Poista RackCrypt virus (Poisto-opas)

RackCrypt viruksen Poisto-ohje

Mikä on RackCrypt virus?

Tietokoneiden käyttäjien pitää olla varovaisia kun he selaavat nettiä, koska netti on täynnä erilaisia verkkouhkia. On sanomattakin selvää, että verkkorikolliset työskentelevät todella kovaa löytääkseen ihmisiä jotka lankeavat heidän ansoihinsa. Viimeaikoina turvallisuusasiantuntijat ovat huomanneet, että lunnasohjelma hyökkäysten määrä on kasvanut huomattavasti. Verkkorikolliset ovat luultavasti huomanneet, että tämänlainen virus voi luoda suuria voittoja laittomasti koska ihmiset pelästyvät kun joku varastaa heidän tiedostonsa ja yleensä maksavat saadakseen ne takaisin. Jos joskus kohtaat lunnasohjelman niin me varoitamme sinua, älä koskaan maksa lunnaita!

RackCrypt Lunnasohjelma. Kuinka se toimii?

RackCrypt virus, joka tunnetaa myös nimellä MVP Locker, on vaarallinen Troijalainen joka pääsee tietokoneellesi teeskennellen olevansa turvallinen tiedosto. Kun se on päässyt järjestelmään niin se asettaa tiedostonsa Temp kansioon, lisää vaaralliset rekisteriavaimet ja korvaa taustakuvasi rack.com kuvalla, jossa on mukana ohjeet kuinka voit saada tiedostosi takaisin jotka RackCrypt salasi. Tällä välin tämä vaarallinen tietokoneuhka aktivoi vaarallisen ohjelman, joka tarkistaa tietokoneen järjestelmän ja etsii henkilökohtaisia tietoja. Se etsii kuvia, dokumentteja, musiikkia, videoita, esitelmiä, arkistoja ja muita tiedostoja. Yleensä se kohdistaa tiedostot joissa on seuraava pääte:

.doc, .docm, .docx, .jpe, .jpeg, .jpg, .js, .m3u, .m4a, .menu, .mov, .mp4, .mp3, .pptx, .psd, .ptx, .qic, .raw, .sav, .tor, .wmv, .wmo, .zip, .xls, .xlsm, .wall, .srf, .svg, .layout, .txt, .pdf, .mddata and many others.

Kun se löytää nämä tiedostot niin se käyttää tehokasta AES-256 salausalgorytmiä niiden lukitsemiseen. Voit tunnistaa tiedostot joihin RackCrypt haittaohjelma on vaikuttanut niiden tiedostopäätteestä. Virus lisää .rack päätteen tiedostonimeen. Esimerkiksi, tiedosto .mp3 tulee muuttumaan tiedostoksi .mp3.rack. Näiden tiedostojen avaaminen ilman lukituksen poistoavainta on mahdotonta, ja siksi RackCrypt lunnasohjelma vaati uhrejaan maksamaan lunnaan saadakseen tämän avaimen. Tietokoneen turvallisuusasiantuntijat väittävät, että verkkorikolliset eivät melkein koskaan anna avainta vaikka uhri MAKSAA lunnaat.

Kuinka RackCrypt Lunnasohjelma onnituu pääsemään tietokoneen järjestelmään?

RackCrypt lunnasohjelmaa levitetään troijalainen hevonen tekniikalla. Sitä levitetään enimmäkseen saastuneiden sähköpostien avulla jotka lähetetään kohde käyttäjille. Lunnasohjelmat yleensä kohdistavat suuria yrityksiä koska tämä virus voi salata tuhansia tärkeitä tiedostoja p2p verkoissa. Välttääksesi RackCrypt virus virus tartunnan, me suosittelemme välttämään saastuneiden sähköpostien avaamista jotka tulevat oudoista lähteistä. Sinun pitää olla tarkkana kun lataat torrent tiedostoja, verkkorikolliset levittävät usein saastuneita torrent tiedostoja, älä siis lataa sellaista. Sinun tulee luottaa vain suosittuihin ja tunnettuihin lataussivustoihin, älä selaa riskialttiita sivustoja jotka ovat täynnä mainoksia ja tarjoavat enemmän kuin yhden ’Lataa’ painikkeen. Meidän kokemuksemme mukaan, tällaiset sivustot voivat promotoida kyseenalaisia tai jopa saastuneita ohjelmia, on siis parasta pysyä niistä erossa.

Voit poistaa tälle virukselle kuuluvat tiedostot FortectIntego haittaohjelman poistajalla. Voit poistaa RackCrypt haittaohjelman myös manuaalisesti. manuaaliset poisto-ohjeet löydät seuraavalta sivulta.

RackCrypt poistotekniikat:

Sinulla on vaihtoehto maksaa verkkorikollisille lunnaat ja tukea heitä, me emme kuitenkaan suosittele tätä koska EI OLE mitään takeita, että he antaisivat sinulle salauksen poistoavaimen.

On tärkeää poistaa RackCrypt virus heti kun sen olemassaolo huomataan, tämä voi keskeyttää salausprosessin jos se ei ole vielä liian myöhäistä. Me olemme valmistelleet manuaaliset poisto-ohjeet tämän artikkelin alle, tämän viruksen poistaminen EI OLE kuitenkaan suositeltavaa itse. Jos olet kokematon tietokoneen käyttäjä niin sinun kannattaa antaa tämä tehtävä automaattiselle haittaohjelman poistajalle.

Kuinka palauttaa tiedostot?

Ei valitettavasti ole 100% varmaa tapaa poistaa RackCrypt lunnasohjelman salausta. Sinun kannattaa aina pitää tiedostosi varmuuskopioituna ulkoisella laitteella virushyökkäyksen varalta. me emme suosittele tiedostojesi pitämistä online pilvessä koska jotkut virukset pystyvät pääsemään niihin käsiksi Internetyhteytesi avulla ja aiheuttamaan tuhojaan mmyös niillä. Jos et ole vielä varmuuskopioinut tiedostojasi niin niiden palauttamisen mahdollisuus pienenee. Voit kuitenkin kokeilla yhtä seuraavista ohjelmista salauksen poistamiseksi: Kaspersky virus-fighting utilities, Photorec, tai R-Studio.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen RackCrypt viruksen Poisto-ohje

Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Tärkeää! →
Manuaaliset poisto-ohjeet voivat olla liian vaikeita tavallisille tietokoneen käyttäjille. Ne vaativat edistyneitä IT-taitoja, jotta se voidaan suorittaa oikein (jos tärkeitä järjestelmätiedostoja poistetaan tai ne vahingoittuvat, niin koko Windows voi saastua), ja niiden suorittaminen voi kestää myös tuntien ajan. Siksi me todella suosittelemme käyttämään automaattista tapaa yllä mainitun sijaan.

Askel 1. Mene Vikasietotilaan Verkolla

Manuaalinen haittaohjelman poisto voidaan suorittaa helpoiten Vikasietotilassa. 

Windows 7 / Vista / XP

 1. Klikkaa Start > Shutdown > Restart > OK.
 2. Kun tietokoneesi aktivoituu, aloita painamalla F8 painiketta (jos tämä ei toimi, kokeile F2, F12, Del, jne. – se kaikki riippuu emolevysi mallista) näet Advanced Boot Options ikkunan moneen kertaan.
 3. Valitse Safe Mode with Networking listalta. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Windows 10 / Windows 8

 1. Klikkaa Start hiiren oikealla painikkeella ja valitse Settings.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Selaa alas ja valitse Update & Security.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Ikkunan vasemmalla puolella, valitse Recovery.
 4. Selaa nyt alas ja löydä Advanced Startup section.
 5. Klikkaa Restart now.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Valitse Troubleshoot. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 7. Mene Advanced options. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 8. Valitse Startup Settings. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 9. Paina Restart.
 10. Paina sitten 5 tai klikkaa 5) Salli Vikasietotila Verkolla. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 2. Sammuta epäilyttävät prosessit

Windows Tehtävien Hallinta on hyödyllinen työkalu, joka näyttää kaikki taustaprosessit. Jos haittaohjelma käyttää prosesseja, niin sinun pitää sammuttaa ne:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Klikkaa More details.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Selaa alas Background processes osioon ja etsi mitä tahansa epäilyttävää.
 4. Klikkaa hiiren oikeaa painiketta ja valitse Open file location.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Mene takaisin prosessiin, klikkaa oikealla ja valitse End Task.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Poista vaarallisen kansion sisältö.

Askel 3. Tarkista ohjelmien Käynnistys

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Mene Startup välilehteen.
 3. Klikkaa oikealla epäilyttävää ohjelmaa ja valitse Disable.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 4. Poista viruksen tiedostot

Haittaohjelman tiedostot voidaan löytää eri paikoista tietokoneeltasi. Tässä ohjeet, jotka voivat auttaa sinua löytämään ne:

 1. Kirjoita Disk Cleanup Windows hakuun ja paina Enter.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Valitse kovalevy, jonka haluat puhdistaa (C: on päälevy ensisijaisesti ja siellä haittatiedostot yleensä ovat).
 3. Etsi Poistettavia Tiedostoja listalta ja valitse seuraava:

  Temporary Internet Files
  Downloads
  Recycle Bin
  Temporary files

 4. Valitse Clean up system files.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Voit etsiä myös muita vaarallisia tiedostoja, jotka piileskelevät seuraavissa kansioissa (kirjoita nämä merkinnät Windows Hakuun ja paina Enter):

  %AppData%
  %LocalAppData%
  %ProgramData%
  %WinDir%

Kun olet valmis, käynnistä PC normaalissa tilassa.

Poista RackCrypt käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen RackCrypt pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi FortectIntego ohjelmalla ja varmista, että RackCrypt on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi RackCrypt ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä