Vakavuus luokka:  
  (95/100)

System Doctor 2014. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

| Tyyppi: Kiristysohjelmat

System Doctor 2014 on haittaohjelma, joka pyrkii rahastamaan uhriaan. Se leviää tyypillisesti saastuneiden sivustojen kautta, roskapostin avulla tai freeware ohjelmien mukana. Kun tämä ohjelma saastuttaa koneesi alkaa se väittämään, että kone on saastunut ja, että uhrin pitäisi ostaa lisenssi suojatakseen koneensa. Todellisuudessa tilanne on päinvastainen, System Doctor 2014 ei ole kykenevä havaitsemaan ainuttakaan uhkaa, ainoastaan tekaistuja ilmoituksia jotka raportoivat olemattomista ongelmista. Ainut asia mihin se pyrkii on huijata käyttäjältä rahaa. Älä jaa rahojasi näiden ihmisten kanssa äläkä tue niiden tulevia rikoksia. Suosittelemme, että poistat System Doctor 2014 trial version. Tähän suosittelemme, että käytät automaattista ohjelmaa, joka on kykenevä eliminoimaan jokaisen saastuneen tiedoston käyttöjärjestelmästä.

Kuinka voin saada tartunnan System Doctor 2014:sta?

System Doctor 2014 leviää troijalaisten hevosten avulla jotka pääsevät käyttöjärjestelmääsi turvallisuusaukkojen kautta. Kun tällainen virus pääsee järjestelmääsi, se tuo mukanaan haitallisia tiedostoja ja muokkaa järjestelmää, jotta ohjelma käynnistyy heti kun käynnistät koneesi uudelleen. Tämä tarkoittaa, että sinut keskeyttää ärsyttävä System Doctor 2014 joka kerta kun aloitat uuden selaussession. Tuloksena tämä ohjelma alkaa näyttämään tekaistuja ilmoituksia ja väärennettyjä skannereita jotka pyrkivät vain yhteen asiaan – säikäyttämään käyttäjän ostamaan lisensoidun version. Ennen kuin ostat sen, kannattaa sinun skannata koneesi luotettavalla ohjelmalla ja katsoa mitä se löytää. Todennäköisesti ainut saastunut ohjelma jonka koneeltasi löydät on juurikin System Doctor 2014. Poista tämä huijausohjelma välittömästi.

Kuinka poistaa System Doctor 2014?

Jos sinulla on System Doctor 2014 koneellasi sinun täytyy heti skannata se päivitetylllä virusturvalla, me suosittelemme Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Reimage siihen. Jos et pysty käynnistämään mitään niistä, seuraa näitä ohjeita:

1. käynnistä koneesi vikasietotilassa internetin kanssa. Käynnistä koneesi vain uudelleen ja rämpytä F8 käynnistyksen alussa.

2. Kirjaudu sisään samalla käyttäjällä kuin olit normaalissa Windows tilassa.

3. Klikkaa IE tai jotain muuta selainta ja valitse ‘käynnistä järjestelmänvalvojana’ ja kirjoita salasanasi tarvittaessa.

4. Mene tähän osoitteeseen: https://www.2-spyware.com/download/hunter.exe ja lataa ohjelma työpöydällesi. Käynnistä se poistaaksesi System Doctor 2014 haitalliset prosessit ja sen tiedostot.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Huomaa: Lähituki vaadittu tarkoittaa että yksi tai kaikki poisto ohjelmat olivat kykenemättömiä poistamaan parasiitin ilman manuaalista avustusta, ole hyvä ja lue manuaaliset poisto-ohjeet alla.
System Doctor 2014 kuvankaappaus
System Doctor 2014 kuvankaappaus

System Doctor 2014 käsin tehtävä poisto:

Lopeta prosessit:
[random].exe

Pyyhi tiedostot:
[random].exe

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-system-doctor-2014.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä