Poisto Search.tapufind.com (Poisto-opas) - helmi 2021 päivitys

kirjoittanut Alice Woods - - | Tyyppi: Selaimen kaappaaja

Tapufind – tekaistu hakukone

Search.tapufind.com

Tapufind on selaimen kaappaaja ja potentiaalisesti ei toivottu ohjelma (PUP), joka teeskentelee olevansa ”nettiselausta parantava työkalu”. Se kuitenkin kaappaa selaimen kotisivun, kun asennettaan eri ilmaisohjelmia väärin, jä muokkaa selaimen asetuksia.

Kuten sen ulkonäkö kertoo, se voi näyttää miltä tahansa hakukoneelta – Google, Bing, Yippy, jne. Siksi se voi vaikuttaa lailliselta ja normaalilta, mutta tämän hakukoneen hyödyllisyys on todella kyseenalainen. Tutkimukset näyttävät, että se liittyy toiseen selaimen kaappaajaan – Safe Finder.

Kun Tapufind pääsee järjestelmään, se voi aloittaa seuraavat aktiviteetit:

 • Kerätä ei henkilökohtaisia tietoja, kuten selaushistoria ja klikatut mainokset;
 • Muut erilaiset parannukset, kuten live urheilu, live sää, alennukset, julisteet, jne.;
 • Näyttää useita tunkeilevia mainoksia;
 • Muokkaa hakutuloksia;
 • Estää käyttäjiä resetoimasta kotisivun ja hakukoneen ensisijaiseksi.

Löytyy useita selaimen kaappaajia netistä, jotka ovat melkein identtisiä (5Finder.com, chromesearch.net). Vaikka ne tarjoavat parannettua nettiselaamista, nämä viruksen kehittäjät keskittyvät vain tuloihin, joita he saavat ei toivotuista uudelleenohjauksista ja pop-upeista kolmansien osapuolien sivuille, jotka voivat olla vaarallisia.

Search.tapufind.com uudelleenohjaukset ovat myös huolestuttavia. Tämän hakukoneen analyysi paljasti, että mainosten ja linkkien klikkaukset voivat johtaa uudelleenohjauksiin todella kyseenalaisille sivuille, kuten teknisen tuen huijauksiin, verkkourkintaan tai sivuille, joita käytetään levittämään vaarallisia ohjelmia. Loppukäyttäjän Lisenssisopimuksessa (EULA) kehittäjät sanovat, että he todellakin lisäävät linkkejä kolmansien osapuolien materiaaliin, joista he eivät ota vastuuta:

”The Product includes links to third party sites or content, as well as content provided by our Service Providers.

You acknowledge that we have no control over and assume no responsibility for Third Party Content. You assume all responsibility and risk in connection with your use of Third Party Content and we hereby disclaim any and all liability to you or any third party in connection thereto.”

Siksi sinun ei kannata riskeerata turvallisuuttasi ja käyttää tätä hakukonetta. Jos kotisivusi kaapattiin tuntemattoman hakukoneen toimesta, sinun kannattaa tarttua heti toimeen. Jotta voit poistaa Search.tapufind.com kotisivulta, voit seurata manuaalisia poisto-ohjeita artikkelin lopussa.

Me suosittelemme kuitenkin nopeuttamaan Tapufind poistoa luotettavalla haitta-/vakoiluohjelman poistajalla. Järjestelmän tarkistus ReimageIntego tai muulla turvaohjelmalla auttaa sinua puhdistamaan PC:n muutamassa minuutissa ja voit nauttia rauhallisesta nettiselaamisesta.

Search.tapufind.com viruksen kuvaSearch.tapufind.com on selaimen kaappaaja, joka leviää nipussa ilmaisohjelmien kanssa.

Selaimen kaappaaja tulee nipussa ilmaisohjelmien kanssa

Yksi suurin syy miksi selaimen kaappaajaa usein kutsutaan ”virukseksi” on, että käyttäjillä ei ole tietoa, miten Tapufind kaappaus tapahtui. Sen levitystapa on kuitenkin yksinkertainen, mutta viekas. Tällaiset tartunnan on yleensä niputettu latausmanagerien kanssa ilmaisina liitteinä.

Kun olet ladannut ilmaisohjelman netistä, niin seuraa näitä turvaohjeita:

 1. Käytä aina Edistynyttä/Kustomoitua asennustapaa, ei koskaan Suositeltua/Nopeaa asennustapaa.
 2. Kun olet Edistyneessä tilassa, poista ruksi kaikista lisäosista, jotka muuten asennetaan laitteellesi. Avain tietokoneen turvallisuuteen on varovaisuus.
 3. Lue EULA ja Yksityisyyden Suoja varmistaaksesi, että suostu asentamaan mitään epäilyttäviä työkaluja pääohjelman kanssa.

Utanvirus.se asiantuntijat ehdottavat välttämään kyseenalaisia sivuja, jotka voivat promotoida tällaisia hämäriä sovelluksia. Jos sinut uudelleenohjataan sivulle, joka pyytää asentamaan määrätyn ohjelman – poistu heti ja tarkista selaimesi luotettavalla turvaohjelmalla.

Kuva Search.tapufind.com hakukoneesta

Poista Search.tapufind.com heti

Selaimen kaappaajan poisto voi olla hankalaa, jos et tiedä missä se piileskelee. Helpoin tapa on käyttää ammattilaisten vakoiluohjelman poistajaa ja tarkistaa järjestelmä päivitetyllä työkalulla. Me kuitenkin tiedämme, että automaattinen search.tapufind.com poisto ei sovi kaikille.

Jotta voit poistaa Tapufind manuaalisesti, meidän tiimimme on valmistellut askel-askeleelta ohjeet alle. Seuraa kaikkia askeleita tarkkaan. Muuten voit jättää joitain merkintöjä ja saada selaimen kaappaajan takaisin tietokoneellesi.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Search.tapufind.com Poisto-ohje:

Poista Search.tapufind.com Windows järjestelmistä

Kuten luvattua, manuaaliset Search.tapufind.com poisto-ohjeet ovat alla. Ole todella tarkkana ja älä ohita mitään selaimen kaappaajan komponentteja.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Search.tapufind.com sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Search.tapufind.com tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Search.tapufind.com Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Search.tapufind.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Search.tapufind.com Internet Explorer (IE) selaimelta

Nollaa Internet Explorer poistaaksesi seurantaevästeet ja vastaavat PUPin komponentit.

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Search.tapufind.com sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Search.tapufind.com poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Search.tapufind.com Microsoft Edge selaimelta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Search.tapufind.com pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Search.tapufind.com Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Tarkista Firefox laajennusten lista ja poista Tapufind tai vastaavat tuntemattomat merkinnät. Nolla sitten selain:

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Search.tapufind.com sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Search.tapufind.com poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Search.tapufind.com Google Chrome selaimelta

Seuraa näitä ohjeita ja poista Tapufind virus kokonaan:

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Search.tapufind.com sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Search.tapufind.com poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Search.tapufind.com Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Search.tapufind.com tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Search.tapufind.com poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Search.tapufind.com rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Alice Woods
Alice Woods

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Alice Woods
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä