 • Sivuille, jotka mainostavat teknisen tuen huijauksia tai tekaistuja järjestelmän optimoijia;
 • Verkkourkinta sivuja, joissa voi olla viruksiin liittyvää materiaalia;
 • Sivuja joita epäilyttävien tuotteiden kehittäjät ja mainostajat, jne. promotoivat.

Aikaisemmin mainittujen syiden takia sinun pitää poistaa PDF Mac Master virus tietokoneesi järjestelmästä ja puhdistaa sen saastuttamat nettiselaimet. Voit suorittaa prosessin asentamalla luotettavan haittaohjelman poistajan ja korjaamalla vahingot ReimageIntego tai vastaavalla ohjelmalla. Voit kuitenkin lukea manuaaliset poisto-ohjeet, jotka näet tämän artikkelin alla.

PDF Mac Master mainosohjelmaPDF Mac Master - mainosohjelma, joka huijaa käyttäjiä tarjoamalla "hyödyllisiä ominaisuuksia".

Ennalta ehkäisevät toimet ovat tarpeen, jos haluat välttää mainosohjelma tartunnat

LosVirus.es sivuston IT-asiantuntijoiden mukaan potentiaalisesti ei toivotuilla ohjelmilla, kuten mainosohjelmilla, on useampia levitystapoja. Näitä tapoja ovat:

 • Niputus. Kun PUP asentuu salaa tavallisten ohjelmien mukana netistä;
 • Vaaralliset sivustot. ;
 • Alkuperäinen lataussivu. Joillain mainosten tukemilla ohjelmilla on oma sivunsa, mistä käyttäjät voivat itse ladata PUPin.

Välttääksesi mainosohjelman, sinun pitää valita Edistynyt asennustapa ja tarkistaa kaikki sisään tulevat lataukset. Tämän lisäksi, sinun pitää pysyä erossa epäilyttävistä sivuista ja ei klikata mitään kyseenalaista materiaalia, johon törmäät netissä. Lopuksi, ole todella varovainen, jos olet mennyt mainosohjelman promotoimalle sivulle. On parasta sulkea se ja ei tulla lupaavan ulkonäön huijaamaksi.

Poista PDF Mac Master mainosohjelma

Jos olet viimeaikoina kokenut ärsyttäviä mainosjulkaisuja ja päättänyt poistaa PDF Mac Master viruksen, sinun pitää suorittaa joitain toimia itse tai luottaa haittaohjelman poistajaan. Ensimmäisessä tavassa sinun pitää poistaa kaikki mainosohjelman lisäämät selaimen laajennukset, lisäosat ja liitteet. Toinen tapa on kuitenkin helpompi ja ei vaadi niin paljon vaivaa.

Kun olet suorittanut PDF Mac Master poiston, muista nollata kaikki nettiselaimet, jotka potentiaalisesti ei toivottu ohjelma saastutti. Muista ennalta ehkäisevät toimet, joista olet lukenut tässä artikkelissa, sillä on todella tärkeää tietää, miten suojata järjestelmään ja sen komponentteja samanlaiselta mainosohjelman hyökkäykseltä tulevaisuudessa.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen PDF Mac Master Poisto-ohje:

Poista PDF Mac Master Windows järjestelmistä

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista PDF Mac Master sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi PDF Mac Master tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista PDF Mac Master Mac OS X järjestelmästä

Jos olet löytänyt PDF Mac Masterin Mac järjestelmästäsi, niin muista poistaa se seuraavien askeleiden avulla. Ei ole tarpeen pitää mainosten tukemia ohjelmia, sillä ne vain hidastavat tietokonettasi:

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi PDF Mac Master tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista PDF Mac Master Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi PDF Mac Master sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi PDF Mac Master poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista PDF Mac Master Microsoft Edge selaimelta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin PDF Mac Master pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista PDF Mac Master Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse PDF Mac Master sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita PDF Mac Master poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista PDF Mac Master Google Chrome selaimelta

Muista poistaa kaikki epäilyttävät selaimen laajennukset, lisäosat ja liitteet Google Chrome selaimelta:

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse PDF Mac Master sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi PDF Mac Master poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista PDF Mac Master Safari selaimelta

Jos Safari selain saastui mainosohjelmalla, sinun pitää tarkistaa PUP liittyvät komponentit ja poistaa ne:

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi PDF Mac Master tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi PDF Mac Master poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-pdf-mac-master.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta PDF Mac Master