Vakavuus luokka:  
  (9/100)

Springserve virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Alice Woods - - | Tyyppi: Mainosohjelma

Kuinka Springserve virus toimii?

Springserve virus on mainosohjelma, joka voi hukuttaa selaimesi harhaanjohtavilla mainoksilla. Tämä mainosten tukema ohjelma yleensä luikertelee tietokoneelle luvatta ja vaikuttaa kaikkiin suosituimpiin selaimiin. Se asentaa mainosten koodeja selaimille, joka näyttää useiden kolmansien osapuolien materiaalia nettiä selatessa. Sprinserve mainokset eivät ole vain ärsyttäviä, ne ovat myös harhaanjohtavia tai jopa vaarallisia. Pop-upit, tekstiin sisällytetyt mainokset, julisteet, alennuskupongit ja muut kaupalliset tarjoukset voivat johtaa vaarallisiin verkkotartuntoihin. Mainosohjelman ohjelmoijat eivät hyödytä tietokoneen käyttäjää. He suunnittelevat niitä luodakseen tuloja. Nämä sovellukset käyttävät useita online mainostus strategioita ja yleensä luovat maksu-klikkauksesta tuloja. Ei siis ole epäilystä, että sinun kannattaa poistaa Springserve laitteelta niin pian kuin mahdollista, kun huomaat tunkeilevia mainoksia nettiä selatessasi. Tietokoneen tarkistus Reimage ohjelmalla takaa, että mainosohjelma ja kaikki sen komponentit poistetaan järjestelmästä kokonaan.

Tämä PUP pystyy myös aiheuttamaan uudelleenohjauksia cdn.springserve.comm sivulle ja muille epäilyttäville sivuille. Näiden uudelleenohjausten tarkoitus on parantaa promotoitujen sivujen liikennettä. Käyttäjät voivat päätyä nettisivuille, jotka myyvät kyseenalaisia ohjelmia tai levittävät jopa haittaohjelmia. Siksi yksi suurimmista ongelmista on uudelleenohjaukset. Käyttäjiä häiritään usein ärsyttävillä selausaktiviteeteilla, heidän pitäisi kuitenkin varoa myös törmäämästä haittaohjelmiin. Sama riski voi ilmaantua, kun klikkaat useita mainoksia. Ei ole mitään väliä kuinka upealta nämä mainokset näyttävät, sinun kannattaa pysyä erossa niistä. Sinun kannattaa aloittaa Springserve poisto heti, jos et halua klikata haittamainoksia vahingossa.

Springserve mainosohjelma voi myös asentaa evästeitä nettiselaimille. mainosten tukemat ohjelmat keräävät usein ei henkilökohtaisia tietoja, joka sallii käyttäjän profiilin luomisen ja kohdistettujen mainosten näyttämisen. Löytyy aina kuitenkin mahdollisuus, että mainosohjelma voi antaa kolmansien osapuolien seurantasovellusten asennuksen, jotka ovat kiinnostuneita henkilökohtaisista tiedoista. Löytyy myös aina mahdollisuus, että joitain kerättyjä tietoja myydään yhteistyökumppaneille tai eri mainosalustoille. Siksi voit kärsiä useista Springserve tai muista kyseenalaisista kaupallisista mainoksista, voit myös kohdata yksityisyyteen liittyvistä ongelmista. Ei ole epäilystäkään, että jos vaalit yksityisyyttäsi niin sinun tulee tarkistaa ja korjata tietokoneesi.

Kuinka haittaohjelmat pääsevät järjestelmään?

Kuten useimmat potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat, Springserve virusta levitetään niputuksen avulla. Tämä tekniikka antaa lisätä PUPin ylimääräisenä komponenttina freeware tai shareware pakettiin. Mainosohjelma pääsee järjestelmään niputettuna pääohjelman kanssa, jos käyttäjä luottaa Pika, Perus tai Ensisijaiseen asennustapaan. Nämä asetukset eivät kerro mitään kolmansien osapuolien sovelluksista. Tämän tuloksena ne asennetaan automaattisesti. Voidaksesi välttää Springserve kaappausta ja muita potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia, sinun pitää seurata kolmea yksinkertaista sääntöä. Ensimmäiseksi, valitse luotettava lähde latauksille. Toiseksi, lue Loppukäyttäjän Lisenssisopimus (EULA) ja muut annetut tiedot ennen ohjelman asennusta. Kolmanneksi, käytä Edistynyttä/Kustomoitua asennustapaa. Seuraa jokaista askelta ja etsi ennalta valitut kolmansien osapuolien sovellukset, kuten mainosohjelmat. Poista kaikki tuntemattomat hakukoneet, selaimen laajennukset, PC optimoijat ja muut PUPit. Tämä auttaa välttämään ei toivottuja tietokoneen ongelmia.

Springserve poistotavat

Mainosohjelmat ovat ärsyttäviä mutta ei vaikeita poistaa. Päästäksesi eroon harhaanjohtavista mainoksista, tekaistuista varoituksista päivittää ohjelmia, sinun pitää valita poistotapa, joka sopii sinulle. Löytyy kaksi tapaa Springserve poistoon. Ensimmäinen ehdottaa tutkimaan tietokoneen järjestelmän ja poistamaan viruksen manuaalisesti. Toinen tapa ehdottaa käyttämään ammattilaisten haittaohjelman poistajaa ja antaa sen puhdistaa tietokone puolestasi. Molemmat tavat ovat turvallisia, jos et kuitenkaan ole koskaan poistanut potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia, niin sinun kannattaa valita automaattinen poistotapa. Asenna yksi alla suositelluista ohjelmista ja suorita täysi järjestelmän tarkistus. Jos sinulla on turvatyökalu asennettuna, niin päivitä se ja poista Springserve sen avulla.

Voit poistaa viruksen vahingot automaattisesti yhdellä näistä ohjelmista Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Me suosittelemme näitä sovelluksia, koska ne voivat tunnistaa potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat sekä virukset, kaikki niiden tiedostot ja rekisterimerkinnät, jotka niihin liittyvät.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Manuaalinen Springserve viruksen Poisto-ohje:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista Springserve Windows järjestelmistä

Seuraa ohjeita poistaaksesi Springserve viruksen tietokoneeltasi kokonaan. Etsi ohjelmia, jotka on voitu asentaa sinun tietokoneellesi ja poista ne. Muista poistaa myös kaikki epäilyttävät merkinnät selaimiltasi. Resetoi sitten selaimesi.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Springserve sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Springserve tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista Springserve Mac OS X järjestelmästä

Tämä mainosohjelma hyökkää harvoin Mac OS X koneisiin. Aivan kuten useimmat PUPit, se on kohdistettu Windows OS laitteisiin. Jos kuitenkin kärsit näistä mainoksista, sinun ei kannata epäröidä ja seurata meidän valmistelemia ohjeita.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Springserve tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista Springserve Internet Explorer (IE) selaimelta

Mainosohjelmat voivat asentaa erilaisia mainosten koodeja ja evästeitä. Resetoi siis Explorer selain niiden poistamiseksi.

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Springserve sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Springserve poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista Springserve virus Microsoft Edge selaimesta

Kaappauksen jälkeen Microsoft Edge selaimella, on tärkeää resetoida Microsoft Edge selain. Se auttaa poistamaan mainosohjelma merkinnät.

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Springserve pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista Springserve Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Tarkista Mozilla Firefox laajennukset ja poista kaikki tuntemattomat merkinnät. Mainosohjelma voi asentaa kolmansien osapuolien sovelluksia, jotka voivat seurata tietoja sinusta ja näyttää mainoksia. Seuraa sitten alla olevia askeleita ja resetoi selaimesi.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Springserve sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Springserve poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista Springserve Google Chrome selaimelta

Poista Springserve ja muut kyseenalaiset merkinnät Chrome laajennusten listalta. Resetoi selaimesi asetukset voidaksesi poistaa mainosohjelman komponentit kokonaan.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Springserve sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Springserve poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista Springserve Safari selaimelta

Seuraa alla olevia ohjeita ja resetoi Safari poistaaksesi Springserve viruksen kokonaan.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Springserve tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Springserve poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kirjoittajasta

Alice Woods
Alice Woods

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Alice Woods
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-springserve-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä