Vakavuus luokka:  
  (18/100)

RegClean Pro. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

Jake Doe - - | Tyyppi: Haittaohjelmat
12

Onko RegClean Pro virus?

Ei, RegClean Pro ei ole virus.se on LAILLINEN rekisterin puhdistaja Sysweak yhtiöltä. Tämä ohjelma on suunniteltu korjaamaan rekisteri eliminoimalla virheet jotka tietokoneellasi on huomattu. Kuitenkin, useat käyttäjät Internetissä ovat keskustelleet sen luotettavuudesta sekä sen mahdollisista yhteyksistä haittaohjelman luojiin. Heidän mukaansa, ohjelman koeversio näyttää jatkuvia ilmoituksia epäilyttävistä kovalevy virheistä. Lisäksi, se poistaa vain 50 niistä ja sitten se pyytää sinua ostamaan täyden version jotta pääset eroon lopuista. Joten, vaikuttaa että RegClean Pro koettaa päästä käsiksi rahoihinsa. Kuitenkin, meidän pitää sanoa että minkään rekisterin puhdistajan tehokkuus ei aina ole täysin selvä ja kaikki ohjelmat luodaan ansaitsemaan rahaa.

RegClean Pro rekisterin puhdistaja leviää useimmin online mainosten avulla jotka tarjoavat asentamaan ilmaisen rekisterin puhdistajan. Kun se on ladattu, ohjelma suorittaa rekisterin skannauksen ja sitten palauttaa tulokset käyttäjän rekisterin tilasta. Ärsyttävää on, että se tekee näin melkein joka kerta kun tietokone käynnistetään.

Kuten voit arvostelustamme nähdä, RegClean Pro on laillinen sovellus, mutta me emme suosittele sen käyttöä. Testimme jälkeen, me huomasimme sen jättävän jotkut virheet huomiotta sekä raportoivan epäilyttäviä virheitä. Jos olet jo ostanut sen, sen omistajat tarjoavat rahat takaisin takuun.

Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan RegClean Pro suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa

Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu ohjelma RegClean Pro poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.

Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Plumbytes Anti-Malware
Me olemme testanneen Plumbytes Anti-Malware:n tehokkuuden RegClean Pro poistamisessa (2015-05-07)
Malwarebytes Anti Malware
Me olemme testanneen Malwarebytes Anti Malware:n tehokkuuden RegClean Pro poistamisessa (2015-05-07)
Hitman Pro
Me olemme testanneen Hitman Pro:n tehokkuuden RegClean Pro poistamisessa (2015-05-07)
Webroot SecureAnywhere AntiVirus
Me olemme testanneen Webroot SecureAnywhere AntiVirus:n tehokkuuden RegClean Pro poistamisessa (2015-05-07)
RegClean Pro kuvankaappaus
RegClean Pro kuvankaappaus
lähde: http://www.2-spyware.com/remove-regclean-pro.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä