Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poisto Search Encrypt (Poisto-opas) - päivitetty helmi 2021

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - - | Tyyppi: Selaimen kaappaaja

Search Encrypt – virus, joka tarjoaa hämääviä palveluita kokemattomilla tietokoneen käyttäjille

Search Encrypt kuva

Search Encrypt on luokiteltu selaimen kaappaajaksi, joka leviää laajennuksena Chrome Web Kaupassa. Vaikka tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman kehittäjät väittävät, että tämä on yksityisyyteen keskittynyt hakukone, niin se ottaa haltuunsa tavalliset selaimet, kuten Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sekä, asettaakseen hxxps://www.searchencrypt.com/ sivun kotisivuksi, ensisijaiseksi hakukoneeksi sekä uuden välilehden sivuksi.

Jos mietit, onko Search Encrypt virus, niin sinun tulee tietää sen olevan potentiaalisesti ei toivottu ohjelma, ei haittaohjelma. Aivan kuin nämä tietokoneloiset, se voi luikerrella järjestelmääsi ilman sinun lupaasi. Tällaisen epäilyttävän aktiviteetin pitäisi hiljentää kysymys, onko Search Encrypt turvallinen, koska on selvää, että tämä potentiaalisesti ei toivottu ohjelma ei vaadi käyttäjän lupaa selaimen muokkaamiseen.

Muutokset, joita Search Encrypt virus voi yleensä aiheuttaa, voivat vaikuttaa nettiselaamiseen negatiivisesti. Esimerkki, sinut voidaan keskeyttää jatkuvilla pop-up mainoksilla ja ohjata sivuille, joilla et odottanut vierailevasi. Tämän laajennuksen kehittäjät ei tarjoa mitään takuita materiaalin ”tarkkuuteen, osuvuuteen, ajankohtaisuuteen, tai täydellisyyteen” liittyen, joten on suuri riski saada tartunta.

Jos tämä ei riitä, niin ihmiset eivät voi vain poistaa tätä epäluotettavaa sovellusta Mac ja Windows järjestelmistä. Siksi me todella suosittelemme käyttämään automaattista työkalua ja poistamaan Search Encrypt järjestelmästä. ReimageIntego voi olla yksi niistä.

Kuva Search Encrypt hakukoneestaSearch Encrypt sovellusta tarjotaan yksityisyyteen keskittyvänä hakukoneena, joka on todellisuudessa potentiaalisesti ei toivottu ohjelma.

Useat ihmiset eivät tiedä, miten poistaa Search Encrypt Google Chrome selaimelta, koska se on ohjelmoitu muuttamaan sen asetuksen, kun käyttäjä koettaa palauttaa ne aikaisempaan tilaan. Pidä aina mielessäsi, että tästä selaimen kaappaajasta löytyy muitakin versioita, kuten Searchencrypt.navigateto.net sekä Searchencrypt.com virukset, jotka voivat myös saastuttaa järjestelmäsi.

Kuten me olemme jo aikaisemmin maininneet, Search Encrypt ja sen eri versioiden hakutulokset ovat sponsoroitujen mainosten häiritsemiä. Yleensä ne promotoivat yhteistyökumppanien sivustoja tai tuotteita, jotka auttavat kehittäjiä luomaan tuloja maksu-klikkauksesta markkinoinnilla. Pidä aina mielessäsi, että tunkeilevat mainokset voivat olla todella ärsyttäviä, mutta myös vaarallisia.

Käyttöehdot sivun mukaan, sovellus ei ota vastuuta promotoitujen mainosten sisällöstä:

Search Encrypt has no control over, and assumes no responsibility for the content, privacy policies, practices or availability of any third party sites or resources or the products, services or other materials on or available from such sites or resources.

Tämä tarkoittaa, että se voi näyttää myös potentiaalisesti vaarallisia mainoksia, jotka voivat johdattaa hämärälle sivulle tai laukaista automaattisen haittaohjelman asennuksen klikattuna. Siksi se me suosittelemme aloittamaan Search Encrypt poiston heti. Sen tekemiseksi voit käyttää alla olevia manuaalisia poisto-ohjeita tai suorittaa täyden järjestelmän tarkistuksen antivirus ohjelmalla.

Levitystavat joilla levitetään epäilyttäviä laajennuksia

Kuten me mainitsimme aikaisemmin, tämä selaimen kaappaaja voidaan ladata Chrome Web Kaupasta. Käyttäjät kuitenkin raportoivat, että tämä potentiaalisesti ei toivottu ohjelma voi päästä tietokoneelle myös ilman lupaa. Tämä tapahtuu, kun ihmiset asentavat ilmaisohjelmia huolimattomasti.

Yleensä käyttäjät valitsevat Pika- tai suositellun asennuksen ja ohittavat useita askeleita. Tämä on syy miksi he eivät huomaa selaimen kaappaajaa, joka on niputettu ilmaisohjelman kanssa. Myös NoVirus.uk tiimi sanoo, että sinun kannattaa käyttää Edistynyttä/Kustomoitua asennustapaa.

Potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat voivat ilmaantua ennalta merkittyinä rukseina latauksen/asennuksen aikana. Jos haluat suojat järjestelmääsi, poista nämä ruksit ja tarkista tietokoneesi kahdesti luotettavalla vakoiluohjelman poistajalla.

Poista Search Encrypt Mac ja Windows laitteilta

Vaikka Search Encrypt virus ei voi itse aiheuttaa vahinkoa tietokoneellesi, se voi altistaa järjestelmäsi haavoittuvuuksille ja auttaa haittaohjelmia asentumaan. Pidä mielessäsi, että löytyy ylimääräisiä komponentteja, jotka voivat tukea sen aktiviteetteja ja piileskelle eri nimen alla. Sen poistaminen voi olla hankalaa. Siksi me suosittelemme automaattista poistoprosessia.

Sinun ei kannata huolehtia, miten poistaa Search Encrypt Mac tai Windows laitteelta, lataa vain antivirus työkalu alla olevasta listasta ja suorita täysi järjestelmän tarkistus. Pidä mielessäsi, että voit käyttää myös muuta turvaohjelmaa, kunhan se on luotettava ja tarpeeksi tehokas käsittelemään potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia.

Me olemme valmistelleet manuaaliset Search Encrypt poisto-ohjeet heille, jotka haluavat haastetta. ne ovat tämän artikkelin alla yhdessä selaimen nollausohjeiden kanssa. Jos seuraat näitä ohjeita tarkasti, niin tietokoneesi on vapaa kaappaajasta prosessin loputtua.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Search Encrypt kuvankaappaus
Search Encrypt kuvankaappausSearch Encrypt kuvankaappaus
Search Encrypt kuvankaappaus

Manuaalinen Search Encrypt Poisto-ohje:

Poista Search Encrypt Windows järjestelmistä

Jos olet törmännyt kaappaajaan Windows laitteellasi, seuraa alla olevia ohjeita ja poista tämä potentiaalisesti ei toivottu ohjelma Windows laitteelta.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Search Encrypt sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Search Encrypt tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Search Encrypt Mac OS X järjestelmästä

Sinun kannattaa poistaa kaikki epäilyttävät merkinnät, jotka voivat liittyä selaimen kaappaajaan ja puhdista Mac laitteesi.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Search Encrypt tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Search Encrypt Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Search Encrypt sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Search Encrypt poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Search Encrypt Microsoft Edge selaimelta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Search Encrypt pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Search Encrypt Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Search Encrypt sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Search Encrypt poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Search Encrypt Google Chrome selaimelta

Voit korjata Chrome selaimen poistamalla Search Encrypt laajennuksen. Tämän lisäksi, etsi muita epäilyttäviä merkintöjä, jotka voivat häiritä sinua nettiselaamisen aikana ja poista ne myös. Myöhemmin sinun pitää nollata selain, jotta prosessi on valmis.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Search Encrypt sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Search Encrypt poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Search Encrypt Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Search Encrypt tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Search Encrypt poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Search Encrypt rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä