Vakavuus luokka:  
  (18/100)

RegClean Pro. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Haittaohjelmat

Onko RegClean Pro virus?

Ei, RegClean Pro ei ole virus.se on LAILLINEN rekisterin puhdistaja Sysweak yhtiöltä. Tämä ohjelma on suunniteltu korjaamaan rekisteri eliminoimalla virheet jotka tietokoneellasi on huomattu. Kuitenkin, useat käyttäjät Internetissä ovat keskustelleet sen luotettavuudesta sekä sen mahdollisista yhteyksistä haittaohjelman luojiin. Heidän mukaansa, ohjelman koeversio näyttää jatkuvia ilmoituksia epäilyttävistä kovalevy virheistä. Lisäksi, se poistaa vain 50 niistä ja sitten se pyytää sinua ostamaan täyden version jotta pääset eroon lopuista. Joten, vaikuttaa että RegClean Pro koettaa päästä käsiksi rahoihinsa. Kuitenkin, meidän pitää sanoa että minkään rekisterin puhdistajan tehokkuus ei aina ole täysin selvä ja kaikki ohjelmat luodaan ansaitsemaan rahaa.

RegClean Pro rekisterin puhdistaja leviää useimmin online mainosten avulla jotka tarjoavat asentamaan ilmaisen rekisterin puhdistajan. Kun se on ladattu, ohjelma suorittaa rekisterin skannauksen ja sitten palauttaa tulokset käyttäjän rekisterin tilasta. Ärsyttävää on, että se tekee näin melkein joka kerta kun tietokone käynnistetään.

Kuten voit arvostelustamme nähdä, RegClean Pro on laillinen sovellus, mutta me emme suosittele sen käyttöä. Testimme jälkeen, me huomasimme sen jättävän jotkut virheet huomiotta sekä raportoivan epäilyttäviä virheitä. Jos olet jo ostanut sen, sen omistajat tarjoavat rahat takaisin takuun.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
RegClean Pro kuvankaappaus
RegClean Pro kuvankaappaus

Kirjoittajasta

Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-regclean-pro.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä