Vakavuus luokka:  
  (36/100)

Reveton Trojan. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

| Tyyppi: Troijalaiset

Reveton Troijalainen (voit löytää myös nimellä Troijan:Win32/Reveton.A) on harmiton ohjelma, lunnasraha huijaus, joka esittelee itsensä uhrille laillisen hälytyksen muodossa The FBI Federal Bureau, Canadian Security Intelligence Service (CSIS) tai muu arvostettu palvelu. Toiminnassa, tämä haittaohjelma väittää ‘lukitsevansa’ uhrin koneen ja alkaa vaatia rahaa korjatakseen asian. Saadakseen sinut tekemään näin, se väittää ‘Sinun PC on blokattu jostain näistä syistä alla’ ja syyttää että olet katsonut tai jakanut tekijänoikeussuojattua materiaalia tai tehnyt laittomuuksia. Emme missään tapauksessa suosittele sinua maksamaan ‘sakkoja’, joita Reveton Troijalainen aktiivisesti vaatii hälytyksissään. Mielummin kuin annat rahaa, poista Troijan:Win32/Reveton.A heti paikalla.

MITKÄ OVAT MERKIT REVETON TRJOIJALAISEN TARTUNNASTA?

Useimmissa tapauksissa, Reveton Troijalainen leviää Citadel botnetin kautta, joka voi olla istutettu ohjelmaan joka näyttää turvalliselta. Kun se pääsee valloilleen, tämä huijaushyödyke kaappaa selaimen ja teloittaa sen omia tärkeitä prosesseja johtaen uhrinsa jatkuvaan uudelleenohjaukseen ja systeemin hidastamiseen. Tämä troijalainen tarkoittaa suurta vaaraa käyttäjän tiedostoja kohtaan jotka on koneella, koska se on huomattu toimivan myös niin sanottuna takaovi troijalaisena. Sen avulla hakkerit saavat mahdollisuuden päästä kaappaamaan kone ja varastamaan käyttäjän henkilökohtaisia tiedostoja.

KUINKA POISTAA REVETON TROIJALAINEN?

Poistaaksesi Reveton Troijalaisen, käynnistä täysi systeemin skannaus arvostetulla huijausohjelmien poisto ohjelmistolla kuten Malwarebytes Malwarebytes tai Reimage. Jos et voi käynnistää ohjelmaa, seuraa näitä askeleita:

  1. Ota toinen kone ja lataa sillä Reimage tai toinen arvostettu huijausohjelmien poisto ohjelmisto.
  2. Päivitä ohjelma ja laita se USB tikulle tai vaan CD:lle.
  3. Samalla, käynnistä tartunnan saanut kone Turvallisuus Moodissa command prompt päällä ja laita USB koneeseen.
  4. Käynnistä tartunnan saanut kone vielä kerran ja käynnistä täysi systeemin skannaus
Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan Reveton Trojan suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu ohjelma Reveton Trojan poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Malwarebytes
Me olemme testanneen Malwarebytes:n tehokkuuden Reveton Trojan poistamisessa (2012-11-05)
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Malwarebytes
Me olemme testanneen Malwarebytes:n tehokkuuden Reveton Trojan poistamisessa (2012-11-05)
Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-reveton-trojan.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä