Poista Popunderclick virus (Poisto-opas) - päivitetty loka 2016

Popunderclick viruksen Poisto-ohje

Mikä on Popunderclick virus?

Mistä Popunderclick mainokset tulevat?

Popunderclick mainosten ilmaantuminen voi olla tuskallinen kokemus koska kaikki hakusessiosi ovat täynnä kaupallisia ilmoituksia jotka koettavat uudelleenohjata sinua sponsoroiduille sivuille. Tämän lisäksi, mainosohjelman tyyppiset sovellukset (laajennukset, lisäosat, työkalupalkit, jne.) jotka voivat piileskellä näiden mainosten takana voivat myös seurata online aktiviteettejasi saadakseen enemmän tietoa siitä mikä kiinnostaa sinua. On valitettavaa, mutta ei ole takuuta siitä, että nämä ei henkilökohtaiset tiedot, joita Popunderclick virus yleensä kerää, eivät joudu kolmansille osapuolille. Yleensä sitä käytetään rakentamaan määrättyjä verkostoja markkinointi kampanjoihin ja vastaaviin tarkoituksiin, ole siis varovainen ohjelmilla jotka voivat seurata sinua! Vaikuttaa siltä, että kaikkein saastunein nettiselain on Google Chrome, joten tämän mainosohjelman poistaminen voi vaatia kärsivällisyyttä. Estääkseen käyttäjää poistamasta itseään selaimet resetoimalla, tämä mainosohjelma leviää yhdessä browser helper objektien (BHO) ja vastaavien komponenttien kanssa. Niitä voidaan käyttää asentamaan tämä haittaohjelma uudelleen ja käynnistämään se uuden nettiselaus session aikana, sinun kannattaa käyttää siis Popunderclick.com viruksen automaattista poistoa.

Kaikkein tärkein asia jonka pitäisi rohkaista sinua poistamaan sen on se, että se luotiin vain tarkoituksena mainostaa kolmansien osapuolien materiaalia sponsoroitujen mainosten ja linkkien avulla jotka voivat ilmaantua kesken selaamisen sivuilla joilla vierailet. On luonnollista, että luojien pitää promotoida tuotteittaan ja etsivät kaikkein tehokkainta tapaa sen tekemiseen, valitettavasti Popunderclick.com ei ole kaikkein luotettavin mainostaja tähän tarkoitukseen. Tämä ohjelma valitsee hämäriä tekniikoita päästäkseen tietokoneille, käyttää tunkeilevia strategioita mainostaakseen ennalta päätettyä materiaalia ja sillä voi olla kyseenalaisia yhteistyökumppaneita. Siksi me varoitamme sinua olemaan varovainen tämän vaarallisen ohjelman kanssa ja arvioimaan haluatko uhrata rauhallisen selaamisesi muutamaan hyödyttömään mainokseen. Älä epäröi vaan poista Popunderclick tietokoneeltasi jos et asentanut sitä itse. Se vie vain tilaa tietokoneelta. Me suosittelemme poistamaan tartunnat käyttämällä luotettavaa anti-virus ohjelmaa, kuten FortectIntego.

Ihmetteletkö kuinka voit tunnistaa jos tietokoneesi on tämän mainosohjelman tartuttama? Popunderclick on onneksi kohtalaisen huomattava. Epäilyistä huolimatta, tuntemattomat prosessit joiden voit huomata olevan käynnissä tehtävien hallinnassa, voit nähdä julisteita, pop-up mainoksia, video mainoksia ja vastaavaa materiaalia kaikkialla sivuilla joilla vierailet. Tämä materiaali voi olla merkitty omituisilla mainoslauseilla, kuten “Ads by” tai “Powered by” jotka auttavat sinua tunnistamisessa. Ylimääräisen materiaalin, kuten uusien työkalupalkkien, lisäosien ja liitteiden ilmaantuminen voi myös olla yhteydessä tähän mainosohjelmaan. Kuten me olemme jo maininneet, tämä ohjelma käyttää browser helper objekteja vakoillakseen käyttäjiä ja jakamaan nämä tiedot sen kehittäjille tehdäkseen mainoksistaan paljon tehokkaampia. Tällä tavalla mainosohjelman luojat oppivat lisää markkinoiden vaatimuksesta ja keskittävät käyttäjän kiinnostuksen kohteisiin luodakseen paljon kiinnostavampia tähän perustuen. Se kertoo myös sen, että tämän ohjelman pitäminen tietokoneella ei ole suositeltavaa koska potentiaalinen yksityisyyden loukkaus on hyvin lähellä. On parempaa huolehtia Popunderclick viruksen poistosta ennen kuin lisää tietojasi paljastuu ahneille mainostajalla.

