Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Poista RackCrypt virus (Poisto-opas)

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Kiristysohjelmat

Tietokoneiden käyttäjien pitää olla varovaisia kun he selaavat nettiä, koska netti on täynnä erilaisia verkkouhkia. On sanomattakin selvää, että verkkorikolliset työskentelevät todella kovaa löytääkseen ihmisiä jotka lankeavat heidän ansoihinsa. Viimeaikoina turvallisuusasiantuntijat ovat huomanneet, että lunnasohjelma hyökkäysten määrä on kasvanut huomattavasti. Verkkorikolliset ovat luultavasti huomanneet, että tämänlainen virus voi luoda suuria voittoja laittomasti koska ihmiset pelästyvät kun joku varastaa heidän tiedostonsa ja yleensä maksavat saadakseen ne takaisin. Jos joskus kohtaat lunnasohjelman niin me varoitamme sinua, älä koskaan maksa lunnaita!

RackCrypt Lunnasohjelma. Kuinka se toimii?

RackCrypt virus, joka tunnetaa myös nimellä MVP Locker, on vaarallinen Troijalainen joka pääsee tietokoneellesi teeskennellen olevansa turvallinen tiedosto. Kun se on päässyt järjestelmään niin se asettaa tiedostonsa Temp kansioon, lisää vaaralliset rekisteriavaimet ja korvaa taustakuvasi rack.com kuvalla, jossa on mukana ohjeet kuinka voit saada tiedostosi takaisin jotka RackCrypt salasi. Tällä välin tämä vaarallinen tietokoneuhka aktivoi vaarallisen ohjelman, joka tarkistaa tietokoneen järjestelmän ja etsii henkilökohtaisia tietoja. Se etsii kuvia, dokumentteja, musiikkia, videoita, esitelmiä, arkistoja ja muita tiedostoja. Yleensä se kohdistaa tiedostot joissa on seuraava pääte:

.doc, .docm, .docx, .jpe, .jpeg, .jpg, .js, .m3u, .m4a, .menu, .mov, .mp4, .mp3, .pptx, .psd, .ptx, .qic, .raw, .sav, .tor, .wmv, .wmo, .zip, .xls, .xlsm, .wall, .srf, .svg, .layout, .txt, .pdf, .mddata and many others.

Kun se löytää nämä tiedostot niin se käyttää tehokasta AES-256 salausalgorytmiä niiden lukitsemiseen. Voit tunnistaa tiedostot joihin RackCrypt haittaohjelma on vaikuttanut niiden tiedostopäätteestä. Virus lisää .rack päätteen tiedostonimeen. Esimerkiksi, tiedosto .mp3 tulee muuttumaan tiedostoksi .mp3.rack. Näiden tiedostojen avaaminen ilman lukituksen poistoavainta on mahdotonta, ja siksi RackCrypt lunnasohjelma vaati uhrejaan maksamaan lunnaan saadakseen tämän avaimen. Tietokoneen turvallisuusasiantuntijat väittävät, että verkkorikolliset eivät melkein koskaan anna avainta vaikka uhri MAKSAA lunnaat.

RackCrypt malware

Kuinka RackCrypt Lunnasohjelma onnituu pääsemään tietokoneen järjestelmään?

RackCrypt lunnasohjelmaa levitetään troijalainen hevonen tekniikalla. Sitä levitetään enimmäkseen saastuneiden sähköpostien avulla jotka lähetetään kohde käyttäjille. Lunnasohjelmat yleensä kohdistavat suuria yrityksiä koska tämä virus voi salata tuhansia tärkeitä tiedostoja p2p verkoissa. Välttääksesi RackCrypt virus virus tartunnan, me suosittelemme välttämään saastuneiden sähköpostien avaamista jotka tulevat oudoista lähteistä. Sinun pitää olla tarkkana kun lataat torrent tiedostoja, verkkorikolliset levittävät usein saastuneita torrent tiedostoja, älä siis lataa sellaista. Sinun tulee luottaa vain suosittuihin ja tunnettuihin lataussivustoihin, älä selaa riskialttiita sivustoja jotka ovat täynnä mainoksia ja tarjoavat enemmän kuin yhden ’Lataa’ painikkeen. Meidän kokemuksemme mukaan, tällaiset sivustot voivat promotoida kyseenalaisia tai jopa saastuneita ohjelmia, on siis parasta pysyä niistä erossa.

Voit poistaa tälle virukselle kuuluvat tiedostot ReimageIntego haittaohjelman poistajalla. Voit poistaa RackCrypt haittaohjelman myös manuaalisesti. manuaaliset poisto-ohjeet löydät seuraavalta sivulta.

RackCrypt poistotekniikat:

Sinulla on vaihtoehto maksaa verkkorikollisille lunnaat ja tukea heitä, me emme kuitenkaan suosittele tätä koska EI OLE mitään takeita, että he antaisivat sinulle salauksen poistoavaimen.

On tärkeää poistaa RackCrypt virus heti kun sen olemassaolo huomataan, tämä voi keskeyttää salausprosessin jos se ei ole vielä liian myöhäistä. Me olemme valmistelleet manuaaliset poisto-ohjeet tämän artikkelin alle, tämän viruksen poistaminen EI OLE kuitenkaan suositeltavaa itse. Jos olet kokematon tietokoneen käyttäjä niin sinun kannattaa antaa tämä tehtävä automaattiselle haittaohjelman poistajalle.

Kuinka palauttaa tiedostot?

Ei valitettavasti ole 100% varmaa tapaa poistaa RackCrypt lunnasohjelman salausta. Sinun kannattaa aina pitää tiedostosi varmuuskopioituna ulkoisella laitteella virushyökkäyksen varalta. me emme suosittele tiedostojesi pitämistä online pilvessä koska jotkut virukset pystyvät pääsemään niihin käsiksi Internetyhteytesi avulla ja aiheuttamaan tuhojaan mmyös niillä. Jos et ole vielä varmuuskopioinut tiedostojasi niin niiden palauttamisen mahdollisuus pienenee. Voit kuitenkin kokeilla yhtä seuraavista ohjelmista salauksen poistamiseksi: Kaspersky virus-fighting utilities, Photorec, tai R-Studio.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen RackCrypt viruksen Poisto-ohje:

Poista RackCrypt käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto RackCrypt

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa ReimageIntego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita RackCrypt poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista RackCrypt käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen RackCrypt pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi ReimageIntego ohjelmalla ja varmista, että RackCrypt on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi RackCrypt ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä