Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poista Popunderclick virus (Poisto-opas) - päivitetty loka 2016

kirjoittanut Lucia Danes - - | Tyyppi: Mainosohjelma

Mistä Popunderclick mainokset tulevat?

Popunderclick mainosten ilmaantuminen voi olla tuskallinen kokemus koska kaikki hakusessiosi ovat täynnä kaupallisia ilmoituksia jotka koettavat uudelleenohjata sinua sponsoroiduille sivuille. Tämän lisäksi, mainosohjelman tyyppiset sovellukset (laajennukset, lisäosat, työkalupalkit, jne.) jotka voivat piileskellä näiden mainosten takana voivat myös seurata online aktiviteettejasi saadakseen enemmän tietoa siitä mikä kiinnostaa sinua. On valitettavaa, mutta ei ole takuuta siitä, että nämä ei henkilökohtaiset tiedot, joita Popunderclick virus yleensä kerää, eivät joudu kolmansille osapuolille. Yleensä sitä käytetään rakentamaan määrättyjä verkostoja markkinointi kampanjoihin ja vastaaviin tarkoituksiin, ole siis varovainen ohjelmilla jotka voivat seurata sinua! Vaikuttaa siltä, että kaikkein saastunein nettiselain on Google Chrome, joten tämän mainosohjelman poistaminen voi vaatia kärsivällisyyttä. Estääkseen käyttäjää poistamasta itseään selaimet resetoimalla, tämä mainosohjelma leviää yhdessä browser helper objektien (BHO) ja vastaavien komponenttien kanssa. Niitä voidaan käyttää asentamaan tämä haittaohjelma uudelleen ja käynnistämään se uuden nettiselaus session aikana, sinun kannattaa käyttää siis Popunderclick.com viruksen automaattista poistoa.

Kaikkein tärkein asia jonka pitäisi rohkaista sinua poistamaan sen on se, että se luotiin vain tarkoituksena mainostaa kolmansien osapuolien materiaalia sponsoroitujen mainosten ja linkkien avulla jotka voivat ilmaantua kesken selaamisen sivuilla joilla vierailet. On luonnollista, että luojien pitää promotoida tuotteittaan ja etsivät kaikkein tehokkainta tapaa sen tekemiseen, valitettavasti Popunderclick.com ei ole kaikkein luotettavin mainostaja tähän tarkoitukseen. Tämä ohjelma valitsee hämäriä tekniikoita päästäkseen tietokoneille, käyttää tunkeilevia strategioita mainostaakseen ennalta päätettyä materiaalia ja sillä voi olla kyseenalaisia yhteistyökumppaneita. Siksi me varoitamme sinua olemaan varovainen tämän vaarallisen ohjelman kanssa ja arvioimaan haluatko uhrata rauhallisen selaamisesi muutamaan hyödyttömään mainokseen. Älä epäröi vaan poista Popunderclick tietokoneeltasi jos et asentanut sitä itse. Se vie vain tilaa tietokoneelta. Me suosittelemme poistamaan tartunnat käyttämällä luotettavaa anti-virus ohjelmaa, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego.

An illustration of the Popunderclick ads

Ihmetteletkö kuinka voit tunnistaa jos tietokoneesi on tämän mainosohjelman tartuttama? Popunderclick on onneksi kohtalaisen huomattava. Epäilyistä huolimatta, tuntemattomat prosessit joiden voit huomata olevan käynnissä tehtävien hallinnassa, voit nähdä julisteita, pop-up mainoksia, video mainoksia ja vastaavaa materiaalia kaikkialla sivuilla joilla vierailet. Tämä materiaali voi olla merkitty omituisilla mainoslauseilla, kuten “Ads by” tai “Powered by” jotka auttavat sinua tunnistamisessa. Ylimääräisen materiaalin, kuten uusien työkalupalkkien, lisäosien ja liitteiden ilmaantuminen voi myös olla yhteydessä tähän mainosohjelmaan. Kuten me olemme jo maininneet, tämä ohjelma käyttää browser helper objekteja vakoillakseen käyttäjiä ja jakamaan nämä tiedot sen kehittäjille tehdäkseen mainoksistaan paljon tehokkaampia. Tällä tavalla mainosohjelman luojat oppivat lisää markkinoiden vaatimuksesta ja keskittävät käyttäjän kiinnostuksen kohteisiin luodakseen paljon kiinnostavampia tähän perustuen. Se kertoo myös sen, että tämän ohjelman pitäminen tietokoneella ei ole suositeltavaa koska potentiaalinen yksityisyyden loukkaus on hyvin lähellä. On parempaa huolehtia Popunderclick viruksen poistosta ennen kuin lisää tietojasi paljastuu ahneille mainostajalla.

Tiedätkö kuinka estää mainosohjelma tartunta?

Useimmat mainosohjelma tartunnat ilmaantuvat kun käyttäjille ei kerrota kunnolla tavoista miten vaarallisten ohjelmien luojat levittävät tuotteitaan. Popunderclick sekä tuhannet muut vastaavat ohjelmat leviävät liitettynä ohjelmisto nippuihin ja asentuvat salaa tietokoneille. Siksi asennuksen läpi kiiruhtaminen voi maksaa sinulle vapauden valita mitä ohjelmia todella haluat PC:lle. Muista myös, että ”Pika” tai ”Suositeltu” asennukset eivät anna sinulle mahdollisuutta tutkia ohjelmisto nippuja ja ne sallivat mukana tulevien ohjelmien asennuksen kerralla. Me todella suosittelemme, että käytät hieman aikaa ja asennat ohjelmat ”Edistyneen” tai ”Kustomoidun” asennustavan avulla, joka ohjaa sinut asennuksen läpi ja antavat sinulle mahdollisuuden poistaa ei toivottua materiaalia.

Kuinka poistaa Popunderclick?

Adware joka on piilossa Popunderclick ongelman takana on potentiaalisesti ei toivottu ohjelma. He jotka ovat saaneet tämän tartunnan ovat samaa mieltä, että se on ilkeä tartunta joka käyttää erilaisia tekniikoita estämään sen poiston. Älä kuitenkaan luule että voit voittaa sen! Tämä prosessi vaatii ammattilaisten anti-virus työkalun joka pitää päivittää ennen tarkistuksen suorittamista. Tarkista onko ohjelmasi päivitetty viimeisimpään versioon jotta se löytää kaikki uusimmat uhat. Me emme valitettavasti pysty nimeämään mainosohjelmaa joka piileskelee näiden kaupallisten mainosten takana, skannerin käyttö on siis paras tapa suorittaa Popunderclickin poisto tietokoneeltasi. Viimeisten tutkimusten mukaan me voimme sanoa, että Delta Toolbar, Trovi, WebCake, Sweet-Page sekä CouponBuddy VOIVAT liittyä tähän ongelmaan. Korjataksesi sen manuaalisesti, muista poistaa kaikki nämä PUPit.

Voit poistaa viruksen vahingot Reimage Reimage Cleaner Intego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Popunderclick viruksen Poisto-ohje:

Poista Popunderclick Windows järjestelmistä

Poistaaksesi Popunderclickin tietokoneeltasi manuaalisesti sinun pitää poistaa kaikki lisäosat ja laajennukset joita pidetään haitallisena. Tällä hetkellä me suosittelemme poistamaan CouponBuddy, Trovi-liittyvät merkinnät, Delta Homes ja Delta Search, Sweet-Page Toolbar, WebCake, sekä vastaavat laajennukset joista et ole varma.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Popunderclick sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Popunderclick tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Popunderclick Mac OS X järjestelmästä

Jos sinun Mac OS X on saastunut Popunderclick.com mainoksia aiheuttavalla mainosohjelmalla, sinun pitää löytää se. Näiden mainosten ilmaantuminen voi olla merkki, että sinun pitää poistaa epäilyttäviä sovelluksia, kuten CouponBuddy, Trovi-liittyvät merkinnät, Delta Homes ja Delta Search, Sweet-Page Toolbar, WebCake.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Popunderclick tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Popunderclick Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Popunderclick sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Popunderclick poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Popunderclick virus Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Popunderclick pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Popunderclick Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Popunderclick sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Popunderclick poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Popunderclick Google Chrome selaimelta

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Popunderclick sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Popunderclick poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Popunderclick Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Popunderclick tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Popunderclick poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kirjoittajasta

Lucia Danes
Lucia Danes - Virus tutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Lucia Danes
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-popunderclick-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Sinun mielipiteesi aiheesta Popunderclick virus