Tiedätkö kuinka estää mainosohjelma tartunta?

Useimmat mainosohjelma tartunnat ilmaantuvat kun käyttäjille ei kerrota kunnolla tavoista miten vaarallisten ohjelmien luojat levittävät tuotteitaan. Popunderclick sekä tuhannet muut vastaavat ohjelmat leviävät liitettynä ohjelmisto nippuihin ja asentuvat salaa tietokoneille. Siksi asennuksen läpi kiiruhtaminen voi maksaa sinulle vapauden valita mitä ohjelmia todella haluat PC:lle. Muista myös, että ”Pika” tai ”Suositeltu” asennukset eivät anna sinulle mahdollisuutta tutkia ohjelmisto nippuja ja ne sallivat mukana tulevien ohjelmien asennuksen kerralla. Me todella suosittelemme, että käytät hieman aikaa ja asennat ohjelmat ”Edistyneen” tai ”Kustomoidun” asennustavan avulla, joka ohjaa sinut asennuksen läpi ja antavat sinulle mahdollisuuden poistaa ei toivottua materiaalia.

Kuinka poistaa Popunderclick?

Adware joka on piilossa Popunderclick ongelman takana on potentiaalisesti ei toivottu ohjelma. He jotka ovat saaneet tämän tartunnan ovat samaa mieltä, että se on ilkeä tartunta joka käyttää erilaisia tekniikoita estämään sen poiston. Älä kuitenkaan luule että voit voittaa sen! Tämä prosessi vaatii ammattilaisten anti-virus työkalun joka pitää päivittää ennen tarkistuksen suorittamista. Tarkista onko ohjelmasi päivitetty viimeisimpään versioon jotta se löytää kaikki uusimmat uhat. Me emme valitettavasti pysty nimeämään mainosohjelmaa joka piileskelee näiden kaupallisten mainosten takana, skannerin käyttö on siis paras tapa suorittaa Popunderclickin poisto tietokoneeltasi. Viimeisten tutkimusten mukaan me voimme sanoa, että Delta Toolbar, Trovi, WebCake, Sweet-Page sekä CouponBuddy VOIVAT liittyä tähän ongelmaan. Korjataksesi sen manuaalisesti, muista poistaa kaikki nämä PUPit.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Popunderclick viruksen Poisto-ohje

Poista Windowsista

Poistaaksesi Popunderclickin tietokoneeltasi manuaalisesti sinun pitää poistaa kaikki lisäosat ja laajennukset joita pidetään haitallisena. Tällä hetkellä me suosittelemme poistamaan CouponBuddy, Trovi-liittyvät merkinnät, Delta Homes ja Delta Search, Sweet-Page Toolbar, WebCake, sekä vastaavat laajennukset joista et ole varma.

Poistaaksesi Popunderclick virus Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät Popunderclick virus (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista Popunderclick Mac OS X järjestelmästä

Jos sinun Mac OS X on saastunut Popunderclick.com mainoksia aiheuttavalla mainosohjelmalla, sinun pitää löytää se. Näiden mainosten ilmaantuminen voi olla merkki, että sinun pitää poistaa epäilyttäviä sovelluksia, kuten CouponBuddy, Trovi-liittyvät merkinnät, Delta Homes ja Delta Search, Sweet-Page Toolbar, WebCake.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Popunderclick tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy Popunderclick virus ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos Popunderclick virus ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa Popunderclick virus poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy Popunderclick virus ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Popunderclick rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Lucia Danes
Lucia Danes - Virus tutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Lucia Danes
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä