Vakavuus luokka:  
  (14/100)

System Speed Up. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - - | Tyyppi: Haittaohjelmat

System Speed Up (tunnetaan myös nimellä System Speed Up) on jälleen yksi sovellus, jonka kehittäjä on hyvin tunnetty yritys nimeltä Systweak Software. Se on jo julkaissut kyseenalaisia ohjelmia kuten Advanced Disk Recovery. Ei ole väliä vaikka näitä ohjelmia promotoidaan hyödyllisinä työkaluina jotka voivat parantaa tietokoneen nopeutta. Me suosittelemme välttämään System Speed Up ohjelmaa sen harjaanjohtavien markkinointi tekniikoiden takia, jotka on suunniteltu yhteen asiaan – rahan teko. Jos latasit tämän ohjelman koe version kun klikkasit “Free Download” painiketta, sinun tulisi lopettaa haaveilu, että se korjaisi tietokoneesi ilmaiseksi. Jotta se poistaisi ongelmia järjestelmästä, sinua pyydetään maksamaan $29.95. Tämän lisäksi, se voi näyttää kyseenalaisia virheitä rohkaistakseen sinua ostamaan sen täysi versio, joten on suositeltavaa tarkistaa sen ilmoitukset useasti

Kuinka System Speed Up voi ilmaantua tietokoneelleni?

System Speed Up voidaan ladata useilta lataus sivustoilta tai sitten hälytysviestien välityksellä jotka raportoivat tietokoneen ongelmista ja tarjoavat sitten tietokoneen ilmaista tarkistamista. Jos sinut huijattiin tarkistamaan tietokoneesi rekisterivirheiden tai vastaavien varalta, pysy niistä erossa sillä ne voivat huijata sinut asentamaan ohjelman joka koettaa vain pakottaa sinut maksamaan sen lisenssistä. Muista, ohjelmat kuten System SpeedUp voivat TUSKIN huomata mitään rekisteri virheitä. Kyllä, ne voivat huomata niitä sadoittain mutta niiden poistaminen ei vaikuta tietokoneesi suorituskykyyn millään tavalla. Tämän takia me suosittelemme sinun miettivän kahdesti ennen kuin ostat System SpeedUp ohjelman. Poistaaksesi sen järjestelmästä, seuraa alla olevaa ohjetta.

Kuinka poistaa System Speed Up?

Yhteenvetona, tämä ohjelma voi tuskin aiheuttaa tuhoa tietokoneellasi. Tästä huolimatta, se voi päästä sinne huomaamatta ja sitten suorittaa useita ei toivottuja sekä ärsyttäviä aktiviteetteja joita käytetään rahastukseen. Jos et halua käyttää rahojasi kyyseenalaisiin ohjelmiin, sinun tulisi pysyä erossa sen mainoksistas. Poistaaksesi System Speed Up ohjelman, me suosittelemme käyttämään joko Reimage tai Malwarebytes Malwarebytes. Voit myös käyttää näitä ohjeita:

  1. Paina Käynnistä -> Ohjauspaneeli -> Poista Sovellus.
  2. Kun olet Lisää/Poista Sovellus/Poista Sovellus listalla, etsi System Speed Up.
  3. Paina ’Poista’ ja sitten OK tallentaaksesi muutokset.
Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan System Speed Up suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu ohjelma System Speed Up poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Malwarebytes
Me olemme testanneen Malwarebytes:n tehokkuuden System Speed Up poistamisessa (2014-05-09)
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Malwarebytes
Me olemme testanneen Malwarebytes:n tehokkuuden System Speed Up poistamisessa (2014-05-09)
System Speed Up kuvankaappaus
System Speed Up kuvankaappaus

Kirjoittajasta

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-system-speed-up.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä