Poisto Reveton Trojan

Reveton Trojan Poisto-ohje

Mikä on Reveton Trojan?

Reveton Troijalainen (voit löytää myös nimellä Troijan:Win32/Reveton.A) on harmiton ohjelma, lunnasraha huijaus, joka esittelee itsensä uhrille laillisen hälytyksen muodossa The FBI Federal Bureau, Canadian Security Intelligence Service (CSIS) tai muu arvostettu palvelu. Toiminnassa, tämä haittaohjelma väittää ‘lukitsevansa’ uhrin koneen ja alkaa vaatia rahaa korjatakseen asian. Saadakseen sinut tekemään näin, se väittää ‘Sinun PC on blokattu jostain näistä syistä alla’ ja syyttää että olet katsonut tai jakanut tekijänoikeussuojattua materiaalia tai tehnyt laittomuuksia. Emme missään tapauksessa suosittele sinua maksamaan ‘sakkoja’, joita Reveton Troijalainen aktiivisesti vaatii hälytyksissään. Mielummin kuin annat rahaa, poista Troijan:Win32/Reveton.A heti paikalla.

MITKÄ OVAT MERKIT REVETON TRJOIJALAISEN TARTUNNASTA?

Useimmissa tapauksissa, Reveton Troijalainen leviää Citadel botnetin kautta, joka voi olla istutettu ohjelmaan joka näyttää turvalliselta. Kun se pääsee valloilleen, tämä huijaushyödyke kaappaa selaimen ja teloittaa sen omia tärkeitä prosesseja johtaen uhrinsa jatkuvaan uudelleenohjaukseen ja systeemin hidastamiseen. Tämä troijalainen tarkoittaa suurta vaaraa käyttäjän tiedostoja kohtaan jotka on koneella, koska se on huomattu toimivan myös niin sanottuna takaovi troijalaisena. Sen avulla hakkerit saavat mahdollisuuden päästä kaappaamaan kone ja varastamaan käyttäjän henkilökohtaisia tiedostoja.

KUINKA POISTAA REVETON TROIJALAINEN?

Poistaaksesi Reveton Troijalaisen, käynnistä täysi systeemin skannaus arvostetulla huijausohjelmien poisto ohjelmistolla kuten SpyHunter 5Combo Cleaner tai FortectIntego. Jos et voi käynnistää ohjelmaa, seuraa näitä askeleita:

  1. Ota toinen kone ja lataa sillä FortectIntego tai toinen arvostettu huijausohjelmien poisto ohjelmisto.
  2. Päivitä ohjelma ja laita se USB tikulle tai vaan CD:lle.
  3. Samalla, käynnistä tartunnan saanut kone Turvallisuus Moodissa command prompt päällä ja laita USB koneeseen.
  4. Käynnistä tartunnan saanut kone vielä kerran ja käynnistä täysi systeemin skannaus
Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Poisto-ohjeet muilla kielillä