Poista Pokemon Go virus (Viruksen Poisto-ohjeet)

Pokemon Go viruksen Poisto-ohje

Mikä on Pokemon Go virus?

Mitä sinun tulee tietää ennen Pokemon Go latausta?

Ennen kuin me jatkamme artikkelin kanssa, me haluamme tehdä selväksi, että Pokemon Go viruksella ei ole mitään tekemistä alkuperäisen sovelluksen kanssa, joka kasvattaa suosiotaan maailmanlaajuisesti. Se voi itseasiassa olla mikä tahansa haitallinen ohjelma joka käyttää todella koukuttavan pelin tuttua nimeä hyväkseen. Google Play on jo lopettanut useita tällaisia ohjelmia verkkokaupasta haittaohjelma epäilyjen takia. Heti kun sovellus on huippuarvostettu niin pelin uusi version on aina odotettavissa. Esimerkiksi, kaksi epäiltyä ohjelmaa on juuri paljastettu vaarallisiksi. “Install Pokemongo” ja ”Guide & Cheats for Pokemon Go” sovellukset veloittivat hurjia määriä rahaa auttaakseen käyttäjiä keräämään Pokecoineja, Pokepalloja ja onnenmunia. Google Play reagoi nopeasti ja nämä sovellukset eivät ole enää saatavilla. Älä tule huijatuksi, kaikki alkuperäiseen liittyvät sovellukset eivät ole vaarallisia. Esimerkiksi, “Poké Radar” ja “Helper for Pokémon Go” ovat täysin laillisia sovelluksia jotka auttavat käyttäjiä parantamaan pelikokemusta. Jos olet vahingossa ladannut jonkun pelin saastuneen version niin poista Pokemon Go virus aitteeltasi heti. Jos olet Android käyttäjä niin ohjelma, kuten FortectIntego mobile voi auttaa sinua määrittelemään sovelluksesi laillisuuden ja poistamaan ne jos yllätyksiä ilmaantuu. Jos sinun iOS laitteesi on joutunut uhriksi niin koeta Webroot SecureAnywhere AntiVirus sovellusta.

Mikä aiheuttaa sen, että älypuhelimet ja tabletit saastuvat helpommin tekaistulla Pokemon Go versioilla on, että alkuperäistä ei ole julkaistu kaikissa maissa, kuten Japani, Kiina tai Etelä-Korea. Kärsimättömät käyttäjät voivat etsiä olematonta peliä sovelluskaupoista ja siksi vaarallisten sovellusten kehittäjillä on mahdollisuus astua kuvioihin. Ei ole mitään takuita, että rikolliset eivät käytä tämän sovelluksen suosiota hyväkseen levittääkseen vaarallisia tartuntoja, kuten Cerber virus. Löytyy jo itseasiassa vastaavia tapahtumia. iOS käyttäjä Venäjältä sai laitteensa lukituksi kun hän latasi tekaistun Pokemon Go version ja hänen piti maksaa €40 lukituksen poistamiseksi. On täysin selvää, että verkkorikolliset ovat kehittyneet siinä miten he huijaavat ja käyttävät hyväkseen käyttäjiä ja siksi sinun pitää olla varovainen mitä suostut asentamaan laitteellesi. Jos sinulla on jo tartunta niin aloita Pokemon Go poisto välittömästi, älä anna viruksen päästää hallintaan.

Kuinka voit välttää saastuneita sovelluksia?

Jotta voit päättää mitkä pelin versiot ovat laillisia niin on hyvä katsoa sovelluksen arvosteluja ja palautetta. Nämä ovat upeita merkkejä ohjelman laadusta. jos löydät sovelluksen jonka arvostelut ovat surkeita ja saaneet paljon kritiikkiä niin älä lataa sitä vaan valitse turvallisempi ohjelma. Jos olet jo päättänyt hankkia jonkin ohjelman niin älä kiirehdi vaan tutki ohjelma tarkasti ja mitä lupia se vaatii. Lopeta asennus jos huomaat mitään epäilyttävää.

Kuinka poistaa Pokemon Go virus saastuneelta laitteelta?

Kuten me olemme jo maininneet, Pokemon Go voidaan suorittaa hyvällä anti-virus ohjelmalla. Muista hankkia ohjelma joka on yhteensopiva laitteesi kanssa. Muussa tapauksessa et ehkä voi suorittaa järjestelmän tarkistusta. Jos ohjelma ei ole vaarallinen niin anti-virus ei löydä sitä. Tässä tapauksessa, voit helposti poistaa Pokemon Go sovelluksen laitteeltasi laiteasetuksen avulla. Kaikkein tärkeimpänä, muista aina vahtia potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä