Vakavuus luokka:  
  (36/100)

Poisto Reveton Trojan

| Tyyppi: Troijalaiset

Reveton Troijalainen (voit löytää myös nimellä Troijan:Win32/Reveton.A) on harmiton ohjelma, lunnasraha huijaus, joka esittelee itsensä uhrille laillisen hälytyksen muodossa The FBI Federal Bureau, Canadian Security Intelligence Service (CSIS) tai muu arvostettu palvelu. Toiminnassa, tämä haittaohjelma väittää ‘lukitsevansa’ uhrin koneen ja alkaa vaatia rahaa korjatakseen asian. Saadakseen sinut tekemään näin, se väittää ‘Sinun PC on blokattu jostain näistä syistä alla’ ja syyttää että olet katsonut tai jakanut tekijänoikeussuojattua materiaalia tai tehnyt laittomuuksia. Emme missään tapauksessa suosittele sinua maksamaan ‘sakkoja’, joita Reveton Troijalainen aktiivisesti vaatii hälytyksissään. Mielummin kuin annat rahaa, poista Troijan:Win32/Reveton.A heti paikalla.

MITKÄ OVAT MERKIT REVETON TRJOIJALAISEN TARTUNNASTA?

Useimmissa tapauksissa, Reveton Troijalainen leviää Citadel botnetin kautta, joka voi olla istutettu ohjelmaan joka näyttää turvalliselta. Kun se pääsee valloilleen, tämä huijaushyödyke kaappaa selaimen ja teloittaa sen omia tärkeitä prosesseja johtaen uhrinsa jatkuvaan uudelleenohjaukseen ja systeemin hidastamiseen. Tämä troijalainen tarkoittaa suurta vaaraa käyttäjän tiedostoja kohtaan jotka on koneella, koska se on huomattu toimivan myös niin sanottuna takaovi troijalaisena. Sen avulla hakkerit saavat mahdollisuuden päästä kaappaamaan kone ja varastamaan käyttäjän henkilökohtaisia tiedostoja.

KUINKA POISTAA REVETON TROIJALAINEN?

Poistaaksesi Reveton Troijalaisen, käynnistä täysi systeemin skannaus arvostetulla huijausohjelmien poisto ohjelmistolla kuten SpyHunter 5Combo Cleaner tai Reimage Reimage Cleaner Intego. Jos et voi käynnistää ohjelmaa, seuraa näitä askeleita:

  1. Ota toinen kone ja lataa sillä Reimage Reimage Cleaner Intego tai toinen arvostettu huijausohjelmien poisto ohjelmisto.
  2. Päivitä ohjelma ja laita se USB tikulle tai vaan CD:lle.
  3. Samalla, käynnistä tartunnan saanut kone Turvallisuus Moodissa command prompt päällä ja laita USB koneeseen.
  4. Käynnistä tartunnan saanut kone vielä kerran ja käynnistä täysi systeemin skannaus
Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-reveton-trojan.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Sinun mielipiteesi aiheesta Reveton Trojan