Poista Springserve virus (Helpot Poisto-ohjeet)

Springserve viruksen Poisto-ohje

Mikä on Springserve virus?

Kuinka Springserve virus toimii?

Springserve virus on mainosohjelma, joka voi hukuttaa selaimesi harhaanjohtavilla mainoksilla. Tämä mainosten tukema ohjelma yleensä luikertelee tietokoneelle luvatta ja vaikuttaa kaikkiin suosituimpiin selaimiin. Se asentaa mainosten koodeja selaimille, joka näyttää useiden kolmansien osapuolien materiaalia nettiä selatessa. Sprinserve mainokset eivät ole vain ärsyttäviä, ne ovat myös harhaanjohtavia tai jopa vaarallisia. Pop-upit, tekstiin sisällytetyt mainokset, julisteet, alennuskupongit ja muut kaupalliset tarjoukset voivat johtaa vaarallisiin verkkotartuntoihin. Mainosohjelman ohjelmoijat eivät hyödytä tietokoneen käyttäjää. He suunnittelevat niitä luodakseen tuloja. Nämä sovellukset käyttävät useita online mainostus strategioita ja yleensä luovat maksu-klikkauksesta tuloja. Ei siis ole epäilystä, että sinun kannattaa poistaa Springserve laitteelta niin pian kuin mahdollista, kun huomaat tunkeilevia mainoksia nettiä selatessasi. Tietokoneen tarkistus ReimageIntego ohjelmalla takaa, että mainosohjelma ja kaikki sen komponentit poistetaan järjestelmästä kokonaan.

Tämä PUP pystyy myös aiheuttamaan uudelleenohjauksia cdn.springserve.comm sivulle ja muille epäilyttäville sivuille. Näiden uudelleenohjausten tarkoitus on parantaa promotoitujen sivujen liikennettä. Käyttäjät voivat päätyä nettisivuille, jotka myyvät kyseenalaisia ohjelmia tai levittävät jopa haittaohjelmia. Siksi yksi suurimmista ongelmista on uudelleenohjaukset. Käyttäjiä häiritään usein ärsyttävillä selausaktiviteeteilla, heidän pitäisi kuitenkin varoa myös törmäämästä haittaohjelmiin. Sama riski voi ilmaantua, kun klikkaat useita mainoksia. Ei ole mitään väliä kuinka upealta nämä mainokset näyttävät, sinun kannattaa pysyä erossa niistä. Sinun kannattaa aloittaa Springserve poisto heti, jos et halua klikata haittamainoksia vahingossa.

Springserve viruksen kuvaSpringserve virus voi hukuttaa selaimet tunkeilevilla online mainoksilla, jotka voivat sisältää haittaohjelmia.

Springserve mainosohjelma voi myös asentaa evästeitä nettiselaimille. mainosten tukemat ohjelmat keräävät usein ei henkilökohtaisia tietoja, joka sallii käyttäjän profiilin luomisen ja kohdistettujen mainosten näyttämisen. Löytyy aina kuitenkin mahdollisuus, että mainosohjelma voi antaa kolmansien osapuolien seurantasovellusten asennuksen, jotka ovat kiinnostuneita henkilökohtaisista tiedoista. Löytyy myös aina mahdollisuus, että joitain kerättyjä tietoja myydään yhteistyökumppaneille tai eri mainosalustoille. Siksi voit kärsiä useista Springserve tai muista kyseenalaisista kaupallisista mainoksista, voit myös kohdata yksityisyyteen liittyvistä ongelmista. Ei ole epäilystäkään, että jos vaalit yksityisyyttäsi niin sinun tulee tarkistaa ja korjata tietokoneesi.

Kuinka haittaohjelmat pääsevät järjestelmään?

Kuten useimmat potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat, Springserve virusta levitetään niputuksen avulla. Tämä tekniikka antaa lisätä PUPin ylimääräisenä komponenttina freeware tai shareware pakettiin. Mainosohjelma pääsee järjestelmään niputettuna pääohjelman kanssa, jos käyttäjä luottaa Pika, Perus tai Ensisijaiseen asennustapaan. Nämä asetukset eivät kerro mitään kolmansien osapuolien sovelluksista. Tämän tuloksena ne asennetaan automaattisesti. Voidaksesi välttää Springserve kaappausta ja muita potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia, sinun pitää seurata kolmea yksinkertaista sääntöä. Ensimmäiseksi, valitse luotettava lähde latauksille. Toiseksi, lue Loppukäyttäjän Lisenssisopimus (EULA) ja muut annetut tiedot ennen ohjelman asennusta. Kolmanneksi, käytä Edistynyttä/Kustomoitua asennustapaa. Seuraa jokaista askelta ja etsi ennalta valitut kolmansien osapuolien sovellukset, kuten mainosohjelmat. Poista kaikki tuntemattomat hakukoneet, selaimen laajennukset, PC optimoijat ja muut PUPit. Tämä auttaa välttämään ei toivottuja tietokoneen ongelmia.

Springserve poistotavat

Mainosohjelmat ovat ärsyttäviä mutta ei vaikeita poistaa. Päästäksesi eroon harhaanjohtavista mainoksista, tekaistuista varoituksista päivittää ohjelmia, sinun pitää valita poistotapa, joka sopii sinulle. Löytyy kaksi tapaa Springserve poistoon. Ensimmäinen ehdottaa tutkimaan tietokoneen järjestelmän ja poistamaan viruksen manuaalisesti. Toinen tapa ehdottaa käyttämään ammattilaisten haittaohjelman poistajaa ja antaa sen puhdistaa tietokone puolestasi. Molemmat tavat ovat turvallisia, jos et kuitenkaan ole koskaan poistanut potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia, niin sinun kannattaa valita automaattinen poistotapa. Asenna yksi alla suositelluista ohjelmista ja suorita täysi järjestelmän tarkistus. Jos sinulla on turvatyökalu asennettuna, niin päivitä se ja poista Springserve sen avulla.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Springserve viruksen Poisto-ohje

Poista Windowsista

Seuraa ohjeita poistaaksesi Springserve viruksen tietokoneeltasi kokonaan. Etsi ohjelmia, jotka on voitu asentaa sinun tietokoneellesi ja poista ne. Muista poistaa myös kaikki epäilyttävät merkinnät selaimiltasi. Resetoi sitten selaimesi.

Poistaaksesi Springserve virus Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät Springserve virus (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista Springserve Mac OS X järjestelmästä

Tämä mainosohjelma hyökkää harvoin Mac OS X koneisiin. Aivan kuten useimmat PUPit, se on kohdistettu Windows OS laitteisiin. Jos kuitenkin kärsit näistä mainoksista, sinun ei kannata epäröidä ja seurata meidän valmistelemia ohjeita.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Springserve tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Kaappauksen jälkeen Microsoft Edge selaimella, on tärkeää resetoida Microsoft Edge selain. Se auttaa poistamaan mainosohjelma merkinnät.

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Tarkista Mozilla Firefox laajennukset ja poista kaikki tuntemattomat merkinnät. Mainosohjelma voi asentaa kolmansien osapuolien sovelluksia, jotka voivat seurata tietoja sinusta ja näyttää mainoksia. Seuraa sitten alla olevia askeleita ja resetoi selaimesi.

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy Springserve virus ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos Springserve virus ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa Springserve virus poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Poista Springserve ja muut kyseenalaiset merkinnät Chrome laajennusten listalta. Resetoi selaimesi asetukset voidaksesi poistaa mainosohjelman komponentit kokonaan.

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Seuraa alla olevia ohjeita ja resetoi Safari poistaaksesi Springserve viruksen kokonaan.

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy Springserve virus ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Springserve rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Alice Woods
Alice Woods

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Alice Woods
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä