Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poista Searchincognito.com virus (Poisto-ohjeet) - tammi 2021 päivitys

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - - | Tyyppi: Selaimen kaappaaja

Searchincognito.com on uudelleenohjaus virus, joka johtaa online hakusi kyseenalaisille sivuille turvallisuuden parantamisen sijaan

Searchincognito.com virus

Searchincognito.com on kyseenalainen hakukone, joka tunkeutuu järjestelmään ilman käyttäjän lupaa. Sivusto ilmaantuu saastuneelle selaimelle kotisivuna ja ensisijaisena hakukoneena tarjoten hyödyllisiä nimettömiä hakuja. Tämä selaimen kaappaaja aiheuttaa kuitenkin enemmän ongelmia, kuin antaa apua. Tämän ohjelman läsnäolo tietokoneella vaikuttaa laitteesi suorituskykyyn ja aiheuttaa jatkuvia uudelleenohjauksia ennen näkemättömille sivuille. Tämän lisäksi, tämä potentiaalisesti ei toivottu ohjelma voi asentaa sen kyseenalaiset laajennukset, browser helper objektit ja vastaavat komponentit, joita käytetään seuraamaan käyttäjiä ja suojaamaan kaappaajaa poistolta. Yhteenvetona, ei ole tarpeen luottaa Search Incognito virukseen ja pitää sitä järjestelmässä.

Nimi Searchincognito.com
Tyyppi Selaimen kaappaaja
Kategoria Potentiaalisesti ei toivottu ohjelma
Vaikutus Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome
Oireet Näyttää jatkuvia mainoksia, ohjaa yhteystyökumppanien sivuille ja asentaa epäilyttäviä työkaluja tai laajennuksia
Levitys Nipussa ilmaisohjelmien kanssa
Poisto Käytä ReimageIntego ohjelmaa järjestelmän puhdistamiseen ja vahinkojen korjaukseen

Kuten voit huomata, Searchincognito.com on valmis kaikkeen. Kun se on kerännyt tarpeeksi tietoja hakusanoistasi, jotta se voi ennustaa kiinnostuksesi kohteet, se alkaa tuottamaan promotionaalista materiaalia. Sinun kannattaa siis kohdella sen hakutuloksia varovasti, koska ne voivat johdattaa epäilyttäville nettisivuille, jotka voivat promotoida epäilyttäviä ohjelmia tai saastuneita tiedostoja.

Lopuksi, se voi pommittaa sinua tuhansilla mainoksilla, jotka ilmaantuvat julisteina, tekstiin sisällytettyinä linkkeinä ja pop-up mainoksina. Näihin mainoksiin voi sisältyä suorat linkit, jotka voivat johdattaa sinut epäluotettaville sivuille.

Sinun kannattaa varoa kaupallista materiaalia, joka:

 • promotoi epäilyttäviä ohjelmia tai työkaluja;
 • näyttää samaa materiaalia uudelleen ja uudelleen;
 • sisältää ”provided by Search incognito” tai vastaavia ilmoituksia;
 • näyttää samaa julkaisijaa koko ajan;
 • saastuttaa sivut, joita usein käytät ja joilla vierailet.

Nämä mainokset voivat sisältää vaarallista materiaalia tai aiheuttaa selaimen laajennusten, työkalujen, kirjanmerkkien tai työkalupalkkien asennuksen. Kaikki ylimääräiset sovellukset vaikuttavat suorituskykyyn enemmän ja heikentävät online aikaasi. Sinun pitää poistaa Searchincognito.com ennen kuin se saastuttaa tietokoneesi.

Turvallisin tapa käsitellä tätä PUPia, on sen poisto. Kun suoritat Searchincognito.com poisto

askeleet tietokoneella, sinun pitää olla todella tarkkana, kun seuraat alla olevia askeleita. Sinun pitää korjata viruksen vahingot, kun olet poistanut sen ReimageIntego ohjelman kanssa.

Searchincognito.comSearchincognito.com virus on potentiaalisesti ei toivottu ohjelma, joka vaikuttaa selaimen suorituskykyyn, näyttämällä tuhansia mainoksia.

Ohjelmaniput piilottavat PUPit asennuksen aikana

Useimmissa tapauksissa, tällaiset epäilyttävät sovellukset luikertelevat PC järjestelmään yhdessä ilmaisohjelmien kanssa, kuten erilaiset soittimet, latausmanagerit, PDF luojat, muuntimet ja vastaavat ohjelmat. Jotkut PC käyttäjät hätäilevät asennuksen aikana ja tekevät suuren virheen. Ole tarkkana ja älä klikkaa ”Next (seuraava)” painiketta, kun yrität asentaa jotain tietokoneellesi.

tutkijat ilmoittavat, että sinun ei pidä koskaan asentaa ohjelmia kiireessä. Muista varmistaa, että luet käyttöehdot ennen ilmaisohjelmien asennusta ja kiinnitä huomiot jokaiseen asennusvaiheeseen. Jos joku niistä on asetettu automaattisesti vaihtamaan aloitussivun ja ensisijaisen hakukoneen, niin sinun pitää poistaa ruksi siitä kohdalta.

Pysy myös erossa ”perus”, ”tavallisesta” tai ”Ensisijaisesta” asennustavoista, koska ne voivat huijata sinut lisäämään valinnaisia ohjelmia järjestelmään. Näiden vaihtoehtojen sijaan, sinun pitää valita ”Edistynyt” tai ”Kustomoitu” asennustapa. Jos olet jo kärsinyt uudelleenohjauksista ja ei toivotuista mainoksista selaimellasi, me todella suosittelemme seuraamaan alla olevia askeleita.

Sinun pitää poistaa Searchincognito.com niin pian kuin mahdollista

Minkä tahansa viruksen poisto voidaan suorittaa manuaalisesti tai automaattisesti. Jos olet kokenut tietokoneen käyttäjä, niin artikkelin alla olevat ohjeet auttavat sinua poistamaan tämän PUPin itse. Jos et, niin me suosittelemme asentamaan vakoiluohjelman poistajan, joka poistaa Searchincognito.com viruksen ja sen merkinnät automaattisesti.

Pidä mielessäsi, että sinun ei kannata luottaa sen hakutuloksiin, joiden pitäisi ohjata ihmiset sponsoroiduille sivuille. Tämän lisäksi, pidä mielessä sen kyky seurata käyttäjiä ja kerätä ei henkilökohtaisia tietoja, sinun pitää siis  miettiä kahdesti ennen kuin käytät sitä ”nimettömänä” pysymiseen verkossa. Sinun kannattaa suorittaa Searchincognito.com poisto, koska järjestelmässäsi voi olla ylimääräisiä verkkotartuntoja.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Searchincognito.com viruksen Poisto-ohje:

Poista Searchincognito.com Windows järjestelmistä

Jos yrität poistaa Searchincognito.com virusta manuaalisesti, sinun pitää poistaa kaikki merkinnät, jotka kuuluvat tälle selaimen kaappaajalle:

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Searchincognito.com sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Searchincognito.com tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'
 5. Poista Searchincognito.com selaimilta sekä Windows pikakuvakkeista
  Klikkaa Mozilla Firefox pikakuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Properties. Klikkaa selainten kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Properties'
 6. Mene Shortcut välilehteen ja vilkaise Target kenttää. Poista haitallinen URL joka liittyy virukseesi. Valitse 'Shortcut' välilehti ja poista 'http://isearch.babylon.com...' tai muut epäilyttävät URL:it

Toista yllä annetut askeleet kaikilla selaimen pikakuvakkeilla, mukaanlukien Internet Explorer sekä Google Chrome. Muista tarkistaa kaikkien näiden pikakuvakkeiden sijainti, mukaanlukien työpöytä, Käynnistä valikko sekä työkalupalkki.

Poista Searchincognito.com Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Searchincognito.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Searchincognito.com Internet Explorer (IE) selaimelta

Poistaaksesi Incognito Search laajennuksen, tarkista selaimesi epäilyttävien komponenttien varalta ja poista ne kaikki:

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Searchincognito.com sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Searchincognito.com poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Searchincognito.com virus Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Searchincognito.com pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Searchincognito.com Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Poistaaksesi viruksen Firefox selaimelta, sinun pitää poistaa muut lisäosat, jotka kuuluvat samalle kehittäjälle:

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Searchincognito.com sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa valikkoa (oikea yläkulma), valitse Options General.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivu tai paina Restore to default.
 5. Paina OK tallentaaksesi muutokset. Kun olet 'General' välilehdessä, poista haitallinen URL 'Home Page' osiosta tai pana 'Restore to Default' painiketta. Paina 'OK' tallentaaksesi muutokset.
 6. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 7. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Searchincognito.com poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Searchincognito.com Google Chrome selaimelta

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Searchincognito.com sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Vaihda kotisivusi ja ensisijainen hakukoneesi jos tämä virus on ne muuttanut
  Paina Valikko kuvaketta ja valitse Settings.
 4. Täällä, etsi Open a specific page or set of pages vaihtoehdon On startup alta ja paina Set pages. Kun olet klikannut Menua sekä 'Settings', valitse 'Set pages'
 5. Nyt sinun tulisi nähnä toinen ikkuna. Täällä, poista haitalliset hakukoneet ja anna sivu jota haluat käyttää kotisivunasi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 6. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 7. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 8. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 9. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 10. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Searchincognito.com poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-searchincognito-com-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Searchincognito.com virus