Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poista Swapgame.net virus (Poisto-opas) - Ilmaiset Ohjeet

kirjoittanut Gabriel E. Hall - - | Tyyppi: Selaimen kaappaaja

Swapgame.net tarjoaa peli- ja hakupalveluita, mutta se kuitenkin luo mainostuloja

Swapgame.com virus

Swapgame.net virus on nimi, jota ihmiset käyttävät viitatessaan vaaralliseen sivustoon, joka korvaa selaimen ensisijaisen kotisivun ilman lupaa. Yleistermi viruksille, jotka käyttäytyvät tällä tavalla, on selaimen kaappaajat .

Nämä potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat (PUPit) ovat yksi useista netin verkkouhista. Me uskomme, että jokaisen pitää oppia miten nämä ohjelmat toimivat ja pääsevät tietokoneelle, jotta he voivat tunnistaa ne ja välttää niitä.

Tämän artikkelin lopusta löydät myös Swapgame.net poisto-ohjeet, jotka voivat auttaa poistamaan vastaavia haittaohjelmia tulevaisuudessakin. Voit kuitenkin vähentää tällaisiin uhkiin törmäämisen uhan käyttämällä ammattilaisten antivirus ohjelma, kuten ReimageIntego tai SpyHunter 5Combo Cleaner.

Mitä tämä Swap Game oikein sitten tekee? Meidän on ensimmäiseksi sanottava, että se ei ole tuhoisa tietokonevirus. Se on vain tunkeileva verkkosivu, joka tarjoaa mainosten tukemia peli- ja hakupalveluita.

Kuten me olemme jo maininneet, tämä sivusto pääsee käyttäjien tietokoneille ilman kutsua. Siksi ihmiset eivät ota sitä vastaan avosylin. Se uudelleenohjaat https://swapgame.net/search.html ja muille sivuille, jotka eivät myöskään ole luotettavia.

Lopulta ihmiset, jotka ovat asentaneet Swapgame sovelluksen vahingossa tai löytäneet sen tietokoneeltaan yllätyksenä, alkavat etsimään tapoja poistamaan Swapgame.net sivun tietokoneeltaan.

Tämä voi vaikuttaa vaikealta, jos sinulla ei kokemusta haittaohjelmien kanssa, älä kuitenkaan ole huolissasi. Meidän asiantuntijat ovat täällä auttamassa sinua! Löydät manuaaliset, askel-askeleelta viruksen poisto-ohjeet tämän artikkelin lopusta.

Ja nopea poisto on se mitä tämä hämärä sivusto todella tarvitsee. Et löydä Käyttöehtoja, Loppukäyttäjän Lisenssisopimusta (EULA), Yksityisyyden Suojaa tai muita dokumentteja sivulta, joka tarkoittaa sinun suostuvan kaikkeen mitä tämän ohjelman kehittäjät tarjoavat. Olkoon ne sitten tunkeilevia mainoksia, uudelleenohjauksia, muiden ohjelmien asennuksia tai tietojen seurantaa .

Ole viisas ja pysy erossa Swapgame sivusta!

Swapgame.net kaappaaja viruksen kuvaSwapgame.net haku- ja pelipalvelut ovat epäluotettavia, jos siis kohtaat niitä, niin sinun kannattaa poistaa ne PC:ltä heti.

Kolme tärkeintä kaappaajan eston askelta

Kaappaajat, kuten Swapgame.com yleensä ottavat kohteekseen tietokoneet, joissa ei ole kunnollista suojaohjelmaa asennettuna. Tämän lisäksi, vaikka tällainen ohjelma on koneella, niin käyttäjät voivat silti ladata ei toivottuja haittaohjelmia tietokoneelle täysin huomaamatta. Tässä kolme tapaa sen välttämiseksi:

 1. Älä kierrä kaikenlaisilla vaarallisilla ja tuntemattomilla sivuilla. Tällaisilla sivuilla on usein vaarallisia mainoksia ja linkkejä, jotka voivat saastuttaa PC:si kokonaan.
 2. Jos päädyt tällaisille sivuille, niin viimeinen asia on joutua tekemisiin siellä olevan materiaalin kanssa. Vältä klikkaamasta linkkejä, epäilyttäviä painikkeita ja mainoksia. Kaikkein tärkeintä on kieltäytyä kaikista tarjouksista ladata järjestelmän optimoijia, haittaohjelman poistajia tai asentaa ohjelmien päivityksiä.
 3. Jos olet vaarallisella sivulla ja satunnainen lataus alkaa, sinun kannattaa pysäyttää se heti tai poistaa jo ladattu kohde tietokoneelta. Tarkista sitten järjestelmäsi antivirus ohjelmalla.

Swapgame.com poisto: poistoprosessin kaksi puolta

Swapgame.com virus on sivusto, joten käyttäjät luulevat nettiselainten resetoinnin riittävän sen poistamiseen. Totuus kuitenkin on, että selainten resetointi on vain osa poistoprosessia.

Virus jättää tietokoneelle paljon jäämiä, joten poistaaksesi Swapgame.com viruksen kokonaan, järjestelmä pitää tarkistaa automaattisella antivirus ohjelmalla, kuten ReimageIntego.

Muista aina, että Swapgame.com sujuva poisto voidaan saavuttaa vain päivitetyllä ja laillisella antivirus ohjelmalla. Piraattiohjelmien käyttö on laitonta ja voi johtaa lisävahinkoihin tietokoneellasi; siksi se ei ole suositeltavaa.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Swapgame.net viruksen Poisto-ohje:

Poista Swapgame.net Windows järjestelmistä

Swapgame.net poisto PC:ltä manuaalisesti ei ole koskaan ollut helpompaa. Voit tehdä se alla olevalla ammattilaisten poisto-ohjeella:

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Swapgame.net sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Swapgame.net tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Swapgame.net Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Swapgame.net tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Swapgame.net Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Swapgame.net sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Swapgame.net poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Swapgame.net virus Microsoft Edge selaimesta

Kun ole poistanut kaappaajan järjestelmästä kokonaan, muista resetoida myös selaimesi. Alla me kerromme kuinka palauttaa Microsoft Edge perusasetukset.

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Swapgame.net pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Swapgame.net Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Swapgame.net sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Swapgame.net poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Swapgame.net Google Chrome selaimelta

Google Chrome on kuin uusi, heti kun suoritat seuraavat askeleet:

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Swapgame.net sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Swapgame.net poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Swapgame.net Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Swapgame.net tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Swapgame.net poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Swapgame.net rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä