Poista Searchincognito.com virus (Poisto-ohjeet) - loka 2018 päivitys

Searchincognito.com viruksen Poisto-ohje

Mikä on Searchincognito.com virus?

Searchincognito.com on uudelleenohjaus virus, joka johtaa online hakusi kyseenalaisille sivuille turvallisuuden parantamisen sijaan

Searchincognito.com virus

Searchincognito.com on kyseenalainen hakukone, joka tunkeutuu järjestelmään ilman käyttäjän lupaa. Sivusto ilmaantuu saastuneelle selaimelle kotisivuna ja ensisijaisena hakukoneena tarjoten hyödyllisiä nimettömiä hakuja. Tämä selaimen kaappaaja aiheuttaa kuitenkin enemmän ongelmia, kuin antaa apua. Tämän ohjelman läsnäolo tietokoneella vaikuttaa laitteesi suorituskykyyn ja aiheuttaa jatkuvia uudelleenohjauksia ennen näkemättömille sivuille. Tämän lisäksi, tämä potentiaalisesti ei toivottu ohjelma voi asentaa sen kyseenalaiset laajennukset, browser helper objektit ja vastaavat komponentit, joita käytetään seuraamaan käyttäjiä ja suojaamaan kaappaajaa poistolta. Yhteenvetona, ei ole tarpeen luottaa Search Incognito virukseen ja pitää sitä järjestelmässä.

Nimi Searchincognito.com
Tyyppi Selaimen kaappaaja
Kategoria Potentiaalisesti ei toivottu ohjelma
Vaikutus Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome
Oireet Näyttää jatkuvia mainoksia, ohjaa yhteystyökumppanien sivuille ja asentaa epäilyttäviä työkaluja tai laajennuksia
Levitys Nipussa ilmaisohjelmien kanssa
Poisto Käytä FortectIntego ohjelmaa järjestelmän puhdistamiseen ja vahinkojen korjaukseen

Kuten voit huomata, Searchincognito.com on valmis kaikkeen. Kun se on kerännyt tarpeeksi tietoja hakusanoistasi, jotta se voi ennustaa kiinnostuksesi kohteet, se alkaa tuottamaan promotionaalista materiaalia. Sinun kannattaa siis kohdella sen hakutuloksia varovasti, koska ne voivat johdattaa epäilyttäville nettisivuille, jotka voivat promotoida epäilyttäviä ohjelmia tai saastuneita tiedostoja.

Lopuksi, se voi pommittaa sinua tuhansilla mainoksilla, jotka ilmaantuvat julisteina, tekstiin sisällytettyinä linkkeinä ja pop-up mainoksina. Näihin mainoksiin voi sisältyä suorat linkit, jotka voivat johdattaa sinut epäluotettaville sivuille.

Sinun kannattaa varoa kaupallista materiaalia, joka:

 • promotoi epäilyttäviä ohjelmia tai työkaluja;
 • näyttää samaa materiaalia uudelleen ja uudelleen;
 • sisältää ”provided by Search incognito” tai vastaavia ilmoituksia;
 • näyttää samaa julkaisijaa koko ajan;
 • saastuttaa sivut, joita usein käytät ja joilla vierailet.

Nämä mainokset voivat sisältää vaarallista materiaalia tai aiheuttaa selaimen laajennusten, työkalujen, kirjanmerkkien tai työkalupalkkien asennuksen. Kaikki ylimääräiset sovellukset vaikuttavat suorituskykyyn enemmän ja heikentävät online aikaasi. Sinun pitää poistaa Searchincognito.com ennen kuin se saastuttaa tietokoneesi.

Turvallisin tapa käsitellä tätä PUPia, on sen poisto. Kun suoritat Searchincognito.com poisto

askeleet tietokoneella, sinun pitää olla todella tarkkana, kun seuraat alla olevia askeleita. Sinun pitää korjata viruksen vahingot, kun olet poistanut sen FortectIntego ohjelman kanssa.

Searchincognito.comSearchincognito.com virus on potentiaalisesti ei toivottu ohjelma, joka vaikuttaa selaimen suorituskykyyn, näyttämällä tuhansia mainoksia.

Ohjelmaniput piilottavat PUPit asennuksen aikana

Useimmissa tapauksissa, tällaiset epäilyttävät sovellukset luikertelevat PC järjestelmään yhdessä ilmaisohjelmien kanssa, kuten erilaiset soittimet, latausmanagerit, PDF luojat, muuntimet ja vastaavat ohjelmat. Jotkut PC käyttäjät hätäilevät asennuksen aikana ja tekevät suuren virheen. Ole tarkkana ja älä klikkaa ”Next (seuraava)” painiketta, kun yrität asentaa jotain tietokoneellesi.

tutkijat ilmoittavat, että sinun ei pidä koskaan asentaa ohjelmia kiireessä. Muista varmistaa, että luet käyttöehdot ennen ilmaisohjelmien asennusta ja kiinnitä huomiot jokaiseen asennusvaiheeseen. Jos joku niistä on asetettu automaattisesti vaihtamaan aloitussivun ja ensisijaisen hakukoneen, niin sinun pitää poistaa ruksi siitä kohdalta.

Pysy myös erossa ”perus”, ”tavallisesta” tai ”Ensisijaisesta” asennustavoista, koska ne voivat huijata sinut lisäämään valinnaisia ohjelmia järjestelmään. Näiden vaihtoehtojen sijaan, sinun pitää valita ”Edistynyt” tai ”Kustomoitu” asennustapa. Jos olet jo kärsinyt uudelleenohjauksista ja ei toivotuista mainoksista selaimellasi, me todella suosittelemme seuraamaan alla olevia askeleita.

Sinun pitää poistaa Searchincognito.com niin pian kuin mahdollista

Minkä tahansa viruksen poisto voidaan suorittaa manuaalisesti tai automaattisesti. Jos olet kokenut tietokoneen käyttäjä, niin artikkelin alla olevat ohjeet auttavat sinua poistamaan tämän PUPin itse. Jos et, niin me suosittelemme asentamaan vakoiluohjelman poistajan, joka poistaa Searchincognito.com viruksen ja sen merkinnät automaattisesti.

Pidä mielessäsi, että sinun ei kannata luottaa sen hakutuloksiin, joiden pitäisi ohjata ihmiset sponsoroiduille sivuille. Tämän lisäksi, pidä mielessä sen kyky seurata käyttäjiä ja kerätä ei henkilökohtaisia tietoja, sinun pitää siis miettiä kahdesti ennen kuin käytät sitä ”nimettömänä” pysymiseen verkossa. Sinun kannattaa suorittaa Searchincognito.com poisto, koska järjestelmässäsi voi olla ylimääräisiä verkkotartuntoja.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Searchincognito.com viruksen Poisto-ohje

Poista Windowsista

Jos yrität poistaa Searchincognito.com virusta manuaalisesti, sinun pitää poistaa kaikki merkinnät, jotka kuuluvat tälle selaimen kaappaajalle:

Poistaaksesi Searchincognito.com virus Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät Searchincognito.com virus (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista Searchincognito.com Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Searchincognito.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Poistaaksesi viruksen Firefox selaimelta, sinun pitää poistaa muut lisäosat, jotka kuuluvat samalle kehittäjälle:

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy Searchincognito.com virus ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos Searchincognito.com virus ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa Searchincognito.com virus poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Searchincognito.com rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä