Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poista Shmokiads virus (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - - | Tyyppi: Mainosohjelma

Shmokiads virus kehottaa uhreja asentamaan lisää epäluotettavia ohjelmia

Shmokiads viruksen mainokset ovat todella ärsyttäviä

Shmokiads on epäilyttävä mainosverkosto, joka tyrkyttää epäilyttäviä mainoksia Shmokiads.com osoitteen läpi. Se tunnetaan myös nimellä Shmoki mainosverkosto. Se vaikuttaa käyttävän vakoiluohjelman tyyppistä ohjelmistoa saastuttamaan tietokoneet ja toimittamaan kaikki mainokset sen läpi. Virukset.fi tutkijat ovat huomanneet, että tämä mainosverkosto mainostaa enimmäkseen erilaisia potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia (PUP), kuten selaimen kaappaajat tai mainosohjelmat.

Vaikuttaa siltä, että Shmokiads kehittäjät koettavat ansaita rahaa käyttämällä maksu asennuksesta huijauksesta. Se syöttää kaikenlaisia ilmaisohjelmia uhrille, kuten pelit, selaimen työkalupalkit, vaaralliset järjestelmän optimoijia ja vastaavaa materiaalia. Tutkijoiden mukaan tämä mainosverkko yleenssä vaivaa Ranskalaisia tietokoneen käyttäjiä .

Ohjelmaesimerkkejä, joita Shmokiads verkosto promotoi, ovat Screen Addict, VideoDownloadConverter Työkalupalkki, Slither.io peli ja muut. Sinun ei kannata koskaan suostua asentamaan näitä ohjelmia, koska ne ovat yleensä mainosten tukemia työkaluja, jotka eivät tarjoa mitään hyödyllisiä ominaisuuksia. Tämän lisäksi ne keräävät tietoja uhrien selaustiedoista, tämä on toinen syy pysyä kaukana ohjelmista, joita Shmoki mainokset promotoivat.

Mainosohjelmat, jotka on yhdistetty Shmokiads virukseen, ovat sinnikkäitä. Se saa jatkuvasti uusia mainostunnuksia palvelimilleen ja näyttää näitä uhrien näytöllä. Uhrit ovat raportoineet, että kuvattu mainosohjelma vaikuttaa Windows sekä Mac järjestelmiin. On myös tunnettua, että on todella vaikeaa poistaa Shmokiads virus, koska sitä ei voida asentaa Ohjauspaneelin kautta, kuten tavallinen tietokoneohjelma.

Jos haluat poistaa viruksen manuaalisesti, sinun kannattaa lukea artikkelin alla olevat ohjeet todella tarkasti. Jos kuitenkin haluat olla varma, että tämä mainosohjelma ei palaa, niin valitse automaattinen Shmokiads poistotapa. Voit käyttää ReimageIntego tai Malwarebytes ohjelmaa.

Ole varuillasi sillä mainosohjelma kerää joitain tietoja sinusta. He voivat ottaa kaikki tiedot, jotka annat mielipidekyselyihin, seurata hakusanoja, selaushistoriaa, latauksia, IP-osoitetta, sijaintia ja muita tietoja sinusta, jotka kuvaavat sinut käyttäjänä.

Shmokiads haittaohjelmaShmokiads virus avaa kokoajan Shmoakiads.com sivua ja lataa useita mainoksia, yleensä ehdotuksia asentaa määrättyjä kolmansien osapuolien ohjelmia.

Mainosohjelma voi käyttää kerättyjä tietoja näyttämään kohdistettuja mainoksia, se voi myös myydä kerättyjä tietoja kolmansille osapuolille. Suojellaksesi yksityisyyttäsi, poista tämä ärsyttävä ohjelma järjestelmästä ja resetoi selaimesi HETI. Opas on artikkelin alla.

Shmoki mainosohjelman levitys

Keskusteltu mainosohjelma alkaa vaivata tietokoneen käyttäjiä, jotka asentavat epäluotettavia ilmaisohjelmia kiinnittämättä huomiota yksityiskohtiin ohjelman asennuksessa. Useimmiten selaimen kaappaajat matkustavat nipussa freeware tai shareware ohjelmien kanssa, siksi käyttäjät asetavat niitä tietämättään.

On tärkeää kiinnittää tarkkaa huomiota tietoihin ohjelman asennuksessa. Jos mahdollista, valitse Kustomoitu tai Edistynyt asennustapa. Nämä antavat sinulle mahdollisuuden tarkastella kaikkia ylimääräisiä tiedostoja ja ohjelmistoja, joita sinulle tarjotaan. On selvää, että saat mahdollisuuden estää niiden asennuksen. Valitettavasti Perus-/Pika-asennukset eivät anna sinun tutkia pakettia tällä tavalla.

Ole varuillasi, kun valitset asennetavan ohjelman ja sinun kannattaa välttää tiedostoja P2P verkossa. On sanomattakin selvää, että sinun ei kannata koskaan koettaa asentaa laittomia ohjelmia. Tällaiset lataukset sisältävät usein odottamattomia tiedostoja, jotka voivat aiheuttaa uhan tietokoneen järjestelmään.

Poista Shmokiads.com virus tietokoneelta lopullisesti

Löytyy useita tekniikoita poistaa Shmokiads virus, älä siis anna periksi, jos yksi tavoista ei korjaa ongelmaa sinulle. Me olemme valmistelleet täydelliset ohjeet Shmoki Ads poistoon ja lisänneet ne tämän artikkelin loppuun.

Kun olet poistanut kaikki tiedostot tähän virukseen liittyen, tee järjestelmän tarkistus haittaohjelman poistajalla. Automaattinen Shmokiads poistotyökalu ei vain poista määrättyä virusta, mutta se puhdistaa järjestelmän poistamalla kaikki tiedostot, jotka on luokiteltu potentiaalisesti ei toivotuiksi tai vaarallisiksi.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Shmokiads viruksen Poisto-ohje:

Poista Shmokiads Windows järjestelmistä

Käytä annettuja ohjeita poistamaan Shmoki mainosohjelma järjestelmästä. Poista kaikki ohjelmat, jotka vaikuttavat epäilyttävältä. Korjaa saastuneet selaimen kuvakkeet alla olevan esimerkin avulla. Voit koettaa myös päästä Windows Rekisteriin (käytä vain Windows hakua etsimään regedit), mene Edit menuun ja valitse Find. Täällä sinun pitää etsiä Shmoki tai Shmokiads. Poista kaikki siihen liittyvät merkinnät.

VAROITUS. Sinun pitää editoida Windows Rekisteriä, jos olet kokenut PC-käyttäjä. Väärän rekisteriavaimen poistaminen voi johtaa ongelmiin järjestelmässä.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Shmokiads sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Shmokiads tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Shmokiads Mac OS X järjestelmästä

Jos Mac laitteesi näyttää Shmoki mainoksia jatkuvasti, tee seuraavat:

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Shmokiads tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Shmokiads Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Shmokiads sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Shmokiads poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Shmokiads virus Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Shmokiads pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Shmokiads Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Shmokiads sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Shmokiads poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Shmokiads Google Chrome selaimelta

Poistaaksesi Schmokiads viruksen Chrome selaimelta, tee seuraavat:

1. Mene Local Disk (C:) > USERS > [Tietokoneesi nimi] kansioon.

2. Klikkaa View vaihtoehtoa ja Show/hide paneelissa laita ruksi kohtaan Hidden items.

3. Avaa AppData kansio> Roaming > Google > Chrome > User Data > Default. Etsi täällä Preferences tiedosto ja POISTA SE.

4. Avaa Google Chrome ja resetoi se. Käytä alla olevia ohjeita.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Shmokiads sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Shmokiads poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Shmokiads Safari selaimelta

Käytä annettuja ohjeita poistamaan Shmoki mainosohjelma Safari selaimelta. Muista resetoida Safari selain myöhemmin.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Shmokiads tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Shmokiads poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Shmokiads rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä